Til innholdet

Praktisk og lettstelt leillighet med noe utsikt til sjøen. 3. etasje. Innglasset balkong. Moderniseringsbehov.

Dronning Åsas vei 10
Prisantydning 1 690 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 65 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1967
Tomtareal: 0 m²

Visninger

mandag 5. oktober Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Dronning Åsas vei 10 3117 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Beliggende på ærverdige og attraktive Solvang. Noe utsikt mot sjøen.  Her bor man sentralt og fordelaktig med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Kort vei til Meny på Heimdal, Rema 1000 med andre handelssenter på Kilen som apotek og legekontor m.m, Byskogen skole, treningssenteret Spenst Gressbane og nydelig tur- og friluftsområder med lysløyper. Stille og rolig gate i et veletablert villaområde. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentral.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1967

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:

Gang. Bad/wc med dusjkabinett.  2 soverom. Stue med utgang til innglasset balkong. Kjøkken med spiseplass, komfyr og kjøleskap.

Lagringsbod i kjeller og felles vaskeri i 11 etasje.

Privat matbod i kjeller.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

Standard

Velkommen til denne lettstelte leiligheten som holder normal standard men har behov for modernisering. For standard se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Borettslaget har opp gjennom de siste årene gjort større vedlikehold og oppgraderinger, her kan nevnes: 2019: Oppusset innvendig trappeoppgang, felles varmtvannsbereder og varmepumpe, skiftet ut ventilasjonsanlegget med varmegjennvinner på loftet. 2018: Rørfornying av avløpsrør, isolering og puss av fasader. 2017: Diverse arbeider vedr. kledning, vinuder byttet låser, drenering.

Borettslaget har avtale med Canal Digital. I avtalen inngår kabel-TV (digitalt) og bredbånd, samt musikktjenesten Wimp og Go. Avtalen er inkludert i felleskostnader. Andelseier kan selv bestille og betale for tillegg til avtalen.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Sentralfyr. Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd a kontobeløp. Techem Norge AS sender avregningen med oversikt over forbruket direkte til beboer og belopet beboeren har tilgode eller er skyldig, vil bli avregnet på giroene for felleskostnader.

Parkering

Borettslaget har 18 garasjeplasser. Det betales leie for disse, som kommer i tillegg til felleskostnader. Andelseier søker styret om garasjeplass. Tildeling skjer etter egen venteliste. I tillegg til dette har borettslaget 11 p-plasser ute. Det betales ikke leie for disse.

Areal og eierform

Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Fellesarealer er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær og plen.

Eier

Alf Ekvang

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.10.1967. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Tårnbo syd borettslag, Orgnr.: 953468077
Andelsnr.: 10
Andel fellesgjeld: 347000

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr     Type Restsaldo      Restløpetid    Term   Type Rente 
OBOS02   A      14.245.462,-   27 år 10 md.  12       Flyt    1,75% 

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Borettslaget har dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales hver måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene. I borettslaget har man ikke adgang til å ha husdyr. Styret er svært restriktive på dette. Det betyr at andelseiers gode grunner for å søke om husdyr, må være sterkere enn andre andelseieres sjenanse/ grunner for å nekte husdyr. Husdyrhold må  man uansett søke styret om. Styret har vedtatt at det dekkes inntil kr. 5.000,- ved utskiftning av rør til vegg, og sluk, på bad. På kjøkken dekkes inntil kr. 2.000 ved utskifting av avløpsrør til vegg.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 690 000,- / Felleskostnader: 5 315,- pr. mnd Følgende er inkludert i felleskostnader: Kommunale avg., kabel-tv, bredbånd, strøm i fellesareal, a konto oppvarming, varmt vann, vedlikehold av heis, p-plasser, avsetning til vedlikehold, nedbetaling av andel fellesgj., bygningsforsikring, festeavgif m.m

Beregnet totalkostnad

1 690 000,- (Prisantydning) 347 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 037 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 042 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7245655

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)
Meglerprovisjon (forutsatt (Kr.45 000)

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?