Til innholdet

Lys, sydvendt, solrik og romslig leilighet over 2 plan med flere muligheter. garasje.

Viktors vei 13B
Prisantydning 1 890 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 98
BRA: 100 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1992
Tomtareal: 5719 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 23. september Kl 16.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Tom Arild Henriksen

Tom Arild Henriksen

Finn.no: Lokalområde

Tjøme sentrum

Adresse

Viktors vei 13B 3145 Tjøme 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Beliggenhet

Området er svært hyggelig og rolig med gangavstand til alt av fasiliteter Tjøme sentrum har å by på. Gangavstand til treningssenter, Rema 1000 og Extra med post og bank i butikk. I sentrum er det blant annet dagligvarebutikkene Spar, vinmonopol, Grand frisør, to apotek, interiørbutikken Helt Interiør, Tjøme pizza og Skafferiet, samt kafe Larsen- to hyggelige kafeer. På Grand Park er to klesforretninger- Brodersens Handleri og barnebutikken Engler og Pirater, samt Tjøme Kolonial og skjønnhetssalongen Tjøme Cabinet. Gangavstand til både barnehage og skole. Det er busstopp i sentrum med avganger til Tønsberg der du har et større fasilitetstilbud.

Tjøme er spesielt kjent for sin vakre skjærgård på sommerstid. Fra eiendommen er det gangavstand til fine turområder og Bekkevika - en av Tjømes fine sandstrender som kan nytes sommerhalvåret. Ellers flotte turområder i Moutmarka og ut til Verdens Ende - en del av Færder Nasjonalpark, hyggelige restauranter og isbar på Hvasser, samt mange hyggelige strand- og badeområder. Det er flere muligheter for den aktive med ridesenter på Verdens Ende, Golfbane på Rød, idrettshall på Lindhøy, tennis- og fotballbane på Ormelet, samt volleyballbane, frisbeegolfbane og Skatepark på Haug.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Firemannsbolig i borettslag som er bygget i 1992. Den vurderte leiligheten har inngang fra 2. etasjen og går over to plan. Det følger med en garasjeplass på 17 kvm og bod på 5 kvm. Det er egen veranda på begge sider på totalt 15 kvm. Brl har renovert bygget utvendig dette året. Det meste innvendig i leiligheten er i hovedsak fra byggeåret.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

2.Etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom
Loft:3.Etasje: Gang og loftstue

Annet: Garasjeplass og bod.

Standard

Velkommen til Viktors vei 13B v/Erlend Løvold.

Firemannsbolig i borettslag som er bygget i 1992. Den vurderte leiligheten har inngang fra 2. etasjen og går over to plan. Det følger med en garasjeplass på 17 kvm og bod på 5 kvm. Det er egen veranda på begge sider på totalt 15 kvm. Brl har renovert bygget utvendig dette året med blant annet nye dører, vinduer og balkonger. Det meste innvendig i leiligheten er i hovedsak fra byggeåret.

Leiligheten har en praktisk inngangsparti for oppbevaring av klær.

Stuen har en fin, sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har gode lysforhold og utgang til egen veranda på totalt 15 kvm.

Kjøkken med innredning fra byggeåret. Innredning med hvite profilerte fronter, ventilator med utlufting. Det er montert fliser over kjøkkenbenker.

Flislagt bad fra byggeåret. Badet inneholder innredning, servant, opplegg for vaskemaskin wc og dusjkabinett.

Det er soverom beliggende i første etasje med plass til seng og garderobeskap.

Andre etasje inneholder gang samt innredet loft som er brukt som ekstra soverom.

Gangavstand til Tjøme sentrum med butikker, vinmonopol, ungdomsskole og buss. Fantastiske muligheter for friluftsliv med kort vei til sjøen, nasjonalpark og turstier.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Gulvvarme på badet. Ellers panelovner.

Parkering

Det følger med en garasjeplass på 17 kvm. For gjester er det gjesteparkering på fellesområdet.

Areal og eierform

Areal: 5 719 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Eiet tomt på 5.719 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte veier, plenområder og område for lek.

Eier

Christine Ethel Browne

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til anlegg for lek, konsentrert småhusbebyggelse og kjørevei i henhold til reguleringsplan Haug datert 16.09.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.12.1987.
I henhold til kommuneplan datert 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse- nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.02.1992. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Øvre haug borettslag, Orgnr.: 948684985 Andelsnr.: 3 Andel fellesgjeld: 462353, Andel fellesformue: 17190

• Tv-forhod: Brl har inngått avtale med Telenor
• Det er vedtatt et større rehabiliteringsarbeid. Tak, kledning, vinduer og dører skal skiftes ut. Arbeidet er beregnet sluttført våren 2022.
• Det er vedtatt et låneopptak i Obos banken på 10 100 000,- i tillegg til dagens lån i DND på 5.500 000,- som refinansieres. Nytt lån vil være på 15 600 000,- som nedbetales over 25 år.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: * OBOS01-98207937207
Type: A
Restsaldo: 5.476.044,-
Restløpetid: 24 år 11 md
Term: 12
Type: Flyt
Rente: 1,70%

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 890 000,- / Felleskostnader: 6 919,- Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Drift og vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter, TV-Anlegg/bredbånd, andre driftskostnader, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 890 000,- (Prisantydning) 462 353,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 352 353,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 357 585,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 03.09.2021 Formuesverdi : 732 529,- Sekundær formuesverdi : 2 637 105,-

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587815

Kommunale avgifter

Kr. 14 219 pr. år Er inkludert i fellesutgiftene.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:732 529,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 637 105,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.16 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 352 353,-) (Kr.40 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.95 020)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tom Arild Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder / Faglig leder

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tom Arild Henriksen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?