Til innholdet

SOLSIDEN TERRASSE M/"BESTE BELIGGENHET". Fantastisk romslig hjørneleilighet på ett plan. Flott utsikt og sen kveldssol.

Olsrødsvingen 120B
Prisantydning 5 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 109
BRA: 109 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2006
Tomtareal: 6241 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD

Adresse

Olsrødsvingen 120B 3150 Tolvsrød 2. etasje

Velkommen til Olsrødsvingen 120B og denne herlig beliggende leiligheten

Velkommen til Solsiden terrasse og denne svært lyse, romslige og arealgenerøse ett-plans hjørneleiligheten i byggets "høye" 2. etasje. Her bor du bynært og med to-tre minutters gangavstand til Olsrød park med diverse forretninger og servicetilbud.

Leiligheten ligger suverent i dette populære terrasseleilighetskomplekset fra 2006. Grunnflate på hele ca. 116 m², gjennomgående planløsning og ikke minst stor vestvendt terrasse med flott utsikt til bl.a. byen og sjøen er en av flere særpreg det bys på. Legger man til at leilighetens hovedoppholdsrom ligger på byggets hjørne mot sydvest med store, dype vinduer hvor utsikten er svært imponerende, skjønner man raskt at dette er en sjelden anledning. På den store terrassen kan man nyte lange soldager og ikke minst svært sen kveldssol. Herfra har du også flott utsikt mot flott parkanlegg og Presterødkilen. På svalgang mot øst har man morgensol.

Inne i leiligheten blir du blant annet møtt av et svært romslig stue/kjøkkenarrangement med en imponerende størrelse og ikke minst fantastiske lys-/utsiktsforhold. Det bys videre på hele tre soverom, to flislagte bad, egen "walk-in closet" og en romslig hall/entre med garderobeplass.

Bilen din parkerer du trygt og enkelt i byggets parkeringskjeller med heis opp til leiligheten. Herfra er det trinnfri, svært enkel og kort vei til adkomst til leiligheten. Det medfølger flotte bodfasiliteter utenfor leiligheten med med to boder byggets underetasje.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Fremtredende egenskaper ved leiligheten

* Fantastisk terrasseleilighet med svært gode solforhold 
* Alt på ett plan og grunnflate på ca. 116 m²
* Ny i 2006 hvor leiligheten bærer preg av forsiktig bruk
* Store og dype vinduer med vakker utsikt
* Unik og skjermet terrasse m/fjernstyrt terrassemarkise  blir som en "ekstra stue"
* Meget romslig stue-/spisestue og åpen kjøkkenløsning
* Påkostet kjøkken med kjøkkenøy og høy kvalitet på hvitevarer
* 3 soverom
* 2 flislagte baderom
* Ekstra godt med bodplass m/to boden utenfor leiligheten
* Eikeparkett i alle rom
* Utstrakt bruk av elektrisk gulvvarme i hovedoppholdsrom gir deilig varmekomfort
* Gasspeis
* Påkostet solskjermingssystem med elektriske utvendige persienner
* Heis mellom alle etasjer
* Trappefri adkomst på østsiden uten bruk av heis
* Garasjeplass i byggets parkeringshus klargjort for ladestasjon
* Innvendig felles sykkelparkering
* Stor park rett ut for leiligheten gir herlig usjenanse og åpent uteområde
* Kort gangavstand til Olsrød park
* Meget sentrumsnært med kort avstand til Tønsberg sentrum
* Veldrevet og godt organisert sameie med god økonomistyring
* En sjelden anledning til å skaffe seg en svært romslig og flott beliggende leilighet!

Solsiden terrasse sin flotte og rolige beliggenhet i solrike omgivelser

Leiligheten ligger solrikt, tilbaketrukket og i fredfulle omgivelser i kort avstand fra Tønsberg sentrum.

Et knapt steinkast fra Solsiden terrasse finner du forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, kafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, frisør m.m. Senteret huset også populære Level med et stort treningssenter, svømmehall/badeanlegg, spaopplevelser og annet. Det er etablert en gangsti fra Solsiden terrasse frem til Olsrød park som gjør at man går hit på kun et par minutter.

Kun få minutter sykkelavstand til Tønsberg sentrum, en avstand vi også tør kalle gangavstand. Få minutters gange til treningssenter på Velotel som ligger rett vest for området.

Kort vei også til Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud.

Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass innen kort gangavstand. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finner i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/ Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Solsiden terrasse ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2006

Innhold

Meget romslig og funksjonell leilighet hvor du har alt på ett-plan. Leiligheten særpreges blant annet av romslige, åpne rom med store vindusflater som slipper inn dagslyset og en arealeffektiv løsning.

Inndelingen og tilleggsarealer til leiligheten er som følger:

Leilighetens indre rom:
Bred og romslig HALL/ENTRE med garderobeskap.
Åpen GANG med avsatt plass til kommoder/konsollbord eller lignende.
Meget romslig og møbleringsvennlig STUE-/SPISESTUE med utgang til terrasse.
KJØKKEN i åpen, tilbaketrukket løsning med blant annet kjøkkenøy og integrerte hvitevarer.
TRE SOVEROM hvorav ett hovedsoverom.
Det er i tillegg innvendig BOD/WALK-IN CLOSET i tilknytning til hovedsoverommet.
TO BADEROM/WC hvorav ett med badekar m/dusjanretning og ett med dusjhjørne i tillegg til skjult nisje for vaskemaskin/tørketrommel. Det ene baderommet ligger i direkte tilknytning til hovedsoverommet - en privat og flott løsning!

Leilighetens herlige terrasse:
Leiligheten har er stor og deilig terrasse i hele leilighetens bredde på ca. 19m² mot vest med adkomst fra stuen. I tillegg til flott utsikt, kan du kan nyte solen fra tidlig formiddag til svært sent på kvelden.
Terrassen blir en flott utvidelse av leilighetens oppholdsareal. Her sitter du svært usjenert i forhold til naboleiligheter og sammen med overbygget blir dette en hyggelig ''utestue''. Takket være overbygget kan sitte her selv på dager med litt "duskregn". I tillegg er det montert to elektriske terrassemarkiser for ytterligere skjerming. Gulvdekket er flislagt, så her er det lett å gjøre rent samt å vedlikeholde. Legg også merke til at terrassen er åpen mot syd siden leiligheten ligger i byggets enda, noe som gjør terrassen ekstra lys og luftig.
I tilknytning til svalgang mot øst er det etablert mulighet for å plassere kafebord eller lignende for hver enkelt beboer - et sted hvor du får tidlig morgensol! Svalgangene er helt overbygget hvor gulvdekke er tekket med frostfrie fliser.

Egne boder til leiligheten:
Leiligheten har svært godt med bodplass. Disse arealene er ikke medtatt i oppgitt areal for leiligheten.
Bod 1 (ca. 4,5m²) ligger innenfor egen garasjeplass, mens bod 2 (ca. 6,5m²) ligger i eget område for boder. Begge bodene er avlåsbare, har innlagt lys/strøm og har medfølgende hyller.

Garasjeplass:
Egen garasjeplass i felles garasjekjeller med adkomst via heis eller trapper. Denne plassen ligger som endeplass (ekstra bred) og nærmest byggets heis. Plassen er merket med "28". Garasjekjelleren har elektrisk garasjeport hvor det medfølger fjernkontroll. Det er også automatisk, sensorstyrt belysning. Sameiet har nylig investert i "Salto ladesystem" for ladbare kjøretøy hvor det er mulighet for å etablere ladestasjon på egen garasjeplass. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av dette anlegget.

Ytre fellesrom:
Felles, innbydende inngangsparti og gang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger samt til garasje og bodanlegg.
I garasjekjelleren er det bl.a også avsatt plass for sykkelparkering o.a.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer leilighetens inndeling. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Garasjeplass og boder utenfor leiligheten er ikke illustrert på skissen.

Standard

Her bor man godt, trygt og lettvint i trivelige omgivelser. Leiligheten er påkostet i forhold til opprinnelig standardleveranse fra 2006, og bærer preg av forsiktig bruk. Fin helhet hvor det er brukt enhetelige materialer på gulver, vegger og i himlinger. Dype og store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys gir herlig panorama mot sydvest. De store vinduene bidrar også til ekstra god romfølelse.

Det er varmekabler i alle rom med unntak av på soverommene  og i walk-in garderobe. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.

Stue-/spisestue med svært god plass og herlige vindusarrangment:
Stuen og spisestuen har en imponerende størrelse, og takket være hjørneløsningen med store og dype vindusflater har leiligheten særpreg i massevis. De store vinduene utgjør nærmest et møbel til leiligheten, og det er montert et svært påkostet solskjermingssystem med elektriske, utvendige persienner med ekstra store lameller på de største vinduene i stuen. Disse kontrolleres fra fjernkontrollsystem.
Sentralt plassert står den varmeeffektive gasspeisen som gir koselig varme på mørke vinterkvelder. I tillegg avgir varmekablene i gulvet deilig varme!
Godt med avsatt plass til sittegrupper, spisestuemøbler og ikke minst fleksible møbleringsmuligheter.
Rommet har eikeparkett på gulv, malte veggflater og malt himling.

Kjøkkenet -  påkostet med kjøkkenøy og høy kvalitet på hvitevarer:
Kjøkkenet er påkostet med blant annet hvitevarer av høy kvalitet og en praktisk kjøkkenøy med anretnings-/spisebord og underskap med glassdører. Kjøkkenøyen skaper også en fin overgang til stue/spisestue. Delikat innredning fra leverandøren "Drømmekjøkkenet" med blant annet takhøye overskap (enkelte med glassdører), utstrakt bruk av styrkejusterbare downlights over benkeplate av stein og fliser mellom over-/underskap. Praktisk L-løsning hvor alt av hvitevarer medfølger; Miele integrert oppvaskmaskin, helintegrert kjøleskap, helintegrert fryseskap, integrert stekeovn og nedfelt steketopp med induksjonsplater. Også på kjøkkenet er det eikeparkett med underliggende varmekabler, malte veggflater og malt himling.

Bred og lys hall/entrè og gang
Den brede hall/entreèn har eikeparkett på gulv, malte veggflate og malt himling. Frittstående garderobeskap medfølger. Tilsvarende overflatebehandlinger i den åpne gangen hvor det er plass til kommode/konsollbord eller lignende.

Leilighetens tre soverom:
Alle de tre soverommene har eikeparkett på gulv, malte veggflater og malt himling. Hovedsoverommet har tilknyttet walk-in garderobe/omkledningsrom med inngang via skyvedør fra soverommet. Walk-in garderoben, som for øvrig også har eikeparkett på gulv, er videre innredet med bl.a. skyvedørsgarderobe med speildører. Innredning som bl.a. hyller, trådkurver og hengeanordninger medfølger. Hefra er dere videre inngang til baderom/wc.
Soverom 2 er innredet med to doble garderobeskap, mens soverom 3 er innredet ett dobbelt garderobeskap.

De to baderommene:
Baderom/wc 1, som ligger i kombinasjon med hovedsoverommet, har flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og hvitmalt himling. Adkomsten til rommet er fra skyvedør fra walk-in garderoben. Lyst og trivelig rom med hvit baderomsinnredning med fire underskap, to overskap og midtstilt overspeil med overbelysning. Helstøpt servantplate. Innfliset badekar med dusjanretning. Adkomst via skyvedør fra soverommet. Legg også merke til den fine detaljen med det mindre vinduet i rommet (mot syd) som slipper inn dagslyset.

Baderom/wc 2 har inngang direkte fra hall/entre, og har også flislagt gulv (varmekabler), flislagte vegger og hvitmalt himling. Stort og godt rom med tilsvarende fliser på gulv og vegger som på leilighetens andre baderom. Legg merke til den elegante og praktiske løsning med skjult "vaskeromsnisje" innenfor rommet med skyvedører av hvit-/frostet glass. Her er plass til bl.a. vaskemaskin og tørketrommel. Hvit baderomsinnredning med fire underskap, to overskap og midtstilt overspeil med overbelysning. Rommet er videre innredet med dusjhjørne med dører i herdet glass.

Øvrig:
* Innlagt Flexit ventilasjonsanlegg avtrekkssystem og tilluft via ventiler og overløp i dører
* Lysbrytere med lysnivåjustering i stue/kjøkken/spisestue.
* Uttak for gass til gassgrill eller lignende på terrassen - tilknyttet felles gasstank.
* Innvendig VVS anlegg med rør-i-rør system og fordelerskap
* Innlagt internett (dekkes over fellesutgifter)
* Innlagt Kabel-TV (dekkes over fellesutgifter)
* Mekanisk avtrekk på begge baderommene
* 200 liter varmtvannstank plassert i vaskeromsnisje
* Hvite 3-speilede innedører i hele leiligheten
* Ventilasjonsanlegg er rengjort og vedlikeholdt av sameiet i 2018
* Diverse innvendige persienner og lamellgardiner som medfølger
* Nytt "Master key" nøkkelsystem i 2018

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet boligsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Byggemåte

Moderne leilighetskompleks oppført i funkisstil. Bygningen oppført i tre og betong. Ytterkledning av Royalimpregnert treverk som skal gi minimalt med vedlikeholdsbehov. Kledningen på hele bygningen er etterbehandlet i 2015. I tillegg er det gjort enkelte trebehandlinger i 2018. Etasjeskiller i betong.
Se for øvrig utarbeidet boligsalgsrapport som følger av komplett salgsoppgave for ytterligere beskrivelse av boligens byggemåte.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:

Samtlige innvendige rom i leiligheten er medtatt i P-rom (primærrom), også walk-in garderobe i tilknytning til hovedsoverom.
Garasje på ca. 14 m² og 2 stk. boder på underetasjeplan på henholdsvis ca. 6,5m² og ca. 4,5 m² er ikke medtatt i noen av leilighetens oppgitte totalarealer.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i Lyskrysset på Presterød.  Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v/Olsrød park. Følg nå Sandeveien og ta så Olsrødsvingen til venstre og følg denne til helt til enden. Leilighetskomplekset ligger nå på høyre hånd med innkjøring til garasjehus nærmest og gjesteparkering øverst på eiendomen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader per måned beløper seg til kr. 2833,- og fordeler seg på følgende måte:

Felleskostnader: kr. 2633,-
A-konto gass: kr. 200,-

Felleskostnader inkluderer blant annet:
* Felles bygningsforsikring
* Kabel-/TV-anlegg (grunnpakke) inkl. opptaksdekoder
* Internett - grunnpakke
* Rengjøring av trapper/fellesarealer
* Drift/service av heis
* Lys og strøm i fellesarealer
* Snøbrøyting, gressklipping og stell av utvendige fellesarealer
* Styrehonorarer
* Vederlag til forretningsfører og revisor
* Felleskostnader i garasjeanlegg inkl. alarmanlegg
* Avtale med Vaktmester.no for jevnlig sjekk av fellesområder
* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
* Seriekoblet brannalarmsystem
* Installert innbruddsalarm tilknyttet Sector m/frivillig abonnementsordning

Oppvarming

Elektriske varmekabler i stue og spisestue, kjøkken og på begge baderommene inkl. vaskerom. Det er også varmekabler i gang/hall/entre. Alt av varmekabler er termostatstyrt.

Varmeeffektiv gasspeis i stue tilknyttet felles, negravd gasstank hvor det betales akonto for forbruk.

For øvrig elektriske panelovner/opplegg for elektriske panelovner i øvrig del av leiligheten. Det medfølger elektrisk panelovn som ikke er montert på første soverom på høyre side når man kommer inn i leiligheten. På de to øvrige soverommene medfølger det monterte panelovner på vegger.

Vestfold interkommunale brannvesen har den 13. mars 2019 hatt tilsyn med leilighetens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik eller anmerkninger. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass i huset felles p-kjeller. Fra garasjekjelleren tar du heis direkte opp til utvendig svalgang. I tillegg til egen garasjeplass, er det rikelig med utvendige, asfalterte p-plasser på sameiets eiendom.

Salto ladesystem for ladbare kjøetøy:
Salto er et effektivt, rettferdig og sikkert system for lading av ladbare kjøretøy. Det er spesielt tilpasset for borettslag og sameier, eller der hvor det er flere biler som lades samtidig. Solsiden Terrasse har investert i infrastruktur fra hovedtavle til felles tavle i garasjen, slik at alle som vil kan kjøpe å få lagt ut lade kontakt på sin egen parkeringsplass. Dette for å unngå at alle lager sin egen løsning og brukes sin egen leverandør til dette. Da sikrer man tilgjengelighet for alle sameierne som ønsker å etablere ladestasjon til egen garasjeplass.

Areal og eierform

Areal: 6 241 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er felles selveiertomt for sameiet.

Alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester.
Her låser du med andre ord døren bekymringsfritt og kan reise bort så lenge du vil!

Felles gårdsplass med biloppstillingsplasser og gjesteplasser samt felles adkomstarealer.
Deler av park mot vest samt hageareler mot nord og syd tilhører sameiet og er til bruk for sameierne. Flere fine, felles sitteplasser som sameiet har etablert.

Videre vestover er det kommunalt friareal som sikrer et flott og luftig parkanlegg for området!

Eier

Aksel Vedde

Vei, vann og avløp

Offentlig tilkoblet vann og avløp.

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Reguleringsplan

Området er i kommuneplan/kommunedelplan datert 03.02.2016 avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område iht. til egen reguleringsplan for Olsrød/Døsserød datert 02.09.1999 avsatt til konsentrert småhusbebyggelse.

Eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL hvor reguleringsformål er "felles grøntområde, felles lekeplass, konsentrert småhusbebyggelse, felles parkeringsplass, felles avkjørsel, felles garasjeanlegg, felles gangareal" datert 21.06.2002.

Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er hentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det vil ikke følge noen tinglyste pengeheftelser på seksjonen.

Tinglyste erklæringer som heftelse/servitutt:
2005/5852-2/91  Erklæring/avtale av 06.05.2005. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Overført fra: 0704-149/167/0/1. Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata:
2005/8871-2/91  Reseksjonering/tilleggsseksjonering av 01.07.2005.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.09.2006. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Solsiden Terrasse, Orgnr.: 991110275 Forkjøpsrett: Nei

Sameiets sammensetning:
Boligsameiet Solsiden terrasse består av tilsammen 38 boligseksjoner. Disse er fordelt på tre bygninger, intert kalt bygg A, B og C. To av disse (B og C) er sammeføyet med trappehus og heissjakt. Leiligheten som her selges ligger i bygg B. Disse har adressene Olsrødsvingen 110, Olsrødsvingen 112 A - C og 114 A - C, Olsrødsvingen 116 A - B og 118 A - B og Olsrødsvingen 120 - 136 A - C.

Felles lån:
Sameiet har p.t. ikke felleslån.

Leilighetens sameiebrøk:
110/3442 i følge tinglyst seksjonerings-/reseksjoneringsbegjæring av 1/7-2005.

Sameiets økonomi
Sameiet hadde ved senest vedtatte årsregnskap en positiv arbeidskaptial på kr 425 679. Årets resultat for 2018 er på kr 73 317, fremkommer i resultatregnskapet og er foreslått overført til egenkapital. Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt som ble reforhandlet høsten 2017. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS.  Sameiets revisor er BDO AS.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

5 390 000,- / Fellesutgifter: 2 833,-

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-)) 5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret) -------------------------------------------------------- 154 067,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 544 067,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Befaringsdato:27.03.2019

Rapporten finner du som del av salgsoppgave.

Formuesverdi

Som primærbolig: kr 994 117,-
Som sekundærbolig: kr 3 578 822,-

Formuesverdien er for inntektsåret 2017 som er sist oppgitte verdig oppgitt av Skatt sør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 5 579 kWt.

Oppgitt forbrukstall er innhentet fra strømleverandør. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Kommunale avgifter

Det er det seneste år installert vannmåler i bygningen, hvilket har resultert i kostnadsbesparelse og betydelig reduserte avgifter for hver av seksjonseierne som følge av dette. Disse faktureres direkte fra Tønsberg kommune og etterhvert vil baseres på erfaringstall for del den av kommunale avgifter som omfatter vannforbruk og dermed også kloakkavgift.
Årlig avgift vil avhenge forbruksmønster av vannforbruk, antallet i husstandenene etc. For 2019 har eier mottatt faktura stor kr 856,- for 1. kvartal i 2019. Erfaringsmessig ligger årlige kostnader til kommunale avgifter på +- kr 4 - 5000,- v/installert vannmåler (mot ca. kr 10.300,- pr. år som fastpris uten vannmåler) i denne type bygg og med dagens sammensetning blant eierne av de ulike seksjonene.

Utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

I følge vedtekter har sameierene har den fulle disposisjonsrett over sine seksjoner med tilhørende garasjeplass og bod. Sameierene kan fritt leie ut sin seksjon, dog må forretningsfører og styret få melding for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 390 000,-) (Kr.48 510) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Grunnbok (Kr.387) Tønsbergs Blad 030419 (Kr.4 500) Markesd- og informasjonspakke (Kr.12 200) Videofilm til bruk på finn.no (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 02.05.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Opprykk finn.no 12. juni (Kr.1 000) Kommunale opplysninger (Kr.2 953) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.109 570)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handele med mindre det fremkommer andre opplysninger i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er innbruddsalarm med tilknytning til Sector vaktselskap installert. Denne kan benyttes mot kr 250,- pr. mnd hvis ønskelig, men nåværende eier benytter seg ikke av denne abonnementsordningen i dag.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger fra lokalt E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?