Til innholdet

Oppussingsobjekt - Meget innholdsrik bolig med tre bad, fem soverom mm.

Sevikveien 10B
Prisantydning 4 450 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 144
BRA: 149 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1989
Tomtareal: 374 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Kjøpmannskjær

Adresse

Sevikveien 10B 3143 Kjøpmannskjær

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til på Nøtterøys sydspiss med flott utsikt over Vrengensundet. Sevika og Kjøpmannskjær har en herlig nærhet til sjøkanten ved Vrengensundet. Området er preget av boliger med spredt bebyggelse, og eiendommen har en tilbaketrukket men samtidig åpen plassering.

Fra området er det kort gangavstand til bryggeanlegg og ikke minst nærmeste umiddelbar nærhet rekreasjonsområder langs sjø og i skog. Nærområdet byr også på en rekke områder med bademuligheter og idylliske friarealer.

Like nedenfor ligger også Kiwi-dagligvareforretning med blant annet post-i-butikk og bussholdeplass med direktebuss til Tønsberg sentrum. Det er 150 meter til busstopp med hyppige avganger til Tjøme/Hvasser og Tønsberg/Horten/Holmestrand.

Beliggenheten ligger "midt i smørøyet" med tanke på tilkomst til den populære Nøtterøy-/Tjømeskjærgården i Færder. Nøtterøy og Tjøme er norsk sommer på sitt beste og deiligste. Idylliske øyer ligger som en "perlerad" med en gang man kjører ut med båt fra bryggeanlegget i nærmiljøet. Nasjonalparken Færder ligger tett på i nærmiljøet.

Rett på nedsiden av eiendommen finner man lekeplass for de minste, samt en asfaltert idrettsplass/basketballbane.

Det er gang-/sykkelvei til barneskole på Brattås barneskole gjennom skog- og friarealer eller ved å følge gang-/sykkelsti langs hovedvei. Nærmeste barnehager finnes på Randineborg på "Tjømesiden" (ca. 4,5 km) og Brattås barnehage (ca. 3,1 km). Til ungdomsskole og videregående skole på Borgheim er det ca. 5 km.

Fra Sevika er det også gangavstand til Vrengenbroen som binder sammen Nøtterøy og Tjøme. På Tjøme finner man finner man blant annet den populære sommerrestauranten "8-glass" som ligger like etter at man har passert broen. Av øvrige kjente fasiliteter på Tjøme finner man blant annet golfbanen i Tjøme sentrum, Verdens ende ligger ca. 1,3 mil unna og det er ca. 10-12 minutter å kjøre til kulinariske Engø gård. Idylliske Tjøme Golfbane er en klassisk parkbane og den eneste banen i Norden med Dobbel Ni design. Man finner en rekke koselige spisesteder på idylliske Hvasser. Tjøme byr også på en rekke fasiliteter med kunst-/kultursenter

Det er faktisk sykkel- og gangvei helt inn til Tønsberg sentrum også. Det er ca. 5 km til Borgheim sentrum hvor man finner 18-hulls Golfbane ved et av Norges flotteste golfbaneanlegg.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1989

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i tre over mur i 1989. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein. Carport ved inngang og veranda med tilgang fra stue og kjøkken. Boligen fremstår med stort vedlikeholdsbehov grunnet alder/vær og bruksslitasje.

Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 149 kvm, BRA-i:149 kvm

Eneboligen går over tre plan og inneholder:
Første etasje: Entrè, gang, soverom 1, soverom 2, bad samt 2 boder.
Andre etasje: Stue/kjøkken, gang samt bad.
Tredje etasje: 3 soverom, bad, gang samt loft.

Standard

Velkommen til Sevikveien 10B v/Erlend Løvold.

Dette er en enebolig oppført i tre over mur i 1989. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein. Carport ved inngang og veranda med tilgang fra stue og kjøkken. Boligen fremstår med stort vedlikeholdsbehov grunnet alder/vær og bruksslitasje.

Du kommer inn til en praktisk entrè i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet.

I denne etasjen har du 2 soverom med god plass til seng og tilhørende møblement.

Videre har du et teknisk rom samt bod.

Badet har malt vinylbelegg på gulv, malt tapet, malt panel og fliser på vegger. Malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantskap, badekar, plassbygde skap og wc. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Andre etasje:

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen har du utgang til en stor balkong.

Kjøkkenet er med kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate. Integrert koketopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin.

Badet i denne etasjen er fra 2003. Badet har fliser på gulv, flislagte vegger og malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjnisje, dusjgarnityr på vegg og wc.

Tredje etasje:

I denne etasjen har du 3 soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Det ene soverommet har utgang til balkong.

Badet her har malt vinylbelegg på gulv, Baderomsplater på vegger og malt panel i himling. Innredet med servantskap, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og wc.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 09.02.2024 med befaringsdato 06.02.2024 fra Onsrud  Taksering AS som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- 5 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

- 0 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 28 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

- 9 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

- 0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp via vedovn samt varmepumpe i stue. Varmekabler på bad i andre etasje. For øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering i carport og på egen gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 374 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Eiendommen har en pen og lettstelt tomt med asfaltert gårdsplass og innkjørsel, noe plen og en fott stor terrasse.

Eier

Færder kommune

Vei, vann og avløp

Eiendommen har kommunalt vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende (06.09.2023).

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 01.06.1989. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 450 000,-

Beregnet totalkostnad

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 123 990,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 573 990,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 09.02.2024

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 24879 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 22 680 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 150) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 800 000,-) (Kr.25 000) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.69 700)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Eiendommen vil ikke bli ryddet eller vasket øvrig før overtakelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt 123.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?