Til innholdet

Sjarmerende helårs hytte på Skrim ZOLGT

Skrimveien
Prisantydning 1 980 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 53
BRA: 58 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1970
Tomtareal: 1143 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Skrimveien!

Eiendommen ligger godt til i et veletablert område for fritidsboliger på Skrim. Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter.

Denne sjarmerende hytta bærer preg av at den har blitt tatt godt vare på og innvendig får du en lun og god stemning. Med sin deilige åpne peis og store terrasse ligger alt til rette for lange dager på hytta både sommer og vinter!

Adresse

Skrimveien 3648 Passebekk

Adkomst

Følg skilter til Skrim Syd. Følg veien noen km, og ta inn til høyre ved betalingsbom. Hytta ligger så inn til venstre etter ca. 1 km. Eiendommen er skiltet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablert område for fritidsbebyggelse. Nært til turterreng og skiløyper.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 1970

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig bygget i 1970.

Tomteforhold
Hytta er oppført på fjell. Bygget er satt opp på pilarer av naturstein og betong. I tillegg murer av betong med sparestein. Tilnærmet flatt samt svakt skrånet terreng. Åpent under deler av hytta

Fritidsbolig
Taket er tekket med asfaltpapp på undertak av rupanel.  Eier opplyser at taket kan være lagt om ca 2009 men dette kan ikke bekreftes. Beisa/malte vindskier, med renner og nedløp av plast. Øvrige beslag av lakkert/plastbelagt stål. Ut fra tekking og gard på taket er det ikke behov for stigtrinn og snøfangere. Yttervegger av bindingsverk, kledd utvendig med tømmermannskledning og liggende panel. Plassbygget takkonstruksjon med sperrer. Undertak av rupanel. Konstruksjonen er lukket. Det bemerkes at det ikke er registrert utlufting av konstruksjonen. Dette bør etableres ved omlegging av taket. Vinduer av treverk og med 2 lags glass samt flere med enkle glass. De er fra byggeår og frem til 2008. 3 stk vinduer av treverk og med 2 lags glass. Isolert panelt inngangsdør. Terrasse av impregnerte materialer anlagt på blokker

Bod
Normal bod oppført på pilarer av betong. Tregulv/tre bjelkelag. vegger av bindingsverk kledd med stående og liggende kledning. Saltak tekket med asfaltshingel. Panelt dør og vindu med enkelt glass. Kun vurdert fra utsiden.

Innhold

1.Etasje: Stue/kjøkken. Innredet rom. Gang. Hygienerom.
Loft: Soverom.
Bod: Bod.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 58 kvm

1.Etasje: 48/48 m² BRA/P-rom
Loft: 5/5 m² BRA/P-rom
Bod: 5/0 m² BRA/P-rom

Det som benyttes som soverom mot øst i 1.etg oppfyller ikke krav til målbare arealer. Gulvareal er på ca 4,7 kvm og er IKKE medregnet i bruksareal. Soverom på loft har et målbart areal på 5,4 kvm. Gulvarealet er på ca 10 kvm.

Møblering / utstyr

Selges møblert/utstyrt etter nærmere avtale. Gjenstander av affeksjonsverdi og personlige ting medfølger ikke.

Standard

Fritidsbolig fra 1970.

Innvendig
Overflatene i oppholdsrommet består av heltre gulv, lagt på grunn av betong. Veggene og taket er malt/umalt panel i alle rom. Tre bjelkelag med stubbeloft. Pipen er av teglstein med sotluke mot stien, det er åpen peis som er plassmurt. Hytta har lakket trapp og håndløper på veggen. Trappen leder inn til et rom som i utgangspunktet ikke er godkjent for varig opphold. Rommet brukes i dag som soverom, men det presiseres at dette ikke er godkjent. Dørene innvendig er malte/finerte fyllingsdører.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen består av finerte skrog og fronter, med laminatbenkeplate og kum av rustfritt stål. Det er 2 kokeplater, kjøleskap og ventilator i lakkert stål med avtrekk ut på det lille kjøkkenet. Kjøkkenet er av ukjent alder og det er ikke tilkoblet vann.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Veggventil i stue. Forøvrig kun åpningsvinduer. I hygienerom er det forbrenningstoalett og toalett kun for væske. I tillegg er det dusjkabinett med egen beholder. Dette er ikke vurdert. Elektrisk anlegg med åpent ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 32 amp hovedbryter og 4 fordelingskurser.  Utvendig er det inntak med 32 amp hovedsikring. Inntak og sikringspanel er fra 2019. Boligen har brannvarslere og brannslukker.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  5 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  1 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  12 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  4 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Utvendig - Taktekking: Avsluttinger på taktekkingen er ufagmessig utført. Ingen lekkasjer registrert på befaringen. På grunn av utførelse vil levetid på tekking være kortere en normal.

Utvendig - Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Skjevheter på enkelte renner. Rust og avflassing på pipebeslag.

Utvendig - Dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Sprekker i utvendig panel.

Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Noe værslitasje på overflater samt mindre skjevheter.

Innvendig -  Overflater: Forekommer noe varierende bruksslitasje.

Innvendig - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig - Pipe og ildsted: Pipevanger er ikke synlige. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke. Sprekk mellom peis og pipe. Hull for tidligere røykrør er kun blendet med plate av stål.

Innvendig - Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Noe bruksslitasje.

Kjøkken -  Avtrekk: Rør henger ned. Dette kan føre til kondens.

Tekniske installasjoner - Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg: Ut fra alder og manglende informasjon fra tidligere eiere kan det være hensiktsmessig å utfør en kontroll selv om ingen visuelle feil er påpekt.

Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter: Fundamenteringer fremstår som enkel og noe ustabil, noe skjevheter i bjelkelag bekrefter. Sår i betong.

Bod: Utvendig - Andre utvendige forhold: Behov for vedlikehold og lokale utbedringer.


Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):
Utvendig - Taktekking - Vindskier: Det er påvist råteskader.

Utvendig - Veggkonstruksjon: Det er påvist betydelige råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Preges endel av sprekker samt tilfeller av mindre skader.

Utvendig - Vinduer: Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.

Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Dette er en eldre og forholdsvis enkel konstruksjoner, skjulte skader kan ikke utelukkes.

Oppvarming

Ved og elektrisk

Parkering

F.t. felles parkeringsplass like ved egen eiendom

Areal og eierform

Areal: 1 143 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Naturtomt.

Tilliggende fasiliteter

Hovedløypenettet like utenfor hytteveggen.

Eier

Svein Fure Larsen Linn Therese Svendsen

Vei, vann og avløp

Helårs vei. Helårs vann til hyttevegg fra felles borehull. Mulighet til å tilknytte seg helårs kloakk. Årlig avgift p.t. til Skrim Hytteservice (hovedveiene opp til Skrim) kr. 2.300,-. Brøyting internveier/egen parkering p.t. kr. 4.050,- Kommunale avgifter (renovasjon felles container/kildesortering samt eiendomsskatt kr. 2.550,-. Kostnader til drift av felles borehull p.t. kr. 1.000,-.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Kongsberg kommune er avsatt til Fritidsbebyggelse, Nåværende i Kommuneplan (12.11.2014)

GJELDENDE REGULERING:
Reguleringsplan 343R Omholtfjell er gjeldende (11.02.2009). Bestemmelser til reguleringsplan 343R med senere endringer Omholtfjell, Skrim er tilgjengelig som vedlegg i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiv.
Kommunen opplyser at det ikke finnes noen byggesak på denne eiendommen i deres arkiv. Megler har derfor ikke hatt anledning til å kontrollere hva som er byggemeldt/godkjent på eiendommen.

Prisantydning

1 980 000,-

Beregnet totalkostnad

1 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 60 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 040 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 22.04.2022

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  5780 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Glitre Energi og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 2 090,24 pr. år Fakturert beløp for 2021. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikkesamlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år.

Årskort Skrimveien/Digerhaugveien p.t. kr. 2.300,-
Brøyting felles parkeringsplass, p.t. ca. kr. 2.000,-
Skrim vann og avløp p.t. ikke tilknyttet kloakk.
Vannforsyning: Forbruksvann fra Cisternetank fra tak nedløp. Drikkevann hentes på hovedparkering.
Frivillig løypekjøring.
Skrim hytteeierforening (frivillig) kr 350,-

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 180522 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.16 900) Eierskifteforsikring (Kr.12 008) Finn.no (Kr.4 700) Oppstartsvederlag, klargjøring salg (Kr.15 950) Fast Provisjon (Kr.60 625) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Totalt kr. (Kr.123 583)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:


Dagboknr. 699, tinglyst 02.05.1959 - Erklæring/avtale  
Grensegangssak
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 375, tinglyst 22.02.1962 -Skjønn  
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 3892, tinglyst 25.08.1998 - ** Diverse påtegning  
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT SF 962986277

Dagboknr. 3625, tinglyst 24.06.2005 - ** Diverse påtegning  
Ny rettighetshaver:
STATKRAFT ENERGI AS
 
Dagboknr. 404, tinglyst 06.03.1963 - Bestemmelse om bebyggelse  
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
29.04.2021. Arkivref. 21/10298-2
 

Dagboknr. 404, tinglyst 06.03.1963  - Erklæring/avtale  
Bestemmelse om beiting og gjerde
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
29.04.2021. Arkivref. 21/10298-2
 
Dagboknr. 394, tinglyst 08.02.1966 - Jordskifte  
Grensegangssak
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 430, tinglyst 09.02.1970 - Jordskifte  
Grensegangssak
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 4357, tinglyst 25.08.1981 - Jordskifte  
Grensegangssak
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 7528, tinglyst 24.10.1985 - Elektriske kraftlinjer  
Rettighetshaver: Ytre Sandsvær elverk
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 975, tinglyst 15.02.1993 - Elektriske kraftlinjer  
Rettighetshaver: Ytre Sandsvær Elverk BA
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 3336, tinglyst 08.08.1995 - Bestemmelse om vannrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:31  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 3108, tinglyst 06.07.1998 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:33  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 6426, tinglyst 26.11.2002 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:32  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 2923, tinglyst 10.06.2003 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:32  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 4676, tinglyst 02.09.2003 - Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver
LEIERE OG EIERE AV HYTTETOMTER U/GNR. 42 BNR. 6, 7 OG 8
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 3053, tinglyst 02.06.2005 - Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver
VOLDENE ELSA EMILIE 170833
VIKESLAND GUDRUN 261061
VIKESLAND DAGRUN AGNES 160368
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 5257, tinglyst 08.09.2005 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:131  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 569209, tinglyst 10.07.2008 - Best. om vann/kloakkledning.  
Rettighetshaver: SKRIM VANN OG AVLØPSSELSKAP AS  
Org.nr: 992352655
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 676151, tinglyst 21.08.2008 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:127 F  
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 676263, tinglyst 21.08.2008 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:118 F  
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 976559, tinglyst 19.11.2012 - Best. om vann/kloakkledning.  

rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:38 F  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 76559, tinglyst 19.11.2012 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:38 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 976559, tinglyst 19.11.2012 - Bestemmelse om parkering  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:38 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 509138, tinglyst 23.06.2014 - Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:39 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 509138, tinglyst 23.06.2014 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:39 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 777292, tinglyst 15.09.2014 - Bestemmelse om parkering  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:109 F  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 422470, tinglyst 13.05.2015 - Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:40  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 422470, tinglyst 13.05.2015 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:40  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 428607, tinglyst 15.05.2015 - Jordskifte  
Grensegangsak 0600-2003-0019 Skrimfjella landskapsvernområde
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 192816, tinglyst 04.03.2016 - Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:6 Fnr:32 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 192859, tinglyst 04.03.2016 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:0604 Gnr:42 Bnr:6 Fnr:48 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 404311, tinglyst 06.05.2016 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:3 Fnr:75 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 15659, tinglyst 05.01.2017 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:41 F  
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 15659, tinglyst 05.01.2017 - Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:41 F  
Bestemmelse om rett til å ha liggende grunnvannsbrønn.
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 809711, tinglyst 26.07.2017 - Rettighet  
Rettighetshaver:SKRIMVEIEN SA  
Org.nr: 918381155
Uteglemt registrert ved konvertering
Opprinnelig tinglyst 06.12.1958 med dok.nr. 1970
Rettet etter tingl. §18
24.07.2017. Arkivref. 17/22208-3
Festekontrakt
Gjelder adkomst og skogsbilveg til Skrim
Overført fra: 3006-41/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 877383, tinglyst 15.08.2017 - ** Transport  
gjelder: RETTIGHET 2017/809711-1/200
Fra:A/L Skrimveien  
Lnr: 20001723
Til:SKRIMVEIEN SA  
Org.nr: 918381155


RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER

Rettigheter på 3006-41/3, 3006-41/43, 3006-41/44, 3006-41/45, 3006-41/46, 3006-41/47, 3006-41/48, 3006-41/49, 3006-41/50, 3006-41/51, 3006-41/52

Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr.461878, tinglyst 21.02.2018 - Bestemmelse om adkomstrett  
Kan ikke slettes uten samtykke fra:KONGSBERG KOMMUNE  
Org.nr: 942402465
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:42 F  
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3006-41/3, 3006-41/43, 3006-41/44, 3006-41/45, 3006-41/46, 3006-41/47, 3006-41/48, 3006-41/49, 3006-41/50, 3006-41/51, 3006-41/52

Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr. 461878, tinglyst 21.02.20187 -  Bestemmelse om vannledning  
Kan ikke slettes uten samtykke fra:KONGSBERG KOMMUNE  
Org.nr: 942402465
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:42 F  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3006-41/3, 3006-41/43, 3006-41/44, 3006-41/45, 3006-41/46, 3006-41/47, 3006-41/48, 3006-41/49, 3006-41/50, 3006-41/51, 3006-41/52

Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr. 461878, tinglyst 21.02.2018 - Bestemmelse om kloakkledning  
Kan ikke slettes uten samtykke fra:KONGSBERG KOMMUNE  
Org.nr: 942402465
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:42 F  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3006-41/3, 3006-41/43, 3006-41/44, 3006-41/45, 3006-41/46, 3006-41/47, 3006-41/48, 3006-41/49, 3006-41/50, 3006-41/51, 3006-41/52

Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr. 461878, tinglyst 21.02.2018 - Bestemmelse om brønnrett  
Kan ikke slettes uten samtykke fra:KONGSBERG KOMMUNE  
Org.nr: 942402465
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:41 Bnr:42 F  
Gjelder denne registerenheten med flere


Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?