Til innholdet

Rålekker og omfattende modernisert. Store stuer, nyere kjøkken og bad. Masse plass, sen kveldssol og idyllisk hage. ZOLGT

Gyldenløves gate 23B
Prisantydning 3 900 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 103
BRA: 109 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1955
Tomtareal: 1582 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

SOLVANG - BYNÆRT ENDEREKKEHUS

Adresse

Gyldenløves gate 23B 3117 Tønsberg

Velkommen til Solvang og dette flotte endrerekkehuset i Gyldenløves gate 23b

Gyldenløves gate 23b er en romslig, rålekker og praktisk rekkehusbolig over to etasjer med tillegg av delvis kjeller. På en solfylt og ikke minst romslig eiendom med imponerende solfylt hage, finner man dette omfattende moderniserte enderekkehuset i en trafikkstille, barnevennlig og fredelig boliggate ved bynære Solvang.

Eiendommen tilbyr en plassering som innbyr til sjelefred og gangavstand til byens fasiliteter. Boligen har innkjøring fra en rolig, intern stikkvei og har dermed en skjermet beliggenhet. Solforholdene er suverene - lange soldager kan nytes til ca. kl. 22:00 midtsommers i hagen eller på en av de flotte terrassene. Boligen har også en ekstra gunstig plassering med hage både mot syd og vest!

Inne i boligen er det to etasjer med suveren og åpen rominndeling. Hjemmets sosiale møtepunkt er de to store stuene m/åpent kjøkken med moderne, innholdsrik og nyere innredning i 1. etasje. Denne boligen er den eneste i borettslaget med utbygget stue som gir et stort, luftig og lyst inntrykk! Om sommeren åpnes det den doble verandadøren mot hagen og hovedterrassen på ca. 25 m² mot hagen i vest blir en naturlig del oppholdsrommene. 2. etasjen byr på et lekkert baderom fra 2010, to store soverom og ekstra TV-stue som enkelt kan tilbakeføres til opprinnelig løsning som hjemmets tredje soverom hvis ønskelig. Boligen har også et stort og lyst vaskerom i kjelleren og ikke minst massevis av oppbevaringsplass i samme etasje, på to gulvede lagringsloft, i isolert integrert sportsbod i 1. etasje og i egen hagebod. Hjemmets kjøretøy plassers trygt og godt i garasje!

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad, ønskes det velkommen til visning av en eiendom vil er ganske sikre på vil vekke begeistring!

Kort fortalt om eiendommen

º "Beste plassering" - enderekkehus i sydende av bygget
º Bynært på attraktive Solvang
º Kort gangavstand til Tønsberg sentrum, SIV og togstasjonen
º Flotte tur-/rekreasjonsområder i kort nærhet
º Fredelig og trafikkstille beliggenhet
º Stor og svært solfylt have mot syd-vest
º Kveldssol til ca. kl. 22:00 midtsommers
º 25 m² vestvendt terrasse - usjenert med levegger og beplantning
º Uteplass også ved inngangsparti mot øst og balkong i 2. etasje mot vest
º Eneste bolig i borettslaget med ekstra stor 1. etasje (utbygg mot syd)
º Misunnelsesverdig store stuer i flott sammenheng med hverandre i 1. etasje
º Lekkert og nyere kjøkken med integrerte hvitevarer
º Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot deler av stuene
º Entre/vindfang med glassdør til hall
º Nytt og lekkert baderom fra 2010
º Store soverom - mulighet for tredje soverom ved tilbakeføring av nåværende loftstue
º Ny og lekker 1-stavs parkettlaminat i alle rom i 1. etasje i 2019
º Utstrakt bruk av elektrisk gulvvarme i hovedoppholdsrommene i 1. etasje
º Nye rentbrennende peisovn m/glassdør fra 2009 i spisestue-/kjøkkensone
º Veldrevet og godt etablert borettslag tilknyttet OBOS med i alt 20 leiligheter
º Store og velstelte grøntarealer preger utomhusområdene
º Egen frittstående hagebod på ca. 3,5 m²
º Etablert el-kurs for evt. etablering av ladepunkt for El-bil
º Garantert garasjeplass da det er 1 stk. garasjeplass til hver av leilighetene i borettslaget
º En rålekker bolig m/misunnelsesverdig beliggenhet som anbefales besiktiget!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området består av eiendommer preget av klassisk trehusbebyggelse og romslige hager hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt  med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1955, modernisert i 2010

Innhold

Rekkehuset er oppført over to etasjeplan i tillegg til kjeller  under deler av huset. Fraværet av skråtak i toppetasjen gir en svært god arealutnyttelse, mens ekstrautbygget i 1. etasje gir en lys og luftig 1. etasje med herlige store stuer og god plass til kjøkkeninnredning. Inndelingen i de ulike etasjene er som følger:

1. ETASJE:
Denne etasjen har en herlig stor grunnflate på ca. 73 m², takket være utbygget på endeveggen i syd og inneholder:

INNGANGSPARTI med overbygget trapp og hovedinngangsdør.

VINDFANG/ENTRE med garderobeanheng og glassdør til HALL med lukket trappegang til kjeller og åpen trappegang til 2. etasje.

Moderne og lyst og delvis åpent KJØKKEN med ny innredning fra 2009 og 2019. 

Møbleringsvennlig og romslig HOVEDSTUE med peisovn og dobbel terrassedør som fører ut til have og usjenert terrasse.
 
TV-STUE i utbygg mot syd i delvis åpen løsning med hovedstuen.

2. ETASJE:
2 SOVEROM hvorav stort hovedsoverom m/balkongdør til vestvendt balkong.

LOFTSTUE/EVT. SOVEROM 3 ved reetablering av skillevegg mot tidligere sove-/baderomgang (se alternativ planløsning i skisser).

Delikat, lyst og flislagt BADEROM/WC  - nytt ca. 2010. 

KJELLERETASJE:
Lyst og romslig VASKEROM i åpen løsning med OPPBEVARINGS-/LAGRINGSROM Kjelleren har noe lav takhøyde, like under 1,9 meter (variasjon fra ca. 187 cm til 189 cm). Det er kun deler av kjelleren som er innredet, øvrige del av kjelleren er krypskjeller med adkomst via. inspeksjonsluke. Gulvarealet i innredet del er ca. 19 m², men er ikke medtatt i oppgitt totalarealer for boligen.

LOFT:
Boligen har to romslige lagringsloft med god oppbevaringsplass. Arealene for disse er ikke inkludert i oppgitte arealer for boligen pga. takhøyde. Begge loftene har brede tregulvbord som gir massevis av praktisk lagringsplass. Loftet over den høyeste del av huset (ca. 25 m² gulvareal) har adkomst fra nyere nedtrekkbar loftstrapp i åpen gang i 2. etasje. Loftet over laveste del - mot syd (ca. 12 m² gulvareal) har adkomst både fra høy kneloftsdør på hovedsoverommet i tillegg til fra veggstige i innredet/isolert sportsbod m/egen i 1. etasje.

FELLESBOD:
I fellesskap disponeres en bod på enden (motsatt ende) som er felles, avsatt til sykler, gressklipper osv.

Stor vestvendt hovedterrasse på ca. 25 m², vestvendt balkong i 2. etasje og østvendt "frokostplatting"

På en romslig, skjermet og lun terrasse mot vest kan man nyte lange soldager og ikke minst sen kveldssol. Terrassen har praktisk adkomst fra dobbel terrassedør i spisestuen i 1. etasje. Denne herlige og usjenerte uteplassen på ca. 25 m² blir nesten som et "ekstra rom" å regne i sommerhalvåret med sin store størrelse og levegg på begge sider. Terrassedekke av impregnert treverk, og det er trinn ned til hagen som boligen selv disponerer. Det er montert motorisert terrassemarkise som gir skjerming og skygge på dager hvor det er ønskelig. 

Ved inngangspartiet i øst er det oppført mindre treplatting i forlengelsen av skiferlagt trapp av gulvbord av impregnert tredekke. Her kan man nyte en kopp kaffe og dagens nyheter i solveggen på morgen-/tidlig formiddag før solen vender seg rundt til hovedterrassen på motsatt side. På hete sommerdager kan man også søke skygge på denne siden ut på dagen.

Balkongen i 2. etasje mot vest er på ca. 5 m², oppført i tre med undergulv av sink. Også her har man sen kveldssol på sommeren! Balkongen er overbygget, har adkomst fra hovedsoverom og ligger også ut  for etasjens andre soverom.

Planskisser som illustrerer boligens inndeling

Vedlagt følger planskisser over boligens tre etasjeplan. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. I 2. etasje er det illustrert mulighet/forslag for oppsetting av skillevegger dersom det evt. er ønskelig å reetablerte etasjens tredje soverom.

Aktuelle årstall for større påkostninger/moderniseringer

º 2019 - Nylagt 1-stavs parkettlaminat i 1. etasje
º 2019 - Utvidet åpen løsning mellom hovedstue og kjøkken
º 2019 - Utvidet kjøkkeninnredning inkl. innbygget løsning for kjøl-/frys
º 2019 - De fleste innervegger er nymalt
º 2019 - Utvendig nymalt
º 2018 - Takstein er rensket og vasket
º 2011 - Ny vinduer
º 2011 - Nye balkongdører
º 2010 - Nytt bad i 2. etasje
º 2009 - Ny kjøkkeninnredning
º 2009 - Ny ytterkledning samt etterisolasjon
º 2009 - Nye innerdører
º 2008 - Ny hovedinngangsdør
º 2005 - Ny peisovn
º 2004 - Ny hovedterrasse i 1. etasje - vest
º 2003 - Fornyet drenering
º 2003 - Utbedring av elektrisk anlegg m/nye automatsikringer
º 1998 - Ny takstein

Standard

Boligen holder god og moderne standard med innbydende og ikke minst tidsriktig farge-/materialvalg. Gjennomgående bruk av variasjon av farger gjør boligen lun, innbydende og lekker. Gjennomtenkt bruk av kontrastvegger, spesielt i stuene i 1. etasje, forsterker det gjennomtenkte fargevalget og gir et herlig særpreg. Flere steder er det fornyede himling, fornyede veggmaterialer og ikke minst nye gulv. Det vesentlige av innervegger er nymalt i 2019 og senere. Like gulv i alle rom i 1. etasje, nye fra 2019 med utstrakt bruk av varmekabler, gir et iøynefallende pent helhetsinntrykk. Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er som følger:

Det innholdsrike og lekre kjøkkenet i 1. etasje i åpen løsning med hovedstuen:
Kjøkkenet har en romslig og åpen løsning, eier har laget åpen løsning på en av veggene som vender ut mot hovedstuen og utgangen til terrassen samt hagen. Dette gjør at rommet ligger tett på både hjemmets naturlige plassering av spisestue, peisovnen og ikke minst uterommet med have og terrasse i vest. Vinduet mot øst slipper inn morgensolen, den åpne løsningen sørger for flott lysinnslipp også utover dagen og kvelden.
Kjøkkenet er romslig og innehar ikke minst massevis av benke-/arbeidsplass i praktisk U-løsning. Innredet med stramt og moderne Invita kjøkkeninnredning fra 2009, i tillegg er  innredningen utvidet med kjøkken av tilsvarende utseende i 2019 fra HTH. Innredningen består i stor utstrekning av praktiske kolonialskuffer blant underskapene, det er også doble rondeller i hvert av de to hjørnene som gir massevis av oppbevaringsplass. Overskap er ført til tak, mens stedvis fravær av overskap gir blant annet plass for moderne taklamper over benkeplater. Moderne og diskre kjøkkenventilator har direkte uttrekk over tak og det er god med belysning under overskap. Kjøkkenet har nylagt lys en stavs parkettlaminat fra 2019 på gulv, malt tapet på vegger og hvitmalt himling med slette flater. Varmekabler i gulvet gir deilig varme til føttene!

Alt av hvitevarer er integrert og medfølger:
* Siemens keramisk steketopp nedfelt i benkeplate
* Siemens stekeovn integrert underskap
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Helintegrert kjøleskap - nytt fra 2019
* Helintegrert fryseskap - nytt fra 2019
* Integrert mikrobølgeovn i overskap

Stue-/spisestue i 1. etasje med stemningsfull, nyere peisovn og utgang til svært solrik hage/terrasse:
Denne herlige hovedoppholdssonen er sannsynligvis "hjemmets hovedperson" - et rom som virkelig imponerer med sine store vindusflater, suverent lysinnslipp fra vinduer og ikke minst sammenhengen med kjøkkenet og den innenforliggende TV-stuen. Hovedstuen er et møbleringsvennlig rom med flott nærkontakt til husets luftige hage og ikke minst fin nærhet til den romslige terrassen. De sosiale sonene "flyter over i hverandre", sammenhengen med kjøkkenet, TV-stue og uterommet gjør rommet som skapt for sosiale sammenkomster. Det er plass til både langbord-/spisestue og sittegruppe i rommet, og den direkte sammenhengen med den store terrassen gjør at denne blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Rommets kanskje mest naturlige plassering av spisestuemøbler rett ut for den åpne løsning med kjøkkenet. Det er det god plass for å samle til større venne-/familieselskap. Blir gjestene til middag er det romslig plass til å forlenge langbordet i den arealgenerøse spisestueplassen. Diskrè plassert, og uten å ta unødvendig plass i rommet, står den nyere og varmeeffektive peisovnen fra Norpeis med glassdører. Denne gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Stuen har tilsvarende lys 1-stavs parkettlaminat fra 2019 med varmekabler på gulv, malt tapet på vegger og malt nyere mdf-panel i himling.

Stor TV-stue i 1. etasje som ligger i sammenheng med hovedstuen:
Denne "ekstra stuen", i fin sammenheng med hovedstuen, er et unikt rom som leiligheten er alene om å inneha. Rommet har vindu både mot syd og vest, og god plass for sofagruppe og loungemøbler særpreget rommet utover at det er svært lyst. Vinkelløsningen gjør at man innerst i rommet kan sitte uforstyrret/usjenert fra de øvrige sosiale sonene i 1. etasje, delvis åpning i motsatt ende gir en flott nærkontakt med hovedstuen. Også her er det lys 1-stavs parkettlaminat fra 2019 som gir et helhetlig preg, malt tapet på vegger og malt nyere mdf-panel i himling.

Inngangsparti, entre/vindfang og adskilt hall med trappoppgang i 1. etasje:
Huset har et hyggelig utvendig inngangsparti hvor trapp fra gårdsplassen mot øst er belagt med skiferstein. Den nyere inngangsdøren med småruter slipper inn dagslys til entrèen, det samme gjør glassdøren som adskiller entreen fra hallen i 1. etasje. I entreen medfølger det et nyere system for garderobeanheng, i hallen er det god plass og lukket trappegang til kjelleren, legg merke til den koselig malte tretrappen med tette trinn i åpen trappeløsning som tar deg opp til 2. etasjen! Begge rom har identiske gulv fra 2019 som resten av 1. etasjen, det er malt tapet på vegger i entreen/malt mdf panel i hallen og slette malte himlinger i entreen/malte plater fra byggeåret i hallen.

Baderommet i 2. etasje - et lyst, smart innredet rom nyoppusset  i 2010:
Baderommet er lyst og moderne innredet med smarte løsninger. Vegger, gulv og alt av innredning er nytt i 2010. Veggene har rektangulære, tidsriktige og brede flisimiterte baderomsplater på veggene. På gulvet er valgt lyse grå fliser lagt i diagonalformet mønster for en matchende og moderne kontrast til de hvite veggene. Det er "selvsagt" termostatstyrte varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen har servantskap med dobbel underskuff og hel servantbenkeplate. Over servanten er det montert to dørs speilskap m/innfelt LED belysning både utvendig og innvendig. Speilskapet gir suveren oppbevaringsplass til kosmetikk og stellesaker. Smalt og høyreist vindu (også fra 2011 som øvrige vinduer), smart plassert til sides for dusjkabinett med herdede glassdører, bidrar til ekstra lys på dagtid. Badet er videre innredet med veggmontert toalett med innbygget sisterne som gir et ytterligere moderne særpreg samt forenkler rengjøringen. Rommet har videre installasjoner som stikkontakter for strømuttak og elektrisk vifte for avtrekk over tak. Baderomshimlingen er også ny fra 2010 - her er moderne LED-downlights m/dimmerfunksjon innfelt i malt paneltak av mdf.

De 2 soverommene i 2. etasje hvorav hovedsoverom med utgang til vestvendt balkong:
De to soverommene i 2. etasje vender begge ut mot hagen i vest, mens det evt. tredje rommet hvis man ønsker å omgjøre loftstuen i etasjen til soverom har vindu som vender ut mot øst. Begge soverommene har lune og koselig heltregulv som er malt. Malte tapeter på vegger med kontrastfarger gir et dempet og rolig inntrykk. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, innfelt/plassbygget dobbeltskap og plass til garderobeskapsrekke på veggen som vender mot baderommet hvis ønskelig. Det er også et innfelt 1-dørs garderobeskap i veggen til det andre soverommet.

Loftstuen (alternativt 3. soverom) i 2. etasje:
Dette rommet er også et lyst oppholdsrom - et hyggelig og flerfunksjonelt rom når en eller flere av familiens medlemmer vil trekke seg tilbake fra hovedoppholdsrommene i 1. etasje. Dette allsidige rommet som kan benyttes enten som en ekstra TV-stue, et åpent gjesterom eller rett og slett settes tilbake til opprinnelig løsning som hjemmets tredje soverom. Innfelt kott tilknyttet rommet gir ekstra oppbevaringsplass. Lekkert gulv av lys høykvalitets skipslaminat gir et flott særpreg til rommet! Fra det som blir en naturlig sove-/baderomsgang ved etablering av soverom (nå del av rommet) er det en nyere himlingsluke med loftstige til hovedlagringsloftet.

Isolert sportsbod med utvendig inngang i 1. etasje:
Dette rommet, med utvendig inngang fra syd, er innredet også isolert av tidligere eier 6-7 år tilbake i tid. Dette store oppbevaringsrommet på ca. 6 m² har ekstra god takhøyde - dette gir rom for massevis av oppbevaringshyller og lagringsplass. Skinnemonterte hyller og trådkurver medfølger på veggen som vender mot inngangspariet. Rommet er pent innredet med skipslaminat på gulvet, innlagt strøm/lys og malt nyere mdf panel på vegger. Et mindre vindu mot syd slipper inn dagslyset. Det medfølger stige som fører deg opp til lagringsloftet over utbygget mot syd - samme loft man har tilgang til fra hovedsoverommet.

Vaskerom og åpent oppbevaringsrom i kjelleren:
Det er kjeller under deler av huset med i alt ca. 19 m² gulvflate, som nevnt et areal som ikke er medtatt i de oppgitte arealer for boligen. Her er det innredet et stort og praktisk rom med vaskerom som i all vesentlighet ligger i åpen løsning med rom for oppbevaring. Rikelig med plass til hyller, skap og annet. I vaskeromsdelen er det innredet en fastmontert og medfølgende heltrebenk med underliggende plass og opplegg for side-by-side løsning for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også veggmontert utslagskum i stål, boligens varmtvannstank er også plassert i rommet. I vaskeromsdelen er det et vindu som vender mot øst. På vegger er det hvitmalt mur med innslag av rupanel. Det er også malt rupanel i himlinger.

Andre tekniske detaljer:
º Elektrisk sikringsskap m/automatiske sikringer
º Hovedsikring på 50 A
º 10A og 16A forbrukssikringer - 20A til stekeplate
º 200 liter varmtvannstank fra ca. 2003
º Kabel-TV og internett installert (dekkes av fellesutgifter)

Fellesutgifter og hva de inneholder

Felleskostnader: 5 204,- pr. måned som fordeler seg som følger:

Garasje: 300,- pr. mnd.
Mediaprodukter (Canal Digital Kabel-TV og bredbånd: 443,- pr. mnd.
Felleskostnader inkl. finanskostnader (renter/avdrag på andel fellesgjeld: 4 461,- pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer blant annet følgende hovedleveranser: 
* Renter og avdrag for betjening av andel fellesgjeld
* Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon)
* Kabel-TV og internett
* Ytre vedlikehold
* Bygningsforsikring
* Strøm i fellesarealer
* Diverse drift og løpende vedlikehold
* Forretningsførerhonorar og styrehonorarer
* Kontigenter
* Forsikringer
* Andre driftskostnader

Det anledning for selv å bestille tillegg til avtale for kabel-TV og internett. Dersom man ønsker utvidet tilbud og hastighet betaler man for det selv.

For komplett oversikt over hva fellesutgiftene dekker, be om borettslagets regnskap som oversendes på forespørsel fra megler.

Fellesareal og hage

1 582,2 m² selveiertomt - arealet gjelder fellestomten tilhørende borettslaget og som omslutter rekkehusleilighetene i Gyldenløves gate 23b i sin helhet.

Husets plassering på tomten, i søndre ende, gir et åpent og solrikt hageuterom mot syd-vest som oppleves svært lyst, privat og ikke minst usjenert. Boligen disponerer avgrenset/innhegnet hage som er både usjenert, koselig og lettstelt. Her kan man nyte lange soldager og ikke minst sen kveldssol. Man kan også nyte morgensolen og tidlig formiddagssol på fremsiden av huset, ved inngangspartiet.

Hagen er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og hageanlegget gir god boltreplass for både store og små som innbyr til alt fra lek og moro for barn til familie-/venneselskap både på den store terrassen i forbindelse med hagen og i den store haven. På terrassen skaper levegger og skjerming en herlig lun atmosfære.

Gårdsplass og innkjørsel ved eiendommen er asfaltert.

Arealer, fordeling per etasje og angivelse av primærrommene

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 117 kvm + kjelleretasje og loft som ikke har målbare rom.

Etasjefordeling er som følger:
1. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 62/68/73 m²
2. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 41/41/44 m²
U. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 00/00/00 m² (pga. takhøyde ca. 1,87 til 1,89 cm)

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom: Samtlige innvendige rom i 1. etasje og 2. etasje er medtatt i primærrommene med unntak av isolert integrert sportsbod med utvendig inngang 1. etasje på ca. 6 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bygninger og byggemåte

Rekkehusleilighet i borettslag oppført i 1955.

Yttervegger i tre bindingsverk som er isolert med vindsperre av papp/plater og kledd med liggende malte Weatherboards (Vestlandskledning). Ytterkledningen er utskiftet i perioden 2009-2010, samtidig er veggene etterisolert.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Vinduer er utskiftet i 2011, ferdig malt med 2- lags energiglass. Balkongdører og boligens hovedinngangdsør er også utskiftet i 2011. 

Yttertak har sal-/sperretakskonstruksjon med undertak av rupanel. Taket er tekket med betongtakstein, antatt utskiftet på slutten av 1990-tallet. Takrenner og nedløp i stål.

Bygget har ny drenering i ca. 2003 og avløpsrør er rehabilitert av borettslaget i 2012.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt.

Oppvarming

Det er elektriske varmekabler i gulv på baderommet i 2. etasje og i spisestuen samt kjøkkenet i 1. etasje. Øvrig elektrisk oppvarming med veggmonterte panelovner. Det er også installert vedfyring fra varmeeffektiv og rentbrennende peisovn, nyinstallert i 2009 fra produsenten Norpeis.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Borettslaget har 20 garasjeplasser, en til hver leilighet. Disse følger leiligheten. Det betales leie for disse, garasjeleien på månedlig kr 300,- er inkludert i de oppgitte fellesutgifter. Garasjeleie er inkludert i månedlige felleskostnader. 8 av garasjene ligger i tilknytning til husene. Disse går etter ansiennitet. I tillegg har borettslaget 19 P-plasser ute. Det betales ikke leie for disse.

Selger disponerer i dag garasjeplass i enderekke mot nord som er nyoppført ca. 2012 (nærmest egen leilighet), denne har leddport med motorstyring. Borettslaget bestemmer fordelingen av garasjeplassene og disse kan flyttes internt ved eierskifte i forhold til hvilke leiligheter som disponerer hvilke garasjeplasser. Med andre ord er man ikke garantert å få tildelt samme garasjeplass for leie som nåværende eier ved eierskifte, det må påregnes tildeling av annen plass.

Etablering av ladepunkt for El-bil

Borettslaget har etablert infrastruktur/kapasitet ved garasjer for installering av ladepunkt for El-bil. Andelshaver må selv bekoste og besørge installering av eget ladepunkt for allerede etablert kurs i garasjen. Det er lagt opp til at avlesning skjer i en av garasjene, der det er installert en sikringsboks i dag med egen kurs til hver garasje.

Adkomst - hvordan finner du frem til Gyldenløves gate 32B?

Fra Tønsberg kjører man ned sykehusbakken og tar inn Severin Kjærsvei til venstre i lyskrysset på Heimdal. Ta så inn Gyldenløves gate til venstre og eiendommen ligger så på venstre hånd med innkjøring fra stikkevei etter ca. 200 meter. Leiligheten ligger i enderekken (syd) lengst fra Gyldenøves gate og vil merkes med "til salgs" plakat fra Z-eiendom. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker når det avholdes fellesvisning. Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Kjersti Olsen

Vei, vann og avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Adkomst fra Gyldensløves gate som er kommunal vei (offentlig).

Reguleringsopplysninger

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende". Eiendommen ligger ikke i et regulert område. Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det foreligger ingen igangsatt planleggingsarbeider som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Eiendommen har ferdigattest datert 21. november 1955. Det foreligger også en ferdigattest for piperehabilitering datert 30. august 2011. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Heimdal II Borettslag - Orgnr.: 953 121 956.

Borettslaget består av i alt 20 stk. andelsleiligheter og ligger i Tønsberg kommune med adressene Gyldenløves gate  21b, 23b, 25b, 27b samt Severin Kjærs vei 12. Borettslagets tomter ligger på matriklene gbnr. 1010/194, 195, 200, 212, 221 og 238.

Styreleder i borettslaget: Kjersti Olsen - Gyldenløves gate 23b, - e-post: kjersti-1993@hotmail.com. Det opplyses at styreleder er samme person som er selger av denne leiligheten.

Ansvarlig rådgiver hos OBOS for borettslaget: Jørn Steihaug pr. telefon 33 30 94 07 evt. pr. e-post: jorn.steihaug@obos.no.

Ytterligere informasjon om borettslaget finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet følger som del av salgsoppgave som kan ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Garantert betaling av fellesutgifter i borettslaget

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Borettslagets totale fellesgjeld er per 1/1-2021 totalt kr 8 225 262,- og er fordelt 1 stk. felles lån.

Borettslagets fellesgjeld er som følger har lånenummer SPARE1-24807871893, annuitetslån med gjenstående nedbetalingstid 23 år og 11 måneder og per tiden flytende rentesats 1,90%. Det ingen periode med avdragsfrihet i følge innhentede opplysninger fra forretningsfører, OBOS. 

Andel fellesgjeld for denne leiligheten: 439 313,- pr. 01.05.2021 hvorav renter og avdrag dekkes gjennom de oppgitte fellesutgifter som leiligheten betaler per måned. Per i dag utgjør kapitalkostnadene (renter og avdrag) månedlig kr 1 908,- av de oppgitte totale fellesutgiftene på kr 5 204,-.

IN-ordning for egen andel av fellesgjeld: Boligselskapet ikke avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-lån).

Andel av felles formue

Per 1/1-2021 var leilighetens andel av felles formue i borettslaget kr 36 411,-.

Borettslagets økonomi og styrets planer for 2021 (utdrag fra årsmelding i borettslaget)

Borettslaget hadde et årsresultatet i driftsåret 2020 stort kr 369 778,- som ble vedtatt i årsmøte overført til egenkapital i borettslaget. Se for øvrig vedlagt regnskap og budsjett som følger av salgsoppgave. Borettslagets disponible midler var per 31/12-2020 i alt kr 658 685,-.

Iht. seneste årsmøte er det planer for å utføre drenering i Severin Kjærs vei 12 og enkelte boliger i Gyldenløves gate 25b. Styret vil vurdere evt. låneopptak når tilbud er innhentet, per juni 2021.

TV-/internett

Borettslaget har avtale med Canal Digital, TV og bredbånd (midi). Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan få tillegg i avtalen. Tillegg faktureres direkte til andelseier.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet det boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet (OBOS). Andelen forhåndsutlyses i forhold til forkjøpsrett for blant annet hurtigere avklaring. Les mer om forkjøpsrett på www.obos.no. Konferer gjerne megler før inngivelse av bud.

Beregnet totalkostnad

3 900 000,- (Prisantydning) 439 313,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 339 313,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 12 726,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 352 039,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann/Byggmester Hans Holt med befarings-/utskriftsdato 01.06.2021/10.06.2021.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsgrader i rapporten består av flest TG-1 (13 stk.) i tillegg til enkelte TG 2 (3 stk.). TG-2 angår kun kjelleretasjen hvor det hovedsakelig er gitt TG-2 pga. alder/gjenstående levetid for innvendig overflater på gulv/vegger/himlinger. Den har ingen TG-3 vurderinger. TG-0 benyttes ikke ved denne type Tilstandsrapporter og TG1 er således angitt tilstandsgrad med "beste karakter" og svakeste symptomer. Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgave.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Det bemerkes at energimerking tar utgangspunkt i boligens byggeår (1955) da den er utført som "enkel registrering", uten hensyn til blant annet etterisolasjon, utskifting av ytterkledning, utskifting av vinduer i ettertid av byggeåret med mer.

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 13 871 kWt. Strømpris vil variere, men lagt kr 1,- per kWt til grunn tilsvarer dette en årlig kostnad på kr 13 871,- i strømutgifter. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er et årlig estimert snittforbruk basert på faktisk forbruk over de tre seneste år. Det årlige snittforbruket gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6595999

Ovennevnte er felles bygningsforsikring som dekkes over leilighetens andel av fellesutgifter. Eier må selv besørge og bekoste evt. innboforsikring.

Kommunale avgifter

Borettslaget betaler felles kommunale avgifter for vann, avløp, feiing og renovasjon (søppel). Disse kostnadene er inkludert i leilighetens andel av oppgitte fellesutgifter.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune pr. i dag.

Formuesverdi (tidligere omtalt som ligningsverdi)

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 895 680,-
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 244 449,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som for inntektsåret 2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forholdet til evt. ønske om utleie av leiligheten

Leiligheten består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel.

Evt. utleie av leiligheten reguleres i borettslagets vedtekter, punkt 4-2. Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Som hovedregel må andelseier selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opptil tre år under visse vilkår. Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Følgende gjelder i borettslaget, ref. Husordensregler; "Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret".

Forholdet til konsesjon og odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På borettslagets eiendom er det utover pant for sikkerhet i selskapets fellesgjeld tinglyst følgende heftelse i grunnboken på eiendommen:

2006/18700-1/91. Bestemmelse om veg tinglyst 08.12.2006. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:167 og Gnr:1010 Bnr:192. Gjelder denne registerenheten med flere.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknad til borettslaget er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart. Det vil kreves innmelding for medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen dersom man ikke er dette fra tidligere, for den som ikke er medlem skal det derfor betales en innmeldingsavgift per tiden på kr 500,-.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?