Til innholdet

Særdeles innholdsrik og stor enebolig med flott utsikt, romslig tomt og meget gode solforhold. Fantastisk beliggenhet!

Narverødveien 78
Prisantydning 9 700 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 321
BRA: 331 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1929
Tomtareal: 989 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 5. desember Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Husvik

Adresse

Narverødveien 78 3124 Tønsberg

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert og rolig til, nær sjøen i et veletablert og populært boligområde. Fra eiendommen har man flott utsikt til sjøen og fantastiske solforhold! Klopp med badestrand og småbåthavn ligger få skritt fra eiendommen, ikke langt til Ringshaug og Skallevold med Vestfolds, kanskje fineste badestrender.

Meny matvareforretning på Råel. På Tolvsrød har man mange forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bakeriutsalg, apotek, frisør mm. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og hyggelig butikksenter på Olsrød, som også ligger i kort kjøreavstand fra eiendommen.

Fine turområder på kyststi/sykkelstier som går langs sjøen sydover i retning Tønsberg og nordover mot Vallø, Ringshaug og Skallevold. Kort skolevei til Husvik barneskole. Forøvrig er det gåavstand til Presterød ungdomsskole. Det er idrettsanlegg i området med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. Med skoler og barnehager, et mangfold av aktivitets- og rekreasjonsmuligheter i nabolaget, er dette et ypperlig boområde for liten og for stor!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1929, modernisert i 2008

Tønsberg kommune opplyser at de ikke har registrert byggeår for eiendommen i sitt arkiv. Det er registrert et tilbygg til enebolig i 2007.

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong og leca. Yttervegger i plank og bindingsverk er utvendig panelt. Det er etterisolert med 5 cm når ny kledning ble montert i følge selger. Ut i fra etableringsår på tilbygg skal det være 15 cm isolasjon i tilbygget. Yttervegger er utvendig panelt med kledning fra 2009. Isolerglass vinduer er fra 2008/2009 to store vinduer i kjeller er fra 2018. Takvinduer i treutførelse som er fra 2009. Trebjelkelag som etasjeskille. Sperretak med mansardtak form er tekket med betongstein.

Ovennevnte beskrivelse er basert på utarbeidet Tilstandsrapport. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til denne rapporten utført av  Jan-Erik Rossavik.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 321 kvm, Bruksareal: 331 kvm, Bruttoareal: 367 kvm

Kjeller: P-ROM/BRA/BTA ca. 92/102/119 m²
1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 112/112/121 m²
2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 94/94/101 m²
Loft: P-ROM/BRA/BTA ca. 23/23/26 m²

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom: Alle innvendige rom i kjeller, 1.etasje og 2.etasje utenom bod 1 og bod 2 i kjeller kjeller på ca. 10 m².

En hybel (praktikantdel) har et bruksareal på 31 kvm. En del av takhøyden er kun på 190 til 191 cm. Et soverom har for lite vindu og har ingen tilfredsstillende rømning. Arealer tilfredsstiller ikke byggeforskriftene krav.

Hybel 2 har 71 kvm i kjellerplanet og 21 kvm. i 1. etasjen. Selve gulvarealet på loftet utgjør 47 kvm. mens måleverdige arealer utgjøre 23 kvm. Det er ikke tilfredsstillende rømning fra loftet. Boligen er kun registrert som enebolig

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Det opplyses særskilt at innredning av rommene i kjelleretasjen og disp.rom som benyttes som soverom i loftsetasjen, ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene i Tønsberg kommune til " innredede rom til varig opphold". Installering av to takvinduer er heller ikke omsøkt. Dersom man ønsker å benytte rommene til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommene godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommene lar seg godkjenne.

Oppgitte hybler og praktikantdel er ikke godkjent hos kommunen, eiendommen er kun registrert og godkjent som enebolig. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få disse godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt disse lar seg godkjenne.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Velkommen til Narverødveien 78, en særdeles flott Mansard villa fra 1929 med det "lille" ekstra. Her kan man nevne både sjøutsikt, stor og usjenert selveiertomt, fantastiske solforhold og umiddelbar nærhet til både skole og barnehage. Denne eiendommen bør oppleves!

Eneboligen over totalt 4 plan er idag innredet til hoveddel og 2 hybler.

Hoveddel:
Hoveddelen består av hele 2. etasjen og loftsetasjen. Denne delen har hele 3 balkonger/ verandaer på 12 kvm, 18 kvm og 18 kvm, her kan man nyte både sjøutsikt og sol fra tidlig om morgenen til seint på kvelden.

Man kommer inn i en stor og flott gang med stor skyvedørsgarderobe, flislagt gulv med varmekabler og spottbelysning. Videre kommer man inn i en flott stue med god takhøyde og smakfulle detaljer. Her har man flere innredningsmuligheter og god plass til både spisestue og Tv-stue. Rikelig med naturlig lys fra store vindusflater og ingen innsyn, gir dette rommet en unik følelse. Stuen fremstår tidsriktig og tiltalende med parkett på gulv og lyse, slette overflater forøvrig. Utgang til balkong med flott utsikt.

Kjøkkenet er delikat og innbydende med fronter av hvit høyglans. Kjøkkeninnredning fra 2009 med rikelig skap- og benkeplass, samt benkeplater av stein. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, kaffemaskin, vinskap og oppvaskmaskin, og frittstående kjøl- og fryseskap som medfølger. Utgang fra kjøkkenet til meget solrik uteplass.

Badet i denne etasjen er meget romslig og innbydende med moderne innredning. Badet har flislagte overflater på gulv og vegger med gulvvarme. Dette er et bad for de kresne! Badet inneholder deilig dusjnisje, vegghengt toalett, spottbelysning, dobbelservant i baderomsinnredning, dobbelspeil med lys og oppbevaring. Innenfor badet med skyvedør ligger vaskeromsnisjen som inneholder tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel, utslagsvask og skapplass.
Hovedsoverommet er noe helt for seg selv med direkte inngang til badet, godt med skapplass, store vindusflater og terrassedør ut til balkongen som har flott utsyn! Soverom nr. 2 er lyst og hyggelig med parkett på gulv, slette overflater, listefritt tak og godt med skapplass.

Loftsetasjen er helt unik og bør virkelig ses! Man kommer opp en nydelig trapp til en hems/ loftsstue med store vindusflater og fantastisk utsikt. Rikelig med lys kommer inn i rommet som gir en flott romfølelse. Rommet er moderne med listefrie vegger/ tak og parkett på gulver. Badet på loftet er fra 2010 med flislagte gulv og vegger, og gulvvarme. Badet inneholder innbygget badekar, wc og vask. Videre i denne etasjen har man 2 disp.rom som i dag er benyttet som soverom. Disse er ikke søkt om og godkjent. Rommene er lyse og tiltalende med takvinduer som gir godt med lys. Denne etasjen byr på flere stilige detaljer og det "lille" ekstra!

Hybel 1, ca. 92 kvm:
Hybelen består av stort sett hele 1. etg. med unntak av en stuedel som tilhører hybelen i kjeller. Her kommer man inn fra en stor overbygget terrasse/ inngangsparti til en gang med et disponibelt rom. Videre kommer man inn i kjøkkenet som er fra delvis byggeår og 2002. Innredning i malt og foliert utførelse, samt godt med skap og benkeplass. Videre er det en meget hyggelig og tidsriktig stue med flere innredningsmuligheter. Her har man god plass til både spise- og Tv-stue. Hovedsoverommet har en romslig og god romløsning med stor skyvedørsgarderobe. Soverom nr. 2 er lys og pent med plass til garderobe. Badet i hybelen er av eldre dato med behov for oppgradering. Tapet på vegger og belegg på gulv. Badet inneholder servant i baderomsinnrdning, wc og dusjkabinett. Vaskerommet er på innsiden av badet og er også av eldre årgang med behov for oppgradring. Det er belegg på gulv og malt tapet på vegger. Rommet inneholder opplegg for vaskemaskin og eldre skap.

Hybel 2, ca. 100 kvm:
Hybelen består i all hovedsak om arealer i kjelleretasjen og noe i 1. etg. Hybelen er sjarmerende med stilige detaljer og kreativ planløsning. Man kommer inn i en gang med flislagte overflater og spottbelysning i taket. Delikat, flislagt bad fra 2011 som inneholder servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Praktisk bod med gode lagringsmuligheter. Videre kommer man inn i et meget innbydende kjøkken med flislagt gulv og tidsriktige fargevalg. Kjøkkenet er stort og delikat med hvite høyglans fronter. Kjøkkenet er fra 2011 og har godt med skap- og benkeplass. Godt med plass til spisebord på kjøkkenet. Videre er det 2 disp. rom som i dag brukes som soverom. Rommene er lyse og innbydende med god plass til garderobeskap. Fra kjøkkenet går det en stilig trapp opp til et stueareal i 1. etg. Stuen har godt med naturlig lys og fremstår moderne og tiltalende.

Praktikantdel:
Liten praktikantdel på 31 kvm. som inneholder stue/kjøkken, bad, gang og disp.rom.

Alt i alt en særdeles innholdsrik og flott eiendom. En unik mulighet for en modernisert Mansard-Villa med stor eiertomt og flott utsikt! Velkommen til visning!

Oppvarming

Teglsteinspipe er fra byggeåret, sotluke er synlig i kjeller og feieluke er på loftet. Det er etablert eldre ovn i 1. etasjen.

Parkering

Eiendommen har rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 989 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor selveiertomt på 989 kvm. pent opparbeidet med gruslagt innkjørsel/ gårdsplass og gressplen. Det er også steinlagt inngangsparti til kjeller og rundt deler av boligen. Tomten er tilnærmet flat med hekk rundt store deler av hagen, dette gir praktiske og barnevennlige uteområder. Stort bodbygg med tilhørende terrasse er både lun og usjenert.

Eier

Frank Stensland Mona Skjelbred

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra Narverødveien (off.vei) og via privat adkomstvei (150/177).

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Det er ingen reguleringsplan for området eiendommen ligger innenfor.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Opplysningene er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3803-150/22
Rettigheter i eiendomsrett

1931/900567-1/91  Bestemmelse om vannrett tinglyst 13.01.1931 
Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:150 Bnr:43  
Bestemmelse om kloakkledning

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Det er registrert et tilbygg til enebolig i 2007.

Prisantydning

9 700 000,-

Beregnet totalkostnad

9 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 242 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 255 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 955 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 14.05.2020

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 1 492 706
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 5 373 741

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forsikring

IF Polisenummer: 1237118

Kommunale avgifter

Kr. 18 252 pr. år Vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695,-)
Meglerprovisjon: 0,75% av prisant.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Andre opplysninger

Det foreligger rapport vedr. tilsyn av fyringsanlegg i prospekt. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?