Til innholdet

Råflott, høytliggende enebolig med utleieleilighet, nydelig utsikt og fantastiske solforhold. Rolig og usjenert!

Trolltorødveien 7C
Prisantydning 6 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 222
BRA: 298 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2001
Tomtareal: 1011 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 18. januar Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Skjerve

Adresse

Trolltorødveien 7C 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalbroen og kjører rett frem i første rundkjøring. I veidele fortsetter man Kirkeveien videre ut- forbi Borgheim og tar til høyre ved Skjerve (kiosken) . Følg deretter Trolltorødveien og hold til høyre etter ca 150 meter. Boligen ligger da øverst i åsen på venstre side. Boligen vil bli merket med tilsslagsskilt fra z-eiendom og det vil bli satt ut visningskilt ved fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i enden av blindvei, helt usjenert med naturen som nærmeste nabo. Høyt- og frittliggende enebolig, i et særdeles barnevennlig og trafikkstille område på Skjerve. Nyt solen til den går ned i usjenerte omgivelser med fantastisk utsikt over omkringliggende og naturskjønne omgivelser.

Gang- og sykkelavstand til Brattås barneskole med trygg skolevei, gang-/ sykkelsti hele veien. Brattås har også en stor, nyere barnehage med flotte uteområder. Her er det også kort vei til Borgheim som har både ungdsoms- og videregående skole, et lite bakeri, Rema1000 m.m.

Nærområdet har mye å by på i form av fantastiske tur- og rekreasjonsområder, lysløype, sjøen med bademuligheter, golfbane på Borgheim, samt Tømmerholt idrettsannlegg med kunstgressbane, sandvolleyballbane, m.m.

Det er ca 6 km. til Teie torv med de fleste servicetilbud og kun ca. 7 km til Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter. Gode bussforbindelser til Tønsberg med mulighet for videre forbindelser med tog eller buss.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Enebolig med leilighet som er bygget i 2001. Dette gjelder leiligheten og utvendige konstruksjoner. Resten er gjort ferdig fra 2001 til 2004. Hovedbadet er fra 2007. Nåværende eier har oppgradert et bad, en del overflater i underetasjen, skiftet et glass i verandadør, montert lufteluker, ny termostat på gulvvarme i leilighet, skiftet kran i garasjen og utført noe vedlikehold. Det er også slipt og lakkert gulver i stuer i hovedplanet. Det er også montert solskjerming i tv-stuen. Mindre er gjort på el-anlegget.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med valmtaksform som er tekket med glasert takstein.

Innvendige overflater fra 2001 - 2004. En del oppgraderinger gjort i 2018-19, og gulv i stuer er slipt og lakkert i 2018.
På gulver er det skipsgulv, heltre gulv, noe fliser og laminat. Vegger er av malt miljøtapet og malt panel. Malte plater og panel i himling.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 298 kvm, Bruttoareal: 329 kvm

BRA: 298 kvm.
Underetg. 139 kvm:
Hoveddel: Vaskerom, hall m/trapp, garderoberom/ kontor og dobbel garasje.
Leilighet (51 kvm.): Stue/kjøkken, kontor, soverom og bad.

Det er egen utleiedel i underetasjen med et bruksareal på 51 kvm. Vinduet på soverommet er for lite.

1. Etg, 154 kvm:
Hoveddel: Bad, kjøkken, dusjbad, stue, tv-stue, garderobe og 3 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Hyllesystemet i garderoberommet (underetg.) medfølger i salget.
Kjøleskapet i garderoberommet/ kontoret i underetasjen medfølger i salget.

Standard

Velkommen til Trolltorødveien 7C, en meget flott og inneholdsrik enebolig bygget i 2001 med utleieleilighet og dobbel garasje. Eiendommen ligger på en høyde, innerst i blindvei, som gir fantastisk utsikt, nydelige solforhold og tilnærmet ingen innsyn. Her kan man sitte å nyte solen og utsikten til langt på kveld i stille og rolige omgivelser.

Fra man kjører inn i gårdsplassen på denne eiendommen legger man raskt merke til en flott fasade, steinlagt gårdsplass, stor dobbel garasje på ca. 50 kvm. og ingen forbikjørende trafikk. Man legger også raskt merke til at leiligheten har egen inngang.

Hoveddel:
Man kommer inn i en romslig og meget tiltalende hall med flislagte gulver, varmekabler og spottbelysning. Legg merke til den nydelige trappa med mahognitrinn og flott rekkverk, det innebygde skapet ved utgangsdøren og de stilige detaljene. Fra hallen kommer man inn i et særdeles romslig garderoberom/ kontor med praktisk garderobe-/ hyllesystem som gir godt med lagringsplass. Det flislagte gulvet, gulvvarmen og spottbelysning følges inn i dette rommet også. Videre har man et romslig og innbydende vaskerom som er flislagt på vegger og gulv. Rommet er godt utnyttet med toalett, innredning med skap- og benkeplass, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen hovedetasje kommer man opp trappen til en fantastisk stue av de sjeldne. Her legger man fort merke til det råflotte skipsgulvet som er lagt i hele stuen og den nydelige peisen fra Jøtul som gir meget godt med varme. Stuen har en god romløsning som gir mulighet for flere innredningsvarianter. Her har man plass til hele familien, venner og kjente til hyggelige sammenkomster. Rommets store vindusflater ut mot naturen i flere retninger gir rikelig med naturlig lys og en frittliggende følelse. Gjennom den vakre dobbeldøren av glass og mørkbeiset tre kommer man inn i det som kanskje er boligens største høydepunkt. En slående utsikt utover naturskjønne, landlige omgivelser gjennom panoramavinduene, er bare noe man bør oppleve. Fantastisk med naturlig lys, elektrisk utvendig solskjerming, skipsgulv og spottbelysning er bare noen av kvalitene rommet kan by på.

Fra stuen er det utgang til en særdeles stor og deilig terrasse med fantastisk utsikt og solforhold. Her har man både jacuzzi og peis, samt en utestue på 8 kvm. som gir mulighet for hygge i en lenger periode av året. Støpt terrasse med skifer på hele 70 kvm. som er både usjenert og koselig.

Kjøkkenet i hoveddelen har innredning av heltre eik med fliser over benk og granitt benkeplate. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og micro, samt delintegrert oppvaskmaskin som alle medfølger. Et særdeles stort og luftig kjøkken med pent utsyn og plass til kjøkkenbord for hele familien. Rommet her flislagt gulv med gulvvarme, delikate fargevalg og godt med lys i rommet. her ligger alt til rette for matlaging og kvalitetstid på kjøkkenet.

Boligen hovedsoverom er bygget som et ekte "mastersuite" med et meget stort soverom, romslig walk in closet og et særdeles delikat og stilig bad. Hovedsoverommet har skipsgulv, spotter i tak, dobbel glassdør til badet og moderne fargevalg. Badet tilknyttet soverommet er sjeldent romslig med både dusjnisje, boblebad, 2 servanter i baderomsinnredning, vegghengt toalett og ikke minst dør ut til jacuzzien på terrassen. Badet er fra 2007 med flislagte gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Til slutt, men ikke minst har hovedsoverommet et stort og deilig walk in closet som rommer godt med oppbevaring. Dette er "mastersuite" for de kresne!

Hoveddelen har også 2 øvrige soverom med tilhørende bad. Soverommene er romslige og tiltalende med tidsriktige farger. Det er god plass til garderobe på begge soverommene, heltregulver og pent utsyn fra vinduene. Badet som skiller disse soverommene er lyst og pent med flislagte overflater, og gulvvarme. Badet er fra 2011 og inneholder servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Leilighet:
Leiligheten er i dag leid ut for kr. 7.000,- i mnd. ekskl. strøm.
Godkjent utleieleilighet i sokkeletasjen med egen inngang som fremstår helt separat fra hoveddel. Leiligheten har et hyggelig vindfang med flislagt gulv og oppbevaringsmuligheter. Videre kommer man inn i en romslig åpen stue-/ kjøkkenløsning med lyse, innbydende fargevalg, spottbelysning og kombinert parkett og fliser. Leiligheten har godt med vindusflater som gir rikelig med lys. Kjøkkenet er fra byggeår og har godt med skap-/ benkeplass. Det er gulvvarme i hele leiligheten!

Romslig og lyst soverom med parkett på gulv og malte overflater forøvrig. Praktisk og lysmalt kontor med flerbruksmuligheter. Badet i leiligheten har flislagt gulv med gulvvarme, fliser eller malt panel på vegger, samt malt himling. Rommet inneholder innredning, servant, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Denne eiendommen bør man virkelig oppleve! Råflott enebolig for de kresne med en beliggenhet av de sjeldne!

På vegne av Richard Askjem og Z-eiendom AS ønskes velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, gulvvarme i alle bad, vaskerom og det meste av underetasjen. Det er også gulvvarme på kjøkken. Oppvarming ellers er panelovner.

Parkering

Eiendommen har dobbel garasje på ca. 50 kvm. og rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 011 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Selveiertomt på 1011 kvm. som er delvis naturtomt og flotte opparbeidede arealer. Det første som møter deg i Trolltorødveien 7C er den flotte fasaden med stensatt gårdsplass. Herfra kan man ta trappen opp på siden av huset mot terrassen som er belagt med skifer i trapp og over hele terrassen. Fra terrassen kan man se ned på nedre del av hagen som er beplantet med plen og hekk. Her sitter man i le og plassen er helt usjenert.

Eier

Arne Johan Asplin Evensen Marianne C A Evensen

Vei, vann og avløp

Iht. informasjon fra Færder kommune er eiendommen tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Stikkveien opp til eiendommen er privat. Felles avtale om brøyting av denne til kr. 1.500,- (fastpris) per sesong, uavhengig av antall ganger det blir brøytet.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Hansåsen (ID 722 291) med formål boliger, vedtatt den 01.10.1997.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse iflg. skjøte  
Dagboknr. 1999/3245-2/91
Tgl. 06.04.1999 
Vedlikeholdsplikt av adkomstveg samt tekniske anlegg
 
Best. om adkomstrett
Dagboknr. 1999/3245-3/91
Tgl. 06.04.1999 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:108 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:109 Bnr:2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.06.2005. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 250 000,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 168 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 418 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 10.10.2019

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 7606368

Kommunale avgifter

Kr. 24 528 pr. år

Leieinntekter

7 000 pr. mnd Utleiedelen er leid ut idag for kr. 7000,- i mnd. ekskl. strøm.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 0,8% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble gjort tilsyn med rapport av fyringsanlegg den 12.05.2016, rapporten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?