Til innholdet

Romslig og omfattende oppusset enebollig nær sjøen i attraktiv villagate. 1,3 mål idyllisk hagetomt. Unike garasjer!

Engveien 10
Prisantydning 8 875 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 286
BRA: 382 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1960
Tomtareal: 1317 m²

Visninger

lørdag 19. oktober Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ROSANES/TEIE NÆR SJØEN

Adresse

Engveien 10 3120 Nøtterøy

Velkommen til Engveien 10 og Rosanes - ditt nye hjem?

Velkommen til Engveien 10 og denne svært romslige og ikke minst sentralt beliggende villaen nært sjøen på attraktive Teie/Rosanes.

Ved denne barnevennlige, høytliggende og store eiendommen kan man ta del i et av Nøtterøys mest attraktive villaområder. Man bor svært sentralt kun 300 meter fra sjøkanten og med kun 1-2 minutter å gå til Teie torv.
Den stilfulle eneboligen over tre etasjer og med grunnflate på hele ca. 153 m², har vært gjenstand for svært omfattende oppussing, renovering og diverse påbygg i nyere tid. Under disse arbeidene et er lagt stor vekt på at detaljer og modernisering skal stå i stil med husets historie og identitet - la bildene tale for seg selv.

Eiendommens idylliske hagetomt er på over 1,3 mål og er foruten en romslig gressplen opparbeidet med en rekke flotte uteplasser, nøysommelig planlagt beplantning og trær/hekker som skaper god skjerming. I hagen er det også tilleggsbygninger som nyere drivhus, innglasset terrasse og praktisk hagebod.

Både husets inndeling, kvalitet og materialbruk tror vi vil begeistre. Hjemmet byr i 1. etasje blant annet på svært godt med stuer med sine to meget store stuer (den ene i tilbygg fra 2006) i tillegg til separat TV-stue (alt. soverom) og innglasset uteplass. I samme etasje finner man blant annet et lekkert, tiltilpasset "Herregårdskjøkken" og en romslig hall/forstue m/tilknyttet entrè, garderoberom og gjestetoalett. I 2. etasje finner du fire store soverom og et lekkert baderom, mens underetasjen byr på en peisestue m/vinrom, nyinnredet vaskerom m/dusj, boder og verktøyrom. Det er innlagt vannbårent gulvvarmeanlegg i 2018 (bergvarme) som gir herlig varmekomfort!

Engveien 10 byr også på ekstraordinære garasjefasiliteter. I 2011 er det oppført en stor, integrert garasje m/direkte tilkomst fra boligen. Det også oppført en romslig og påkostet dobbeltgarasje i 2001 i tilknytning til eiendommens gårdsplass.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Kort fortalt om eiendommen

º Meget romslig og innholdsrikt familiehus med massevis av plass
º Stor, usjenert og deilig hagetomt på over 1,3 mål
º Herlig beliggenhet "midt i smørøyet" på Rosanes/Teie i idyllisk villagate
º Kun ca. 300 meter til sjøkanten (6. husrekke fra sjøen)
º Noe utsyn til sjøen fra store deler av hagen og fra 2. etasje
º Teie båthavn og Rosanes familestrand ligger rett på nedsiden av eiendommen
º Velholdt og solid bolig som passer for de fleste aldersgrupper
º Gjennomgående arealgenerøse rom med god planløsning
º Huset har hele 153 m² grunnflate
º Nytt vannbårent gulvvarmeanlegg i 2018 fra bergvarme
º Meget store stuer og lekkert, nyere kjøkken preger 1. etasje
º 4 (5) soverom
º Herlige terrasser og uteplasser - bla. innglasset hagestue
º Drivhus fra 2016
º Stor, praktisk hage-/utebod
º Integrert og isolert garasje fra 2011 m/nedsenket løftebukk
º Stor og påkostet dobbeltgarasje på ca. 53 m² fra 2001
º 2 vedfyrte peiser i tillegg til gasspeis i 1. etasje
º Flott peisestue i underetasje m/moderne vinrom
º Utstrakt bruk av lunende gulvvarme gir suveren varmekomfort
º  Kort gangavstand til parker, forretninger/servicetilbud, båthavn, badeplass med mer
º  Kun ca. 200 meter til Teie torv med en rekke sentrumsfasiliteter
º Ca. 80 meter til herlige Rosahaugparken (luftlinje)
º  Gang-/sykkelavstand til Tønsberg sentrum

Eiendommens beliggenhet og nærområdet

Her bor du fantastisk sentralt med et flust av tilbud rett på utsiden av døren. Det er ikke uten grunn dette er et av Nøtterøys mest ettertraktede boligområde.

Attraktivt villaområde hvor du bor du i et område preget av velstelt, ærverdig bebyggelse i det vesentlige bestående av eneboliger. 
Det er knappe 200 meter til Teie Torg med de fleste sentrumsfunksjoner som banker, div. dagligvareforretninger, spisesteder, kjøpesenter, vinmonopol, legesenter m.m.
Kort sykkelavstand til Tønsberg sentrum med sykkel-/gangvei helt inn til bykjernen.

Kort gangavstand også til badestrand, småbåthavn og rekreasjonspark på Rosanes. Blant annet er Rosahaugparken er en yndet park for familier i alle aldre. Det er også fine turmuligheter i Teieskogen med idrettsanlegg og turstier - her er det også ski-/lysløype på vinteren.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Av den grunn er det selvsagt en rekke småbåthavner i nærmiljøet, blant annet nevnte småbåtanlegg på Rosanes som ligger innen gangavstand.

Det er også kort vei til skoler med blant annet nye Teie barneskole, nye Teigar ungdomsskole i tillegg til kort avstand til en rekke barnehager.
Ca. 3 km til Borgheim sentrum hvor du finner Nøtterøy videregående skole. På Borgheim finner du også Nøtterøy golfbane som er en av landets flotteste golfanlegg.

Til Tønsberg sentrum er det knappe 1,5 km og det er sykkel og gangvei helt inn til sentrum.

Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1960. Senere omfattende påbygget og modernisert.

Innhold

Arealeffektiv enebolig med grunnflate på ca. 153 m² og god planløsning over tre etasjeplan hvor inndelingen er som følger:

1. ETASJE:
Flott og overbygget INNGANGSPARTI med trapp opp fra gårdsplass.
ENTRÈ med dobbeltfløyet hovedinngangsdør og tilknyttet TOALETTROM og GARDEROBEROM.
TV-STUE/SOVEROM som i dag benyttes til førstnevnte.
Stor og romslig HALL/FORSTUE med åpen trappegang til 2. etasje og lukket trappgang til underetasje.
Lekkert og stiltilpasset KJØKKEN med god plass for spisebord.
HOVEDSTUE med peis og utgang til INNGLASSET TERRASSE med videre utgang til hage og UTENDØRSTERRASSE.
Særdeles romslig SPISESTUE med gasspeis. Rommet er noe nedtrappet fra hovedstuen og ligger i tilbygg fra 2006. 

2. ETASJE:
SOVE-/BADEROMSGANG med åpen trappegang til 1. etasje.
4 SOVEROM hvorav to av disse er svært romslige og alternativt kan benyttes som loftsstue eller lignende hvis ønskelig. Et av de store rommene har også utgang til østvendt balkong med utsyn mot sjøen.
Stort, lekkert og lyst BADEROM/WC fra 2008 innredet med blant annet voluminøs dusjnisje, hjørneboblekar, rikelig med baderomsinnredning og veggmontert toalett.
GARDEROBEGANG med massevis av takhøye skyvedørsgarderober som gir svært godt med oppbevaringsplass.
Det er også et gulvet KNELOFT med lagringsplass og inngang fra soverommmet m/tilknyttet balkong. Villetrapp til ugulvet loft.

UNDERETASJE:
Innredet og lys GANG med lukket trappegang til 1. etasje.
Romslig PEISESTUE med VINROM med hel glassvegg.
Lyst, delikat og praktisk VASKEROM/DUSJROM hvor også teknisk anlegg for nytt vannbårent varmesystem er plassert.
2 LAGRINGSBODER hvorav ekstra stort med massvis av medfølgende lagringshyller.
INTEGRERT GARASJE (tilbygg fra 2011) med direkte inngang fra verkstedrom (se ytterligere beskrivelse under garasje).
Innredet VERKSTEDROM som også fungerer som gang inn til integrert garasje.

GARASJE:
Eiendommen har fantastiske garasjefasiliteter. I tillegg til integrert, isolert garasje på ca. 50,5 m² (innvendig areal) i tilbygg fra 2011 med direkte inngang til huset, er det også oppført en stor, dyb og påkostet dobbeltgarasje fra 2001 med grunnflate på ca. 53 m² ved i front av boligen, ved innkjørselen. Se punktet "parkering" for inngående beskrivelse av begge garasjer.

DRIVHUS:
Frittstående drivhus bygget i stål og glass, bygget i 2016. Drivhuset er fundamentert med støpt ringmur og plate på mark og mursten på nedre del.

HAGEBOD:
Frittstående hagebod oppført i 1960 på støpt ringmur. Vegger i tre med vinduer, gruset gulv og vippeport i tre. Saltak tekket med glassert teglstein.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens tre etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Frittstående dobbeltgarasje, drivhus og utebod er ikke vist i planskissene.

Terrasser og uteplasser i hagen

Eiendommen ligger solrikt og dette gjenspeiler seg i eiendommens terrasser og uteplasser. Det er opparbeidet en rekke mulige uteplasser som danner lune og skjermede oppholdssteder hvor man kan nyte lange soldager.

Ut for hovedstuen er det i 2003 bygget et langstrakt tak over innglasset terrasse på vestsiden. Denne lune og koselige uteplassen hvor utesesongen forlenges av de innbygde løsningene, har terrassedekke av mur med bruddskifer. I tillegg er innglassingen montert mot dekorative felt av stavskifer. I himlingen er det blant annet innfelt downlights i ytre del, og det er himlingsluke for tilkomst til overliggende loft.

Utenfor den innglassede terrassen, er det anlagt et bredt og variert område med markterrasse av belegningsstein. Dette myker hagen og uteplassene opp å en fin måte. Legg også merke til forlengelse av sydveggen mot vest - denne skaper en lun krok på innsiden av sydvesthjørnet på huset!

I bakkant av den frittstående garasjen er det også anlagt en solrik uteplass av tilsvarende steindekke. Denne er godt skjermet av både malt murvegg m/utepeis, levegg og hekkbeplantning. I tillegg gir sydveggen på garasjen god lunhet. Også ved det koselige drivhuset er det tilrettelagt for en koselig uteplass med tilsvarende steindekke.

Eiendommens herlige tomt på over 1,3 mål

Tomtens areal: 1 317,1 m² iht. matrikkelkart.
Type tomt: Selveiet tomtegrunn.

Den store og pent opparbeidede tomten er et idyllisk hageanlegg med blant annet stor gressplen og nøye planlagt beplantning med blomsterarrangementer og prydbusker. Tomten har massevis av boltreplass for store og små. Husets plassering, omtrent sentrert på tomten, gir åpne og store tumleplasser i hagen som innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap.

Eiendommens flotte drivhus, hagebod og ikke minst de lune uteplassene danner et svært koselige "hagetun". Legg også merke til den utstrakte bruken av pent tilpasset belegningsstein på gårdsplass, foran garasjene og foran inngangspartiet til huset. Det er også pent tilpasset belegningstein flere steder rundt grunnmur på boligen, og på gangsstier i hagen.

Høy hekk mot vest danner fin skjerming. Det samme gjør de høye trærne ut mot Engveien. Legg blant annet merke til det flotte bjerketreet ved innkjørselen. I grensen i nord, ut mot Engveien, er det anlagt natur-/kulesteinsmur.

Hagedammen på vestsiden ligger på et sted der du ser den ofte, denne er nemlig godt synlig fra hoveduteplassene. Dammen myker opp hagen på en flott måte og vannspeilet forsteker ytterligere "hagetunfølelsen". Et lite vannfall fra steiner danner en liten, sildrende "bekk", og vannpumpen sørger for sirkulasjon. Hagedammen er for øvrig omkranset av pent tilpasset og variert beplantning for å skape skjerming til dammen.
På en solfylt plass, syd i hagen, er det i tillegg til drivhuset etablert en koselig plass med plantekasser hvor man dyrke ulike grønnsøker, urter etc.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer, se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Husets størrelse gir en rekke fantastisk romslige rom i både 1. og 2. etasje. Boligen er såvel innvendig som utvendig betydelig oppgradert de seneste år hvor hjemmet bærer preg av godt vedlikehold og høy fokus på kvalitetsmaterialer såvel innvendig som utvendig. Innvendig fremstår boligen med et moderne preg med i stor utstrekning fornyede overflater, påkostet kjøkken, totalrebilitert baderom osv. Etter nåværende eier sin overtagelse i 1999 er det også utført omfattende utvendige utskiftinger og flere tilbygg i tillegg nytt yttertak med glassert teglstein, ny ytterkledning, fornyet el-anlegg, fornyet VA-ledninger, utført drenering med mer.
 I 1. etasjen er det ifm. etableringen av det vannbårne bergvarmeanlegget i 2018 lagt varmesløyfer i entrè, hall/forstue, spisekjøkken, hovedstue og TV-stue/spisestue. I tillegg er tilsvarende varme lagt i peisestuen og trappegangen i underetasjen. Anlegget er økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. En del andre rom har elektriske varmekabler i gulvet - dette er spesifisert i beskrivelsen av rommene.

Det lekre "Herregårdkjøkkenet" - her strømmer morgensolen inn vinduene i rommet:
Huset er innredet med et stort, solid og stilfulltt kjøkken med mange flotte detaljer. Rommet, med inngang fra hall/forstue, er plassert på husets hjørne mot gårdsplassen i nord og sjøen i øst. Innredningen fra velrenomerte Sigdal (Herregård palett) er ny fra 2007 og byr på massevis av praktisk og moderne innredninger. Innredningen har detaljer som og tilpasninger som gir et flott preg av "håndsydd" løsning.
Det er god plass til romslig spisebord, så denne gode spiseplassen i kombinasjon med den gode størrelsen på rommet gjør kjøkkenet til et flott samlingspunkt for familien og ikke minst et svært hyggelig sted å tilberede dagens ulike måltider.
Vinduene på to vegger gir flott lysinnfall på morgen-/formiddag og gir ikke minst et flott utsyn til hagen både når man er samlet rundt spisebordet og arbeider på kjøkkenet.
Benkeplatene er av heltre valnøtt og "U-løsningen" gir massevis av god arbeidsplass. Variasjon blant underskapene av praktiske kolonialskuffer og undeskap med tradisjonelle slagdører.
Innredningen har også flotte overskap -  her finner man blant annet flere innslag av skapdører med glass, integrerte hyller og takhøye løsninger. Legg også merke til integrering av innfelte downlights i flere av innkassingene mot yttervegger.

Hvitevarer er integrert og medfølger. 
* Bred induksjonsovnstopp (ca. 90 cm) fra Siemens
* Integrert damp-/steamovn i høyskap fra Siemens
* Integrert stekeovn i høyskap fra Siemens (ny 2016)
* Integrert oppvaskmaskin fra Miele
* Integrert kjøleskap fra Siemens

De to store stuene i 1. etasje:
Det er imponerende store stuer  i hovedetasjen, likevel oppleves begge rom som varierte og koselige. Hovedstuen er gjennomlyst av vinduer mot både øst og vest, og den åpne løsningen mot innglasset terrasse i vest gir åpne og lyse løsninger. Rommet har god plass til ulike møbelgrupper, også spisestue i tillegg til sofa-/lenestolgrupper hvis ønskelig. Sentralt i rommet står den lekre, vedfyrte peisen med glassfoldedører i tillegg til sidefelt av glass på en av sidene. Plasseringen av denne gir innsyn omtrent uavhengig av hvor man oppholder seg. Fra deler av stuen har man faktisk også innsyn til gasspeisen i spisestuen. Legg også merke til de lekre, svært brede eikeparkettgulvene som er lagt i rommet.

I den svært romslige og lyse spisestuen (tilbygg fra 2006) kan man invitere til store familie-/venneselskap. Rommet ligger i sydenden av huset og har dermed vinduer både mot øst, syd og vest og i flott nærkontakt med hagen. Legg merke til den flotte detaljen med noe nednivellert gulv i forhold til hovestuen - dette gir også ekstra god himlingshøyde til rommet. Doble glassdører adskiller rommet fra hovestuen og gir samtidig en stor åpning mellom rommene når disse holdes åpne. Gasspeisen blir som et "smykke" på vestveggen og gir god varme, det samme gjør de elektriske varmekablene under de moderne 1-stavs heltregulvene av eik. I himlingen er det noe innslag av innfelte downlights.

Det store baderommet i 2. etasje:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet i 2. etasje er et stort og lekkert bad som er rehabilitert i 2008. Et flott velværerom hvor innfelte downlights gir godt med lys. Det samme gjør vinduet i rommet.
Badet er innrededet med store og moderne gulvfliser (varmekabler) og tidløse, klassiske veggfliser med fasett i ytterkanter. Rommet har en herlig størrelse - her er det virkelig godt med plass! I den romslige dusjnisjen med dør av herdet glass er det lagt fliser av mindre dimensjon og oppkant mot øvrig del av rommet. Innerst i rommet er det installert et  frittstående og stort boblebadekar hvor man kan ta en velfortjent timeout. All innredning er for øvrig også nytt i 2008, og rommet inneholder videre veggmontert toalett fra Villeroy & Boch med skjult sisterne, lekker og bred søyleservant og innbygget speil i sonen over søylevasken.

Hall/forstue - et imponerende rom å ønske husets gjester velkommen inn:
Dette rommet er med på å gi hjemmet et imponernde særpreg. Et stort og deilig rom hvor klassisk peis skaper hyggelig stemning på mørke kvelder. Peisen har innsatsovn og glassdører som gjør at man kan velge å holde peisen åpen eller lukket. Åpningene mot kjøkkenet og husets stuer gjør at dagslyses kommer fint inn til rommet. Det åpne trappeløpet fører deg opp til husets 2. etasje, mens dør inn til lukket trappenedgang fører deg ned til underetasjen.

Inngangsparti og entrè med tilknyttet garderoberrom og toalettrom:
Det dype og flotte inngangspartiet er tilbygg fra 2002. Dette gir overdekning til den murte trappen dekket av naturskifer. I taket er det innfelte downtlights som gir godt med lys på kvelden. Legg også merke til den stiltilpassede ytterdøren med sidefelt og vindusglass. I trappen er et for øvrig lagt varmekabler.
Entreèn er det første rommet man kommer inn. Det tilknyttede garderoberommet gir god plass for kledoppbevaring og er innredet med samme type skipsparkett som i entreèn. Toalettrommet er lyst og klassisk inneredet  med veggmontert toalett fra Villeroy & Boch, innbygget sisterne og hjørnevask. De tidløse veggflisene har fasettslipte kanter, og det er varmekabler i det flislagte gulvet.  

Husets fire soverom i 2. etasje, sove-/baderomsgang og innholdsrik garderobegang:
To av soverommene i denne etasjen er særdeles romslige, og fungerer begge evt. som en TV-/loftsstue hvis ønskelig. Hovedsoverommet i etasjen er et av disse og særpreges blant annet av stort takoppløft mot sjøen og utgang til en hyggelig balkong på ca. 7 m². Fra samme rom er det inngang til gulvet kneloft. De to soverommene mot syd ligger i tilbygget fra 2006 og adskilles fra etasjens øvrige soverom av den praktiske garderobegangen med 4-dørs skyøvedørsgarderobe med takhøye dører og massevis av god oppbevaringsplass. Det er rikelig med plass til garderobeskap på alle soverommene, og på det første soverommet når man kommer opp trappen fra 1. etasje, er det diverse plassbygde garderobeskap.

TV-stue/alternativt husets femte soverom - 1. etasje:
Dette rommet ligger "for seg selv" på husets hjørne mot vest-nord og med inngang fra entrè. Vinduet mot vest gir flott nærkontakt med hagen. Rommet benyttes i dag som TV-stue, men er opprinnelig et soverom hvilket gir huset hele fem soverom hvis ønskelig. Husets el-tavle er innfelt i veggen i dette rommet.

Peisestue med vinrom i underetasjen:
Dette rommet har mange imponerende kvaliteter. Med enkel tilkomst som første rom når man kommer ned trappen fra 1. etasje, er dette et rom man kan trekke tilbake til hvis man søker ro og fred! Vannbåren gulvvarme gir deilig varme til rommet, og den åpne peisen innbyr til hyggestunder. Innfelte downlights i taket gir god belysning.  Vinrommet fyller hele endeveggen i rommet, og bak de spesialttilpassede glassveggene er det laget plass til nærmere 1000 vinflasker. Bakenforliggende betongvegg sørger for en sval temperatur til vinrommet.

Vaskerom med dusj i underetasjen:
Vaskerommet i underetasjen er omfattende oppusset og omgjort i 2018. Samme år er hjemmets bergvarmeanlegg etablert og vaskerommet tjener også funksjon som teknsisk rom for dette anlegget. Praktiskt innredet med blant annet dusjkabinett med dører av herdet glass og ny innredning med blant annet langsgående benkeplate med nedsenket annet vaskekum, opplegg-/uttak for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten, dobbelt underskap og høyskap. I 2018 er det også lagt nye fliser med varmekabler på gulvet. I himlingen er det noe innfelte downlights og veggene består av malt mur med innslag av hvit baderomspanel (flismønstret) på en mindre del.

De øvrige rommene i underetasjen:
Trappegangen i underetasjen er pent og lyst innredet. Også her er det innfelte downlights i nyere himling. De øvrige rommene i denne etasjen byr på allsidige bruksmuligheter og godt med bod-/oppbevaringsplass. I den største boden medfølger det en rekke fastmonterte hyller. Den andre boden har fastmontert arbeidsbenk. Verkstedrommet, med videre inngang til garasjen, er lyst og pent innredet. Arbeidsbenk m/underskuffer medfølger ikke.

Gulv-vegger-himlinger i korte trekk:
I 1. etasje er det i det "skipsgulvparkett" i entrè, garderoberom, på spisekjøkkenet og i hallen. Hovedstuen har ekstra bred 1-stavs eikeparkett, mens det er heltre 1-stavs eikeparkett i den tilbygde spisestuen. TV-stuen har klassisk 3-stavs eikeparkett, det samme har alle soverommene samt sove-/baderomsgang og gardeobegang i 2. etasje. I underetasjen er det nyere 1-stavs laminatgulv av god kvalitet i peisestuen og i trappegangen. For øvrig utstrakt bruk av malt epoxymaling. På vaskerommet er det flislagt gulv.

Innervegger i huset har i det vesentlige tapetserte overflater som blant annet i entrè, hall/forstue og hovedstuen i 1. etasje.  Malt perlefalspanel på spisekjøkken, i den tilbygde spisestuen og i TV-stue/soverom. Tapetserte vegger også i sove-/baderomsgang og på to av soverommene i 2. etasje. Det første soverommet når man kommer opp trappen fra 1. etasje har i tillegg en kontrastvegg med malt perlefalspanel. De to øvrige soverommene samt garderobegang har malt perlefalspanel. I det vesentlige slette, malte overflater i underetasjen.

Huset har i all vesentlighet nyere, malt panel i alle himlinger i 1. og 2. etasje som gir et flott helhetspreg. Det er også malt panel i kjellerstue, trappegangen og i vaskerommet i underetasjen. Soverommet med plassbygde skap i 2. etasje har malte plater i himling. I himlingene er det også utstrakt bruk av innfelte downlights - se ovennevnte beskrivelse av de ulike rommene hvor dette er angitt. I boder og verkstedrom er det i det vesentlige hvitmalte, slette himlingplater.

Øvrig om teknisk utstyr og standarddetaljer:
* Ny takstein på hele husets yttertak i 2006 - glassert tegltakstein
* Det er etterinstallert rustfritt stålrør i pipeløp
* Alt rør-anlegg er fulllstendig skiftet helt ut til kommunalt punkt
* Ny kum for avløp og for inspeksjon av avløpsanlegget
* Nytt sikringskap med nye automatsikringer i 2018 i hovedtavleskap
* 80 ampere hovedsikring!
* 4 stk. innlagte 3-fasede kurser (32A) - i begge garasjer, i verkstedrom og i minste bod
* Utstrakt bruk av klassisk, hvitmalt og profilert listverk rundt dører, vinduer og i himlinger
* Innerdører er utskiftet med stilfilpassede dørblader
* Internett fra Viken fiber - Altibox
* TV-opplegg i 1. etasje fra Viken finber - Altibox
* TV-opplegg i underetasje fra Viasat parabol
* Innlagt brann-/tyverialarm (trådløst) fra Sector alarm som kan overtas

For ytterligere beskrivelse av standard, materialbruk og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 286 kvm, Bruksareal: 382 kvm, Bruttoareal: 407 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 153/144/126 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 110/103/103 m²
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 144/135/57 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 1. etasje og 2. etasje er inkludert med unntak av bod og hagestue på ca. 18 m². Det er fratrukket areal for 2. etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning. Inkludert i primærrommene i underetasjen er gang, stue og vaskerom.
I underetasje er gang, stue og vaskerom/dusjrom/teknisk rom tatt med i primærrommene. Øvrige rom i underetasjen (integrert garasje, versted og to boder) utgjør sekundærrom med totalt ca. 78 m².

Garasje (frittstående dobbeltgarasje:
1. etasje: BTA/BRA/S-ROM: ca. 53/49/49 m²
Loft: Ikke målbart areal. Noe gulvet lagringsloft.

Drivhus:
1. etasje: BTA/BRA/S-ROM: ca.13/13/13 m²

Hagebod:
1. etasje: BTA/BRA/S-ROM: ca.12/12/12 m²

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Forenklet oversikt over eiendommens byggemåte

Huset er oppført i 1960 med flere tilbygg som tak over inngangsparti (i 2002), tak over terrasse (i 2003), takoppløft mot vest som ark (i 2004), tilbygg stue + soverom i 2.etasje  (i 2006) og tilbygg garasje (i 2011).

Boligen er fundamentert med støpte såler i betong til fast underlag og støpte gulv mot grunnen. Noe av drenering er fra byggeår. Det er ny drenering rundt tilbygg garasjerom fra 2011 og tilbygg stue i 2006. Ny drenering rundt deler av gammel grunnmur i forbindelse med tilbygget.

Yttervegger av dels av støpt betong og dels bindingsverk av tre. Ytterkledning av malt trekledning (Sveitserkledning).
Vinduer i kjeller er av type koblede vinduer fra byggeår og øvrige er av type 2-lags toppsving fra 2004 og 2005 med utenpåliggende sprosser. Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med glassert takstein fra 2006. Takrenner og nedløp i stål.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte for huset og tilleggsbygningene.

Adkomst - slik finner du frem til Engveien 10

Fra Tønsberg sentrum kjører du over Kanalbroen, fortsetter rett frem og svinger mot Teie i første lyskryss. Kjør gjennom lyskrysset i Teie sentrum og sving til venstre ved Rema 1000 inn på Engveien. Boligen kommer så på høyre side av veien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med bergvarme til vannbåren anlegg, vedfyring, gasspeis og elektrisitet.

Bergvarmeanlegg fra 2018 som er boret til fjell på 230 meter dyp Bergbrønn. Anlegget er koblet til varmtvannsanlegg og varmeanlegg med gulvvarme som er fordelt med 9 sløyfer. Anlegget er plassert i vaskerommet i underetasjen.

Vedfyrte ildsted som peis i stue og gang, begge med innsatsovner. Murt peis i kjeller med åpent brennkammer fra byggeår. Det er innlagt rustfritt stålrør i pipe.

Gasspeis i tilbygget stue i 1. etasje fra 2006.

Øvrige elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for elektriske panelovner og elektrisk gulvvarme i gulv i baderom, toalettrom, vaskerom og tilbygget spisestue i 1. etasje.

I forbindelse med etablering av bergvarmeanlegget i 2018 ble tidligere oljefyr plassert i underetasje fjernet. Samtidig ble alt av rørføringer, radiatorer samt 2x500 liter dobbelmantlet fyrtank plassert i bod demontert og fjernet.
Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 15. desember 2015 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget på fyringsanlegget da tilsynet ble utført. Eneste anmerking var mangel av fyrromsdør, men fyranlegget er fjernet og mangelen er dermed ikke virksomt. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

Eiendommen har svært gode parkeringsfasiliteter. I tillegg til parkering i garasjene, er det rikelig med biloppstillingsplasser på eiendommens steinlagte gårdsplass, også i front av begge garasjene.

Integrert garasje i huset - en herlig "drømmegarasje":
Det integrerte parkeringsanlegget fra 2011 er solid og påkostet mer herlig plass. Garasjerommet er stort, faktisk på hele ca. 50 m² innvendig areal og suverene fasiliteter. En flott "drømmegarasje" oppført i mur og himling med støpte dekkeelementer. Innkjøring fra bred isolert leddport av lakket stål og elektrisk motorstyring. Garasjen er svært dyp og gir plass for en rekke oppbevaringsplass og garasjeutstyr hvis ønskelig. Gulvdekket er behandlet med Epoxymaling og det er rikelig med belysning i himlingen. Legg også merke til den medfølgende, nedfelte løftebukken (hydraulisk) som medfølger. Innlagte 3-fasede kurser (32A) både i garasjen og i innenforliggende verkstedrom og bod. Fliser på garasjetaket har funksjon som ekstra beskyttelse over og for takbelegget. Foran slukrennen er det innlagt varmekabel.

Frittstående isolert dobbeltgarasje fra 2001:
Frittliggende garasje oppført i tre med innvendig støpt gulv som også er behandlet med Epoxymaling. Gulvet har innstøpte varmekabler, men disse er ikke tilkoblet. Garasjen består av et stort rom med god plass til to biler - eier har til og med en tredje bil tverrstilt plassert i bakkant av begge kjøretøyene. Med andre ord er garasjen også veldig dyp.
Innkjøring med bred leddport av lakket stål med motorstyring. Garasjen har også sideinngang. Taket er tekket med glassert tegltakstein, og det er gulvet loft midtre del av loftsetasjen med gulvbord med tilgang via dør i gavlvegg. Garasjen er isolert og har innvendig malte gipsplater på vegger, og malte tak- ess i himling. Også her er det innlagte 3-fasede kurser (32A) i tillegg til lysarmatur i himling. Det medfølger ladestasjon for El-bil i tilknytning til denne garasjen (pt. tilpasset bla. Tesla Model 3).

Eier

Morten Hallan Sissel Aas Rosnes

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er kommunalt tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger iht. kommuneplanens arealdel i område avsatt til boligebyggelse - nåværende ihht. gjeldende kommuneplan for Nøtterøy kommune av 17.6.2015.

Regulert område hvor eiendommen ligger innenfor reguleringsplan Rosanes nr. 722 101 datert 09.08.1960 med reguleringsfornål "boliger". 

I følge innhentede opplysninger fra kommunen, omfattes ikke eiendommen av bebyggelsesplan etter eldre Plan- og bygningslov. Eiendommen ligger heller ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Det gjøres oppmerksom på at naboeiendommen Engveien 6 og Engveien 8 på Teie er under planlagt utbygging. Dette området grenser til Engveien 10 i vestre tomtgrense. Området ble bygget som aldersboliger på 1950-tallet, og disse er nå revet og eiendommen omregulert. I skrivende stund er det planlagt i alt fire boliger med foreslått utnyttelsesgrad 30%. Det foreligger diverse søknader knyttet til eiendommen som oppdateres i de ulike stadier for eiendommene. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse som løpende ligger under Færder kommune sine innsynlister på www.faerder.kommune.no og søke på gateadressene, alternativt ta kontakt med bygningsmyndighetene i kommunen. Konferer evt. megler for bistand/ytterligere informasjon. Z-eiendom har blant annet fått oversendt seneste tegninger etc. som er nabovarslet. Disse oversendes på forespørsel.

Utleiemuligheter ved eiendommen

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ikke utleiedel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser fra eiendommens grunnboksblad:
1960/761-3/91. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 15.03.1960. Bestemmelse om vann/kloakkledning og elektriske ledninger, bestemmelse om gjerde, med flere bestemmelser. Dokumentet fra 1960 inneholder også bestemmelse om forkjøpsrett til kommunen ved salg av eiendommen med eller uten bebyggelse. Megler sørger for avklaring, evt. forhåndsavklaring av dette - konferer gjerne megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.1.1998 jf plan- og bygningsloven § 21-10.

Det foreligger tegning hos kommunen fra garasje 2000, påbygg 2004, tilbygg 2005 og fasadeendring 2009.

Prisantydning

8 875 000,-

Beregnet totalkostnad

8 875 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 221 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 875 000,-)) -------------------------------------------------------- 234 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 109 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi: 1 427 541,-
Sekundær ligningsverdi: 5 139 148,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 16.08.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 29 869 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Det gjøres således oppmerksom på at gjennomsnittsforbruket delvis er fra perioder hvor eiendommen ikke hadde bergvarmesystemet installert.
Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommentar til energimerkingen: Det er foretatt enkel energimerking av boligen. Denne tar utgangspunkt i at huset er bygget i 1960 og byggeskikk på den tiden og hensyntar dermed ikke tilbygg, nyere vinduer, evt. etterisolering etc. Reell karakter er derfor normalt sett bedre enn den som fremkommer av energimerkingen.

Forsikring

IF Polisenummer: 0879313

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kr. 15 548 pr. år

Kommunale gebyrer for inneværende år er fordelt som følger (årlig beløp):
Vann kr. 3726,00, avløp kr. 7889,00, renovasjon kr. 2650,00 + 305,00 og feiing kr. 2 x 489,00.
Beløpet blir fordelt på fire terminer. Alle gebyrer er oppgitt inkl. mva.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er Ikke boplikt, og eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 280819 (Kr.7 250) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 875 000,-) (Kr.66 562,50) Dronefoto (Kr.3 300) Tønsbergs Blad 110919 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 161019 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.121 782,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved innlevering av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig generell informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?