Til innholdet

Smakfull og romslig selveierleilighet i 3. etasje. 3 soverom. 2 bad/wc. Stor delvis innglasset balkong. Garasje.

Svend Foyns gate 8C
Prisantydning 6 450 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 118
BRA: 123 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2010
Tomtareal: 1871 m²

Visninger

lørdag 6. mars Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM

Adresse

Svend Foyns gate 8C 3110 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

I Svend Foyns gate 8c  bor du midt i bykjernen av Norges eldste by. Området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdige trehusbebyggelse, og særlig mer sentralt kan du knapt bo.

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 3 minutter å spasere til "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn. En rekke friarealer som blant annet Haugarparken og Gunnarsbø parken ligger også rett utenfor egen dørstokk. Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et langt steinkast unna.

Nærmeste dagligvareforretning finner du innen et par minutters gange lengre sør (Rema 1000). Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet.

Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.

Det er 2-3 minutters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Romslig hall med skyvedørsgarderobe. 3 soverom. 2 bad/wc, det minste med dusj og vaskemaskin, det største med dobbel servant og badekar. Stue med utgang til delvis innglasset balkong. Pent kjøkken i delvis åpen løsning med hvitevarer som komfyr, kokeplate, oppvaskmaskin samt side by side kjøle og fryseskap.

Kjellerbod.

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bygget.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

Standard

Velkommen til Svend Foyns gate 8c og denne meget romslige og lekre selveierleiligheten midt i hjertet av Tønsberg sentrum.

Leiligheten ligger i 3. etasje - høyt i terrenget med gode lys-/solforhold. Man har noe utsikt mot vest, parkanlegg og det koselig omkringliggende gateløpet med eldre trehusbebyggelse.

Store vinduer som gir godt med dagslys, en svært gjennomtenkt og arealeffektiv løsning samt byggets flotte fasiliteter er egnet til å begeistre. Inne i leiligheten blir du blant annet møtt av en romslige entre/gang med skyvedørsgarderobe, et delikat kjøkken fra Gulli trevare m/integrerte hvitevarer og benkeplater av stein, en romslig stue,  2 flislagte bad, og hele tre soverom hvorav ett "master bedroom" med god garderobeplass med direkte adkomst til det ene badet. Den romslige terrassen som er delvis innglasset, rommer godt med plass til utemøbler og blir nesten som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Det er montert terrassevarmere samt at det er en stor terrassemarkise. I gulvene er det gulvvarme som gir herlig komfort (ikke i soverom)!  

Bilen din parkerer du trygt og godt på egen p-plass i byggets p-hus hvor det er heis direkte opp til leiilgheten - mer lettvint kan man knapt få det.

Oppvarming

Varme i alle gulv (ikke soverom). Forøvrig elektrisk.

Parkering

Med leiligheten følger egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller (seksjon nr. 72).

Areal og eierform

Areal: 1 871 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Andel av fellesareal som er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker og plen.

Eier

Ragnhild Johanne Johansen Arne Kjell Johansen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger regulert område og er i kommuneplanen avsatt til blokkbebyggelse, gang-/sykkelvei og garasjeanlegg. Kopi av reguleringsbestemmelser foreligger på meglers kontor.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen ha ferdigattest datert 08.10.2012. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Den 29.09.2016 ble det gjort endring av tillatelse og ferdigattest som følge av sekundær rømingsvei for leiligheter i 3. etasje. Senere har 9 leiligheter i sameiet blitt fratatt brukstillatelsen pga. bl.a. manglende brannstrategi. Som følge av dette er sameiet i dag i en konflikt med utbygger og har engasjert advokat. Den 30.11.2020 var det et møte mellom sameiet og utbygger om at det skal lages en ny brannstrategi av utbygger. Den foreligger nå, ifølge formann i sameiet, og utbygger har muntlig uttalt at de skal yte en viss del av kostnaden, men ikke hele. Formann i sameiet opplyser at denne leiligheten som nå selges ikke er fratatt brukstillatelsen. Man må regne med at det vil bli montert sprinkelanlegg i leiligheten.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet St. Stefan Kvartal, Orgnr.: 996430472
Det er tatt opp lån på garasjeseksjonene for etablering av infrastruktur El-bil lading. Garasjene er egne seksjoner som kan selges fritt/separat. Andel gjeld på denne garasjeseksjonen er på kr. 6.250,- og nedbetaling av denne er inkludert i fellesutgiftene. Lånet vil bli innfridd 30.09.2026.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

6 450 000,- / Fellesutgifter: 3 995,- pr. mnd Fellestutgifter inkluderer: Bygningsforsikring, velikehold av heis, vask av fellesarealer, brøyting, avsetning til vedlikehold, forretningsførsel, tv/bredbånd altibox, strøm i fellesarealer, garasje.

Beregnet totalkostnad

6 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 169 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 619 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 315 869,- Sekundær formuesverdi : 4 737 129,-

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP2012399

Kommunale avgifter

Det er installert vannmåler i bygningen, noe som er en kostnadsbesparelse og betydelig reduserte avgifter for hver av seksjonseierne. Disse faktureres direkte fra Tønsberg kommune og etterhvert vil baseres på erfaringstall for del den av kommunale avgifter som omfatter vannforbruk og dermed også kloakkavgift.

Årlig avgift vil avhenge forbruksmønster av vannforbruk, antallet i husstandenene etc. Erfaringsmessig ligger årlige kostnader til kommunale avgifter på +- kr 4 - 5000,- v/installert vannmåler (mot ca. kr 10.300,- pr. år som fastpris uten vannmåler) i denne type bygg og med dagens sammensetning blant eierne av de ulike seksjonene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 0,9 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 14.950,-.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?