Til innholdet

Særdeles flott og gjennomført bolig med 4 sov og garasje. Meget solrikt og usjenert uteplass. Vesentlig oppusset i 2013.

Fullriggerveien 51
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 115
BRA: 122 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1980
Tomtareal: 2936 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Skallestad

Adresse

Fullriggerveien 51 3138 Skallestad

Adkomst

Fra Tønsberg: Kjør over Kanalbrua og ta Smidsrødveien til venstre i første lyskryss. Følg Smidsrødveien over i Berganveien frem til Hårkollen. Kjør ca. 300 m forbi MENY-butikken og ta Fullriggerveien til høyre. Eiendommen ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Boligen ligger barnvennlig og solrikt til i et rolig og attraktivt boligområde. Høytliggende bolig med uteplass som er meget usjenert og solrik. Her kan man nyte lange kvelder og ettermiddager på terrassen!

Få minutters gange til båthavn m/bademuligheter hvor det er direkte adkomst til Nøtterøys flotte skjærgården.

Flotte tur- og rekreasjonsområde i umiddelbar nærhet. Nærområde kan by på rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn, flotte friområder og flere idrettsanlegg.

Ca. 1 km til Meny-dagligvareforretning på Skallestad og kort vei til Oserød barneskole. Det er hele 3 barnehager i gangavstand fra boligen, den nærmeste er Hårkollen barnehage som ligger i umiddelbar nærhet.

Ungdoms- og videregående skole på Borgheim (ca. 4-5 km), hvor det for øvrig er anlagt 18-hulls golfbane.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 8 km med gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei hele veien inn.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1980, modernisert i 2013

Bygninger og byggemåte

Rekkehus i borettslag som er bygget i 1980. Leiligheten er nærmest totalrenovert i 2013. Det tilhører garasjeplass på 16 kvm, som er fra 2007 og egen balkong på 4,5 kvm. Det er egen platting på 35 kvm. og bod ved veranda på 10 kvm.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med takstein. Det er i 2018 lagt ny taktekking medregnet undertak. Selger har i 2013 laget veranda mot øst.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

BRA: 122 kvm.
Underetg, 38 kvm: Vindfang, hall m/trapp, wc og 2 soverom.
1.Etg, 56 kvm: Vaskerom, kjøkken, stue og bod.
2.Etg, 28 kvm: Gang, bad og 2 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Hårkollen TV-lag som inkluderer bredbånd og kabel-TV via Canal Digital. Fellesavtalen er inkludert i felleskostnadene, men andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Standard

Velkommen til Fullriggerveien 51, en meget innholdsrik og romslig rekkehusleilighet med særdeles attraktiv beliggenhet. Gjennomgående tiltalende og moderne standard med lyse, delikat fargevalg og stilige detaljer. Boligen er vesentlig oppgradert i 2013 med bl.a. kjøkken, bad, vvs-anlegg, elektrisk, alt av overflater, m.m. Innvendige overflarer består av parkett, belegg og fliser på gulver, malte mdf-plater, malt tapet og tapet på vegger, samt malte plater i himling.

Man kommer inn i sokkeletasjen til et lyst og praktisk vindfang, og videre inn i en romslig gang med trapp. Denne etasjen har også 2 innbydende og tidsriktige soverom, hvor det ene har romslig garderobeløsning, og det andre er innredet som kontor. Begge soverommene er lyse og hyggelige med luftig romløsning. Toalettrommet i er praktisk plassert med en særdeles stilig løsning. Legg merke til den toppmonterte servanten, benkeplaten og bryteveggen som gir et "rustikk" uttrykk.

Boligens hovedetasje er gjennomført med gjennomgående innbydende og smakfull standard. Etasjen består av kjøkken, stue, vaskerom og bod. Kjøkkenet fra 2013 er lyst og delikat med profilerte fronter, heltre benkeplate og tidsriktige kjøkkenplater over benk. Det er en praktisk og stilig øy med flerbruksmuligheter som bl.a. spiseplass, suppleringsbord, m.m. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp. oppvaskmaskin og kjøleskap, samt ventilator med utlufting. Innenfor kjøkkenet er det et meget praktisk vaskerom med benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt en romslig bod som har godt med lagringsplass.

Stuen i boligen er virkelig et rom å sette pris på! Et stort og luftig rom med flott standard og plass til både spisestue og TV-stue. Legg merke til glasrekkverket i trappen, plassbygget skapinnredning med benkeplate, TV-seksjon, downlights, m.m. Her er det detaljer som perler på en snor og et rom man bør oppleve. Lys og tiltalende standard med utgang til usjenert og solrik terrasse på 35 kvm.

Boligens 2. etg. inneholder 2 soverom og bad. Soverommene er lyse og hyggelige med parkett på gulver. Det ene soverommet er i dag brukt som garderoberom. Badet ble vesentlig oppgradert i 2013 med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet har varmekabler i gulvet og inneholder servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Alt i alt en meget innholdsrik og strøken leilighet med solrik og flott beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er montert varmepumpe, gulvvarme på badet og wc. To panelovner var montert på denne befaringen.

Parkering

Leiligheten har tilhørende garasjeplass. Garasjeleie er inkl. i fellekostnader. Borettslaget har ca. 10-12 parkeringsplasser forøvrig.

Areal og eierform

Areal: 2 936 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Denne boligen disponerer egen del, delvis hage og naturtomt, opparbeidet med gressplen, diverse prydbusker, samt stor solrik og usjenert terrasseplatting på 35 kvm. med adkomst fra stuen.

Eier

Turid Røed

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse og friområde, vedtatt 17.06.2015.

Eiendommen er regulert til Hårkollen III (ID 722 140) med formål offentlig friområde og boliger, vedtatt den 22.04.1977.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.12.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Ulvø Borettslag, Orgnr.: 953653028 Andelsnr.: 24 Andel fellesgjeld: 373000, Total gjeld: 10806261, Oppdatert pr: 01.11.2019
Forretningsfører: OBOS
Borettslaget består av 29 andelsleiligheter.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Planlagte arbeider i borettslaget for 2019/20:
- Utbedring av takrenner og noe grusoppfylling ved nedre garasjeanlegg
- Oppfølging av løpende vedlikehold jf vedlikeholdsplan
- Oppfølging av radonmåling og utbedringstiltak
- Vurdere baldakin-løsning

Lånenr                                  Type    Restsaldo       Restløpetid  Type    Rente
* HANBAN-94817189150    A      10.806.261,-    21 år 8 md.    Fast    2,20%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 950 000,-

Felleskostnader: 4 859,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, garasje, kabel tv og internett (grunnpakke) via Canal Digital, honorar til forretningsfører, nedbetaling av fellesgjeld.

Felleskostnadene skal økes til kr. 5.345,- fra 01.01.2020.

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) 373 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 323 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 328 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 07.11.2019

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587806

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 39.000,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 11.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?