Til innholdet

Populært beliggende rekkehus (selveier) m/3 sov - Barnevennlig - Garasje - Bo lettstelt og enkelt - Nydelig hagetomt! ZOLGT

Sildreveien 3B
Prisantydning 2 900 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 102
BRA: 104 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 196 m²

Kort om eiendommen

Sildreveien 3B er et populært beliggende og meget solrikt orientert rekkehus sentralt på Eik. Her har du en smart og innholdsrik planløsning med 3 gode soverom, egen garasje i rekke, samt en nydelig hage med terrasse på hele 36 kvm.
Selve boligen har fått flere oppgraderinger de siste årene, og er generelt god vedlikeholdt utvendig og innvendig.

Kort fortalt;
- Nye vinduer og dører i 2017
- Ny taktekking i 2013
- Innvendige dører nye i 2019
- El-kontroll utført våren 2018
- Praktisk og solrik soveromsbalkong mot syd på 6 kvm
- Markterrasse over to nivåer på totalt 36 kvm
- Nydelig hage med diverse blomsterbed
- Garasje i fellesrekke få meter fra boligen
- God lagringsplass i 3 boder samt romslig loft.
- Særdeles barnevennlig og stille område perfekt for familier.
- Gangavstand (kun 300 m.) til Vestre Eik barnehage.
- Greveskogen med "uendelige" turområder kun ca 400 m fra boligen.
m.m.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig visning - husk på melding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Sildreveien 3B 3123 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på vestre Eik i Tønsberg kommune, snaue 4,5 km nord for Tønsberg sentrum. Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og videregående skole. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner. Det er også kort vei populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

Fra boligen er det fin sykkelavstand (3 km) til Byskogen, samt "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Sistnevnte er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg
kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. Fra Eik er det ca. 11 minutters kjøretur til populære Ringshaugstranda, en nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling og lek. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum anbefales.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg
sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Sidsels vei, ca. 220 meter unna. Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Fra Tønsberg
stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 5 min. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 23 min til Horten, 23 min til
Sandefjord lufthavn og 50 min til Drammen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Eik vestre som ligger kun ca 400 meter fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Selveier rekkehus bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold;
1.etg.: entré/gang, bod, mellomgang/garderobe, stue med utgang til solrik uteplass og hage, kjøkken i delvis åpen løsning mot stue.
2.etg.: soveromsgang, 3 soverom, walk-in-closet/bod, flislagt baderomg med opplegg for vaskemaskin med skap- og benkeplass, servantinnredning og stor dusjnisje. Separat toalettrom med vask.
Gulvet loft for lagring.

Sportsbod med innlagt strøm foran inngangsparti samt redskapsbod i hagen.

Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

1.Etasje: 50 / 52 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 52 / 52 kvm p-rom/BRA.
Utvendige boder og garasje kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Entré;
Rekkehuset gir et trivelig førsteinntrykk og har en steinbelagt gårdsplass på forsiden. Herfra kommer du inn i en praktisk entré og gang. Begge rom har flisgulv og entreen har en tilliggende bod som gir enkel lagring av sko og yttertøy. I en nisje i mellomgangen finnes en praktisk garderobeløsning.

Kjøkken;
Kjøkkenet ligger i dels åpen løsning mot stuen og gir et hyggelig inntrykk. Rommet har lyst gulv, hvitmalte vegger og et vindu som gir godt med lysinnslipp. Innredningen er utstyrt med hvitmalte, profilerte fronter og benkeplater i laminat med nedfelt oppvaskkum. Det er også en praktisk barløsning ut mot stuen, med overskap med vitrinedører på begge sider. Veggen ovenfor er belagt med lyse fliser. Det er montert ventilator over kokesonen.

Stue;
Boligen har en luftig og innbydende stue med åpen løsning mot kjøkken. Rommet har hvitmalte vegger og lyst laminatgulv. Store vinduer lar lyset strømme inn og det er utgang til en solrik markterrasse og hage. Videre har stuen en koselig peisovn og en trapp opp til andre etasje. Det er god plass for en behagelig sofaløsning, godstoler og et spisebord. I tillegg til god plass til møbler, er det rikelig med tumleplass for små og store på gulvet i stua.

Bad;
Boligen inneholder ett bad/vaskerom og ett toalettrom. Badet ble oppusset på 2000-tallet og har gråblå gulvfliser og sandfargede veggfliser med en dekorativ bord i blikkhøyde. Innredningen inkluderer to skapinnredninger, der den ene har en nedfelt servant og den andre har en utslagsvask. Det er også speil, veggskap, en romslig dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Innredningen rundt vaskemaskinen er meget praktisk til bretting av tøy, lagring av sengetøy osv.

Soverom og garderobe;
Rekkehuset har 3 lyse og hyggelige soverom, der ett har utgang til en sydvendig veranda. Ett av soverommene har direkte adkomst til garderoberom/walk-in-closet med hylleinnredning og en romslig skyvedørsgarderobe. Fra dette rommet er det også adkomst til loftet via takluke. På loftet er det meget god lagringsplass! Ekstra lagringsplass finnes i en disponibel utebod på ca. 4,5 kvm samt i redskapsbod i hagen.

For øvrig gir boligen et lyst og hyggelig inntrykk, og det er ingenting som må foretas umiddelbart - her kan du flytte rett inn uten å nødvendigvis måtte gjøre noe.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
El - skap med automatsikringer. Ny innmat etter byggeår. 50 ampere hovedsikringer. Åpent og skjult el-anlegg, hovedsakelig skjult. Utvendige stikkontakter ved inngangsparti og terrasse.
Digital måler fra 2018.
Varmtvannsbereder innbygget i kjøkkenbenk, type Sigdal, 140 liter. Bereder antas å være fra byggeår. Hovedstoppekran i kjøkkenbenk. Åpent og skjult rør-anlegg hovedsakelig fra byggeår.
Kobber og plast. Utvendige vannkraner ved inngangsparti og terasse.
Naturlig ventilasjon i stue og bod.
El - vifte på bad vaskerom. Naturlig på toalettrom over tak.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe i stue, samt stålpipe med peisovn (det foreligger avvik i feierrapport som bør undersøkes). For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg.
Strømforbruk i snitt siste 3 år opplyses til å være 9.254 kwt.

Parkering

Rekkehuset har parkering i egen garasje (fellesrekke) samt i steinbelagt gårdsplass foran inngangsdøra.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 196 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2073, Festeavgift: 11170, Neste regulering av festeavgift; 2034

Tomt og hage

Særdeles hyggelig og pent opparbeidet hagetomt med et sjarmerende stakittgjerde mot naboer, samt hekk. Flott markterrasse ut fra stua med solrik orientering. Elektrisk markise over terrasse for solskjerming på varme dager. Enkelte prydbusker og blomsterbed. Praktisk redskapsbod plassert i hagen med god plass til hagemøbler og redskap.
I forkan av boligen er det en praktisk parkeringsplass med belegningstein. Mellom sportsboden og inngangspartiet er det innredet en hyggelig, lun krok med plass til hagemøblement.

Eier

Sølvi Strømstad

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, avsatt til boligområde i kommuneplanen. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie 0/990026-1/91  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3803 Gnr:81 Bnr:1 Fnr:64  1/55 

1977/503387-2/91  Best. om vann/kloakkledn. 24.05.1977 
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

1973/506881-328/91  Festekontrakt - vilkår  06.12.1973 
festetid: 99 år
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/504455-2/91   ** Nye vilkår  11.07.1974 
 1988/5049-3/91   ** Nye vilkår  
14.04.1988 
 1973/506881-442/91  Urådighet 06.12.1973 
FESTERETTEN KAN IKKE OVERDRAS UTEN GRUNNEIERS SAMTYKKE
Gjelder feste

1977/503390-2/91  Festekontrakt - vilkår  24.05.1977 
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 128
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
KONTRAKTEN KAN IKKE SIES OPP SÅ LENGE DEN ER PANTSATT
TIL RETTIGHETSHAVER: LANDBRUKSBANKEN
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har utstedt midlertidig brukstillatelse datert 12.11.1976.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 900 000,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 73 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 973 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 725 245,- Sekundær formuesverdi : 2 610 881,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Medlemskap i velforening (Eik Vestre Felt L) på kr. 6.000,- pr. år som betales kvartalsvis på kr. 1500,-.
Det er tinglyste plikter som hefter på fellesareal tilhørende Eik Vestre Felt L - dvs asfalterte veier, garasje
anlegg, felles grøntområder med brøyting etc.
Driften av dette er gjort gjennom en ikke-regnskapspliktig forening som står registrert i
Brønnøysundregistrene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.13 700) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Meglerprovisjon (Kr.43 500) Totalt kr. (Kr.79 770)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?