Til innholdet

Rålekker, moderne og påkostet enebolig med sjønær og idyllisk beliggenhet. Solfylt hage/terrasser, garasje og god plass!

Nilsåsveien 43
Prisantydning 5 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 162
BRA: 166 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1993
Tomtareal: 571 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - FØYNLAND

Adresse

Nilsåsveien 43 3132 Husøysund

Velkommen til Nilsåsveien 43 på idylliske og sjønære Føynland

Nilsåsveien 43 er en innholdsrik, omfattende modernisert og innholdsrik enebolig med svært solfylt selveiertomt på attraktive Føynland. Et populært, fredelig og samtidig sentralt boligområde med supre oppvekstsvilkår med gangavstand til sjøen med badeplasser, familiestrender og en rekke fasiliteter inkl. blant annet barneskole, barnehage, dagligvareforretninger og flotte rekreasjonsområder. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 6 km.

Solforholdene er suverene. Lange soldager og ikke minst kveldssol kan nytes i den romslige hagen eller ved eiendommens påkostede og solide terrasser på nær 90 m² med gulvdekke av eksklusiv Kebony. Tomten er på drøye 570 m² har vært gjenstand for en omfattende "make over" av anleggsgartner i 2019. Utover de store terrassene byr tomten blant annet på et velstelt hageanlegg, skjermende hekk og steinlagt gårdsplass.

Huset er velholdt og har en familievennlig planløsning som byr på fleksibel bruk. Hjemmets tre etasjer byr blant annet på en romslig stue-/spisestue-/kjøkkensone i åpen løsning og flott nærkontakt med uteoppholdsplassene i 1. etasje, TV-stue/loftstue i 2. etasje, helt nytt baderom fra 2019 i 1. etasje, oppusset baderom/vaskerom fra 2018 i underetasjen, hele 4 soverom, 2 boder og godt med oppbevaringsplass. Trenger man et femte soverom kan TV-/loftstuen i 2. etasje benyttes, trenger man færre kan evt. også det svært store soverommet i underetasjen benyttes som kjellerstue slik at man har stuer i alle tre etasjer.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt på eiendommens garasje og steinlagte gårdsplass. Garasjen har for øvrig en stor bod m/god lagringsplass i tillegg til gulvet loft med ytterligere oppbevaringsplass.

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning!

Utvalgte særtrekk for eiendommen

º Enebolig over tre etasjer - et ypperlig familiehus!
º Påkostet bolig som er betydelig oppgradert og oppusset seneste år
º Boligen er fortløpende modernisert av tidligere og nåværende eier
º Svært attraktiv beliggenhet med kort gangavstand til badeplasser og turstier
º Barnevennlig og fredelig bomiljø
º Kort gangavstand til barneskole, barnehage og dagligvareforretning
º Flerbruksvennlig planløsning hvor flere av rommene har fleksible bruksmuligheter
º Hjørnetomt (selveiet) med omfattende "makeover" utført av anleggsgartner i 2019
º Solfylte og misunnelsesverdig store terrasser mot syd og vest på nær 90 m²
º Eksklusivt Kebony terrassegulv fra 2018 og 2020 på alle terrasser
º Vestvendt himmelretning gir gode solforhold til langt utpå kvelden.
º Stort nyere kjøkken i åpen løsning og eksklusiv innredning fra Kvänum
º Romslig stue-/spisestue i 1. etasje
º Nytt lekkert baderom fra 2019 i 1. etasje
º Oppusset baderom m//vaskerom i 2018 i underetasje
º Hele 5 soverom ved utnyttelse av alle innredede rom i 2. og underetasje
º Alternativ utnyttelse av to av hjemmets soverom til kjellerstue og TV-loftstue
º Underetasje med egen inngangsdør i tillegg til innvendig tilkomst
º Utstrakt bruk av gulvvarme
º Rikelig med boder og gulvede loft for lagringsplass
º Garasje med biloppstilling og svært godt med oppbevaringsplass

Beliggenhet og nærområdet

Nøtterøy og Færder er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler med båt. Ved Fjærholmen finner man foruten badestrand og Nøtterøy seilforening med bryggeanlegg. Man kan spasere til sjøen og Fjærholmen familiestrand til/fra huset på kort tid, og med båt føres man rett ut i den idyllisk fjorden med mange flotte øymuligheter i skjærgården.

Nilsåsveien 43 har en svært familievennlig plassering og dermed et godt husvalg for de som ønsker et pust i bakken i fredelige omgivelser. Fra boligen er det kort og trygg vei til Føynland barneskole, barnehager og forretninger (inkl. Spar dagligvare) på Føynlandsenteret. Husøy og Føynland idrettsforening har et flott og moderne treningsområde på Husøy, kort vei fra Nilsåsveien. På Husøy, som er naboøyen, er det broforbindelse til Føynland.

En liten kjøretur unna ligger en av Norges flotteste golfbaner, Nøtterøy Golfbane - 18 hulls bane samt treningsbane med 6 hull.

Fra området er det også gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv med forretninger, kafeer, restaurant, vinmonopol og bank og til Tønsberg by med sine kjente fasiliteter som Slottsfjellet og Tønsberg brygge. Det er ca. 4 km til Teie torv og 6 km til Tønsberg sentrum. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Til Oslo tar det ca. 1 time med bil, og det er godt med togavganger til Oslo som kun tar en drøy time.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Innhold

Boligen er oppført over tre etasjeplan med flott planløsning. Hjemmets inndeling tilbyr allsidige bruksmuligheter i flere av rommene i underetasjen og 2. etasje, store og lyse hovedoppholdssoner på grunnplanet i 1. etasje og rikelig med oppbevaringsplass.

Husets inndeling er som følger:

1. etasje:
Overbygget INNGANGSPARTI med trapp opp fra steinlagt gangvei i kort avstand fra husets garasje.
ENTRE med integrert skyvedørsgarderobe og åpent TRAPPEROM til husets to øvrige etasjer.
BADEROM med dusjhjørne, veggmontert toalett og massevis av baderomsinnredning. 
Stort, moderne og meget påkostet KJØKKEN med integrert kjøkkenøy m/spiseplass og integrerte hvitevarer.
Romslig og lys STUE-/SPISETUE med peis, utgang terrasser og åpen løsning mot kjøkken.

2. etasje:
SOVEROMSGANG med trappegang til 1. etasje
Meget romslig TV-STUE/-LOFTSSTUE med dør inn fra soveromsgang og som alternativt kan benyttes som SOVEROM. Fra dette rommet er det utgang vestvendt veranda.
2 SOVEROM hvorav begge med garderobeskap.

Underetasje:
Etasjen har tilkomst både fra åpen trappegang i 1. etasje og fra utvendig trappenedgang på husets østside.
GANG/ENTRE med trappoppgang til 1. etasje og utgang til utvendig trappegang.
SOVEROM/KONTOR med forstørret vindu mot syd.
Stort og romslig SOVEROM/EVT. KJELLERSTUE med tilknyttet "drømmegarderobe" hvor alt at garderobeinnredning medfølger.
BADEROM med stor VASKEROMSAVDELING, innredet med dusjhjørne, baderomsinnredning, toalett og godt med praktisk skap-/benkeinnredning samt blant annet integrert strykebrett. 
2 BODER praktisk plassert vegg-i-vegg med hverandre.

Lagringsloft:
Fra TV-stue/-loftstue er det tilkomst til LAGRINGSLOFT fra nedfellbar trappestige med god oppbevaringsplass.

Terrasser og uterom

Eiendommen ligger solrikt med sol fra morgen til kveld i sommerhalvåret. Dette gjenspeiler seg også i eiendommens flotte uteplasser som nærmest blir som "ekstra stuer" på sommeren. Terrassene mot syd og vest utgjør et sammenhengene utearrangement på nær 90 m² med god plass til både utekjøkken med grilling, lune solkroker og massevis av plass til utemøbler. Innerste delen av terrassen mot vest er overbygget av verandaen i 2. etasje som har tett dekke m/overliggende Kebony gulv. Det er installert uttrekkbar markisevegg på dager hvor man evt. ønsker inndeling av uteplassen under tak.
Terrassen mot syd er på hele ca. 48 m² og er nybygget i 2020 med eksklusivt tredekke av Kebony, mens terrassen mot vest på ca. 40 m² er renovert i 2018, også den med nylagt Kebony. Alle arbeider er utført av Byggfirma Henrik Doksrød.

Garasje

Eiendommens garasje er oppført samme stil som huset og tilbyr god oppbevaringsplass. I tillegg danner garasjens plassering en flott skjerming som gir fin usjenanse deler av uteoppholdsarealet på tomten. Ytterste del er beregnet for en biloppstillingsplass, mens innerste del tilbyr ekstra god med lagringsplass. Garasjeport med automatisk portåpner gir sømløs inn-/utkjøring, mens separat boddør gir praktisk adkomst til og fra hjemmets hovedinngangsdør. Det smarte løsningen med gulvet loft gir ytterligere lagringsplass. Portåpneren av type GM800 er nyinstallert i 2016, service utført i 2020 av Vestfold portservice. Det er installert belysning og strømuttak både på innsiden og utsiden av garasjen. Garasjen har et bruksareal på ca. 28 m² og bruttoareal på ca. 31 m².

Tomt og hage

Tomtens størrelse er 570,70m² ifølge matrikkelkart og tomten er selveiet.

Solrik, velstelt og pent opparbeidet hagehagetomt hvor huset plassering, godt tilbaketrukket mot nord og øst, gir et romslig og åpent hageanlegg og plass til store hovedterrasse mot syd og vest. Tomten har god boltreplass for store og små med sine  tumleplasser som innbyr til alt fra lek og moro for barn til store familie-/venneselskap.

Flat og lettstelt tomt, opparbeidet med hageplen, skjermende Ligusterhekk, vakre blomsterbed og diverse prydbusker og lavtvoksende trær. Større deler av tomten var i 2019 gjenstand for en nærmest total "make over", utført av anleggsgartnerfirmaet Strandman AS.

På nordsiden finner man husets gårdsplass og inngangsparti hvor det er steinlagt gårdsplass for utvendige biloppstillingsplasser og adkomstparti frem til husets hovedinngang. Gårdsplassen og adkomstpartiet, som utgjør totalt ca. 100 m² tilsammen, er hele veien anlagt med pent tilpasset, fargemikset belegningsstein som forenkler vedlikeholdet og ikke minst gir et flott uttrykk til uteområdet.

Eier opplyser at den omkransende Lingusterhekken er beskåret i 2020 og at det samme år er montert ny medfølgende vanningsslange med automatisk trommel.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 64/64/69  m²
2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 44/44/47 m²
Underetasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 54/58/62 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i alle tre etasjer er inkludert i oppgitte primærrom, også garderoberom i tilknytning til soverom i underetasjen da dette er vurdert som omkledningsrom. Eneste rom som ikke er medtatt i primærrommene er de to lagringsbodene i underetasjen på ca. 4 m² tilsammen. Disse rommene er dermed vurdering som S-rom (sekundærrom). Garasje er ikke medtatt av noen av de oppgitte arealer. Gulvet lagringsloft i boligen er Ikke målbart areal og derav ikke inkludert i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Hjemmet fremstår stilsikkert og gjennomført med et tydelig velvalgt uttrykk i material-/fargevalg. Boligen er omfattende og betydelig påkostet de senere år - utført med et helhetlig og moderne preg i fin harmoni med  husets egenart.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er et imponerende stort rom hvor masse lys og herlig romfølelse dominerer inntrykkene. Den åpne løsningen med hjemmets spisestue gjør av man får vinduer fra tre sider og dermed sollys inn til rommet hele dagen. Innredningen er fra det eksklusive kvalitetsmerket Kvänum med fronter av høy opplevd kvalitet med treverket Alm. Hele kjøkkenet er nytt i 2006, i 2020 er innredningen nymalt av Trelakkering AS. Kjøkkeninnredningen byr på mye av både skapplass og ikke minst benkeplass. Integrert kjøkkenøy med overheng mot stuen gir deg ekstra spiseplass/arbeidsplass. Legg merke til de flotte benkeplatene av stein som forsterker det eksklusive uttrykket. Ved kjøkkenøyen er det benyttet heltre benkeplate. Innredningen har utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer, takhøye overskap og en rekke høyskap som gir ytterligere god oppbevaringsplass. Du finner også et hjørneskap med praktiske rondeller blant underskapene. Gaggenau avtrekksvifte med direkte uttrekk sørger for god utlufting under matlaging. Ta gjerne en titt inne i skuffene på visning - utstrakt bruk av solide treskuffer forsterker ytterligere det høye kvalitetsinntrykket. I 2020 er det lagt nye spotter over benkeplatene som gir god belysning!

Alt av hvitevarer medfølger:
* Asko oppvaskmaskin - ny 2020
* Bosch steketopp innfelt i benkeplate  - induksjon - ny 2020
* Samsung side-by-side kjøle-/fryseskap - ny 2018
* Stekeovn i høyskap - ny 2020 (NB! Pyrolysefunksjon kan ikke benyttes uten å installere ny kurs)
* Nyinstallert komfyrvakt

Stuen og spisestuen med peis:
Hjemmets mest naturlige plassering av spisestuemøbler er sentralt plassert mellom husets hovedstue og kjøkken. Her er det plass til et stort langbord hvor man kan samle familie og venner til større selskap og hyggelig samvær. Fra spisestueplassen har man både flott nærkontakt både med de som tilbereder dagens måltid på kjøkkenet og de som oppholder seg i øvrig del av stuen i 1. etasje. På samme måte som på kjøkkenet er det også i stuene vindusflater på tre vegger, hvilket gjør at man har solen inn fra morgen til kveld. De lune og varme veggfargene som er sammenhengende i både kjøkkenet og stuen er nymalt i 2020. Flotte 4-delte krysspostvinduer blir nesten som møbler i rommene, og verandadøren i vest fører en ut til både hagen og de herlige uteplassene mot syd og vest. Mangfoldet av vinduer gir også flott nærkontakt med hagen og uteplassene fra innsiden av huset. Boligens nye varmepumpe fra 2019, en kraftig gulvmodell fra Daikin, er for øvrig diskre plassert mellom spisestuen og kjøkkenet. Denne tilfører ekstra god og økonomisk gunstig varme i vinterhalvåret og gir mulighet for kjøling på hete dager på sommeren hvis ønskelig. Innerste del av stuen er skjermet fra spisestuen og kjøkkenet takket være rommets vinkelløsning. I denne sonen er det god plass til sofa-/loungegruppe mens den rentbrennende peisovnen fra 2006 blir et koselig samlingspunkt på mørke vinterkvelder.

TV-loftstue/alternativt soverom i 2. etasje:
Dette romslige, luftige og flerbruksvennlige rommet ligger vestvendt i boligens 2. etasje og er et stort og deilig rom med utgang til vestvendt veranda på ca. 8 m². Som ellers i 2. etasje gir de malte heltregulvene rommet et lunt og varmende preg. Det er god plass til sofa-/loungemøbler, og rommets størrelse gjør det til et flerfunksjonelt rom hvor man kan trekke seg tilbake fra hjemmets hovedoppholdssoner i 1. etasje på dager hvor en eller flere familiemedlemmer ønsker det. Alternativt kan rommet, som før øvrig har en rekke plassbygde garderobeskap, benyttes som et ekstra stort soverom. Også i dette rommet er det installert varmepumpe fra Daikin i 2019.

Det nye baderommet i 1. etasje:
Baderommet i 1. etasje er nytt og totalrenovert i 2019. Dette flotte velværerommet er stort, og flisvalget med like fliser på gulv og vegger gir en flott og eksklusiv helhetsfølelse. Flislagte vegger og flislagte gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema". I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser. Dusjvegger med inn-/utsvingbare glassdører i herdet glass.
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen og dusjarmatur med både takdusj og hånddusj. Det er svært godt med baderomsinnredning fra Vikingbad. Det brede servantskapet med overliggende benkeplate m/skålservant har to kolonialskuffer, mens et dobbelt høyskap i samme stil gir masse deilig oppbevaringsplass. Vegghengt toalett gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor også innfelte LED-downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED lys i det runde baderomsspeilet på veggen. Dagslyset slippes inn i rommet fra et mindre vindu ført høyt opp mot rommets himling.
Badet er bygget av Byggmester og prosjektleder Henrik Doksrød med Nøtterøy Elektriske AS, Færder rør AS og Murergutta AS som underleverandører.

Baderom/vaskerom i underetasje:
Også dette er et delikat og innbydende baderom med god plass og nye overflater fra 2018. Badet blir også brukt som vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Også i dette rommet er det elektriske varmekabler. Badet ble flislagt i 2018 med delikate og lune fliser i mørk grå tone og nytt dusjhjørne med inn-/utsvingbare dusjdører i herdet glass. I dusjsonen er det dusjarmatur med både takdusj og vanlig dusjarmatur. Rommet byr videre på heldekkende servant med skapplass, vegghengt toalett (nytt 2019) og en rekke praktiske skap og arbeidsbenk som gjør dette rommet også til et perfekt vaskerom.

Entrè i 1. etasje:
Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør med stor overbygg, møter man husets entrè hvor trappen i rommet fører til både 2. etasje og underetasjen. Spileveggen mot trappeløpet til underetasjen er nybygget og gjør rommet ekstra luftig, varmekabler under granittflisene gir god varme og takhøy skyvedørsgarderobe m/speildører byr på lettvint oppbevaringsplass for ytterklær og skotøy.

Soverommene i 2. etasje:
Soverommene i 2. etasje ligger vegg-i-vegg med hverandre med østvendte vinduer. Begge rommene byr på gulv plass, og akkurat som på TV-stuen på andre siden av soveromsgangen er det flotte heltre gulv som er malt. Begge soverommene har god plass til både seng, arbeidsplass og garderobeskap. Soverommet med innbygget garderobeskap har evt. plass til dobbeltseng, på det andre soverommet er det installert skyvedørsgarderobe. 

Soverommene i underetasjen hvorav stort hovedsoverom evt. kan benyttes som kjellerstue:
Begge soverommene i etasjen har varmekabler, det samme har gangen som fører inn til rommene. Underetasjens svært romslige soverom var frem til 2018 benyttet som kjellerstue og kan med enkelhet tilbakeføres til dette dersom ønskelig. I dag byr rommet på et herlig stort rom med god plass til stor dobbeltseng og ikke minst en "drømmegarderobe" med Elfa garderobesystem som medfølger. Rommet har også pipeløp dersom det skulle være ønskelig å installere ildsted. På det mindre soverommet/kontoret er det plass til både seng og arbeidsplass/evt. møbel for oppbevaring. Gangen i etasjen har utgang til hagen i øst, flislagt gulv og downlights i himlingen.

Gulv - innervegger - himlinger:
Huset har klassisk, lys og solid bjerkeparkett som gir et fint helhetsuttrykk i stuen, i spisestuen og på kjøkkenet. Bjerkegulv er ofte omtalt som "arkitektens foretrukne gulv" og passer til de fleste interiørstiler. I entreèn er det flislagt gulv - Larvikitt. I 2. etasje er det heltre gulv i alle rom, nymalt i 2018 av Meyer farvehandel. Samme år er også trappen mellom etasjen nymalt, også den av Meyer farvehandel. Gulvene i underetasjen består blant annet av fliser i gang/entre, lakkerte heltre gulvbord i stort soverom m/omkledningsrom, parkett i soverom/kontor og ubehandlede murgulv i begge boder.

Innervegger har et helhetlig fargepreg med gjennomgående bruk av lune, moderne og stilsikre interiørfarger som gir en fin helhet i alle boligens tre etasjer. Det aller meste av innervegger er nymalt i perioden 2018 - 2020.  I 1. etasje er det i det malte plater overflater i stue-/spisestuen og på kjøkken. I entrèen er det malt perlefaspanel, malte plater i åpen trappegang. I 2. etasje er det en kombinasjon av malte plater og malt trepanel i soverommene, det samme er det i entre/gang i underetasjen. Soverommene i underetasjen har malte plater.

Himlingene i alle tre etasjer består av malt trepanel med unntak av baderommet i 1. etasje hvor det er malt gips og i bodene i underetasjen hvor det er ubehandlet trepanel.

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Øvrige tekniske detaljer

º Innlagt fibernett i 2018
º Sentralstøvsuger fra Flexit (2001) med uttak i hver etasje
º Varmtvannsbereder fra 2011 (200 liter) m/installert Water guard (lekkasjeovervåkning)
º Hovedstoppekran under servantbenk på bad/vaskerom i underetasje
º Elektroskap m/automatiske sikringer - hovedinntak på 3 x 40 A
º Ekstra elektroskap i underetasje m/automatiske sikringer
º Fotoceller til utelys installert i 2015
º Huset er senest utvendig malt i 2015

Øvrige påkostninger fra 2018 og frem til i dag

º 2021 - Grunnmur ved inngang til underetasje er pusset - Murermester Morten P. Håkonsen
º 2020 - Rensing og impregnering av takstein på hus og garasje - Takfornyeren AS
º 2020 - Snøfangere er montert på hovedhuset - Byggfirma Henrik Doksrød
º 2020 - Tetningslister rundt vinduer og dører er montert
º 2020 - Overspenningsvern montert til elektrisk anlegg - Nøtterøy Elektriske AS
º 2020 - Ny hovedinngangsdør - Byggfirma Henrik Doksrød
º 2020 - Nytt søppelstativ
º 2020 - Nytt tørkestativ
º 2019 - Nye tetningslister i peisovn
º 2019 - Ny avtrekksvifter til begge baderom - Nøtterøy elektriske
º 2018 - Installert brann-/tyverialarm  med direkte tilkobling til Sector alarm
º 2018 - Montert glasstak (pleksiglass) over vinduer på sydvegg - Byggfirma Henrik Doksrød

Byggemåte i korte trekk

Enebolig fra 1993 over tre etasjer oppført i treverk på underetasje av mur og etasjeskiller i tre bjelkelag. Huset ble oppført av lokale Eventyrhus AS på Nøtterøy.

Yttervegger:
Bindingsverkskonstruksjon i treverk hvor yttervegger i underetasje er av Lecamur med pusset og malte grunnmurer. Vegger i 1. og 2. etasje av tre bindingsverk malt trepanel. Ytterpanelen består av stående sveitserpanel på bygningens hovedplan og med liggende panel i gavler.

Grunnmur:
Støpte såler i betong  med støpte gulv mot grunnen. Grunnforhold av jord og løsmasser og drenering til kultet masse og drensledninger i grunnen.

Yttertak:
Huset har saltakskonstruksjon med takstoler og undertak av sutaksplater. På ytterflater er det lagt lekter og sløyfer for takstein. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein, Rød antikk, med stålbeslag i gradrenner og overganger. Pipehatt og ventilhatter er stålbelagt. Bjelkelaget mot kaldt loft er isolert og det er gulvet loft.

Garasjen er oppført i 1997 med støpt såle/betongplate og ringmur av Leca. Oppført i tre med stående sveitserpanel på hoveddel og liggende panel på gavler. Yttertaket er tekket med tilsvarende Rød antikk takstein som på boligen.

For utfyllende informasjon om byggemåte og bygningens tilstand, henvises til avholdt Tilstandsrapport fra Sertifisert Takstmann Hans Holt.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarmingskilder basert på luft-til-luft varmepumpe, elektrisk oppvarming og vedfyring.

I stuen på hovedplanet og i TV-/loftstuen i 2. etasje er det installert varmepumper i 2019. Begge er fra anerkjente Daikin. I 1. etasje er varmepumpen en ekstra kraftig utgave (gulvmodell). Det er utført service på anlegget i 2020 av Varme og Kjølesystemer AS.

Det er installert vedfyrt peisovn i stuen i 1. etasje i 2006 - Westfire Unique 16. 

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entrè og baderom i 1. etasje og samtlige rom i underetasjen med unntak av etasjens to boder. Varmekabler på bad i 1. etasje er nye i forbindelse med nytt bad i 2019, mens varmekabler i entre i 1. etasje er nye i 2009. Varmekablene i underetasjen er lagt i 2001. Hvert rom med varmekabler har separat styring.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Det er parkering i garasje (se egen beskrivelse), i tillegg er det er også gode parkeringsmuligheter på den steinlagte gårdsplassen på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst - hvordan finner du frem til Nilsåsveien 43?

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og holder til venstre i Nøtterøy veidele mot Teie og skilting mot Føynland. Følg Smidsrødveien forbi Teie Torv og videre sydover på Nøtterøy. Ta så til venstre i Ekeneskrysset mot Husøy og Fjærholmen, og deretter Fjærholmveien til høyre ved Mathiasbakken. Nilsåsveien finner du på høyre side av Fjærholmveien etter ca. 1 km. Huset har innkjøring den del av Nilsåsveien som ender som blindvei mot nord i området. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Huset er skiltet med Z-eiendom sine til salgs skilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Mette Birgitte Stinessen Berit Irene Thrane

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Færder kommune bekrefter at det ikke ligger kommunale ledninger over eiendommen.

Nilsåsveien er privat vei med felles vedlikeholdsplikt for oppsitterne. For seneste år har eier sin andel av brøyteavgift beløpet seg til kr 504,-.

Eiendommens reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Færder kommune av 31. januar 2018 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger i et regulert område; Plan 3811 - 196-E1 - Vest for Fjærholmveien av 13. mai 1992 med reguleringsformål "boliger" og Plan 3811 - 322 - Fortausløsning langs Fjærholmveien av 7. mai 2014 med reguleringsformål "boligbebyggelse". Plan og bestemmelser følger som vedlegg i pdf-salgsoppgave.

Færder kommune opplyser for øvrig; Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 1. mars 1993. Kopi av denne følger som vedlegg i pdf-salgsoppgave. Eneste anmerking i attesten var "kjeller er ikke innredet" da underetasjen på dette tidspunktet ikke var innredet. Det foreligger godkjent bruksendring fra Færder kommune for innredet underetasje, datert 20. mars 2018.

På generelt grunnlag opplyses det at selv ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger, gir dette ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 890 000,-

Beregnet totalkostnad

5 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 160 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 050 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 20/4-2021.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporten har  25 stk. TG-1 og 4 stk. TG-2 i sine vurderinger. Den har ingen TG-3 (svakeste tilstandsgrad). Bygningsdeler med vurdering TG-2 og uten angitte avvik eller tilstandssvekkelser er vurdering hovedsakelig vurdert ut fra alder og gjenstående levetid. Tilstandsgrad 0 benyttes ikke i denne type rapporter. Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad angir elementer utover normal elde/slitasje er det blant annet kommentert at ca. halvparten av forventet brukstid på drenering er oppbrukt og at det er registrert fuktutslag på yttervegger i bod underetasje, sterkere fuktutslag nedre del
av vegg mot gulv. Det er også anført at vinduer i underetasje er ikke godkjent rømningsvindu, rømning foregår ut av dør fra underetasjen. Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av komplett salgsoppgave.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 20 500 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er målt snittforbruk. Beregnet årsforbruk gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 040 072,-.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 744 260,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2018.

Kommunale avgifter

Kr. 13 891

Kommunale avgifter for 2021 er oppgitt som årlig avgift og inkluderer Færder kommune sine gebyrer for leveranse av vann, avløp, renovasjon og feieravgift for1 stk. pipeløp.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per i dag i Færder kommune.

Utleiemuligheter

Boligen består kun av en bruksenhet og den har ingen utleiedel i tillegg til hoveddelen. Hele eiendommen kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen. Det er ikke boplikt i denne delen av Færder kommune

Evt. forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i forbindelse med omsetning av eiendommen.

Skolekrets

Føynland barneskole og Teigar ungdomsskole.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Planskisser av husets inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for benevnelsen av rommene.

Pipe/fyringsanlegg

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) av eiendommens fyringsanlegg ved seneste anledning 19/12-2019. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Tilsynet ble dermed regnet som avsluttet fra VIB sin side. Rapporten utleveres hvis ønskelig på forespørsel til megler.

Radonmåling

Det er utført radonmåing av eiendommen i 2019, utført av Radonor. Resultatet av rapporten var målinger under tiltaksgrense.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 280421 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 890 000,-) (Kr.58 900) Kommunale opplysninger (Kr.3 865) Garantiforsikringspremie (Kr.2 900) Markedspakke (Kr.11 975) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tilrettelegging (Kr.14 900) Totalt kr. (Kr.102 940)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven. Eier opplyser at medfølgende pulver-/skumapparat er nye fra 2019.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Tinglyste servitutter-/heftelser som følger eiendommen

I følge innhentet grunnboksutskrift er ingen tinglyste heftelser, utgitte rettigheter eller servitutter tinglyst på eiendommen som følger ved overdragelse til ny eier.

Det opplyses at det vil bli tinglyst avtale som heftelse på eiendommen. Tilgrensende eiendom i nord, Nilsåsveien 45a, gårds- og bruksnummer 19/270) skal ha rett til å bestemme hvilken høyde han ønsker på ligusterhekken i grensen mellom eiendommene og skal ha mulighet for å bestemme farge på nordre garasjevegg som vender mot sin eiendom.

Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/eventuelt betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?