Til innholdet

Revetal Sentrum; Særdeles lys, moderne og påkostet eierleilighet fra 2012 | vestvendt terrasse | garasjeplass |

Revetalgata 22A
Prisantydning 2 150 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 50
BRA: 50 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2012
Tomtareal: 3544 m²

Visninger

søndag 12. mai Kl 15.15 - 16.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Revetalgata 22A 3174 Revetal 2. etasje

Innhold | parkering | uteplass

Svært arealeffektiv og moderne leilighet med god rominndeling, praktiske løsninger og følgende rominndeling:

ENTRE med skyvedørsgarderobe.

Lekkert og moderne KJØKKEN med rikholdig innredning fra Sigdal kjøkken og integrerte hvitevarer

Lys og romslig STUE som blant annet domineres av store vinduer mot syd og vest.

Solrik BALKONG på ca. 8 m² som nærmest blir som en "utvidelse" av stuen i sommerhalvåret.

SOVEROM med påkostede garderobeskapsløsninger. 

Helfliset og lekkert BADEROM med dusjhjørne, sokkeltoalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Egen bod på ca. 5 m² i felles garasjeanlegg:
Det medfølger avlåsbar sportsbod i garasjekjelleren. Denne er på ca. 5 m².

Parkeringsplass:
Det medfølger 1 stk. egen parkeringsplass til leiligheten.

Sykkelparkering:
Det er fellesplass for sykkelparkering i garasjekjelleren.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen nøyaktig plantegning. Bod i kjelleretasje og egen garasjeplass er ikke innegnet i planskissen.

Standard

Leiligheten er innredet o 2012 med moderne, gjennomtenkt og tiltalende standard. De fleste innvendige overflatene er malt i 2019.

Entré:
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er praktisk innredet med romslig skyvedørsgarerobe.

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Lys og romslig stue i åpen løsning til kjøkkenet. Rommet har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Store vindusflater mot syd og vest slipper rikelig med dagslys inn og bidrar til en luftig romfølelse. Videre er det utgang til en vestvendt terrasse med svært gode solforhold.
Kjøkkeneinnredningen er levert fra Sigdal og og har godt med benke- og skapplass. Den moderne og delikate innredningen har hvite, slette fronter, vitrineskap, laminat benkeplate med nedfelt vaskekum og flisplater på vegg mellom benk og overskap. Av integrerte hvitevarer er det induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin, samt det er ventilator over induksjonstoppen.

Bad / wc/ vaskerom:
Baderommet er delikat innredet med mørkegrå fliser på gulv og matchende, lyse fliser på vegger. Gulvvarme og avtrekk styres fra digitalt kontrollpanel. Innredningen består av heldekkende servant nedfelt i sort skuffeseksjon og speil med integrert belysning. Videre er det sokkeltoalett og dusjnisje med skyvedører i glass. Flott løsning med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i nisje under arbeidsbenk. Det er montert hylle og overskap for praktisk oppbevaring. Badet har adkomst fra entré og fra soverommet.

Soverommet
Soverommet er romslig og har montert en stor skyvedørsgarderobe, samt plassbygget skap rundt sengeplass. Fra soverommet er det direkte adkomst til bad.

Innvendige overflater:
Gulv: Eikeparkett i kjøkken/stue og soverom. Fliser i entre
Vegger: Malte gipsplater (malt i 2019).
Himling: Malt MDF- trepanel. Innbygget spotbelysning i alle rom.

Beliggenhet og nærområdet

Revetalgata 22a ligger meget fordelaktig til midt i Revetal sentrum med umiddelbar nærhet til bl.a. ReTorvet kjøpesenter, bank, vinmonopol, kommunehus og treningssenter.

Det er kort vei til flotte tur- og friluftsområder med noe bøkeskog, variert terreng og kystlandskap gir god rekreasjon på helårsbasis. Her finnes et mylder av merkede turmuligheter, der turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid. Det er kort vei til lysløype, fotballbane, idrettshall, samt idylliske badeplasser ved Langvannet. Det er flere vann innover i marka med gode fiske- og bademuligheter. En kort kjøretur unna har du blant annet Sandsletta badeplass ved Sand camping, som også har volleyballbane, gresslette, toalettfasiliteter og sommerkiosk. Herfra kan du også følge kommunens fine kyststi.

Revetal ligger i hjertet av Vestfold, med omtrent like stor avstand til Tønsberg, Horten og Holmestrand. Det er gode bussforbindelser til de øvrige Vestfoldbyene.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2012

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 55/50/50 m².

Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er innvendiberegnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du Revetalgata 22 a

Fra Tønsberg kjører man Bispeveien til Revetal og tar til høyre i første rundkjøring. Ta deretter til venstre i neste og inn til høyre før Jernia. Leiligheten ligger da i Sameiet Revetal park 1 i firemannsboligen mot øst.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Felleskostnader og hva de inkluderer:

Felleskostnaden er kr. 1.269,- pr. måned og inkluderer følgende:

* renovasjon
* snørydding hage og gårdsplass
* rengjøringstjenester fellesarealer
* regnskap og revisjon
* felles strøm

Oppvarming / teknisk

Det er elektriske varmekabler på baderom og i entrè. Forørig er det en panelovn ved kjøkkenet.

Sikringsskap med automatsikringer og 4x50 a,pere hovedsikring.

Varmtvannstank på ca. 120 liter innebygd i benk på bad/vaskerom.

Naturlig ventilasjon via ventiler i vegg, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad.

Det er installert smarthus-system, slik at man kan slå av og på lyset med et trykk, og også via telefon/PC.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Sameiet har også felles utvendige biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 3 544 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Silje Wittingsrud

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Revetal Sentrum med vedtaksdato 20.03.2007 og reguleringsformål boliger og bolig/forretning/kontor

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, sentrumsformål og adkomstvei.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.01.2012. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Revetal Park 1, Orgnr.: 998129680 Andel fellesgjeld: 463, Andel fellesformue: 19797, Total formue: 796845

Trappevask utføres ikke av beboerne i sameiet, men blir utført av et rengjøringsbyrå. Kostnad for dette betales via felleskostnader.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 150 000,- / Fellesutgifter: 1 269,-

Beregnet totalkostnad

2 150 000,- (Prisantydning) 463,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 150 463,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 1 875,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 150 463,-)) 1 875,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER) -------------------------------------------------------- 65 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 216 285,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 538 244,- Sekundær ligningsverdi : 1 937 678,-

Forsikring

Codan Polisenummer: 440136250

Kommunale avgifter

Kr. 9 668

Faste kostnader

I tillegg til felleskostnad betales det kostnader for kommunale avgifter, strøm og innboforsikring.

Heftelser / servitutter

Følgende fremkommer av seksjonens grunnboksblad:

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 150 463,-) (Kr.27 110) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Markedspakke (Kr.15 995) Tønsbergs Blad 08.05.19 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.67 975)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?