Til innholdet

Særdeles flott og innbydende leilighet m/stor og meget flott terr. på 40 kvm - Kveldssol - 3 sov - Garasje

Petterødveien 14B
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 89
BRA: 97 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1982
Tomtareal: 5806 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 26. januar Kl 13.00 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til en særdeles flott og moderne innredet leilighet på Hårkollens vestside. Her har du en gylden anledning til å flytte rett inn i en strøken leilighet med sol fra formiddagen til sent på kveld!

Utearealet på terrassen skiller seg ut i mengden da både terrassen er på hele 40 kvm, samt flere stilige blomsterbed, beplantningsløsninger og sitteplasser. Uteområdet på terrassen ble i sin tid opparbeidet av et av NRK sine hageprogrammer, og fremstår som svært flott.

Innvendig har leiligheten en praktisk planløsning med hele 3 soverom, nyere bad og kjøkken. Her kan du flytte rett inn!

Finn.no: Lokalområde

SKALLESTAD/HÅRKOLLEN

Adresse

Petterødveien 14B 3138 Skallestad 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært flott beliggende med flott vestvendt utsikt. Eiendommen ligger i barnevennlige og rolige omgivelser med gode solforhold og fine friområder rett på utsiden. Det er gangavstand til nye Oserød barneskole og kort vei til flere barnehager i nærområdet. Ved siden av skolen ligger Hårkollhallen og litt lenger unna ligger idrettsanlegget for Nøtterøy IF og en fin MENY butikk med post og bank i butikk i nærområdet. Det er kort vei til sjøen med flere forskjellige badeplasser (Ulvøtangen og Torødstranda) samt småbåthavner på Arås og Knarberg. Nærområde har mange fine tur og rekreasjonsområder med kyststier langs Nøtterøys skjærgård. Eiendommen ligger veldig fint til, med mye sol.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1982, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

BRL leilighet i 2.etg. i terrasseblokk bygget i murkonstruksjon.

Innhold foruten felles oppgang:

Gang/entré, 2 praktiske boder, toalettrom, bad med dusjhjørne, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin,  3 soverom hvorav ett har utgang til uteplass mot nordvest, kjøkken med spiseplass og åpen løsning mot stue. Stor terrasse med overbygget uteplass/hagestue.

Bod. Garasjeplass.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

2.Etasje: 89/98 kvm p-rom/BRA.

Garasjeplass og bod med utvendig adkomst kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.

Standard

Meget flott leilighet med gjennomgående god standard. Det er i de senere år gjort store arbeider i leiligheten, og alle overflater (vegger) ble pusset opp i 2014. Nye parkettgulv på soverom i 2014. Det nevnes spesielt at hele leiligheten er listefri i taket. Kjøkkeninnredningen fra Kvalsvik kjøkken var ny i 2014 og har integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet fremstår som svært moderne og pent, og har en fin utforming med sitteplass i åpen løsning. Badet ble pusset opp antatt rundt 2010 og fremstår som svært delikat og innbydende. Det er blant annet montert en stor glassvegg, slik at man får en ekstra stor dusjnisje. Meget praktisk. 3 romslige soverom hvorav ett har utgang til nordvestvendt uteplass.

Hele borettslaget fikk i 2010 nye vinduer og dører.

For øvrig teknisk info om boligen, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

24 garasjer. Garasje følger leiligheten. Leie for garasje inkl. i felleskostnadene. Borettslaget disponerer 24 parkeringsplasser ute. Parkeringsplassene som borettslaget disponerer er på kommunens tomt. Borettslaget holder plassen i god stand og sørger for grusing, brøyting og lignende. Det betales ikke leie for parkering.

Areal og eierform

Areal: 5 806 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Hyggelig opparbeidede fellesarealer. Asfaltert oppkjørsel og parkeringsplasser.

Eier

Thu Hong Thi Duong

Vei, vann og avløp

BRL er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

BRL ligger i området regulert til bolig.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.12.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Oserødlund borettslag, Orgnr.: 848009342
Andelsnr.: 12
Andel fellesgjeld: kr. 240.869,-
Andel fellesformue:  kr. 16.377,-
Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Forsikret hos: if... Skadeforsikring - polisenummer 561601.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital. Fellesavtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale for tillegg til avtalen.

Strøm: Borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester AS. Skjema for overføring av abonnement ligger på www.bkk.no/energitjenester

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBBK01-98207625531 A 5.678.413,- 22 år 9 md. 12 Flyt 2,80%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.


Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 490 000,- / Felleskostnader: 5 130,- pr. mnd Inkl. kapitalkostnad (renter og avdrag felleslån), kommunale avgifter, TV/nett, felles utv.forsikring, brøyting, vaktmestertjeneste, trappevask, forretningsførsel, strøm fellesareal m.m.

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 257 134,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 747 134,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 752 366,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 080120 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 695) Internett annonsering - nyoppføring (Kr.1 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 000) Garantiforsikringspremie (Kr.500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 730 869,-) (Kr.35 000) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 063) Totalt kr. (Kr.77 333)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?