Til innholdet

Pent og innholdsrikt enderekkehus med 3 soverom og gangavstand til byen. Egen hage og terrasse m/kveldssol. Garasje.

Gyldenløves gate 23B
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 85
BRA: 101 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1955
Tomtareal: 1582 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Kort om eiendommen

* Meget attraktivt beliggende sentralt på Solvang
* Gangavstand til Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen
* "Flytt rett inn bolig" med gjennomtenkte løsninger
* Egen koselig og skjermet hage med gressplen
* Nyt flotte solforhold med blant annet sen kveldssol på hovedterrasse og i stor hage
* 26 m² terrasse mot vest og terrasseplatting på 9 kvm. mot øst
* Liten balkong i 2. etasje mot vest med utsikt mot Slottsfjellet
* Lyse og moderne interiørfarger ommalt i nyere tid
* Koselig stue m/spisestue og peisovn
* Lyst og deilkat kjøkken fra 2010
* 3 soverom i 2. etasje
* Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv
* Praktisk vaskekjeller og store bodarealer i kjelleretasje
* Ny ytterkledning inkl. etterisolering i 2009/2010
* Nye vinduer i 2007-2010
* Kjellervinduer fra 2018
* Nyere inngangsdør, terrassedører og innvendige dører
* Tak rehabilitert i 1998.
* Vasket tak og skiftet skadet takstein (alle hus i brl)
* Parkering i ny og moderne garasjerekke fra 2013
* Garasjeplass inkludert i felleskostnadene
* Brl har i 2019 utført utvendig vedlikehold.
* Veldrevet borettslag hvor fellesutgiftene dekker det aller meste
* Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader
* Ingen dokumentavgift og dermed lave kjøpsomkostninger!

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Solvang

Adresse

Gyldenløves gate 23B 3117 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man ned sykehusbakken og tar inn Severin Kjærsvei til venstre i lyskrysset på Heimdal. Ta så inn Gyldenløves gate til venstre og eiendommen ligger så på venstre hånd, i 2 rekke fra veien etter ca 200 meter. Leiligheten vil ha "til salgs" plakat fra Z-eiendom og det vil bli skiltet med meglers visningsbukker når det avholdes fellesvisning.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området består av eiendommer preget av klassisk trehusbebyggelse og romslige hager hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt  med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1955, modernisert i 2000

Bygninger og byggemåte

Borettslags rekkehus over to plan, pluss kjeller. Det er loft med lagringsmuligheter og utvendig delt bod på 5 kvm. Det er en luftebalkong på 2 kvm, en platting på 26 kvm. og en delt platting på 9 kvm. Det medfølger garasjeplass på 15 kvm. som er fra rundt 2013.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i sementblokker. Yttervegger i bindingsverk med antatt 10 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein. Brl har i 2019 utført utvendig vedlikehold.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

Kjeller, 16 kvm: Bod og vaskekjeller
1.Etasje, 44 kvm: Kjøkken, stue, entré og trapperom
2.Etasje, 41 kvm: Bad, gang og 3 soverom

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen holder god og moderne standard med innbydende farge-/materialvalg. Gjennomgående bruk av tidsriktige farger gjør boligen lun, innbydende og lekker. Det er gjort en del oppgraderinger på 2000 tallet. Det kan nevnes kjøkken, vinduer, ytterdører, en del på el-anlegget, vedovn, varmepumpe og noe innvendige overflater, samt bygget terrasse på øst- og vestsiden av boligen.

Man kommer inn i en lys og innbydende gang med praktisk laminatgulv, lysmalt panel og himling. Innenfor entrèn og i åpen løsning mot kjøkkenet fører den hvitmalte trappen deg opp til 2. etasje, og den lukkede trappegangen fører deg ned til kjelleretasjen.

Kjøkkenet i boligen er pusset opp i 2010 med nye fronter (innredning er eldre). Her har man rikelig med skap- og benkeplass, praktisk benkeplate av laminat og fliser mellom over- og underskaper. Kjøkkenet har hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap som alle medfølger i handelen. Koselig spisesplass på kjøkkenet og vindusflater som slipper inn godt med lys. Ta med deg kaffekoppen ut på plattingen ved inngangspartiet for å nye morgensolen.

Videre kommer man inn i en tiltalende og romslig stue med god plass til både spisestue og TV-stue. Hyggelig vedovn som gir godt med varme og gir en ekstra kos på kalde vinterdager. Utgang til stor vestvendt terrasse på 26 kvm. med nydelige solforhold. Her kan man virkelig nyte ettermiddags- og kveldssolen.

Boligens 2. etg. har en barnevennlig og meget praktisk planløsning med 3 soverom og bad på samme plan. Hovedsoverommet er tidsriktig og delikat med plass til garderobeskap og utgang til balkong. De øvrige soverommene er lyse og delikate med plass til garderobeskap. Lyst og pent bad med flislagte overflater fra 90- tallet (malt i nyere tid) og varmekabler i gulvet. Badet inneholder dusjkabinett, wc, servant i baderomsinnredning og speilskap, alt nytt i 2019.

Kjelleren i boligen består av en vaskekjeller kombinert med teknisk rom og en bod/ gang med god lagringsplass.

Alt i alt en innholdsrik og tiltalende endeleilighet med fantastisk beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via ildsted og varmepumpe. Det er gulvvarme på badet og en panelovn var monterte på denne befaringen. Ovnen er fra 2014 og varmepumpen er fra 2018 og service er utført dette året..

Parkering

Borettslaget har 20 garasjeplasser, en til hver leilighet. Disse følger leilighetene. Det betales leie for disse som er inkludert i månedlige felleskostnader. 8 av garasjene ligger i tilknytning til husene. Disse går etter ansiennitet.

I tillegg har borettslaget 19 stk. utvendige parkeringsplasser. Det betales ikke leie for disse.

Areal og eierform

Areal: 1 582 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Husets plassering på tomten gir et åpent og solrikt hageuterom mot vest som oppleves svært lyst, privat og ikke minst usjenert. Boligen disponerer avgrenset/innhegnet hage som er både usjenert, koselig og lettstelt. Her kan man nyte lange soldager og ikke minst sen kveldssol.

Hagen er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og hageanlegget gir god boltreplass for både store og små som innbyr til alt fra lek og moro for barn til familie-/venneselskap både på den store terrassen i forbindelse med hagen og på utenforliggende hageplen. På terrassen skaper levegger og skjerming en lun atmosfære.

Gårdsplass og innkjørsel ved eiendommen er asfaltert.

Eier

Fredrik Teien Sørensen

Vei, vann og avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Adkomst fra Gyldensløves gate som er kommunal vei (offentlig).

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.11.1955. Det foreligger også ferdigattest etter piperehabilitering i boligen utført av Vestfold peis og pipe AS datert 30/8-2011 

Kopi av ferdigattestene kan hvis ønskelig kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Heimdal 2 borettslag, Orgnr.: 953121956 Andelsnr.: 5 Andel fellesgjeld: 434000, Total gjeld: 8697045, Oppdatert pr: 01.07.2019
Borettslaget består av 20 andelsleiligheter. Heimdal II Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 953 121 956, og ligger i Tønsberg kommune med adressene Severin Kjærsvei 12, Gyldenløves gate 21 B, 23 B, 25 B og 27 B.
Forretningsfører: OBOS

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har avtale med Canal Digital, TV og bredbånd (midi). Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan få tillegg i avtalen. Tillegg faktureres direkte til andelseier.

Borettslagets fellesgjeld:
EIKA med lånenummer 152062196. Annuitetslån med restløpetid på 23 år og 4 md. Restgjeld pt. kr. 6.719.788,- og flytende rente pt. 2,50%.
OBBK01 med lånenummer 98207744573. Annuitetslån med restløpetid på 29 år og 5 md. Restgjeld pt. kr. 1.977.267,- og flytende rente pt. 2,55%.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 990 000,-

Felleskostnader: 4 708,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer: Tv og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, utvendig vedlikehold, utvendig bygningsforsikring, garasjeleie, forretningsfører, styrehonorar, revisjonshonorar og kontigenter.

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) 434 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 424 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 429 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 22.08.2019

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6595999

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 32.000,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er utført tilsyn med rapport for borettslagets fyringsanlegg den 23.05.2016, som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?