Til innholdet

Selveierleilighet i attraktivt område med to soverom og utgang til vestvendt balkong!

Hedrumgaten 37
Prisantydning 3 050 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 61
BRA: 61 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1951
Tomtareal: 881 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
John Marius Eia Thollefsen

John Marius Eia Thollefsen

Adresse

Hedrumgaten 37 3112 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, veletablert og attraktivt boligområde på Træleborg i Tønsberg kommune. med ca. 10 min gange fra Tønsberg sentrum. I Tønsberg sentrum er det gode shoppingmuligheter samt en rekke cafeer og restauranter, i tillegg til kino, bibliotek og svømmehall. Tønsberg er kjent for sin hyggelig atmosfære og sitt yrende folkeliv sommerstid. Langs brygga kan du nyte av båtlivet, og det er stort utvalg av restauranter, cafeer og barer. I tillegg er det gode buss og togforbindelser, noe som gjør plasseringen av boligen perfekt for pendlere. 5 min unna boligen ligger næmeste bussholdeplass. Tønsberg sentralstasjon ligger 10 min unna boligen og har hyppige avganger til Oslo. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time. Ved å benytte bil fra Træleborg tar det ca. 20 min til Horten, 25 min til Tjome, 25 min til Sandefjord, 45 min til Drammen og 1 time og 13 min til Oslo.

Det er også en rekke flotte naturområder, som Presterødkilen naturreservat i næromradet hvor det er flott turvei langs hele vest. og nordsiden av kilen, slottsfjellet med ruiner og kirker fra middelalderen og populære Teieskogen. Det er også en kort tur til Gunnarsbøparken, et stort parkanlegg med gressarealer, trillestier, vannspeil og skatepark. På Eik og Messeomradet er det flott turterreng. Tønsberg stadion ligger på Messeomradet og er et fint utgangspunkt for rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Det er lysløype pa Eik, og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper i Slagendalen vinterstid. Det er ca 15 minutter med bil til Ringshaugstranda, som er blant Oslofjordens største og populære badestrender, med flott natursand samt gresslette og steinmolo. Kommer du til Ringshaugstranda pa en god sommerdag er det rene sydenstemningen.

Nærmeste dagligvarehandel er Spar som ligger ca. 7 min unna leiligheten. Meny og Rema1000 ligger også i nærheten med 10-12 min gange. Eiendommen har gangavstand til Træleborg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Byskogen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i naturliggende områder, bl.a. Færder videregaende, samt et godt utvalg av bade private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1951

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

2. etg: Entré ,soverom ,kjøkken ,bad ,soverom 2, stue med utgang til balkong
Leiligheten har også 3 store boder for oppbevaring

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm

2.Etasje: 61/ 61 Kvm P-rom/ BRA

Standard

Saltak tekket med betongtakstein fra 2018/2019, undertak av rupanel. Taket er besiktet fra bakkenivå. Det foreligger ikke noen opplysninger om hva som ble byttet i 2018/2019. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagte/lakkerte stålplater. Yttervegger med bindingsverks konstruksjon og liggende bordkledning fra byggeår med unntak mot syd som er noe nyere. Plassbygd takkonstruksjon av tre med undertak av rupanel. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Vinduer byttet i perioden fra 1997 til 2006. Ytterdør i malt utførelse, enkel terrassedør fra stue. Utgang fra stue til vest vendt balkong av tre, lukket rekkverk av tre. Areal av balkong er 11 m².

Innvendig er det parkett på gulv, veggene kledd med plater med malte overflater. Innvendige tak har malt panel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Mursteinspipe med ett røykløp og ett lufteløp, en vedovn i leiligheten tilkoblet pipe. Gulvet i kjeller er av betong, vegger av betong/mur. Hulltaking er ikke fortatt. Kjeller har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig, dvs. åpen konstruksjon. Boligen har formpressede fyllingsdører i malt utførelse innvendig. Det skal skiftes vinduer på loft og felles gang til høsten.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato 14.08.2023 fra Gunnar Sverrisson som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 2 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.
- 12 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
- 2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak 
- 16 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak 
- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
- 0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til: Nedløp og beslag,  veggkonstruksjon, takkonstruksjon/loft, vinduer, balkonger, terrasser og rom under balkonger, etasjeskille/gulv mot grunn, rom under terreng, overflater innvendig, kjøkken, avløpsrør, elektrisk anlegg, drenering, grunnmur og fundamenter, terrengforhold og utvendige vann og avløpsledninger.
Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Peis i stue og varmekabler på badet.

Parkering

Hver seksjon har hver sin oppstillingsplass på felles gårdsplass ihht. vedtektene.

Areal og eierform

Areal: 881 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt for sameie er opparbeidet med plen og diverse beplantning. Gårdsplassen er asfaltert og belagt med belegningsstein, og med 4 parkeringsplasser

Eier

Katharina Brevig

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vann og avløp. Det er septiktank i sameiet, tømming av denne skjer med jevne
mellomrom og kostnadene inngår i kommunale avgifter.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan ( vedtatt 22.5.2019).

Kopi kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.09.1953. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 050 000,- / Fellesutgifter: 2 313,- pr. mnd Husforsikring, forretningsfører, vedlikehold

Beregnet totalkostnad

3 050 000,- (Prisantydning) 79 203,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 129 203,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 78 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 129 203,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 87 562,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 216 765,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Takstdato : 14.08.2023 Formuesverdi : 774 260,- Sekundær formuesverdi : 2 787 336,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

IF Polisenummer: 1213.78.53599

Kommunale avgifter

Kr. 12 907 pr. år Det er offentlig vann og avløp. Det er septiktank i sameiet, tømming av denne skjer med jevne mellomrom og kostnadene inngår i kommunale avgifter.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:774 260,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 787 336,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 129 203,-) (Kr.45 750) Servitutter (Kr.1 000) Tilrettelegging (Kr.16 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.2 840) Markedspakke (Kr.12 600) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.95 760)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Sameiet forsøker å arrangere dugnad en gang i året opp med noe sosialt. Det er også styremøte en gang i året for å gå igjennom regnskap og planlegge aktiviteter. Trappevask fra trappen opp til 2. etasje og opp til loft deles mellom leiligheten i 2. etasje.
Gressklipping gjøres av robotgressklipper som ble installert i 2021. Snømåking deles, og man har selv ansvaret for sin biloppstillingsplass.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende er tinglyst på eiendommen og følger ved overdragelsen:

2014/737034-1/200  Seksjonering  03.09.2014 
opprettet seksjoner: snr: 3 formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 68/272

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

John Marius Eia Thollefsen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt John Marius Eia Thollefsen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?