Til innholdet

Særdeles attraktiv og oppgradert familiebolig m/inntil 6 sov* i stille blindgate - 2 bad - Dobbelgarasje - Sentralt!

Skarphagaveien 80C
Prisantydning 5 850 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 184
BRA: 220 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1986
Tomtareal: 848 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 3. desember Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til denne flotte og svært innholdsrike familieboligen i Skarphagaveien 80C!
Boligen ligger svært idyllisk og landlig til, med flott utsikts- og solforhold over jordene mot øst. Her kan du følge med på et rikt dyreliv året rundt!
Eiendommen ligger særdeles sentralt til med kun ca 7 min inn til sentrum i Tønsberg. I tillegg er det kort gangavstand til barneskole og barnehage!
I de senere årene er et gjort flere større oppgraderinger av boligen;

Kort fortalt:
- Svært innholdsrik enebolig over 3 plan med totalt 6 innredede soverom (se info vedr. byggetegn./godkjenninger osv)
- 2 flislagte dusjbad hvorav hovedbadet ble totalrenovert i 2015. 
- 3 stuer
- Sep. vaskerom
- Perfekt ungdomsavdeling med stue og soverom (ikke omsøkt fra oppr. garasje) og walk-in-closet fra 2021
- Særdeles lys og romslig stue- og kjøkken i hovedetasjen med utgang til herlig hagestue og hage!
- Ny, stor terrasse og vindu samt en del eletrisk i 2023.
- Malt opp innvendige vegger i stue i 2022 samt hovedsoverom i 2023
- Utvendig nymalt østvegg i 2023
- Nydelig hage med flere fine uteplasser
- Dobbelgarasje
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

*VISNING SØN 03.12* NØTTERØY - HERSTAD

Adresse

Skarphagaveien 80C 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Skarphagaveien 80C ligger i en fredelig og rolig blindvei i et etablert og attrakivt boligområde på Herstad/Tanstad på Nøtterøy. Boligen har flott utsikt mot omkringliggende jorder og landskap mot øst, samt fine solforhold! 
Store vindusflater i boligen bringer utsikten inn og stuen får inn lys fra hele 3 sider.

Boligen ligger få minutters gange fra bussholdeplass med hyppige avganger (både via Kirkeveien i vest og Smidsrødveien i øst).
Boligen er i gåavstand til Tønsberg (ca. 30 min) og det tar ca 7-8 min med bil.
Det er kort å gå både til Labakken barneskole og til flere barnehager. Boligen ligger også i gåavstand til Steinerskolen/ Steinerbarnehagen.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er kort vei til Oslofjorden på Nøtterøy sin østside, blant annet til Fjærholmen som er kommunens største og fineste badeplass. Denne ligger en kort kjøretur unna, og her er det familiesandstrand, svaberg, gressletter med lekeapparater og småbåthavn for seilinteresserte. Kort vei også til øyas øvrige mangfold av offentlige og private småbåthavner og badeplasser. Det er også kort vei til Vestfjorden på motsatt side med blant annet kyststi og badeplasser på Hella.

Flotte turmuligheter både i Hellaskogen og ved stort turterreng mellom Borgheim og Vestskogen. Fra eiendommen er det gangavstand til skiløyper og golfbane på Borgheim. På Borgheim finner du også dagligvareforretning, bakeri, kulturhus, Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole. Nærområdet har også godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Steinerskolen i Vestfold ligger  Vestskogen som er en sykkeltur unna. Det er sykkelsti til både Borgheim og nye Labakken barneskole.

Ønsker du ytterligere servicetilbud, har Teie Torv et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her ligger også øyas Vinmonopol.

Fra eiendommen er det godt bussforbindelser, blant annet til/fra Tønsberg sentrum. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 200 meter fra eiendommen.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøy time. Til Torp Flyplass er det ca. 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet og nærliggende fasiliteter

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986, modernisert i 2022-2023.
Garasje oppført i 1988.

Bygninger og byggemåte

Bygningen har fasader med trepanel og taktekking med betongtakstiein. Vinduer i tre med 2-lags glass og enkelte med 3-lags glass.
Romslig terrasse med nyere terrassegulv.
Etasjeskiller er av trebjelkelag.

Frittstående garasje oppført med grunnmur av lettklinkeblokker og støpt plate. Vegger over mur er av trekonstruksjon og fasader er kledd med
trepanel. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein.

Innhold

1.etg.: entré/vindfang, hall med trapp, soverom, garderoberom/bod, flislagt vaskerom med badekar, teknisk opplegg, utslagsvask m.m., flislagt dusjbad med dusj, wc og servant, "ungdomsavdeling" med soverom, stue og walk-in-closet.
2.etg.: stue i vinkel med peisovn og to terrassedører, kjøkken med innredning og spiseplass, "voksenavdeling" med flislagt bad med dusjnisje, vegghengt wc og dobbel servantinnredning, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse.
3.etg.: loftstue, 3 soverom.

Generell info:
Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 220 kvm

1.Etasje: 70 / 91 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 87 / 102 kvm p-rom/BRA
3.Etasje: 27 / 27 kvm p-rom/BRA

Garasje: 39 kvm BRA

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Gjennomgående pen og innholdsrik enebolig over 3 plan med et særdeles innholdsrikt omfang. Boligen har opptil 6 soverom (det er gjort flere endringer i boligen, slik at 4 av soverommene ikke er i henhold til opprinnelige bygningstegninger). I dag brukes et av soverommene til walk in garderobe og 1 soverom i kjeller til hjemmekontor. Boligen har tre ulike stuer;
Stue i hovedetasje i vinkel med flere møbleringssoner, loftstue og en stue i ny avdeling i kjelleren (sistnevnte ikke omsøkt).
Kjøkkenet er svært praktisk utformet og har rikelig med skap og plass til stort kjøkkenbord. Innredningen var ny i 2014/15.
Boligen har et lekkert hovedbad fra 2015 i hovedetasjen, samt et dusjbad i 1.etasje med fliser og varmekabler. Separat vaskerom med badekar.

Det er også stor lagringskapasitet i boligen. Det er etablert to walk-in garderober og hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe (4 meter lang med 4 dører). Det er et stort lagringsrom i kjelleren også med stor skyvedørsgarderobe. I loftsetasjen/3.etasje er det 2 store kneloft. Dobbelgarasjen gir også god lagring til ved, dekk, sykler og friluftsutstyr m.m. 

Overflater oppsummert:
Gulv: Teppe, parkett og fliser.
Vegger: Tapet, malte palter og panelplater.
Fliser på gulv og vegger på begge bad og på vaskerommet.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Det er avløpsrør av plast. Boligen har plastrør (rør -i-rør) til kjøkken og bad i 1. etasje, med fordelerskap i underetasjen. Øvrige vannrør er
kobberrør fra byggeår. Stoppekran er lokalisert i vaskerom. Varmtvannstanken er på ca 200 liter.
Det er montert en luft-/luft varmepumpe i stuen. Boligen har et delvis skjult/åpent el-anlegg med automatiskringer. Sirkingsskap er plassert i entrè.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.
- 20 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-   9 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
- 12 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
-   3 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til vinduer, dører, radon, rom under terreng, drenering, innv. overflater, vaskerom, bad. 
TG-3 anmerkninger (rød) er relatert til manglende rekkverk på utv. trapp, ikke påvist membran på vaskerom i sokkeletg, mangler slukmansjett på bad i sokkeletg. 

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Det er peisovn og ny (2022) luft-til-luft varmepumpe i stua i hovedetasjen. Gulvvarme i entré/vindfang, innredet ungdomsavdeling (stue og soverom) samt begge bad i boligen.
For øvrig elektrisk oppvarming via enkelte panelovner.

Parkering

Særdeles gode parkeringsmuligheter i egen oppkjørsel med plass til flere biler.
Dobbelgarasje med to separate løp (vegg som romdeler i garasjen).

Areal og eierform

Areal: 848 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hagen er godt etablert med store trær og frodig beplantning. Hagen gir rikelig med moreller, plommer og stikkelsbær. Det er også amerikanske blåbær og både aprikos- og ferskentre som begynner å gi frukter. Ved innkjørselen er det etablert et stort bed med syrinhortensiaer og geranium-blomster, med lang blomstring (fra slutten av juni til langt ut på høsten). Det er perfekt å ligge i hengekøyer mellom de store trærne i hagen!

Hagen og den store terrassen gir mange deilige uteplasser. Her vil du alltid finne en plass i solen eller en plass i skyggen hvis du foretrekker det. En romslig hage stue med skyvedører på tre sider gjør at sesongen forlenges i begge ender. I tillegg kan du sitte "ute" selv når det regner eller blåser.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber fra Telenor

Eier

Kristine Stray-Knudsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp (felles stikkledning med nabo). Adkomst fra privat vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i uregulert område avsatt til boligområde, nåværende. Eiendommen grenser mot LNF-område mot øst.
Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har fått utstedt midlertidig brukstillatelse datert 24.07.1987. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i §20-1 " Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998".

Det foreligger byggemeldte og godkjente bygningstegninger på garasje, fasade, 1.etasje og 2.etasje i boligen, men det foreligger ikke tegninger på lofstetasjen. Det er ikke funnet dokumentasjon på at tidligere garasje er omsøkt til varig oppholdsrom slik dette arealet fremstår i dag, men det foreligger godkjente tegninger på fasadeendring i 1.etasje med vinduer i stedet for garasjeport datert 01.10.1987.
Det foreligger godkjente tegninger på oppføring av hagestue/glassveranda fra 1999. 

Kopi av denne informasjonen kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 850 000,-

Beregnet totalkostnad

5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 159 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 009 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 619 844,- Sekundær formuesverdi : 5 831 437,-

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 20820 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 19 250 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 619 844,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 831 437,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 5 850 000,-) (Kr.49 725) Tilrettelegging (Kr.13 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 400) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Servitutter (Kr.1 800) Totalt kr. (Kr.99 610)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?