Til innholdet

SOLVANG; Delikat og modernisert 3roms eierleilighet | vestv. og solrik uteplass | garasje | beliggende "midt i smørøyet"

Wergelands vei 12
Prisantydning 2 475 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 61
BRA: 61 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1954
Tomtareal: 1068 m²

Adresse

Wergelands vei 12 3117 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til visning

"Midt i smørøyet", i byens kanskje beste boligområde ligger Wergelands vei 12, en syd- og vestvendt, tiltalende og romslig eierleilighet m/bl.a. to soverom, separat kjøkken, stue m/plass til spisebord, i tillegg til rikelig med lagringsplass.

Leiligheten gir et godt inntrykk m/bl.a. en del nye overflater i 2018/19 og spesielt fremheves den flotte stuen m/stavparkett fra byggeår, nye veggflater og to-fløyet terrassedør til den vestvendte terrassen på hele 32 m² m/supre solforhold.

Beliggenhet er ypperlig for deg som ønsker å bo rolig og samtidig veldig sentralt m/gangavstand til Tønsberg sentrum og flotte tur- og rekreasjonsområder, barnehage, samt populær skole i umiddelbar nærhet!

Bilen parkerer du i garasjen!

Z-eiendom v/Jørgen Nyhus ønsker på vegne av selger velkommen til visning!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området består av eiendommer preget av klassisk trehusbebyggelse og romslige hager hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt  med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1954

Boligens innhold, uteplasser og garasje

Meget lys, hyggelig og sydvestvendt 3 roms leilighet i 1. etasje av firemannsbolig. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, hvor inndelingen er som følger:

1. etasje:
Entre
Baderom med wc, badekar og servantinnredning.
2 soverom med garderobe
Kjøkken med plass til lite frokostbord.
Romslig stue med ildsted og utgang til stor, syd-/ og vestvendt terrasse.

Terrasse/uteplass:
Romslig, vestvendt og meget solrik terrasse med areal på 32 m² over to nivåer. Her er det sol fra formiddagen til langt utpå kvelden. Det er adkomst via terrassedør i stue, samt terreng. Videre er det dekke av tre-temmer og impregnerte gulvbord, samt rekkverk i tre. Det er tak over deler av terrassen trapp.

Egne boder:
3 stk. avdelte og låsbare boder medfølger leiligheten, fordelt over 2 boder i kjeller med areal på hhv. 15,5 m²  og 4 m² , samt 1 bod på loftet med areal på 12 m².

Fellesboder:
Det er felles "tørkeloft", vaskerom i kjeller, samt fellesboder for sykkelparkering, verktøy osv.

Parkering/garasje:
Parkering i frittstående garasje med areal på 15 m². Dekke av betong og leddport i tre med motorstyring. Videre er det innlagt lys, strøm og stikkontakt.

Forøvrig er det parkering på egen tomt. 

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Tiltalende eierleilighet som er oppgradert de senere årene med bl.a. oppgraderte vegger i stue, soverom og entré med nye gipsplater og malte plater. Det er samtidig utforet og tilleggsisolert vegg mot naboseksjon, lagt ny laminat i entré, samt malt diverse vegger. Boligen fremstår moderne og har forøvrig mye lysinnslipp via store vindusflater.

Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Stuen med spisestue og utgang til terrasse:
Stuen er med vinduer mot syd og vest et lyst og koselig rom. Rommet har mange møbleringsmuligheter med sin romslige størrelse og sentralt plassert står en nyere og varmeeffektiv peisovn. Videre er det utgang via terrassedør til den syd- og vestvendte og særdeles solrike terrassen.

Baderommet:
Badet er helfliselagt og med varmekabler i gulv. baderomsinnredningen består av servant med under- og overskap og speil. Videre er det sokkeltoalett og badekar med dusj. Badet ventileres via el-vifte i vegg med fuktsensor, samt vindu, som også slipper dagslys inn. Kommentar fra takstmann; Det er Behov for tiltak på badet. Vinduet står for nær dusj og dusjsonen. Det må påregnes å renovere badet.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er et hyggelig rom med plass til et lite frokostbord ved vinduet mot nord. Pen innredning, hvor det er rikelig med skap- og benkeplass. Heltre fronter som er gråmalt i 2015. Videre er det laminat benkeplater, malte fliser mellom benk og overskap. Takhøye overskap gir en pen estetikk og enkelt renhold. Det er ventilator med utlufting i yttervegg over avsatt plass til komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin.

De 2 soverommene:
Begge soverommene har plass til dobbeltseng og nattbord. Begge rommene har garderobeskap.

Innvendige overflater:
Gulver: Heltreparkett i stue, beiset tregulv i stort soverom, malte gulvbord i lite soverom, laminat i entré (fra 2018) og belegg på kjøkken.
Vegger: Malte gipsplater i stue, soverom og entré, malt trepanel på stort soverom og malte MDF-plater i entré.
Himling: Malte tak-ess plater og malt trepanel

Øvrige detaljer:
* Nytt el-skap i 2019 med automatsikringer
* Inngangsdør ny i 2018
* Innerdører er pusset og malt i 2018 og 2019.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 66/61/61 m²

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom:
Alle innvendige rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Totale felleskostnader er kr 2.000,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:

" Felles Strømforbruk og nettleie for sameiet
" Bredbånd og TV grunnpakke T-WE fra Telenor (Canal Digital).
" Tømming av septiktank (løpende avtale)
" Nødvendig vedlikehold og avsetning fremtidig vedlikehold

Det anledning for selv å bestille tillegg til avtale for kabel-TV og internett dersom man ønsker utvidet tilbud og hastighet som man selv betaler for.

Faste kostnader

I tillegg til faste kostnader betales det kostnader for strøm og innboforsikring.

Oppvarming / teknisk

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom, for øvrig elektriske panelovner.

Vedfyring i stue ved flott vedovn.

Varmtvannsbereder type OSO- 200 liter fra 2013, bestående i bod i kjeller.

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.

Parkering

Parkering i frittstående garasje med areal på 15 m². Dekke av betong og leddport i tre med motorstyring. Videre er det innlagt lys, strøm og stikkontakt.

Forøvrig er det parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 068 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomt og hage

Falt og pent opparbeidet tomt, hvor uteområdet er opparbeidet med fellesplen og grøntarealer. Gårdsplass og oppkjørsel er asfaltert i 2018. Stor og solrik terrasse mot syd og vest.

Eier

Victoria Sofie Michelsen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor området er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Iflg. Tønsberg kommune eksisterer det inen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.07.1952. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 475 000,- / Fellesutgifter: 2 000,-

Beregnet totalkostnad

2 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 475 000,-)) -------------------------------------------------------- 70 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 545 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 562 643,- Sekundær formuesverdi : 2 025 513,-

Forsikring

Landkreditt Forsikring AS

Kommunale avgifter

Kr. 9 974

Tinglyste rettigheter og serviutter i borettslaget sin eiendom

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende pengeheftelse er tinglyst og følger seksjonen:

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være  selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs blad 260619 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 475 000,-) (Kr.37 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Boligstylist (Kr.12 000) Markedspakke (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.87 865)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger / info vedr. sameiet

Hva er blitt gjort i sameiet de siste årene:
" Malt hele huset og garasjer
" Fjernet store trær utført av anleggsgartnerfirma
" Malt kjellergulv og vaskekjeller
" Asfaltert oppkjørsel
" Kjøpt ny gressklipper
" Vinterredskap, strøsandkasser

Fremtidig planlagt vedlikehold i sameiet:
" Skifte(vedlikehold) elektriske anlegget som er felles for sameiet
" Male felles oppgang

Det er forutsatt å utføre fremtidig vedlikehold basert på sameiets tilgjengelig formue.
Sameiet forutsetter å ikke øke felleskostnader og anser at økonomien er god.

Trappevask, gressklipping, snømåking på rullering.
Dugnad 1-2 ganger i året før hageavfallshenting.
Stille mellom kl 23.00-07.00
Dyrehold tillatt.
Fylle drivstoff til gressklipper etter seg.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?