Til innholdet

Sjelden eiendom med egen strandlinje, brygge og flere bygninger. Stor tomt på ca. 9 mål. Ingen boplikt!

Buktaveien 31
Prisantydning 24 000 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 228
BRA: 232 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1962
Tomtareal: 8969 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ÅRØYSUND

Adresse

Buktaveien 31 3135 Torød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på sydsiden av Nøtterøy i Årøysund. Meget vakker og idyllisk beliggende i direkte tilknytning til sjøen og den vakre skjærgården utenfor Nøtterøy/Tjøme. Eiendommen ligger fantastisk til i terrenget og grenser ned til sjøen med en egen ca. 39 meter lang strandlinje. Strandlinjen/sjølinjen er av god kvalitet med egen brygge med båtplasser. Eiendommen er beliggende usjenert til, med meget gode sol- og utsiktsforhold. I dette barnevennlige og rolige området er virkelig alt lagt til rette for et sted å trives enten man er ung eller gammel. Ikke langt fra eiendommen ligger tettstedet Torød. Torød er kjent for sitt engasjerende nærmiljø, og innenfor svært kort avstand har du bl.a. dagligvareforretning, bussholdeplass med buss til Tønsberg sentrum, idrettsanlegg/områdets lekeplasser, Torød barneskole, barnehager med mer.   I nærmiljøet er det også en mindre slalombakke, skøytebane og ikke minst lysløype samt skatebane og sandvollyballbane. Flotte tur- og rekreasjonsområder rett uten for boligen. Man har direkte gangadkomst til flotte kyststier. Sykkelstien som går fra Torødveien er faktisk etablert sammenhengende hele veien inn til Tønsberg sentrum. Er du glad i golf så ligger Nøtterøy golfklubb ca. 10 minutter unna med bil. Det er ca 1 time og 20 minutter i kjøretid fra Oslo. Ca 15 minutters kjøretid fra Tønsberg som er en yrende sommerby med utallige restauranter, barer, butikker og et godt kulturtilbud. Velkommen til denne fantastiske eiendommen som er en sjelden anledning!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1962, modernisert i 2001

Bygninger og byggemåte

1. etasje østre del inneholder:
Hall med trapp opp til 2. etasje. Vaskerom/bod. Bad/wc med dusjkabinett og hjørnekar. Stue med peisovn og utgang til haven. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer samt utgang til gårdsplassen.

2. etasje østre del inneholder:
Loftsstue. 3 soverom hvorav 1 med skyvedørsgarderobe og bod/walk in closet.

1. etasje vestre del inneholder:
Gang. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Romslig stue med utgang til utestue og haven. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. 2 soverom.

Det er en skjult dør mellom boenhetene plassert mellom stuene slik at hele eiendommen kan benyttes som en boenhet. Boligen er vært brukt som generasjonsbolig.

Låven:
Denne inneholder et stort rom med loft som selger har tegnet opp og gått med planer om å innrede til bolig. Megler har tegningene på forslag til innredning på sitt kontor. I dag rommer den alt du behøver av utstyr til og med langbord for en skikkelig låvefest. Låven ligger i gult område i kommuneplanen, dvs. at den ligger i område avsatt til boligformål.

Sjøboden/brygga inneholder:
Sjøboden ligger ved den idylliske brygga og inneholder et romslig rom med loft/hems. På bryggen kan man nyte lange late sommerdager og det kan være greit å trekke inn i sjøboden i tilfelle en reinskur skulle dukke opp. I tilknytning til sjøboden er det 2 utehus og imellom det ene utehuset og sjøboden er det satt opp en liten solplatting med levegg og markise. Ved siden av bryggen er det en mindre brygge som fungerer ypperlig som stupe/bade brygge. Det er også mulighet for å sjøsette mindre båter da man kan rygge båthengeren rett ut i sjøen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 5, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 253 kvm

Standard

Velkommen til denne fantastiske flotte eiendommen som ligger i idylliske Årøysund med ca. 39 meter strandlinje og egen brygge. Her har familien bodd i 34 år og denne type eiendommer kommer sjelden til salgs. Boligen holder normal god standard og gir et godt inntrykk. Bolig Øst: I hallen er det lagt naturstein på gulv, malte vegger. Stue har natrustein på gulv og malte vegger. Peisovn med innsats. Kjøkken har naturstein på gulv og malte vegger. Badet er flislagt. Vaskerom har fliser på gulv. Soverommene har tregulv og malte vegger. Loftsstuen har tregulv og malte vegger. 

Bolig vest: Det ble innstallert nytt kjøkken og nye laminatgulv i 2015. Det er også laminat i stue og soverom samt malte vegger. Badet har fliser på gulv og tapetserte vegger, her er også opplegg til vaskemaskin. For standard forøvrig se vedlagt tilstandsrapport/takst fra takstmann Helge Semb.

Det er ikke boplikt på eiendommen. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda bedre. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Peisovn i stuen østre del. Østre del med vannbåren gulvvarme i alle rom + deler av rommene i 2. etasje.

Termostatstyrte varmekabler i stuen vestre del. Vedovn. For øvrig elektriske panelovner.

Parkering

Parkering på egen grunn, eventuelt i låven.

Areal og eierform

Areal: 8 969 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor flott tomt på nesten 9 mål som er opparbeidet med plen i tillegg til fjell og fjellknauser som stikker opp. Meget usjenert beliggende og eiendommen grenser ned mot sjøen med egen strandlinje på ca. 39 meter. Ved stranden er det sjøhus, terrasseplatting, boder og egne brygger.

Eier

Knut Bertrand Hansen

Vei, vann og avløp

Offentlig. Det er lagt helt ny pumpeledning fra Buktaveien 25 og over denne eiendom og opp til Buktaveien vel sin vann og klokkledning. Det foreligger en tinglyst erklæring på dette datert 17.10.2018 og følger vedlagt i prospektet.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt både til fremtidig boligområde og til LNRF- område (se vedlagte kommuneplankart). Se forøvrig vedlagte planstatus fra kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Det ble gitt rammetillatelse 01.01.1962 og eneboligen er registrert tatt i bruk 15.12.1962. Denne delen (vestre del) er opprinnelig et bryggerhus av eldre dato som ble tilbygget og modernisert i 1996/97.

Det foreligger ferdigattest for østre del datert 11.10.2018. Kopi av denne foreligger på meglers kontor.

Prisantydning

24 000 000,-

Beregnet totalkostnad

24 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 600 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 24 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 612 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 24 612 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Helge Semb Formuesverdi : 1 122 869,- Sekundær formuesverdi : 4 042 328,-

Kommunale avgifter

Kr. 15 243

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 1,25 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?