Til innholdet

Særdeles romslig og innholdsrik enebolig med stor tomt og dobbel garasje. Solrikt og flotte uteområder med basseng.

Rugdeveien 18
Prisantydning 5 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 186
BRA: 282 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1972
Tomtareal: 1559 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 27. september Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Vestskogen

Adresse

Rugdeveien 18 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et hyggelig og etablert boligstrøk. Solrikt og attraktivt område med gangavstand til skoler og barnehage. Her har man også nærhet til sjø og strand, samtidig som man har skog og mark i umiddelbar nærhet. Barnevennlig beliggende i rolig bomiljø hvor tomten bl.a. ligger åpent og fint som hjørnetomt. Teieskogen med flott turterreng, lysløype og idrettsanlegg ligger også rett i nærheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Vestskogen, eller evt. Meny/ Rema 1000 på Teie. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Farmandstredet og Teie torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Nøtterøy golfbane ligger 7-10 min unna med bil. Her får du en av de flotteste golfbanene i Norge, rett i nærheten. Eiendommen har umiddelbar nærhet til Vestskogen barneskole og også kort gangavstand til Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger også i området. Kommunen har både private og kommunale barnehager. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Enebolig med et plan, kjeller og loft som er bygget i 1972. Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med glasert teglstein. Dobbel garasje med tilknytning til huset antas å være bygget samtidig med boligen.

Det er gjort en del oppgraderinger etter hvert. Nyere oppgraderinger gjelder kjeller, en del på badet, noe på kjøkken, en del innvendige overflater, en del på el-anlegget, noen vinduer, verandadører og uteplasser med verandadekker, takoverbygg, basseng og bodbygg. Garasjen har også fått nye porter og kjølerommet er oppgradert. Det er ytterligere et enkelt bodbygg på 6 kvm.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 282 kvm, Bruttoareal: 314 kvm

BRA: 282 Kvm
Kjeller: Gang, hobbyrom, kjellerstue, bod, kjølerom, kinorom, trimrom og 2 disponible rom.
1.Etasje: Bad, kjøkken, entré, gang, hall, stue, spisestue, trapperom, vaskerom, wc og 3 soverom.
Garasjerom: 33 kvm.

Nåværende planløsning stemmer ikke overens med opprinnelige bygningstegninger.
Det opplyses særskilt at innredning av de to rommene (som benyttes som soverom) i kjelleretasjen ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene i Færder kommune til " innredede rom til varig opphold". Dersom man ønsker å benytte rommene til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommene godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommene lar seg godkjenne.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Selger opplyser at følgende skal følge med eiendommen:
Utemøbler
Solstoler
Parasoll
Putekasse
Alt bassengutstyr
Vektstasjon
Tredemølle
Elipsemaskin
Kinosofaer
Alt kinoutstyr

Selger opplysr at følgende ikke skal følge med i salget:
Lampe over spisebord i stue
Benk på verksted
Ingen tv'er
Ikke lydplanke og høytaler i bar

Standard

Velkommen til Rugdeveien 18, en særdeles romslig og innholdsrik enebolig med stor tomt på hele 1559 kvm. Tomten er godt skjermet, tilnærmet flat og barnevennlig med nydelige solforhold. Innholdsrik bolig som passer godt til både barnefamilier og de med ønske/ behov for ekstra plass.

Man kommer inn i et praktisk vindfang med separat toalettrom og videre inn i en romslig gang med garderobe. Stuen i boligen er særdeles stor med flere innredningsmuligheter. Her har man rikelig med plass til både TV- og spisestue for hele familien. Rommet er vinkelformet med peisen som hjerte i rommet, her kan man virkelig skape hygge på kalde vinterdager. Stuen har utgang til en terrasse av de sjeldne på hele ca. 230 kvm. som er både usjenert og solrik. Her kan man nyte solen og stillheten på deilige sommerdager. Terrassen er delt inn i flere avdelinger med svømmebasseng som senter. Det er 2 overbygde deler, en romslig bod/ lekestue og flere solplasser. Spisestuen ligger også i direkte tilknytning til kjøkkenet som gir en god romløsning.

Arealeffektivt kjøkken fra 1987 som har rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har en praktisk utforming med rom for spiseplass. Profilerte eikefronter som er lakkert, fliser over benk, integrert koketopp og stekeovn, samt delintegrert oppvaskmaskin og kjøleskap som begge også medfølger.

Videre i hovedetasjen er det 3 (tidligere 4) soverom og bad. Hovedsoverommet er stort og luftig med garderobeskap og utgang til bassengområdet. Stort soverom nr. 2 som tidligere var delt i 2. Et av soverommene er i dag innredet til garderoberom. Soverommene har tidsriktige og delikate fargevalg, samt plass for garderobeskap. Badet er av eldre årgang med flislagt gulv og baderomsplater fra 2016 på vegger. Badet har varmekabler i gulvet, servant i baderomsinnredning (2016), wc og dusjhjørne. Stort og praktisk vaskerom med egen utgang og rikelig med skap-/ benkeplass. Etasjen har også dør med trapp opp til et meget romslig loft som har rikelig med lagringsplass.

Boligens kjelleretasje har praktiske romløsninger og god takhøyde. Man kommer ned enten via innvendig trappnedgang eller direkte fra garasjen. Kjellerstuen er gjennomført stilig med plassbygget bar i stilfullt design. Praktisk kjølerom opprinnelig fra 1993 med nytt gulv i 2009 og et aggregat som er skiftet for noen år siden. Det er videre en ny kjellerstue/ TV-stue med flerbruksmuligheter og et disponibelt rom som idag er benyttet som soverom. Videre har man et særdeles stort treningsrom med flere bruksmuligheter og hvor vektstasjon, tredemølle og elipsemaskin vil medfølge i salget. Videre er det en stor bod med gode lagringsmuligheter og et hobbyrom/ verksted/ bod med flerbruksmuligheter. Romslig og stilig kinorom med "kinostoler" i 2 høyder. Her har man stort lerret med projektor og det meste er lagt til rette for en god filmopplevelse. Utgang til dobbel garasje med muligheten for å gå tørrskodd fra bilen og inn i boligen.

Alt i alt en stor og innholdsrik bolig med plass til "hele" storfamilien. Rolig og meget barnevennlig boligområde med gangavstand til skole, barnehage, m.m.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, varmepumpe, gulvvarme på et bad og eswa takvarme på to soverom. Oppvarming ellers er panelovner.

Parkering

Parkering i dobbel garasje og gårdsplass. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 559 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen er bestående av bnr. 158 og 164 som tilsammen utgjør 1559 kvm. Solrik og hyggelig eiendommen på hjørnetomt med adkomst fra trafikkvennlig gate. Den store tomten er pent opparbeidet med belegningsstein i innkjørsel/ gårdsplass, gressplen, store terrasseområder og diverse beplantning. Det fantastiske terrasseområder fremstår som en oase med flere avdelinger. Terrasseområder er totalt på 230 kvm. som inneholder basseng, 2 overbygde uteområder og en stor bod/ lekestue. Denne terrassen er noe helt for seg selv og bør virkelig oppleves.

Eier

Elisabeth Jansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser at det vil komme pålegg om separering/utbedring av avløp. De opplyser også det kan komme pålegg om å fjerne oljetank, selger kjenner ikke til at det er oljetank på eiendommen.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og gang/sykkelvei, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er Boligfelt Vestskogen, nordre del (ID 3811 14) med formål boliger, vedtatt den 23.08.65.

Det er igangsatt planleggingsarbeid som kan inkludere/ berøre eiendommen. Planen er Områdeplan Vestskogen med ID 3811 2016003.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Gnr. 13. bnr. 158 og 164 (tinglyst på begge eiendommer)
Elektriske kraftlinjer
2004/15330-1/91
Tgl. 27.10.2004 
Rettighetshaver
SKAGERAK NETT AS
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.09.1973. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 750 000,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 156 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 906 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 18.08.2020

Forsikring

Tryg

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar Kr.13 695,-
Meglerprovisjon: 1% av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i ovennevnte adresse den 18.02.20, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?