Til innholdet

SOLNES BRYGGE - 26 FLOTTE SELVEIERLEILIGHETER I VANNKANTEN VED MELSOMVIK - MULIGHET FOR KJØP AV BÅTPLASS - PARKERINGSPLASS I FELLES PARKERINGSKJELLER !

Melsomvik/Solnes - Blokk a
Prisantydning 5 180 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 0
BRA: 0 m²
Soverom: 0
Byggeår: 0
Tomtareal: 23395 m²

Adresse

Melsomvik/Solnes - Blokk a 3159 Melsomvik 2. etasje

Beliggenhet


VELKOMMEN TIL SOLNES BRYGGE - for mer informasjon og dokumenter gå inn på: www.solneseiendom.no

Vi ønsker deg velkommen til livet i strandsonen ved Solnes og Melsomvik.
Vi har gleden av å presentere 26 flotte selveierleiligheter i
området sitt første byggetrinn.

Dette er noe av det vi kan tilby:

-  Usedvanlig lyse og luftige leiligheter, med gjennomgående planløsning som gir lys fra begge sider.
-  Romslige leiligheter, med maksimal plassutnyttelse.
-  Leiligheter med fantastisk utsikt utover Vestfjorden.
-  Usjenerte store terrasser
-  Båtplass til de som ønsker det.
-  Parkeringsplass i kjeller med mulighet for å kjøpe flere.

Solnes Eiendom AS har i samarbeid med arkitektene KMS AS planlagt hver minste detalj, til det beste for deg. Gjennom våre tilvalgs løsninger kan du likevel sette ditt unike særpreg på din nye bolig, slik at du får akkurat den leiligheten du har drømt om
Rikt utvalg av leiligheter
Solnes brygge inneholder 26 forskjellige leiligheter, som alle har sine fordeler og sitt særpreg.

Arkitektene i KMS Arkitekter AS sier følgende om prosjektet

Den nye planlagte bebyggelsen ligger i et østvendt skrånende terreng, som var tidligere preget av industribygninger mot sjøen. Området er svært verdifullt med tilknytting til sjø og vann for allmenheten.  Eksisterende eiendommer er fra slutten av 1890-tallet. Marinevirksomhet i perioden 1900-1960 og industriell virksomhet fram til i dag har preget kystlandskapets egenart i området med store bygg. Industriell virksomhet og småhusbebyggelse har dominert området. Den arkitektoniske utformingen av de planlagte bygg tar vare på disse vesentlige karaktertrekkene.
Som det framgår av visualiseringer er de fleste leiligheter prosjektert som gjennomgående. Leilighetene har dermed to sider med balkonger. Dette er mulig p.g.a. de sentralplasserte heis -og trappesjaktene og med det formål å få maksimalt lys inn i leilighetene, for både morgen - og kveldssol. Boligkvaliteten kunne dermed økes betydelig. Ser man hele ensemblet (sett fra Melsomvik), virker bebyggelsen velbalansert i forhold til kystlinjen mot vest. Blokk A reproduserer de minnene som er lagt til grunn fra den tidligere store hallen. Bevegelsen av fasaden er i retning sjøen. Transparens er også et brukbart begrep for å beskrive den prosjekterte kvaliteten, slik at solforholdene har vært et vesentlig element for utforming og plassering.
Denne tilgjengeligheten og de relativ store avstandene mellom bygningene gir en positiv effekt for hver enkelt leilighet, slik at den reelle nærheten til sjøen trekkes følbart inn. Helhetskonseptet gir både et sjenerøst offentlig tilgjengelig byggeareal og et solfylt offentlig tilgjengelig areal for gående langs brygga mot den offentlige stranden i sør. Det fins ikke mange steder med en slik karakter.

Beliggenhet:
Melsomvik er et sted som skapt for det gode liv. Her ligger et vakkert tettsted med båthavn, strand og sjarmerende kulturlandskap. Sjøen ligger
for dine føtter, du finner en fantastisk kystlinje og har k ort vei til både Tønsberg og Sandefjord.

Bebyggelsen består i all hovedsak av koselige trehus og stedet er et populært feriemål. Denne perlen av et lokalsamfunn har en historie som
strekker seg langt tilbake i tid. Nærheten til skogen og havet har sørget for et lokalmiljø med miljø og natur i fokus.

Området er i sterk vekst og utvikling. Stranden er nyrestaurert med stupetårn, volleyball- og fotballbane, lekeplass og kiosk. Melsomskogen og
kyststien er to av mange flotte naturopplevelser i umiddelbar nærhet.

Når sommeren er over og vannet for kaldt, finner du flott skiløyper
hvor snøen alltid ligger fristende. Storås-anlegget har kunstsnø, løyper av NM-standard og lavvoer med ildsted for hyggelig rast underveis. Både
sommer som vinter holdes det arrangementer i Melsomvik, blant annet kan Melsomvik Mølle med sine utstillinger varmt anbefales.

Nærområdet

Fra Solnes brygge er det kun ca. 3 km til Stokke sentrum. Med sin geografiske plassering mellom byene Tønsberg og Sandefjord, dette koselige
sentrumsområdet i sterk og harmonisk vekst. Her bor du med andre ord sentralt i hjertet av Vestfold. Til nevnte byer, er det bare ca. 15 minutter med bil.

Stokke har et levende sentrum med bank, en rekke butikker, post, vinmonopol, bibliotek og helsetjenester.
Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte turområder med stier og lysløyper, bl.a. i Bokemoa. For de som er glad i gå på ski, finnes det blant
annet ett flott og populær t skianlegg med snøkanoner på Storås kun 5-6 minutter unna med bil. Her ble blant annet NM på ski avholdt i 2010.

Kort vei til E18 med 4-felts vei hele veien inn til Oslo. Fra jernbanestasjonen i Stokke er det hyppige avganger både sydover samt mot Drammen, Oslo
og direkte tog til Gardermoen. Til Torp Flyplass er det ca. 15 km med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer!

For den golfinteresserte te, er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon

Bygninger og byggemåte

Boligene oppføres som plassbygget konstruksjon av prefabrikkert betong og stål. Yttervegger av bindingsverk som isoleres og platekles.

Yttertaket over 3. etasje er konstruert som rettvendt og isolert tak iht. TEK-17 tekket med membrandekke. Yttertaket over 4. etasje utføres som en luftet løsning tekket med membrandekke.

Avlukket parkeringshus (støpt gulv) og fellesarealer i etasjer under boligene oppføres i betong. Toleransekrav for utførelse er i henhold til NS3420, siste revisjon.

Antall rom

Antall rom: 4

Standard

Komplett leveransebeskrivelse finner du i salgsoppgave, og her følger utdrag av elementer fra denne:

Gulver:
Samtlige leiligheter leveres med tidsriktig 1-stavs eikeparkett, type Grå Eik Ambience - matpakka børset (2-fas) med målene 13 x 2200 x 180 mm som standard. Utbygger leverer også tilsvarende type parkett av type Lys Eik Rustic matt lakk (2-fas) med samme mål uten pristillegg. Gulv har vannbåren gulvvarme, ref. beskrivelse av oppvarmingssystem. Andre type gulv kan leveres som tilvalg.

Alle innvendige boder/garderoberom leveres også med tilsvarende parkett som ellers i leiligheten, men i disse leveres det ikke vannbåren gulvvarme.

På baderom og toalettrom blir det lagt fliser med elektriske varmekabler.


Innvendige vegger:
Overflater er ferdig sparklet og malt i samtlige rom. Innervegger er av gips, mens skillevegger mellom leilighetene er av betong.
Vegger males i fargen S3000-N (lys grå) i alle rom.
Selger velger ut tre tilleggs farger som leveres uten tillegg i pris.
Andre farger og ulike farger i de forskjellige rom kan avtales levert som tilvalg.

Utbygger samarbeider med interiørdesigner og forbeholder seg retten til å endre fargekoden for tidsriktig optimalisering av leilighetens
interiørmessige uttrykk.


Himlinger og belysning i himling:
Samtlige leiligheter leveres med hvitmalte, slette himlinger i fargekoden klassisk hvit S0500-N. Taklister, skygge, i overgang mellom tak og vegg.

I enkelte rom blir det nedforinger i himling for teknisk anlegg.
På alle baderom og i entre leveres det innfelte downlights med LED-lys. Det blir også levert innslag av LED- belysning på kjøkken. Innfelte downlights kan leveres som tilvalg i andre rom der hvor det er teknisk mulig.

Det utarbeides lysplan for hver enkelt leilighet.


Kjøkken:
Kjøkken, som leveres, er Schmidt Kjøkken Arcos-serien. Kunden kan selv velge fargekombinasjoner uten ekstra kostnad innenfor standard materialvalg som benyttes i Arcos-serien. Schmidt Group er Europas 5. største kjøkkenleverandør og gir sluttkunder 10 års garanti på kjøkkenmøbler og 25 år på bevegelige deler. Integrerte hvitevarer, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr fra AEG er inkludert. Ventilatorer er av type Røros ORION(vegghengt) eller Crystall 1160(for innbygging). Begge med kullfilter. 

Baderom:
Samtlige baderom leveres med flislagte (keramiske) vegger og flislagte (keramiske) gulv med gulvvarme. Fliser på vegg og gulv er i dimensjon 60 cm x 60 cm.
I dusj legges det tilsvarende fliser som senkes ned i forhold til øvrig gulv i rommet. Dusjsone med dusjvegger av herdet glass.
Det leveres dusjarmatur montert på vegg.
Baderomsinnredning; servantskap 60 cm bredde med underliggende skuffer. Overliggende speil m/innfelt LED-lys. I WC-rom leveres servant tilpasset rommet.
Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel der hvor inntegnet på tegninger. Samtlige leiligheter har vegghengte toaletter.
Alle bad blir plassbygget med tilsvarende kvaliteter.
Det vil bli mulighet for tilvalg og oppgraderinger.


Garderobeskap:
Entré: Skyvedørsgarderobe med speil eller hvite dører. Innredning er ikke inkludert. I leilighetstype H leveres det innredning uten fronter i "garderoberom" tilknyttet entre. 

Soverom: Det leveres 1 skap med bredde 100 cm pr. sengeplass i soverom, Garderobeskapene er frittstående med glatte fronter.
Skyvedørsgarderober eller annet kan leveres som tilvalg.


Utstilling av kjøkken:
Det foreligger kjøkkentegninger m/tilbehør og hvitevarer for hver enkelt leilighetstype. Disse utleveres hos megler eller utbygger. Interessenter oppfordres til å gjennomgå disse før inngåelse av kjøp. For mer informasjon om Schmidt henvises det til https://schmidt-kjokken.no/

I Vestfold ligger Schmidt Kjøkken i Storgaten 24 i Tønsberg hvor de har innholdsrik butikk med mange utstillinger.

Etter kjøp blir gjennomført tilvalgsmøter hvor løsningene på kjøkken gås nøye gjennom, og det gis muligheter for tilvalg etter eget ønske, dog med forbehold om ønsker som har konsekvens for tekniske føringer/sjakter.


Dører og vinduer:
Det kan velges mellom to ulike dører innvendig i leiligheten som standard leveranse; hvite, glatte dørblader eller hvite, 1-speilet "rammedører".

Trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag. Utgangsdører er skyvedører og/eller
slagdør ut til terrasser, ref. tegning for de enkelte leiligheter.
Disse leveres i tilsvarende utførelse som vinduer med utvendig lakkert aluminium og innvendig ferdig malt treverk.


Utgangsdører til terrasser er skyvedører for leiligheter i 2. 3., 4. og 5. etasje. Enkelte leiligheter i disse etasjene har i tillegg slagdør ut til terrasse. Disse leveres i tilsvarende utførelse som vinduer med utvendig lakkert aluminium og innvendig ferdig malt treverk.
I 5. etasje er det foldedører som "fransk balkong" mot sjøen i tillegg til skyvedører og slagdører ut til terrasser. Foldedører leveres i lakkert aluminium.
For leilighetene i 2., 3. og 4. etasje blir det glassfelt over terrassedører pga. høy himling.

Belistning:
Malte gulvlister (hvitmalt). Malt, glatt listverk rundt vinduer og dører med foringer. Alt malt listverk leveres sparklet og malt.

Elektrisk anlegg:
Installeres etter NEK-400 som skjult anlegg. Noe åpent anlegg må påregnes der det stilles krav til dette. Automatiske sikringer.

Ventilasjonssystem:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning til hver leilighet. Eget, separat boligaggregat pr. leilighet som plasseres innvendig i hver leilighet.

TV/Internett/Bredbånd:
Det leveres fibernett fra Telenor/Canal Digital som inkluderer:
Canal Digital TV Grunnpakke med 2 uttak til hver leilighet for tv-uttak og internett. Fiberbredbånd 250 Mbit inkl. leie av en dekoder og en fjernkontroll.
Abonnementsavgift for grunnpakke internett/TV er inkludert i budsjetterte fellesutgifter. Den enkelte beboer kan velge å utvide TV-pakken, Internett linjen og/eller abonnere telefoni, flere
kanaler i pakken og filmleie gjennom bredbåndsnettet til Telenor/Canal Digital. Det inngås i så fall separat avtale mellom beboer og Telenor/Canal Digital om dette.


Balkonger:
Balkonger leveres med dekke av stålglattet, impregnert betong.
På balkonger for leilighetene PH-1, PH-2 og H leveres det dekke av treimitert komposittgulv.
Rekkverk av glass og syrefast stål eller aluminium.

Alle balkonger får utvendig belysning og strømuttak.

Oppvarming

Det vil bli levert vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak av leilighetens innvendige boder.
På alle baderom leveres det elektriske varmekabler. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort.
Kostnad for hver enkelt leilighet skal fortrinnsvis avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem. Energimåler installeres for hver enkelt leilighet for både forbruksvann og gulvvarme. I motsatt tilfelle blir denne kostnaden fordelt iht. sameiebrøk for hver enkelt seksjon.
Det vannbårne systemet er tilkoblet sentral el-kjele i bygget, og er forberedt for evt. fremtidig mulighet for tilknytning til nær-/fjernvarme. Drifts-/ vedlikeholdskostnader for ovennevnte anlegg blir fordelt mellom sameierne etter nærmere fastsatt ordning (iht til målt forbruk).

Parkering

Det medfølger 1 stk. garasjeplass til hver enkelt leilighet med unntak av for leilighetene i 4. etasje disse vil ha 2 stk. garasjeplasser.
Det er anledning for kjøp av ekstra garasjeplass i en begrenset periode etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Parkeringsanlegget ligger i underetasje og er nærmere beskrevet på egne sider i salgsoppgaven hvor det også fremkommer fordelingen av disse. Seksjonseierne ved Solnes Brygge er pliktig til å følge de ordensregler som gjelder til enhver tid. Det vil være utvendig parkering utover dette. Plassering og antall plasser som fremgår av utomhusplan.

Areal og eierform

Areal: 23 395 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Eiendommen skal oppføres på et tomteområde på parsellen gnr. 427, bnr. 9 i Sandefjord Kommune. 

Leilighetene vil få egne seksjonsnumre. Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Endelig seksjonsnumre blir tildelt på et senere tidspunkt.

Tomten er og vil forbli en selveiertomt som pr. i dag er på ca. 23 395 m² og vil romme tomtegrunn også for fremtidige byggetrinn i prosjektet. Eiendommens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Sandefjord kommune. Arealet kan avvike fra det oppgitte ved senere oppmåling, og eventuelt arealavvik for tomten aksepteres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det antas å bli gjort mindre grensejusteringer og
derav avvik i tomtestørrelse for å tilpasse prosjektering av eiendommen. Boligseksjonene blir liggende på felles tomtegrunn, og det kan bli aktuelt å utmatrikulere tomtegrunnen dersom selger finner dette hensiktsmessig i forhold til de ulike byggetrinn.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at område for blant annet gangpromenaden, kai/bryggekant og bryggeanlegg vil bli liggende utenfor eiendommens tomtegrenser, men dette er areal som skal være tilgjengelig for alle, ref. vedlagte tomteskisser/utomhusplan hvor dette fremkommer.

Eier

Solnes Eiendom AS

Vei, vann og avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk. Utbygger dekker alle kostnader til tilknytning.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 20090011 for Solnesveien 41, 43, 45 og 49 av 11.5.2009. Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel. Reguleringsplanens formål er boliger, gang-/sykkelveier, turvei, kai, torg, parkbelte i industriområde, felles leieareal, parkeringsplass, allmennyttig formål, kjørevei og annen veigrunn.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Prisantydning

1 790 000,- - 11 500 000,- Fellesutgifter: 1 407,- til 4 908,-

Omkostninger som tilkommer kjøpesummen

Ved kjøp av nyoppført bolig skal det kun belastes dokumentavgift av boligens andel av tomteverdi og ikke av enhetens salgspris (2,5% av andel tomteverdi).

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

* 2,5% statlig dokumentavgift kun av tomteverdi hvor dokumentavgiften utgjør kr 73,15,-pr. kvm BRA (eksempelvis vil en leilighet på BRA 100 kvm få dokumentavgift på kr 7315-)
* Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
* Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 525,-
* Attestgebyr kr 206,-

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Entreprenøren skal oppgi energimerke og farge på grunnlag av prosjekteringen av bygget, og senest før overtakelse fremlegge attest for kjøper. Energimerkingen gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er, og karakter strekker seg fra A (høyest verdi) til G (lavest).
For mer info: se www.energimerking.no.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det skal kun oppføres boligseksjoner på eiendommen.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person. Selger står fritt til å velge seksjonsnumre til de ulike leilighetene, og det tas forbehold om endring av antall eierseksjoner i bygningen.

Ferdigattest/miderlidig brukstillatelse

Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på leiligheten senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Sameiets vedtekter

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Likeledes plikter kjøper å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommen fra overtagelsestidspunktet. Utkast til sameiets vedtekter er utarbeidet, og det forutsettes av kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for kjøpsavtale. Dersom kjøper har forslag til endringer av vedtekter, kan dette fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtekter kan lastes ned på prosjektets hjemmeside www.solneseiendom.no eller utleveres hos megler.

Priser/annen relevant info

Se den til enhver tid gjeldende prisliste for oversikt over gjeldende pris og ledige leiligheter. Salgsprisene er faste og kan ikke reguleres av selger etter avtaleinngåelse. Selger forbeholder seg retten til å kunne endre priser for usolgte leiligheter uten varsel. Prislisten er ikke å anse som bindende
tilbud fra selger.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller kjøp først når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr.93. Selger kan allikevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Kjøper aksepterer at Z-eiendom AS kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring.

Utfyllende opplysninger og nedlastning av salgsoppgave:
Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger.
Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger.

Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden, fra www.solneseiendom.no eller kontakt meglerselskapet.

Sameie

Kjøperne er selv ansvarlige for å konstituere sameiet og etablere gode rutiner for sin andel av felleskostnader og fremtidig vedlikehold. Sameiet ledes av et styre som velges av seksjonereierne hvor formålet bl.a. er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne og sørge for drift og vedlikehold. Utbygger forbeholder seg retten til å utpeke ett styremedlem for minimum de to første år, da det anses som hensiktsmessig å engasjere "profesjonelt medlem". Selger er ansvarlig for felleskostnadene på usolgte enheter. Selger forbeholder seg retten til å kunne leie ut evt. usolgte boenheter. Selger har engasjert OBOS som forretningsfører for eierseksjonssameiet for sameiets regning første driftsår. Det er utarbeidet forslag til driftsbudsjett og sameievedtekter. Sameiet står fritt til å endre forretningsfører hvis
ønskelig etter det første driftsåret.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 180 000,-) (Kr.97 125) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 187,50) Totalt kr. (Kr.103 312,50)

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jmf. Bustadoppføringslovens §3. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Kjøpekontrakt vil også bli skrevet iht. Bustadoppføringslova også i de tilfeller hvor kjøper etter loven ikke anses som forbruker, med andre ord hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Dog. vil ikke bestemmelser som krav til § 12 garanti, § 18 om dagbøter, § 19 og 20 om skadebot, § 24 vedr. tilbakeholdsrett, § 49 om deponering og § 52-54 om avbestillingsrett komme til anvendelse for de som omfattes av å være enten juridisk person eller har gjort kjøpet hovedsakelig som ledd i næringsvirksomhet.
Ihht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står gjeldende i 5 år etter overtagelsen, jmf. Buofl. § 12, 3. ledd.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?