Til innholdet

BUD INNKOMMET! Oppussingsobjekt - Enebolig med alt på en flate - Kort vei til strand og båthavn - 3 soverom - Carport. ZOLGT

Østveien 409
Prisantydning 2 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 100
BRA: 104 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1977
Tomtareal: 678 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Finn.no: Lokalområde

TJØME / GRIMESTAD

Adresse

Østveien 409 3145 Tjøme

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde på Grimestad, Tjøme. Nærhet til sjøen med badestrand og småbåthavn. Barnevennlig område med fine grøntområder og tur-/sykkelveier. Fint turterreng i området. 2-4 km til barnehage, skoler, idrettsanlegg og butikker - servicetilbud. Kort vei til
golfanlegg. Ca 25 min kjøring til Tønsberg sentrum.

Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere informasjon.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1977

Bygninger og byggemåte

Bygningen er ihht. boligsalgsrapport fundamentert med betongplate / såle på grunn. Yttervegger er oppført i bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med malt stående trepanel. Taket som er av typen saltak er tekket med betong takstein, fra 1977.

Frittliggende enebolig oppført i trekonstruksjon på plate på mark. Boligen er på en flate. Det meste er ifra byggeår, bortsett ifra at det er byttet: ytterdør, terrassedør, dør til vaskerom og et vindu i stue i nyere tid.

Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport for mer utfyllende opplysninger.

Innhold

1. etg: Bad, kjøkken, gang, stue, vaskerom, vindfang, wc, 3 soverom, samt bod.
Carport for 1 bil + bod i bakkant.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1.Etasje:
Primærrom: 100 m2
Sekundærrom: 4 m2 (bod)

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Østveien 409!

Koselig enebolig i fra 1977 med alt på en flate. Det medfølger fortrinnsrett til leie av båtplass ved Grimestad Småbåthavn et steinkast unna. Boligen som blant annet har stort kjøkken og romslig stue, 3 soverom, bad og vaskerom fremstår som nesten urørt ifra byggeår, med unntak av noe utvendig vedlikehold. Den må ansees som et renoveringsobjekt så her kan man pusse opp og få det slik man selv ønsker! Den vestvendte uteplassen ligger usjenert til, så her kan man nyte mange timer med deilig sol. Tomten er flat og lettstelt, og inngjerdet med hekk som gir lite innsyn. Bilen kan parkeres i carporten, hvor man forøvrig har en praktisk bod til lagring av dekk, ski etc. Boligen ligger i et veletablert og rolig boligfelt på Grimestad med kort vei til både strand og småbåthavn, Tjøme sentrum med alle sentrumsfunksjoner og fantastiske turområder på øya. Det er også kort vei til barnehager, skoler til alle alderstrinn, samt bussholdeplass like ved.

VINDFANG OG GANG:
Lite vindfang hvor man har plass til skohylle og knagger. Her er også sikringsskapet og oljebrenner med dagtank plassert. Innenfor vindfanget har man en større gang med adkomst inn til baderommet.

STUE:
Romslig stue med mange store vindusflater. Det er vegg til vegg teppe på gulvene, tapetserte overflater på veggene, samt malt himling. Det er god plass til både sitte- og spisegruppe, samt at man har adkomst rett ut på plattingen som er på ca. 38 m2. Her er man godt skjermet av hekk og levegg i den ene enden av plattingen.

KJØKKEN:
Stort kjøkken med enkel kjøkkeninnredning i fra byggeår som har behandlet innredning og plass til frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-frys. Det er laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ventilator over komfyr. På gulvene er det belegg, korea plater på veggene, samt malte overflater i himling. Det er god plass til en koselig spisegruppe hvor man kan samles rundt frokosten.
 
BAD:
Bad fra byggeår med innredning med servant og dusjkabinett. Badet ligger vegg-i-vegg med wc-rommet, hvor man har servant og wc. På gulvene er det belegg, samt malte overflater på vegger og himling. Badet må påberegnes renovering og har derfor fått Tg.3.

SOVEROM:
Det er totalt 3 soverom i boligen, hvorav det er ett stort hovedsoverom og to litt mindre. De to mindre soverommene har hvert sitt garderobeskap. Alle soverommene har vegg til vegg teppe på gulvene, tapetserte overflater og korea plater på veggene, samt malte himlinger.

VASKEROM:
Vaskerommet ligger innenfor kjøkkenet, og har utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Her er det også plass til fryser.

BOD:
Innenfor vaskerommet kommer man til en praktisk bod hvor varmtvannstanken er plassert. Her er det god plass til tørrvarer, vaskeartikler etc.

TEKNISK:
- Spalte i vinduer og kjøkken ventilator. Ventil i tak på bad.
- Avløp består av plast og vannrør består av kobber.
- Stoppekran er plassert på bod.
- Standard sanitærutstyr/-installasjoner i boligen. 200 liter varmtvannsbereder fra antatt tidlig 2000 tallet , plassert på bod på innsiden av vaskerom.
- Noe skjult og noe åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikeringer, plassert i vindfang. Totalt 7 kurser i henhold til kursfortegnelse, 50A hovedsikring/overbelastningsvern.
- Det er fiberkabel i boligen. 

CARPORT:
Carport på ca. 18 m2 for 1 bil med bod i bakkant.
Takhøyde ca. 2,2m. Carporten er fundamentert med støpt fundamenter og ringmur der der det er bod. Oppgradering av carport må forventes. Forøvrig er det en 200L parafintank plassert i carport.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og oljefyring. Det er bestemt at i fra 2020 skal oljefyring forbys i Norge. Oljefyrer må fjernes eller evt bygges om.

Parkering

Parkering i egen carport med plass til en bil, eller i egen asfaltert innkjørsel.
Ut i fra tegningene som er rekvirert fra kommunen, ser det ut til at carporten ligger delvis på naboens tomt.

Areal og eierform

Areal: 678 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen som er inngjerdet med hekk er pent opparbeidet med beplantet hage og gruset gårdsplass.

Eier

Einar Løvig Vigdis Løvig Randi Løvig Nysveen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Vannledning er kommunal. Spillvann og overvann er felles private ledninger. Det kan komme pålegg om utbedring av vann og/eller avløp.
Adkomst fra fylkesvei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til "Boligbebyggelse - nåværende",  vedtatt den 31.1.2018.

Eiendommen ligger i område som i reguleringsplanen er regulert til boligbebyggelse og kjøreveg - privat veg, med plannavn "T2012002 - Reguleringsplan for Feierskauen - Holtane.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 27.01.1978. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 690 000,-

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 61 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 751 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Takstdato : 30.08.2021 Formuesverdi : 781 689,- Sekundær formuesverdi : 2 814 081,- Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 13 611 pr. år Kommunale avgifter inkluderer gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:781 689,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 814 081,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Det er boplikt i "gamle Tjøme kommune", også på denne eiendommen.
Det er ikke odel på eiendommen.

For at eiendommen skal overskjøtes til ny eier er det krav om at kjøper signerer egenerklæring om konsesjonsfrihet hvor det erklæres at boligen skal benyttes til helårsbeboelse.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.13 390) Tønsbergs Blad 150921 (Kr.4 500) Provisjon (Kr.64 800) Tilrettelegging (Kr.19 950) Visninger (Kr.2 000) Visninger (Kr.2 000) Eierskifteforsikring (Kr.11 016) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.127 091)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Boligen overleveres i den stand den var under visning, det vil ikke bli utført flyttevask før overtakelse.

Det medfølger fortrinnsrett til båtplass ved Grimestad Vel og Småbåthavn. Ny eier må søke om plass og betale kontigent.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?