Til innholdet

Smakfull og lettstelt eierleilighet fra 2013 i 3. etg. med god standard midt i byen! - Stor balkong - Tv-stue - Heis.

Conradis gate 5
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 121
BRA: 121 m²
Soverom: 0
Byggeår: 2013
Tomtareal: 2174 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Kort om eiendommen

Velkommen til Conradis gate 5, en særdeles tiltalende og delikat selveierleilighet beliggende i 3. etg. midt i sentrum!

Leiligheten fra 2013 har en gjennomført god standard, god planløsning og stilige detaljer. Det er slette overflater i lyse fargetoner, parkettgulv og spottbelysning i taket. Stor, deilig sørvestvendt balkong på ca. 8 m2. Romslig stue-/spisestue og åpen kjøkkenløsning. Stort soverom, hobbyrom/gjesterom, samt tv-stue. Bad og ekstra wc-rom. Egen stor, deilig balkong på ca. 8 m2 til leiligheten. Lyse og innbydende felles gangarealer med koffertbod og stor egen bod på ca.10 m2 tilhørende leiligheten. Heis og mulighet for langtidsleie i flere garasjeanlegg i nærområdet.

Dette er en meget hyggelig leilighet som man fint kan flytte rett inn i uten å måtte gjøre noe som helst!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG SENTRUM

Adresse

Conradis gate 5 3126 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger supersentralt til midt i Tønsberg sentrum med alle byens tilbud. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til kino, bibliotek, kulturhus, lekeplass, fotballbane, treningssenter, svømmehall og badeplass. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tønsberg stadion ligger ca. 1,5 km fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra sentrum er det ca. 10 minutter til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Slottsfjellet ligger også i nærheten, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Kiwi. Du bor midt i Tønsberg sentrum, med gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du blant annet handelshuset Foyn og Farmandstredet som har godt over 100 butikker. Bussterminalen er også integrert i Farmandstredet. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er ligger ca. 50 meter fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 22 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 19 minutter til Horten, 19 minutter til Tjøme, 22 minutter til Sandefjord, 46 minutter til Drammen og 1 time til Oslo. Eiendommen har gangavstand til Træleborg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Byskogen ungdomsskole. Det er kort avstand til Færder videregående skole, og finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Eiendommen består av en boligbygg med 3 etasjer med selveier leiligheter over 3 etasjer p-hus. Boligen er fundamentert med betongfundament på stabile masser, grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur er av mur konstruksjon forblendet med teglstein/ fasadeplater. Takkonstruksjon, tekket med papp / folie. Det er innvendig felles trappeløp og heis. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og det medfølger en bod i gang på 10 kvm. og en mindre koffert bod under trapp i gang. Fellesareal i samme etasje, ca 1,2 m under inngangen til leiligheten.

Antall rom

Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

3.Etasje: Stue/kjøkken, tv-stue, soverom, stort hoybbyrom, bad, entrè og wc-rom.

Det medfølger også en bod med 4 m takhøyde ca. 10 m2.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Fibernett med Altibox (grunnpakke) inkl. i felleskostnader.
Sprinkelanlegg og brannalarm koblet direkte mot brannstasjonen.
Heis

Standard

Velkommen til Conradis gate 5, en særdeles tiltalende og delikat selveierleilighet beliggende i 3. etg. midt i sentrum!
Leiligheten fra 2013 har en gjennomført god standard, god planløsning og stilige detaljer. Det er slette overflater i lyse fargetoner, parkettgulv og spottbelysning i taket. Egen stor, deilig balkong på ca. 8 m2 til leiligheten. Lyse og innbydende felles gangarealer med koffertbod og stor egen bod på ca.10 m2 tilhørende leiligheten.

Dette er en meget hyggelig leilighet som man fint kan flytte rett inn i uten å måtte gjøre noe som helst.

ENTRÈ:
Man kommer inn i leilighetens gang som er lys og hyggelig med rikelig skapplass som medfølger. Her er det god plass til oppbevaring av klær, samt skoskap o.l.

STUE-/SPISESTUE:
Stuen er lys og delikat, med svært god plass og i åpen løsning med kjøkken. Her er det plass til både sofagruppe og langbord til hele familien. Fra stuen er det direkte adkomst ut til sørvestvendt delvis overbygd balkong på ca. 8 kvm. Her er det deilig å sitte på solfylte dager!

TV-STUE:
Praktisk tv-stue med et urbant preg.

KJØKKEN:
Moderne og stilig kjøkken fra 2013 med hvite slette fronter og kjøkkenplater over benk. Benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum fra 2013 med integrert kjøleskap, oppvaskmaskin komfyr og koketopp. Ventilator montert over komfyr og godt med benkeplass på halvøyen som er en del av innredningen. Kjøkkenet er plassert midt i mellom stue-/ og spisestuen, og gir mulighet for full oversikt mens man står og lager mat.

BAD:
Badet i leiligheten er tidsriktig og delikat med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet er fra 2013 og inneholder servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjnisje.

WC-ROM:
Praktisk wc-rom med innredning med servant og wc i tilknytning til entrè.

SOVEROM:
Stort soverom med delikat fargevalg og store vindusflater, samt et frittstående garderobeskap.

HOBBYROM/GJESTEROM:
Stort hobbyrom/gjesterom med svært mye lagringsplass i en stor skyvedørsgarderobe.

BODER:
Egen koffertbod som ligger rett utenfor leiligheten, samt en stor bod med ca 4 m takhøyde på totalt ca. 10 m2. Her er det godt med lagringsmuligheter!

FELLESAREALER:
Store flotte fellesareal før du kommer inn i leiligheten. Heis, tekniskrom med blant annet ventilasjon for etasjen.

TEKNISK:
- Standard røropplegg. Standard sanitærinstallasjoner. 60 ltr v.v.bereder er fra 2014 (antatt), plassert i hjørne skap på kjøkken.
- Standard el-anlegg. Sikringsskapet er i entre 10 sikringer + hovedsikring på 3 x 40 amp. Strømmåler er plassert i felles teknisk rom 1/2 etasje ned.
- Heis, teknisk rom med blant annet ventilasjon for etasjen.
- Tilhørende stor bod med 4 meter takhøyde.
- Avtrekk på bad består av ventil i himling som er tilkoblet ventilasjonsanlegg som tilhører hele etasjen

Alt i alt en særdeles innbydende og delikat leilighet midt i sentrum med gangavstand til "alt" Tønsberg kan by på!

Oppvarming

Oppvarming består av strøm, panelovner og varmekabler på bad.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Sameiet har ingen tilhørende parkeringsplasser. Det er mulighet for langtidsleie i flere garasjeanlegg i nærområdet, nærmest er i anlegget under leiligheten. Prisene varierer fra kr. 800 til 1300 pr. mnd. Man kan også søke kommunen om såkalte beboerkort. Den 1. september 2009 innførte Tønsberg Parkering beboerparkering i sentrum. Dette innebærer at alle som er folkeregistrert beboere i Tønsberg sentrum og eier av motorvogn, kan søke om beboerparkeringskort. Kortet gir tilgang til parkering på offentlige avgiftsplasser.

Areal og eierform

Areal: 2 174 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fellesarealer består hovedsakelig av asfaltert inngangsparti og gangarealer.

Eier

Liv Pettersson

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Sentrumsformål - Nåværende (Forretning/Kontor/Bevertning/Bolig), med plannavn Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG, vedtatt: 22.5.2019.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale  
1988/13748-3/91
23.09.1988 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 100,000
MED PRIORITET ETTER 90% AV SEKSJ SALGSVERDI
Overført fra: 3803-1002/555/0/2

Erklæring/avtale 
Gjelder denne registerenheten med flere
1992/4616-2/91  
10.04.1992 
BEST. VEDR. DET FELLES KABEL- OG LEDNINGSNETT
Overført fra: 3803-1002/555/0/2
Gjelder denne registerenheten med flere.

Erklæring/avtale
1992/4619-2/91    
10.04.1992 
BEST. VEDR. DET FELLES KABEL- OG LEDNINGSNETT
Overført fra: 3803-1002/555/0/2
Gjelder denne registerenheten med flere.

Resek/deling av seksjon
2013/618968-3/200  
23.07.2013 
oppdelt seksjoner:
snr: 2
formål: Næring
sameiebrøk: 161680/623125
seksjonsameieandeler:
snr: 16
formål: Bolig
sameiebrøk: 17898/623125

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
2014/891936-1/200 
16.10.2014 
endring av formål/brøk:
snr: 16
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 19475/623125
Overføring av tilleggsarealer

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 18.02.2014. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Conradis Gate 5 Andel fellesformue: 7854, Oppdatert pr: 31.12.2020 Forkjøpsrett: Nei
Ingen forkjøpsrett
Ingen krav til styregodkjennelse
Ingen fellesgjeld

- Styret har vedtatt å øke felleskostnadene fra 01.07.21 - snr. 4 til og med snr. 26 økes med 10%.
- Det er blitt diskutert å muligens skifte rør i bygningen, men ingenting er vedtatt. Mer informasjon kan fås av megler.
- Det er søkt om å bygge på en ekstra etasje i nabobygningen Nedre Langgate 19. Mer informasjon om dette kan også fås av megler.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

For seksjonene i 3.etg. eksisterer det et internt driftsselskap med eget reglement. Dette regulerer drift, vedlikehold og bygningsmessige arbeider for fellesområder i 3.etg. som ikke er regulert i disse vedtektene.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Dyrehold: Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 990 000,- / Fellesutgifter: 3 204,- pr. mnd Felleskostnadene dekker kommunale avgifter, ventilasjon, kabel-tv, drift av heis, vask av fellesarealer, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, drift og vedlikehold, forettningsførsel m.m.

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 108 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 098 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Takstdato : 15.04.2021 Formuesverdi : 1 358 634,- Sekundær formuesverdi : 4 891 082,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85050356

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 280421 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.39 900) Tilrettelegging (Kr.14 950) Første visning (Kr.2 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.16 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 850) Totalt kr. (Kr.96 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?