Til innholdet

Sjarmerende og innholdsrik enebolig som er beliggende i attraktivt boligområde med rusleavstand til sjøen.

Knarbergveien 1C
Prisantydning 4 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 185
BRA: 230 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1999
Tomtareal: 923 m²
Få salgsoppgave

Visninger

onsdag 15. mai Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Knarberg.

Adresse

Knarbergveien 1C 3133 Duken

Adkomst

Kjør fra Tønsberg over Kanalbroa og videre utover Nøtterøy. Ta til venstre i veidele før Teie og følg Smidsrødveien utover mot Hjemseng/Årøysund/Torød. Ta deretter Knarbergveien til venstre og følg veien frem til småbåthavnen. Ta første vei til venstre etter Ankerveien og Knarbergveien 1C er beliggende på venstre side av veien innerst i stikkvei.
Eiendommen er merket med tilsalgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Knarberg i rolige og sjønære omgivelser.
Kun en liten spasertur til flotte badeplasser på Vardun og Ulvøtangen som egner seg ypperlig for både morgen- og kveldsbad, samt småbåthavn i Knarberg med utfart til en fantastisk skjærgård.
Det er kort avstand til skole og barnehager, dagligvareforretninger, NIF idrettsanlegg med fotball- og flerbruksbaner, Hårkollhallen for inneidretter og lysløype i Nesskogen med flere idylliske turområder.
Nærområdet i sin helhet byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård. Om sommeren kan man for eksempel få oppleve livekonsert på Barneskjær, som er et kjært og populært arrangement.
Ellers er det flere muligheter å finne flere nærsenter i området som for eksempel på Hjemseng hvor man finner dagligvareforretning, spisested og bensinstasjon eller Borgheim hvor fasiliteter som bakeri, kulturhus, ungdomsskole, videregående skole, 18-hulls golfbane, kommuneadministrasjon og kulturhus med mer er å finne eller Teie torv med variert utvalg av butikker, vinmonopol, frisør, apotek, bank og bakeri etc.
Med ca. 7 km. til Tønsberg er alt av servicetilbud et bysentrum tilbyr tilgjengelig med restauranter, kjøpesenter, kafeer, kino, togstasjon med mer.
Gode bussforbindelser like ved eiendommen med avganger flere ganger i timen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1999.
Bygningsmasse er oppført i 1999. Grunnmur samt betongdekke over garasje er fra tidligere revet bygning fra 1947.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Bygninger og byggemåte

Bolig oppført i tre med hoveddel på betong med sparestein tidligere revet bygning og tilbygget del med murverk av Leca. Yttertak er tekket med takstein av betong

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 256 kvm

1. etasje
P-rom med ca. 89 kvm.: Hall med trapp, kjøkken, peisstue, stue og bad/vaskerom.

2.etasje
P-rom med ca. 66 kvm.: Bad, stue, 2 soverom og soverom med walk in closet.

Kjeller/underetasje
P-rom med ca. 30 kvm.: Gang og stue.
S-rom med ca. 45 kvm.: 3 boder og garasjerom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Disponible rom i kjelleren som evnt. skal benyttes som varige oppholdsrom må omsøkes godkjent hos kommunen for bruksendring.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Dette er en hyggelig og innholdsrik familiebolig!
Eiendommen er beliggende rolig til innerst i stikkvei med integrert garasje i boligens underetasje.
Pent opparbeidet hage med noe fjellpartier samt boltreplass for hele familien. Gressplen innbyr til lek og uteaktivitet for de små og for de store kan det være muligheter for dyrking av plantefelt, urtehage eller bed.
Boligen er i hovedsak innredet med lyse, delikate fargevalg og har utstrakt bruk av downlights i tak som skaper en koselig atmosfære. Her er særpreg av romslige og lyse rom, med trivelig og hjemmekoselig inntrykk.
Ny utvendig utvendig trapp med nytt tredekke leder an til inngangspartiet som er overbygget.

1. etasje
Hall med belegg på gulv, tapet på vegger og malt slett tak med downlights i himling. Rommet har trappeadkomst til 2. etasjen og til underetasjen.
Lyst og pent kjøkken med flott utsikt mot sjøen. Det er parkett på gulv, malt panel på vegger og malt panel med synlige bjelker og downlights i himling. Rikelig med kjøkkeninnredning i malt utførelse. En praktisk kjøkkenøy med steinplate. Frittstående oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap samt integrert kjølehjørne, koketopp, gasstopp med grill, stekeovn, mikrobølgeovn. Alle hvitevarer følger med i handelen. Rommet har heve-/skyvedør ut til terrassen ved avsatt sted til kjøkkenbord. Åpent videre til stuen som skaper et fint allrom med flere innredningsmuligheter. Den åpne løsningen gir en luftig følelse.
Stuen har parkett på gulv, malt panel på vegger og malt panel med synlig bjelker og downlights i himling. Koselig murt peis med innsats som gir god varme og hygge på kalde vinterdager. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og nydelig utsikt mot sjøen, Knarberg småbåthavn og Bjerkøysundet. Ved vinduene er det plass til en spisestue. Her kan en dekke til langbord når gjestene kommer på besøk. Rommet er lyst og delikat og har utgang til stor terrasse som er noe overbygget. Stuen har glassdører videre inn til penstuen.
Penstue med parkett på gulv, tapet på vegger og malt slett tak med downlights i himling. Lyssettingen er med på å skape en hyggelig stemning.
Bad/vaskerom har belegg på gulv med gulvvarme, malt glassfiberstrie på vegger og malt slett tak i himling. Rommet inneholder skapinnredning med kum, dusj på vegg, WC og opplegg til vaskemaskin.

2. etasje
Loftstue med parkett på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Rommet innbyr til flere bruksmuligheter og har utgang til balkong.
Hovedsoverom med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt panel i himling. Adkomst til rom som er egnet som garderoberom.
Soverom med parkett på gulv, tapet på vegger og panel i himling. Skyvedørsgarderobe.
Soverom med parkett på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Skyvedørsgarderobe.
Stor bad med belegg på gulv med gulvvarme, fliser og malt panel på vegger. Malt himling. Rommet inneholder dusjnisje, hjørnebadekar, WC og servant med baderomsinnredning.

Underetasje
Gang med fliser på gulv, panel og malt mur på vegger. Panel i himling.
Stue med malt panel på vegger, teppe på gulv og malt slett tak i himling. Rommet har egen utgang.
Disponibelt rom med fliser på gulv, panel på vegger og malt panel i himling.
Teknisk rom hvor det er installert radonvifte.
Bodrom.
Garasje med støpt gulv og leddport av stål (er deffekt). 

Diverse
Det er installert sentralstøvsuger.
Selger opplyser om at kommunen planlegger fortau langs Knarbergveien.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon tilstand, gulv på grunn, vegger mot grunn, vinduer, ytterdører og porter, taktekking, overlys/takluker, utvendig beslag, overflater på innvendige gulv og vegger samt innredning/garnityr og luftbehandling i bad/vaskerom 1. etasje, overflater på innvendige gulv og vegger samt innvendig himling i bad 2. etasje, kjøkkeninnredning og VVS-installasjoner generelt er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2,
samt at punkt ytterdører og porter gjeldende leddport til garasje (deffekt) er vurdert med tilstandsgrad 3.

Oppvarming

Gulvvarme på bad, murt peis med innsats i stue  i 1. etasje.
Gulvvarme på bad i 2. etasje.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Sist utførte feiebesøk var 07.04.2015.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 07.06.2016 og at tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
I utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg ble det merket følgende avvik i 1. etasje:
Bakplate i brennkammeret i ildstedet Dovre er defekt.
Kopi av siste utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegg, datert 30.09.2015, kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Kommunen orienterer om at det kan komme pålegg om å fjerne oljetank, men i følge selger er det ingen oljetank på eiendommen i Knarbergveien 1C.
Bakgrunnen for kommunens orientering er fordi Stortingets klimaforlik fra 2012, er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020.
Kontakt gjerne megler for ytterligere informasjon.

Parkering

Integrert garasje i boligens underetasje med asfaltert innkjørsel.
Ellers bilopptillingsplasser i asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 923 kvm, Eierform: Eiet tomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som et ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Pent opparbeidet hage med noe fjellpartier som er arrondert med hekk.
Hagen er anlagt med plen, prydbusker og blomsterbed.
Asfaltert gårdsplass og asfatert innkjørsel til integrert garasje.

Eier

Leganger Hansens Legat

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Det må kunne påregnes kostnad for brøyting og vedlikehold av privat vei.

Vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Færder kommune opplyser om at det foreligger mangelfull ferdigmelding fra Terjesen AS for separering av avløp på eiendommene gårds- og bruksnummer 29/25 og 29/26 etter pålegg fra om separering av vann- og/eller avløpstilknytning på eiendommen.
Pålegget innebærer at spillvannet (fra toalett, dusj, vask, etc.) fra din eiendom må tilknyttes kommunal spillvannsledning. Overvannet (takvann, drensvann) må tilknyttes kommunal ledning godkjent for overvann, eller tas hånd om lokalt på en forsvarlig måte.
Selger orienterer megler om at separering av avløp er utført av Terjesen AS. Selger  har kontaktet Terjesen AS for å anmode kommunen om ferdigattest på utført separering. Så snart dokumentasjon eller annen bekreftelse for utført arbeid foreligger, vil dette bli overlevert kjøper.
Videre orienterer kommunen at eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se for øvrig opplysninger om tilknytning til vann og avløp samt ledningskart fra Færder kommune som følger vedlagt i salgsoppgaven.
Kontakt gjerne megler for ytterligere informasjon.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.
Eiendmmen ligger i område som i kommunedelplanens arealdel 2015-2027, vedtatt 31.01.2018, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.
Eiendommen ligger i uregulert område med tanke på reguleringsplan.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.
Det er ingen igangsatt planleggingsarbeid/regulering under arbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.
Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.

Opplysninger er innhentet og bekreftet hos Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er tinglyst heftelse med dagboknr. 7774, tinglyst 13.12.1978 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr: 0729 Gnr: 29 Bnr: 282
Rett til oppføring av garasjeanlegg inntil felles grense.

Det er innhentet kopi av nevnte tinglyste heftelse med dagboknr. 7774. Denne kan være av interesse å lese innen budgivning og følger vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Ferdigattest tilbygg og ombygging av bolig, datert 04.02.2000, foreligger.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 490 000,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 124 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 614 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 01.04.2019 Ligningsverdi : 1 151 372,- Sekundær ligningsverdi : 4 144 931,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2017
Ligningsverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige

Kommunale avgifter

Kr. 17 404 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, slamtømming, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedsføringspakke (Kr.15 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 490 000,-) (Kr.50 737) Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.92 127)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, gasstopp, koketopp og grill på kjøkken medfølger i handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger er en stiltelse og at ansvarlig representant for selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om objektet, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særskilt grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Det er utført måling av radon i inneluft i 2013. Selger orienterer om at det er installert radonvifte.
Kopi av måling av radon i inneluft samt dokumentasjon på utført tiltak foreligger på meglers kontor. Kopi kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?