Til innholdet

Pen selveierleilighet i 2.etg med meget sentral beliggenhet - 2 soverom - Garasje og heis opp til leiligheten.

Holmenveien 2E
Prisantydning 3 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 75
BRA: 78 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2007
Tomtareal: 965 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson (1)

Linda Svensson (1)

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER/TEIE

Adresse

Holmenveien 2E 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og fortsetter opp Kirkeveien til en kommer til lyskrysset på Teiehøyden/bensinstasjonen. Ta her til venstre og Holmenveien umiddelbart til høyre. Holmenveien 2E ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt, velettablert og sentralt område på Teie/Nøtterøy. Gangavstand til Teie torv med mange forskjellige sentrumsfunksjoner som bl.a. bank, MENY matvareforretning, vinmonopol m.m. Nær den idylliske Rosanesparken med stor småbåthavn ned mot sjøen, her er det også badestrand for alle i Teieområdet. Nærhet til Nøtterøy Golfbane og mange fine tur og rekrasjonsområder i og rundt Teieskogen. Gang/sykkelavstand til barne og ungdomsskole samt flere barnehager i området.

Se også vedlagte nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Eiendommen består av et boligbygg over 3 etasjer med selveier leiligheter. Yttervegger over grunnmur er av trekonstruksjoner med liggende trekledning. Takkonstruksjon er valmet, tekket med glasert takstein. Det er innvendig felles trappeløp og heis. Fellesareal i u. etasje, samt at det er tilhørende bod og garasjeplass for 1 bil til besiktiget leilighet.

Takstmannens konklusjon:
Leilighetens tilstand anses sett i relasjon til alder som normalt god. Det kan likevel påregnes noe kostnader til generelt vedlikehold over tid. Videre bruk av bad er avgjørende for videre levetid, montering av dusjkabinett er noe som anbefales. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Det presiseres at hovedkonstruksjon og utvendig forhold som berører bygningen er sameiets ansvar. Det er kun eventuelle lett synlige og åpenbare feil og / eller skader som er påpekt i innvendig leilighet.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2. Etasje: Bad, stue, kjøkken, 2 soverom og entrè.
U. Etasje: Garasje og sportsbod. Garasje som er delt har plass til en bil. Sportsbod i bakkant er på ca. 4 m2.

Felles inngangsparti i underetg. med porttelefon inn til felles gang med trapp, samt heis opp til fellesgang inn til leiligheten.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Holmenveien 2E!

Lettstelt og praktisk leilighet i 2.etg beliggende i et rolig og stille nabolag meget sentralt på Teie. Det er totalt 4 leiligheter i sameiet, og det er heis opp til leiligheten fra bakkeplan. Leiligheten har lyse flater hele veien, og alle gulv er belagt med eikeparkett, med unntak av bad som har fliser. Den har to soverom, hvorav et stort og et litt mindre, og en åpen stue- og kjøkkenløsning som er praktisk når man har gjester. Det finnes også en innvendig bod med adkomst fra entrèen. Leiligheten har en stor steinbelagt uteplass over to nivåer med gode solforhold. Garasjen finner man i bygningens underetasje, og her har man plass til en bil, samt egen sportsbod i bakkant.

STUE:
Hyggelig stue med åpen løsning til kjøkken og direkte adkomst til stor terrasse på ca. 48 m2. Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med lys. Gasspeisen gir ekstra varme på kalde vinterdager. Terrassen er delt opp i to nivåer med to trappetrinn i mellom. Den gir god plass til både pavilijong og utegruppe.

KJØKKEN:
Kjøkken er i åpen løsning med stue, og gir en god romfølelse. Den lyse kjøkkeninnredningen har integrert komfyr, platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin, samt ventilator over platetopp. Det er også downlights i taket over kjøkkeninnredningen.

BAD:
Flislagt, lyst bad med varme i gulv. Badet inneholder innredning med servant, dusjhjørne og wc, samt opplegg til vaskemaskin.

SOVEROM:
Leiligheten har to lyse soverom, hvorav det største soverommet har en stor skyvedørsgarderobe og det minste har et frittstående garderobeskap.

BOD:
Det medfølger en innvendig bod rett innenfor entrèen, samt en praktisk sportsbod på ca. 4 m2 i garasjen i u. etasjen.

FELLESAREAL:
Pene fellesarealer som er flislagt på gulvet i gangen i U.etg. Trapp og fellesgang i 1. etg. har parkett. Alle veggflater er malte lyse.

TEKNISK:
Standard røropplegg, Innebygd rør i rør system med skap på soverom mot bad.
Standard sanitærinstallasjoner.
200 ltr v.v.bereder er fra 2006, plassert på sportsbod i u. etg.
Standard skult el-anlegg. Det er 8 kurser i tillegg til hovedsikring som er på 3x50 amp. El-anlegg er ikke kontrollert av takstmann.
Dørcalling/porttelefon med aut.åpner.

Oppvarming

Oppvarming består av panelovner og gass peis. Varme i badegulv. Gasspeisen har felles nedgravd gasstank.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Det er biloppstillingsplass til en bil i delt garasje i underetasje. Forøvrig mulighet for parkering i innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 965 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiertomt som er pent opparbeidet. Det er asfaltert innkjørsel fra vei og helt inn til garasjeanlegget.
Sameiet har opparbeidet hagen med plen og diverse småbusker og vintergrønne vekster.
Leiligheten har egen stor terrasse på ca. 48 m2 med belegningsstein, som er delt i to med to trappetrinn.

Eier

Vibeke Garmo Schøyen Bente Garmo Wilhelmsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt den 31.01.2018.
Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn 92-2 Teie sentrum vedtatt: 09.11.2011, reguleringsformål: boligbebyggelse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på område som inkluderer/berører eiendommen med planid: 2012011 Grindstukrysset. I følge kommunen er det planer om endret kjøremønster fra Holmenveien til Grindstukrysset. Dette kan medføre at det ikke blir gjennomkjøring gjennom Holmenveien, kun for beboere. Interessenter oppfordres til å ta kontakt med kommunen for nærmere opplysninger.

Det gjøres også oppmerksom på at det tidligere har vært søkt om å sette opp to 5-mannsboliger på naboeiendommen, Holmenveien 2A, men at det er usikkert om dette blir gjennomført. Det oppfordres til å ta kontakt med kommunen for nærmere opplysninger vedr. dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2007/5878-1/91  Seksjonering  
27.04.2007 
Opprettet seksjoner: snr: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 102/376

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 05.07.2007. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Holmenveien 2BCDE Forkjøpsrett: Nei
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har besluttet at bygningen skal males utvendig. På grunn av koronasituasjonen har det ført til forsinkelser hos malefirmaet, så arbeidet er ikke i gangsatt. Kostnaden er beregnet til ca. kr 30.000 for denne leiligheten og dekkes ikke gjennom fellesutg.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Dyrehold er tilltatt. Hunder og piggsko bes bruke heisen da trapp er nylakkert.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 190 000,- / Fellesutgifter: 3 500,- pr. mnd Fellesutgiftene inkl. kom. avg., forsikring, Canal Digital, service gasspeis, vedlikeholdskonto, service av heis, TKS serviceavtale, Nokas avtale med reparasjon og telefon, trappevask, vaktmester, annet vedlikehold, renter og gebyr, kontigent mm.

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 88 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 278 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Formuesverdi : 686 508,- Sekundær formuesverdi : 2 471 430,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring

Protector Polisenummer: 1273048-31

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 070421 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 190 000,-) (Kr.44 660) Tilrettelegging (Kr.14 950) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.92 045)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten er utleid, og i utgangspunktet ikke ledig for overtakelse før 01.07.2021.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson (1)

Eiendomsmeglerfullmektig

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?