Til innholdet

Solid og velholdt enebolig med totalt 6 sov og 3 bad. Hybel på bakkeplan. Garasje. Meget solrikt og populært område! ZOLGT

Tommelitens vei 2
Prisantydning 5 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 205
BRA: 228 m²
Soverom: 6
Byggeår: 1967
Tomtareal: 1187 m²

Kort om eiendommen

Tommelitensvei 2 er en velholdt og romslig familiebolig med mengder av plass til store og små. Her kan man benytte seg av hele boligen selv og dermed benytte seg av alle de 6 soverommene, eller så kan man leie ut hybelen på ca 32 kvm (ikke søkt godkjent i kommunen). Det er egen dør mellom hybel og boligen, slik at det er enkelt å velge!
Videre har boligen en nydelig opparbeidet hage med flotte hekker, gressplen og uteplasser. Her bader man i sol fra morgen til kveld!
Boligen er beliggende i et av Eiks kanskje aller mest populære områder, med svært trygg og kort avstand til skole og barnehage - kun ca 500 meter fra boligen.

Kort oppsummert;
- Stor enebolig med mulighet for utleie
- Eik "mest solrike" tomt?
- Tot. 6 sov og 3 bad
- Nærmest totalrenovert i 1997 inkl. tilbygg av 2.etg.
- Ingen kjeller gir mindre vedlikehold
- Populært og barnevennlig område
- Nydelig opparbeidet hage med blomsterbed og solrike uteplasser.
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning - husk påmelding til larsole@z-eiendom.no/94814053 eller via Finn's påmeldingssystem.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Tommelitens vei 2 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et særdeles barnevennlig, trygt og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune, med kort avstand til Eik barneskole (kun ca 500 meter), Kongseik ungdomskole og Greveskogen videregående. Det er flere barnehager i området, hvorav Mortenåsen er den nærmeste. Privatskoler i nærheten er Granly (1.-10.), Wang (8.-10) og Wang toppidrettsgymnas.
Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner. Det er også kort vei populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

Fra boligen er det fin sykkelavstand (1,5 km) til Byskogen, samt "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Sistnevnte er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg
sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Snarveien, ca. 200 meter fra boligen. Her går bussen hvert 15.minutt til byen.
Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Fra Tønsberg jernbanestasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 5 min. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 23 min til Horten, 23 min til Sandefjord lufthavn og 50 min til Drammen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1967, tilbygget og renovert i 1997.
Garasje oppført i 2000.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget opprinnelig i 1967 og tilbygget med 2.etg i 1997. Bygget i trekonstruksjover over støpt såle med tilfarerkonstruksjon.

Innhold:
1.etg.: entré/vindfang, vaskerom med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og teknisk utstyr, bod. Kjøkken med innredning og åpen løsning mot spisestue. Stue i vinkel med utgang til veranda og trapp til 2.etg. 2 soverom. Bod. Flislagt baderom med dusjløsning i badekar, servantinnredning og toalett.
2.etg.: loftstue, flislagt baderom med dusjkabinett, servantinnredning og toalett. 3 soverom. Kneloft for lagring.
Hybel 1.etg.: entré/gang, soverom, stue med kjøkken, bad med dusjkabinett, servantinnredning og toalett.

Utvendig, isolert sportsbod og enkel redskapsbod. Garasje med automatisk portåpner.
Loft over hybel og sportsbod med mengder av lagringsplass.
Bod (lav takhøyde) under terrassen.

Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det opplyses særskilt at hybel ikke er søkt godkjent i kommunen, men det er dør mellom enhetene og kan således enkel brukes av boligens hoveddel.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 6, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 247 kvm

1.Etasje: 105 / 120 kvm p-rom/BRA. Hybel kommer i tillegg med 32 / 40 kvm p-rom/BRA. 
2.Etasje:   68 / 68 kvm p-rom/BRA.

Frittliggende garasje på 21 kvm BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Stor fryseboks i sportsbod og skapkommode på loftstue medfølger.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard.
Fra opprinnelsen av er boligen vesentlig oppgradert og fornyet, hovedsakelig i 1997 da hele 2.etg ble bygget på. Samtidig ble det skiftet kledning, dører og vinduer på hele huset. I ettertid er boligen svært godt vedlikeholdt, og senest i 2018 ble det satt inn ny terrassedør i 1.etg. I 2019 ble det montert ny duk på markisen på terrassen mot syd og vest. Markisene er motorsiert. 

Innvendig har boligen hovedsakelig overfalter fra renoveringsåret 1997, samt kjøkken i hoveddelen fra 1999 (Møre Kjøkken - heltre eik) og bad i 1.etg. fra 1992. For øvrig består overflater i boligen som følger;
Veggoverflater som er malt vinyltapet, malt panel, malte mdf plater og beiset panel.
Gulvoverflater i stue med eik parkett fra byggeår. Øvrige gulv i hovedsak fra slutten av 90-tallet med eik parkett, keramiske fliser og klikk laminatgulv.
Himling med panel og lakkert/ beiset overflate.

Hybelen, som har egen inngang, parkeringsplass og uteplass, har en enkel standard. Likevel inneholder hybelen alt man trenger, som kjøkken (hybelkjøkken), stue, bad og soverom. Her er det dør mellom enhetene, slik at det ikke er noe problem å bruke denne som en del av boligen. Det opplyses spesielt at hybelen ikke er søkt godkjent i kommunen.

Ellers har boligen godt med lagringsplass både i kneloft i 2.etg., samt 2 stk innvendige boder i 1.etg. Utvendig er det 2 stk praktiske sportsboder. Loft over hybel og sportsbod.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapporten);
Innvendig røropplegg fra byggeår dels 1997 med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc.
Bunnledning og sluk i vaskerom antatt av støpejern.
Bereder av nyere årgang med kapasitet på 200 liter.
El- anlegg i hovedsak fra 1997 med åpent dels skjult ledningsnett.
Sikringsskap felles for hoveddel og utleiedel med automatsikringer til alle kurser.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med luft-til-luft varmepumpe montert i stue/trappeoppgang, samt rentbrennenede peisovn i stue. Varmekabler på begge bad samt i stue/kjøkken og bad i hybel.
For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg.
Utvendig trapp til hoveddel med varmekabler.
Strømforbruk i snitt siste 3 år opplyses til å være 19.647 kwt.

Parkering

Gode parkeringsfasiliteter på egen tomt. Plass til parkering i garasje, samt på utsiden av garasjen. Det er også plass til flere biler på utsiden av selve boligen.

Areal og eierform

Areal: 1 187 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomtestørrelsen er fordelt over totalt 4 parseller. Hovedtomten (der huset og garasjen står) er på totalt 888 kvm. De tre øvrige parsellene er fordelt på mindre teiger på hhv. ca. 165, 75 og 58 kvm. Ta kontakt med megler for mer info om dette.

Tomt og hage

Svært flott og pertentlig opparbeidet hagetomt med velfriserte hekker, frodige blomsterbed og frukttrær. Enkelte bærbusker. Fine uteplasser både mot øst og syd-vest. Flotte solforhold med sol fra morgen til kveld.
Innkjørselen er belagt med belegningstein.

Eier

Unni Bjørnemo Robertsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ilfg kommunen. Det er lagt nytt VA i Snarveien, og det vil komme pålegg om separering av avløp fra kommunalt punkt og inn til boligen (ca 17 meter graving).

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, avsatt til boligområde og vei. Ingen planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg. kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1968/500837-1/91  Best. om vann/kloakkledn. 24.02.1968 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har godkjente bygningstegninger fra byggeåret, samt fra begge tilbyggingsår. Boligen er byggemeldt 1967 iflg. kommunen. Ferdigattest finnes ikke i kommunens arkiv.
Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 790 000,-

Beregnet totalkostnad

5 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 142 500,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 155 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 945 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 405 205,- Sekundær formuesverdi : 4 902 378,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 12 370 pr. år Ink. vann, avløp, feieavgift og renovasjon med tillegg.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.13 700) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (Kr.37 050) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 995) Totalt kr. (Kr.70 620)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?