Til innholdet

Romslig familiebolig på svært skjermet og solrik tomt på over 1.3 mål. Rolig stikkvei. Vakker hage. Noe sjøutsikt!

Åsgårdstrandsveien 92
Prisantydning 4 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 211
BRA: 217 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1880
Tomtareal: 1327 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 12. mai Kl 16.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BREKKE, NÆR SKALLEVOLD

Adresse

Åsgårdstrandsveien 92 3153 Tolvsrød

Velkommen til Åsgårdstrandsveien 92 beliggende i svært solrike og skjermede omgivelser

Velkommen til Åsgårdstransveien 92 og denne herlig beliggende eiendommen på Brekke, nær Skallevold og Nordre Ringshaug. Eiendommen byr blant annet på et stort og innholdsrikt hus  tilbygget og omfattende modernisert i 1990 over to etajeplan, en svært romslig og skjermet hage med flere tilleggsbygninger og herlige solrike uteplasser.

Eiendommen ligger usjenert og barnevennlig til i attraktiv boliggate på en drøyt 1,3 mål selveiet hagetomt.

Ved denne rolig beliggende eiendommen, godt tilbaketrukket i stikkvei fra Åsgårdstrandsveien, bor du "midt i smørøyet" med kort vei til det meste. Skoler, barnehager, forretninger, idrettsanlegg og badestrender. En kort spasertur fra eiendommen ligger Skallevoldstranden, og man finner flotte tur-/rekreasjonområder rett utenfor egen dørstokk.

Man vil ganske sikkert også bli imponert over den pent anlagte hagen som nærmest danner en "egen oase/tun" med sol fra morgen til kveld og med store terrassearrangementer som innbyr til familieaktiviteter for store og små. I hagen finner man også et uthus med mange bruksmuligheter og drivhus.

Boligen over to etasjeplan er påbygget og modernisert i flere omganger, jevnlig påkostet og har en godt planlagt inndeling som passer også for "storfamilien". Særskilt vil nok huset sine to store, sammenhengende stuer adskilt av doble glassdører imponere. Det bys blant annet på hele fire soverom, stor TV-stue i 2. etasje, et koselig plassert kjøkken m/spiseplass mot hagen, grovkjøkken/vaskerom innenfor kjøkkenet og baderom i hver etasje. Boligen har også godt med bod-/lagringsplass, og i 1. etasje er det også eget garderoberom og stort kjølerom.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i en romslig dobbeltgarasje fra 1983 på over 50 kvadratmeter. Denne inneholder også to isolerte arbeidsrom.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

º Sol fra tidlig morgen til sent på kvelden
º Meget romslig, vakkert opparbeidet og barnevennlig hagetomt på over 1,3 mål
º Idyllisk hageanlegg som er svært usjenert 
º Tett på vakkert naturlandskap i vest
º Huset ligger i rolig blindgate - en liten og koselig stikkvei med syv eiendommer
º Kort vei til flotte strender på Skallevold i øst
º Sjøutsikt til Oslofjorden fra flere av rommene i 2. etasje
º Kort vei til en rekke barnehager og gangavstand til skoler
º Ca. 10 minutter med bil til Tønsberg sentrum
º Stor og innholdsrik enebolig over to romslige og innholdsrike etasjer
º Hjemmet særpreges særskilt av svært romslige stuer og rikelig med soverom
º 3 stuer med massevis av plass
º 4 (5) soverom samlet i 2. etasje
º Vakre og usjenerte uteplasser, blant annet inn-/overbygget hovedterrasse mot vest
º Stor dobbeltgarasje på ca. 52 m² inkl. isolert arbeidsrom 
º Uthus med mange muligheter (tidligere brevdueslag)
º Drivhus
º Romslig gårdsplass som er steinlagt
º Kort vei til bussholdeplass m/hyppige avganger til-/fra Tønsberg by
º En sentral og vakkert beliggende eiendom som anbefales besiktiget!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger på Brekke, nær Skallevold/ og Nordre Ringshaug i natursjønt, skjermet og svært solrikt område. Her har du flotte turområder i skog og mark like vest for eiendommen, mens Oslofjorden med blant annet Skallevoldstranden ligger kun ca. 1 100 meter fra huset i øst.

Særpreget for eiendommen, er også dens særdeles solrike beliggenhet med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Huset ligger skjermet i en liten stikkvei, blindvei med dertil rolig og meget barnevennlig plassering.

Eiendommen ligger like ovenfor i en kjede av flotte sandstrender. Fra Skallevoldstranden går det videre kyststi med praktfulle turområder langs sjøen nordover mot Karlsvika og syd mot Ringshaugstranden. Ca. 300 meter fra huset, i vestre retning, kommer man inn i den populære Osebergstien som strekker seg fra Greveskogen frem til Åsgårdstrand. Denne er like populær i sommerhalvåret som i vintersesongen og brukes flittig av både aktive mosjonister og turgåere enten til fots, med sykkel eller som skiløype.

Det er 5-6 minutter å kjøre til Vestfold sin størte småbåhavn, Vallø båthavn. Denne gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Færderskjærgården med båt.

Ungdomsskole på Ringshaug samt en rekke barnehager ligger innen kort vei fra eiendommen. Det er ca. 1500 meter til både barneskolen og ungdomsskolen. Nærmeste barnehage ligger ca. 400 meter fra huset, Brekke naturbarnehage. Til Solsikken barnehage er det ca. 1000 meter. Omtrent samme avstand er det til Ilebrekke barnehage. Volden barneskole ligger ca. 2,2 km fra eiendommen med gang-/sykkelvei helt frem. Det er også kort avstand til en rekke idrettsplasser som blant annet Flint idrettsforening sitt uteanlegg og Slagenhallen. Slagen idrettsforening ligger noe lengre nord for området, ca. 2,5 km unna.

Fra området er det kun ca. 6 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder. Det er rask og enkel vei fra eiendommen inn til byen.

Nærmeste dagligvareforretning på Gauterød ligger ca. 2,3 km unna. Kor vei til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter med mer.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere angivelse av området sine fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1880, modernisert i 1990

Innhold

Boligen byr på en åpen god planløsning preget av i stor utstrekning store, åpne rom med god romfølelse. En ypperlig familiebolig for alle aldersgrupper med fleksibel planløsning hvor flere av rommene har flerbruksvennlig utforming.

1.ETASJE:
INNGANGSPARTI med noe overbygg og bred skifertrapp.
ENTRÈ med videre inngang til innredet OMKLEDNINGSROM/BOD.
Praktisk KJØLEROM med massevis av hyller i tilknytning til entrèen.
Romslig og bred HALL/GANG med åpen trappegang til 2. etasje.
BADEROM med inngang fra hall/gang innredet med blant annet dusj og toalett.
KJØKKEN med god plass for stort spisebord samt direkte inngang til VASKEROM/GROVKJØKKEN som har utgang til hagen i vest.
TO MEGET ROMSLIGE STUER adskilt av dobbeltfløyet glassdør - innerste stue m/peis har utgang til delvis INN-/OVERBYGGET TERRASSE som er sammenføyet med nedtrappet terrasse i hagen.

2.ETASJE:
TRAPPEGANG med nedgang til 1. etasje og nedtrekkbar villetrapp til meget stort, i stor utstrekning gulvet LAGRINGSLOFT.
SOVE-/BADEROMSGANG med direkte inngang til samtlige rom i etasjen.
FIRE SOVEROM - alle med god størrelse og flere med noe utsyn mot Oslofjorden.
Romslig og lyst BADEROM med dusj, toalett og massevis av plassbygde skap.
Meget romslig LOFTSSTUE i enden av etasjen med fleksible bruksmuligheter og store vinduer mot fint utsyn til Oslofjorden.

GARASJE:
Frittliggende dobbeltgarasje på BRA/BTA ca. 52/55 m² hvor det er god plass til to biler samt utvidet lagringsrom i "parkeringsdelen" av bygget. I bakkant, med inngang fra dør i hagen, er det to isolerte arbeids-/lagringsrom. Garasjen har 2 stk. vippeporter av tre, og det er innlagt strøm/stikkontakt.

UTHUS:
Bygget i 1977 på ca. 23 m² BRA. Uthuset har blitt benyttet til brevduer.

DRIVHUS:
Bygget i 2003 med hellelagt gulv, plassert på tomtens nordvestre hjørne.

Planskisser over husets inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Garasje, uthus og drivhus er ikke illustrert. Planskissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Boligens byggemåte og bygningshistorikk i korte trekk

Eksakt byggeår er ikke registrert i kommunens arkiv, men antas å være ca. 1880. Huset er i 1954 opprustet og påbygget med 2. etasje, og bestod den gang av to leiligheter. Boligen ble deretter ombygget til enebolig på 1960-tallet. I 1989/1990 huset betydelig renovert og utvidet mot syd over to etasjeplan. På samme tid ble huset tilbygget med inngangsparti og vaskerom i 1. etasje.

Boligen er oppført på antatt støpte såler i betong, gråsteinsmurer under/på gammel og opprinnelig bygning. Krypkjeller under del av opprinnelig bygning. Støpt gulv og vegger av stein og gråstein. Det er etablert lufting i krypkjeller. Yttervegger av tømmer, reisverk og bindingsverk. Isolerte og etterisolerte vegger som er kledd med stående og liggende malt trekledning. Innkledde gesimser og takutstikk.

Vinduer av toppsving fra 1989 med utenpåliggende sprosser. Forøvrig toppsvingvinduer fra 1989 med utenpåliggende sprosser. Topphengslede vinduer på vaskerom. Vinduer av toppsving og 2- lags energiglass. Fem vinduer er helt nye inkl. rammer etc., skiftet i 2019, fire i 2. etasje og ett i 1. etasje. Velux takvindu er fra 1990.

Etasjeskiller i tre bjelkelag. Takkonstruksjon av type saltak som sperretak med undertak av rupanel. Taket er ombygget blant annet i 1969, og hele huset er tekket dobbelkrum betongtakstein fra 1990. Stål beslag på grader og overganger. Stigetrinn til pipe. Stål beslag på pipe og luftehatter.

Garasjen er oppført i bindingsverk av tre med støpt ringmur og støpte gulver på mark. Oppført i tre bindingsverk kledd med utvendig stående og liggende trekledning. Saltakskonstruksjon tekket med nyere shingel.

Uthuset er fundamentert med stripemurer av betong. Gulv i tre bygget med lufting og avstand til terreng. Bygningen er oppført i tre med stående malt utvendig kledning som er isolert, innvendig platet på vegger og himling. Yttertak med sal-/pulttak med undertak av tre og tekket med asfalt takpapp.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet Tilstandsrapport fra Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 6, Soverom: 4, Bad: 2

Bolighusets arealer og angivelse av innhold i primærrommene

Primærrom: 211 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 231 kvm

1. etasje:
BTA/BRA/P-rom: ca. 127/119/113 m²

2. etasje:
BTA/BRA/P-rom: ca. 104/98/98 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
Samtlige rom i boligen er medtatt med unntak av bod/omkledningsrom og kjølerom i 1.etasje, i alt ca. 6m².

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Hans Holt - Norsk takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard og utstyr

Boligen bærer preg av godt vedlikehold med standard såvel innvendig og utvendig i all vesentlighet fra året for på-/ombygging i 1990.

De to store stuene i 1. etasje med peis og utgang til hagen:
Et av husets herlige særpreg er det romslige, lyse og koselige stuearrangementet i 1. etasje. Herfra har man flott nærkontakt med eiendommens deilige hage og ikke minst ut mot naturlandskapet i vest. Stuene er åpne med massevis av plass for sofa-/sittegrupper, spisestue og TV-stue. Stuene er adskilt med dobbel glassdør, og det store arealet gjør at man kan samle til store venne-/familieselskap. I den første stuen kan man fint dekke på til +- 20 personer, og åpner man dobbeltdøren inn til innerste stue, kan langbordet forlenges med plass til enda flere. De ulike avdelingene gjør også at man har flere soner. Store vindusflater ut mot den koselige hagen i vest slipper dagslyset flott inn i rommene. Samtidig er det rikelig med veggplass. Stor skyvedør ut  til den inn-/overbygde terrassen gjør at uteplassen nærmest blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Terrassen er på ca. 37 m² inkl. nedtrappet, sammenføyet terrasse på hagenivået.
Området foran peisovnen i den innerste stuen utgjør et koselig samlingspunkt på mørke vinterkvelder. Innerste stuen, som er tilbygg fra 1990, har gulv av heltre og vegger samt himlinger av trepanel. Den andre stuen har eikeparkett på gulv, tapetserte veggflater og malte takplater i himling.

Det romslige kjøkkenet med spisesrom og utsyn mot hagen i vest:
Kjøkkenet er et stort og lyst rom, og ligger med enkel adkomst fra stuen. Kjøkkenet har videre direkte adkomst til innenforliggende grovkjøkken/vaskerom. Rommet er lyst, og også herfra kan man nyte utsikten mot den delige hagen i vest. Også her er det godt plass for spisebord.
Den klassiske, hvitprofilerte kjøkkeninnredningen fra 1990 har rikelig med innredning og ikke minst godt med arbeids-/benkeplass på begge sider av inngangen til rommet. Lys kjøkkeninnredning med benkeplater L-løsning på begge sider. Alt av hvitevarer medfølger; helintegrert kjøleskap, Siemens oppvaskmaskin fra 2014 og stekeovn fra Siemens i underskap fra 2015 inkl. separat keramisk steketopp. Det er flislagt samt belysning mellom det vesentlige av over-/underskapene. Det er også stikkontakter under overskapene. Skjult ventilator med utlufting ut i yttervegg. Rommet har flisimitert belegg på gulv, tapet vegger og tak-ess i himling.

Entre og hall/gang med trapp til 2. etasje:
Den flotte skifertrappen ved utvendig, steinlagt gårdplass er det første man møter ved husets koselige inngangsparti. Entrèen har et hyggelig vindu som slipper inn lyset fra siden, og inngangsdøren med 3-lags glass er også ny fra tilbyggingsåret. Innenforliggende garderoberom/bod har godt med plass til familiens yttertøy, og kjølerommet vegg-i-vegg er romslig med massevis av trådhyller. Entreèn har belegg på gulv og trepanel på vegger og i himling. Garderoberommet har malte tapeter på veggflatene, mens kjølerommet har trepanel på vegger og i tak.
Den romslige hallen har godt med plass, og blir nærmest som er "forstue" til de to store stuene i huset. Her er det godt med plass til garderobeskap, og den åpne tretrappen med tette trinn fører deg opp til husets 2. etasje. Hallen er adskilt mot stuene med skyvedør med glass. Det er også glassdør mellom entrèen og hallen (slagdør). Hallen har eikeparkett på gulv og trepanel på vegger og i himling.

Grovkjøkken/vaskerom:
Vaskerommet fungerer med sin beliggenhet vegg-i-vegg med kjøkkenet også ypperlig som grovkjøkken. Også dette rommet er tilbygg fra 1990, og utgangen til hagen i vest gjør også at man har enkelt tilkomst til hagen fra kjøkkenet. Romslig og lyst rom med over-/underskap, benkeplass på to sider, vaskerkum og opplegg for vaskemaskin. Husets sikringsskap med automatsikringer er plassert i dette rommet som har belegg på gulv, tapet på vegger og tak-ess i himling.

Baderommene - et i hver etasje:
Baderommene er praktisk plassert i hver sin etasje. Begge rommene er senest oppusset i 1989/1990. Badet i 1. etasje har enkel tilkomst fra hall/gang og er innredet med søyleservant, dusjhjørne og sokkeltoalett. Det er også montert veggspeil, lysarmatur med stikkontakt og noe skapinnredning. Rommet har belegg på gulv, baderomstapet på veggflater og tak-ess i himling.
Badet i 2. etasje ligger sentralt plassert i etasjen i oppløft med vindu mot vest som gir godt dagslys til rommet. Stort og godt rom innredet med dusjkabinett, sokkeltoalett, veggmontentert servant med underliggende gulvsluk og overskap m/speil samt lysarmatur med stikkontakt. Rommet har massevis av garderobeplass med plassbygget innredning fra gulv til tak i hele badets bredde innerst i rommet. Badet har belegg på gulv, fliser og baderomstapet på vegger og malte takplater i himling.

Den store og flerbruksvennlige stuen i 2. etasje:
Denne stuen kan dekke mange behov enten som arbeidsrom/stort ekstra soverom, TV-stue eller husets aktivitetsrom. Rommet ligger innerst i etasjen i tilbygget fra 1990. De tre store vinduene mot syd slipper inn masse dagslys. Det er også gjennom disse man har den beste utsikten til Oslofjorden. Lyst og innbydende rom med plass til både sofagruppe, arbeidsbord, garderobeplass og seng hvis ønskelig. Rommet har gulv av heltre, tapetserte vegger på vegger og i tak-ess i himling. Rommet har dør med glass fra sove-/baderomsgangen og et mindre, frittstående garderobeskap medfølger.

Husets fire soverom og sove-/baderomsgang:
Boligen byr på hele fire romslige soverom, to på hver sin side av sove-/baderomsgangen. I tillegg kan stuen innerst i samme etasje evt. benyttes som husets femte soveværelse. Soverommene mot øst har hvert sitt vindu i takoppløft og gjennom disse har man noe utsyn mot Oslofjorden. Hjørnesoverommet på motsatt side av gangen har vindu mot nord, mens soverommet nærmest stuen i etasjen har Velux takvindu. Det medfølger løse garderobeskap/plassbygde skap i enkelte av rommene.

Utdrag av øvrig informasjon om tekniske detaljer:
* Elektrisk tavleskap m/automatiske sikringer
* 63 ampere hovedsikring til det elektriske anlegget
* Varmtvannsbereder type OSO fra 1987 på 200 liter på vaskerom.
* Røranlegg i plast og kobber, utskiftet ut ca. 1990.
* Kjøleromsdør og aggregat fra Norcool
* Ny takshingel på garasje i 2016
* Huset er senest utvendig malt i 2017
- Utvendig vannkran
* Garasje, uthus og gjerder er senest malt i 2018

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Vis a vis avkjøringsvei ned til Skallevoldstranden langs Åsgårdstrandsveien, tar man inn stikkvei med adkomst fra sykkel-/gangvei. Huset ligger på venstre side omtrent midt i denne blindgaten. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Boligens hovedoppvarming er med elektriske panelovner. Det er også elektriske ovner på baderommene. Det er i tillegg vedfyring med vedovn og peis m/innsatsovn.

Husets fyringsanlegg har to piper og er stedlig kontrollert og godkjent av Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) senest den 4/10-2011.
Som følge av rapporten er det gjort oppgradering av søndre pipe med innsatt stålrør, utført av Vestfold peis og pipe. I 2013 er nedgravd oljetank i krok på husets nordside sanert , og deretter fylt med Lecakuler. Også dette arbeidet er utført av Vestfold peis og pipe. Samme år er tidligere innvendige oljetank på eiendommen fjernet, og det er montert ekstra taktrinn på yttertaket.

Parkering

Parkering i frittstående dobbeltgarasje (se beskrivelse under "innhold"). Øvrig parkering på egen tomt/gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 327 kvm, Eierform: Eiet tomt

Oppgitt areal er i henhold til matrikkelkart utlevert av Tønsberg kommune.

Det vises for øvrig til overenskomst tinglyst  04.04.1960 med naboeiendom vedr. privatrettslig overenskomst rundt felles tomtegrense, se punktet "tinglyste rettigheter og servitutter".

Tomt og hage

Meget solrik, nøye planlagt og pent opparbeidet hageanlegg med massevis av boltreplass for store og små. Det forholdsvis flate hageterrenget gir store uteoppholdsarealer og innbyr til alt fra lek og moro for barn til store familie-/venneselskap.

Husets plassering på tomten gir et åpent og solrikt hageuterom mot vest som oppleves svært solrikt, privat og ikke minst romslig. Hagen er skjermet av hekkbeplatning, trær/vegetasjon og ikke minst av plasseringen av eiendommens tilleggsbygninger hvor det nærmest dannes et "tun" bak huset. Det er "naturligvis" på denne siden eiendommens herlige terrasser er plassert. I tillegg er det naturlige uteplasser med plass for hagemøbler og annet på fremsiden av huset hvor man kan nyte morgen-/tidlig formiddagssol.

Pent opparbeidet med gressplen skjermet av hekker, trær og beplantning på de fleste sider som gir god skjerming. Belegningsstein anlagt i 1990 ved innkjørsel/gårdsplass og ved husets inngangsparti gjør det enkelt å holde adkomstpartier rene. Det er koselig, hvitt tregjerde ved tomtens østside, mot stikkv, og i store deler av tomtegrensen mot syd.

En rekke trær skaper en lun atmosfære - legg blant annet merke til det flotte morelltreet og bærbusker hvor man kan høste både solbær og rips. Kombinasjonen av løvtrær og vintergrønn beplatning skaper en fin variasjon. Hagen preges også av massevis av større prydbusker, blomsterarrangenter med blant annet et stort utvalg av Rhododendron, Klatrehortensia laget som "skjermvegg" på hovedterrasen, staudeplater osv. I drivhuset fra 2003 et er god plass til kjøkkenhage for den som har ekstra "grønne fingre", og drueranken inne i drivhuset bærer normalt rikelig med druer.

Diverse utelamper sørger for godt med utelys når mørket faller på.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart som følger av vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Arvid Thore Myreng

Vei, vann og avløp

Adkomst fra Åsgårdstrandsveien som er offentlig vei, deretter til privat stikkvei med felles vedlikeholdsplikt for dagens syv brukere/oppsittere.

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Tidligere septiktank er sanert, og avløpet går til kommunalt nett.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan med vedtaksdato 03.02.2016 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Det er ingen reguleringsplan for området og eiendommen, og eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det eksisterer ingen igangsatte planforslag på et område som inkluderer/berører eiendommen, og det er igangsatt planleggingsarbeid på et område i nærheten av området, reguleringsplan 201801872 "Innlaget boliger" lengre nord.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende heftelse er tinglyst og følger eiendommen og dokumentet er vedlagt salgsoppgave:
1960/501092-3/91 - Bestemmelse om bebyggelse - tingylst 04.04.1960 hvor rettighetshaver er gbnr. 95/54.
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 meter. Overenskomst mellom denne eiendom og gnr. 95, bnr. 54 angående tomtegrensene.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for tilbygg datert 16.11.1990. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Ferdigattester utover denne finnes ikke i kommunens bygningsarkiv, angivelig/erfaringsmessig med bakgrunn husets opprinnelige byggeår. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 290 000,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 119 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 409 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling da 100% av kjøpesum inkl. omkostninger først skal innbetales ved overtagelse.

Tilstandsrapport over eiendommen

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Rapportdato: 05.04.2019

Rapporten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formueverdi

Ligningsverdi: kr. 1 256 887
Sekundær ligningsverdi: kr. 4 524 792

Ligningsverdi er innhentet fra Skatt sør og er pr 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 25 643 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 952 pr. år

Avgiften faktureres fra Tønsberg kommune over fire terminer, mao. kvartalsvis.

Kommunale årsgebyrer er til dekning av kommunen sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieravgift for to pipeløp. 

Det er pr. i dag ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Utleiemuligheter

Eiendommen har en boenhet, og den har ingen separat/selvstendig utleieenhet. Selve boligen kan fritt leies ut hvis ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper av eiendommen skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsinnbetaling.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 290 000,-) (Kr.49 335) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.87 645)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?