Til innholdet

Solrik og pen 5-roms endeleilighet over to plan i fredfulle omgivelser. Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. ZOLGT

Olsrødsvingen 39B
Prisantydning 4 965 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 147
BRA: 151 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2005
Tomtareal: 5628 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Olsrød/Tønsberg

Adresse

Olsrødsvingen 39B 3150 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i rundkjøringen på Presterød. Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset. Følg Sandeveien og ta så Olsrødsvingen til venstre og følg denne. Eiendommen ligger etter hvert inn stikkvei til høyre - Olsrødsvingen 39B.

Alternativ rute er fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og til vesntre i rundkjøringen på Presterød. Følg Åsenveien og ta Døsserødsvingen til høyre og hold veien. Ta så Døsserødveien til høyre og Olsrødsvingen til venstre. Eiendommen ligger på venstre side av veien - Olsrødsvingen 39B.

Eiendommen er merket med tilsalgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

I dette sentrale boligfeltet på Olsrød bor du trygt og godt i et trafikkstille rolig bomiljø. Beliggenheten er meget bra med attraktive omgivelser og kun ca. 2 km. til Tønsberg sentrum.
Fra eiendommen er det gode bussforbindelser med bussholdeplass rett i nærheten av eiendommen og hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med jernbanestasjon, alt av bymessige servicetilbud samt bryggene med båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter. Med enkel tilgang til jernbanestasjonen gjør boligen tiltalende for de som pendler.
Det er også sykkel- og gangvei til Tønsberg og til skoler i området. For barnefamilier ligger eiendommen ypperlig til i forhold til gangavstand til barnehage og skoler som for eksempel Sandeåsen barneskole, Presterød ungdomsskole og Presterød barnehage.

Nærområdet byr på flere rekreasjonsområder med merkede kultur- og naturstier både sommer- og vinterstid. 
I tillegg finnes Slagenhallen som er et naturlig samlingspunkt for en rekke idrettsaktiviteter og andre arrangement. Og det populære treningssenteret Level på Olsrød Park med spaavdeling og badefasiliteter finnes like ved eiendommen. Forretningssenteret Olsrød Park er beliggende i kort rusleavstand fra eiendommen og her finnes dagligvareforretning med post-i-butikk, kafé, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, blomsterforretning, frisør med mer. Det er også kort vei til handelstilbud på Kilen i tillegg til på Tolvsrød.

Den populære sandstranden Ringshaugstranda med badetrapp, gresslette og steinmolo samt Tønsberg brettseilerklubb som er lokalisert på sydsiden av stranden, ligger nært til eiendommen.
For den som ønsker andre alternativer for bading og soling er Skallevoldstranden et yndet sted som også byr på sandstrand, molo og utmerkede badeforhold både for liten og stor. Ved stranda ligger Skallevold Camping med kiosk og ved gressletta finnes lekeapparater samt flere muligheter for ballsport. Like ved stranden kan den skjermede Karlsvikodden oppsøkes hvor det er fjellrygg og steinstrand. I tillegg er det merket kyststi med fine stier for gåturer og rekreasjon.

Se for øvrig nabolagsprofil i salgsoppgaven for ytterligere beskrivelse av fasiliteter og avstander.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2005.

Bygninger og byggemåte

Bygning er oppført i tre på mur.
Yttertak er tekket med takstein.

Se for øvrig vedlagte eierskifterapport utført av takstmann som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 164 kvm.

2. etasje/hovedetasje
P-rom med ca. 99 kvm.: Vinfang, entré, bad/WC, soverom, vaskerom, kjøkken og stue. 

3. etasje/loftsetasje
P-rom med ca. 47 kvm.: Bad/WC, soverom og trappegang.
S-rom med ca. 4 kvm.: Bod.
Garderobe i loft er ikke måleverdig.

Utvendig sportsbod ca. 5 kvm.
Sportsbod er ikke medtatt i arealberegningen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Arealer er hentet fra eierskifterapport som er utarbeidet av takstmann, foruten at oppgitte arealer ovenfor er avrundet oppover til nærmeste hele.
Se for øvrig vedlagte eierskifterapport utført av takstmann som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Standard

Velkommen til en innholdsrik og arealeffektiv bolig med med gjennomgående bruk av lyse veggfarger som gir et innbydende og positivt helhetsinntrykk.
Dette er en pen bolig i et sameie som fremstår velholdt og veldrevet.
Eiendommen har en alle tiders beliggenhet for deg som ønsker å bo både sentralt og rolig på en gang.
Virkelig et barnevennlig nabolag i rolige omgivelser.

Boligen er en endeleilighet, mot syd, over to plan med overbygget separat utvendig trappeadkomst til 2. etasje/hovedetasjen med et reops ved ytterdøren.
Vel innenfor ankommer man vindfanget som har fliser på gulv med gulvvarme, malt glassfiberstrie på vegger og himlingsplater i tak.
Gang/entré med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og himlingsplater i tak. Praktisk skyvedørsgarderobe med speildører for oppbevaring av yttertøy og sko. Rommet har trappeadkomst til toppetasjen.
Pen stue med parkett på gulv, tapet og malt glassfiberstrie på vegger. Himlingsplater i tak. Her er plass til salong og spisestue. Ved behov kan peisovnen gi ekstra hygge og varme på kalde vintersdager. Vinduene gir masse deilig dagslys til rommet. Stuen har utgang til stor, solrik vestvendt balkong med terrassemarkise og glasskjerming mot sør. En trivelig og lun uteplass hvor man kan nyte fint og åpent utsyn over omkringliggende grøntareal og bebyggelse. Sameiet bærer kostnad av fukt/råte på balkongen hvor utbedring er planlagt 2021/2022.
Romslig kjøkken med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og himlingsplater i tak. Funksjonelt kjøkken med mye benkeplass, fliser over benk, rikelig med kjøkkeninnredning i bjerk og takhøye overskap. Det er Villavent mekanisk avtrekk i rommet. Integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. På kjøkkenet er det plass til langbord og er virkelig et hyggelig sted å tilbrede mat. Kjøkkenet har også utgang til flott østvendt frokostterrasse med morgensol og plass til kafè-møblement.
Soverom med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og himlingsplater i tak. Selger har i dag innredet rommet som TV-stue.
Pent flislagt bad med malt slett tak. Gulvvarmen gir jevn varme i baderommet som inneholder baderomsinnredning, WC, dusj på vegg med dusjvegger bestående av glassdører som kan slås inn mot vegg og Villavent mekanisk avtrekk.
Stort flislagt vaskerom med malt slett tak. Gulvvarmen bidrar til fin tørkemulighet av tøy. Rommet inneholder skyllekum, Villavent mekanisk avtrekk, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
I 3. etasje/loftsetasjen er en gang med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt slett tak i himling med loftsluke.
Hovedsoverom har parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt slett tak. Soverommet har adkomst til lagringskott som kan fint egne seg som et garderoberom.
Soverom med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt slett tak. Selger har i dag innredet rommet til loftstue, og er et anvendelig rom når man søker alenesoner.
Soverom med parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt slett tak.
Delikat flislagt baderom med malt slett tak. Et rom for velvære hvor gulvvarmen gir lun varme i hele rommet som inneholder massasjebadekar med dusjmulighet, WC, baderomsinnredning med heldekkende servant og Villavent mekanisk avtrekk.
Boden har belegg på gulv, malte vegger og malt slett tak. Sentralstøvsuger er montert i boden.
Tilhørende sportsbod på bakkeplan.

I tillegg disponeres fellesbod for hageredskap og felles søppelboder.

Se for øvrig vedlagte eierskifterapport utført av takstmann som følger vedlagt i salgsoppgaven da balkong utenfor stue, overflater bad 2. etasje og kjøkken er kommentert eller vurdert med tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Peisovn i stue, gulvvarme i vindfang, i vaskerom, i bad hovedetasje og i bad loftsetasje.
Ellers elektrisk med panelovner
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Siste utførte feiebesøk var 18.10.2018.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer om at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 18.10.2018 og at tilsynet var et visuelt tilsyn så rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.
Kopi av utført rapport etter tilsyn med fyringsanlegget kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Parkering

Det følger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Adkomst til garasjeanlegg via elektrisk port hvor det medfølger fjernkontroll. Asfaltert nedkjørsel med varme sikrer isfri inn-/utkjøring på vinterstid.

I tillegg er det asfaltert gårdsplass med 21 parkeringsplasser i fellesområdet.

Areal og eierform

Areal: 5 628 kvm, Eierform: Fellestomt.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Tønsberg kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Ideell andel av felles eiertomt som er pent opparbeidet.
Sameiets fellesarealer er pent beplantet med diverse blomsterbed, prydbusker, noe trær og diverse vintergrønn beplantning.
Asfaltert gårdsplass med diverse oppmerkede biloppstillingsplasser til fellesbruk for sameiets beboere.

Eier

Arnfinn Kristensen Marit Horgen Kristensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlitg vei, vann og avløp.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse
Dagboknr.: 18243, tinglyst 18.12.2003: Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-149/172
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr.: 15780, tinglyst 04.11.2004 - Erklæring/avtale
Denne seksjonen har tilleggsdel - bygning
Gjedler denne registerenheten med flere.

Tinglyst grunndata
Dagboknr.: 15780, tinglyst 04.11.2004 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 156/2826
Bestemmelser om tillegsdel, se under servitutter
Gjelder seksjon nr. 1-24.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan/kommunedelplanen, vedtatt 22.05.2019, er avsatt toø boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL med plannavn Olsrød-Døsserød felt 5C, planID 57008-B3, vedtatt 27.09.2002.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest, datert 17.11.2005.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglers kontor.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 965 000,- / Fellesutgifter: 3 314,- pr. mnd Felleskostnader betales kvartalsvis kr. 9 940,- og dekker blant annet felles bygningsforsikring, vedlikehold av bygninger og fellesområder, snøbrøyting, kabel-TV/Internett, drift av sameiet med mer.

Beregnet totalkostnad

4 965 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 115 620,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 124 362,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 089 362,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ståle Brattestå, Takstmann/byggmester Takstdato : 04.02.2021 Formuesverdi : 1 281 742,- Sekundær formuesverdi : 4 614 271,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018.
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Energimerking er ikke utført.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP3153622.1.4

Kommunale avgifter

Kr. 10 694,74 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, feieavgift og renovasjon. Forretningsfører i sameiet bekrefter at kommunale avgifter betales av den enklete sameier.

Sameiet - diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Olsrødsvingen.
Styreleder i sameiet: Kjell A. Mathisen.
Forretningsfører i sameiet: Tove Brodahl Haneborg.
Forkjøpsrett: Nei.

Seksjonen som selges har en sameiebrøk på 156/2831 i henhold til tinglyst seksjonering og vedtekter.

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.
Styret har pr. i dag ingen planer om økning i felleskostnader eller fellesgjeld.

Ytterligere informasjon om eventuelt felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Sameiet har 2 dugnader i året - en på våren og en på høsten.

Hver leilighet skal rengjøre søppelbod /-dunker etter rullering, og liste er satt opp i søppelbodene. Det er 2 søppelboder fordelt på 24 leiligheter i sameiet. Matavfallsdunke vaskes hver uke og de andre dunkene vaskes når de blir tømt.

Dyrehold er tillatt.

Sameierne har den fulle disposisjonsrett over sin seksjon, men bruksretten må ikke nyttes slik at den er til unødig eller urimelig ulempe for brukerne av de andre seksjonene.
En sameier kan fritt omsette sin seksjon. Ved utleie til personer utenfor sameiet må sameier først innhente godkjenning fra styret.
Kortidsutleie av seksjon, som for eksempel gjennom "airbnb", er ikke tillatt.
Sameierne er forpliktet til å følge de husordensregler som til en hver tid er fastsatt. Det samme gjelder for en leietager.
Sameiere/utleiere er ansvarlige for at leietakere informeres om og følger gjeldende vedtekter og husordensregler.
Sameierne har ikke forkjøps- og/eller oppløsningsrett.
Det kreves ikke styregodkjennelse av ny eier eller leietaker, men eierskiftemelding om meldes til forretningsfører i sameiets styret.

Utvendige arrangementer på eiendommen som markiser, zip-screens, utvidelser av terrasse etc. må godkjennes av styret før eventuell oppsetting kan finne sted.
Det må søkes styret og eventuelt kommunen om eventuelle fasadeendringer.

Det er avholdt vask og impregnering av husene i sameiet 2020.
Styret i sameiet jobber med tilrettelegging for tilkobling av el-bil lader. Kostnader forbundet med installering og etablering av eget ladepunkt for el-kjøretøy må bæres av den enkelte sameier.

Det kan kunne påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, budsjett 2020, årsberetning og regnskap med noter 2019 samt protokoll årsmøte 27.02.2020. Kopi kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Vedtekter og husordensregler for Sameiet Olsrødsvingen følger vedlagt i salgsoppgaven.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Megler har gjort styret i sameiet oppmerksom på eierseksjonslovens §26 Parkering og andre tiltak for seksjonseiere med nedsatt funksjonsevne.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 100221 (Kr.4 500) Inneståelse-/faktureringsvederalg (Kr.2 500) Provisjon (Kr.49 025) Tilrettelegging (Kr.14 950) Eierskifteforsikring (Kr.17 020) Markedspakke (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Servitutt (Kr.172) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tønsbergs Blad 170221 (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.116 627)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsirking.

'Finn.no: Visningstekst'

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.
Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?