Til innholdet

Solvang; Romslig og moderne bolig | omfattende renovert og stor solrik hage | garasje ZOLGT

Gyldenløves gate 13A
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 115
BRA: 119 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1951
Tomtareal: 1168 m²

Adresse

Gyldenløves gate 13A 3117 Tønsberg 1. etasje

Boligens innhold og uteplass

Innholdsrik og modernisert halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre plan. 

Boligens inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Entré med skyvedørsgarderobe.
Gang med åpen trapp til 2. etasje.
Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage og terrasse.
Bod

2. ETASJE:
Soveromsgang
3 soverom, hvorav det er skyvedørsgarderobe og garderobe på 2 av rommene
Toalettrom
Bod

KJELLER:
Innredet rom (brukes i dag som kjellerstue)
Vaskerom med rikelig med innredning.
Baderom med dusj, badekar, toalett og innredning
Bod

UTEOMRÅDENE / UTEPLASS:
Eiendommen har et stort og ikke minst forseggjort terrassearrangement plassert solrikt i terrengnivået på eiendommens sydvestside. På denne uteplassen kan man nyte solen fra tidlig til sent i sommerhalvåret. Terrassen er bygget i 2011 av impregnerte materialer har adkomst både fra hagen og stuen. Arealet er på hele 48 m². Det er terrassemarkise og mot nabo er denne deilige uteplassen skjermet av levegger.

GARASJE:
Frittliggende garasje med dekke av fliser i garasjerom og leddporter i stål med motorstyring. Innenfor garasjerommet er det en isolert bod. Det er trapp til loftsetasje, hvor det er gode lagringsmuligheter.

Forøvrig er det gode parkeringsmuligheter i gårdsplassen.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens 1. etasje, 2. etasje og kjeller. Garasje er ikke illustrert i tegningene. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Standard

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig som fremstår som normalt godt vedlikeholdt og er vesentlig oppgradert både utvendig og innvendig de siste årene. Utvendig er det bl.a. ny drenering i 2011, nyt yttertak i 2005/06, utvendige kledning er skiftet de senere år, samt vinduer er byttet i 2011 og 2015. Innvendig er det i 2011 både etablert baderom og kjøkken er pusset opp. Samme år er også innvendige overflater pusset opp.

Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Stuen med utgang til terrasse:
Stuen har vinduer mot både syd og vest og er et lyst og meget hyggelig rom. Det er plass til både spisebordet og sofaen med tilhørende møblement. Det er utgang til terrasse mot sydvest og sentralt plassert i rommet står en flott peisovn.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen, noe som gir god kontakt med middagsgjestene. Innredningen har rikelig med både benk- og skapplass og har klassiske og tidløse fronter og heltre benkeplater. Videre er det integrerte hvitevarer som; induksjonstopp, stekeovn, micro, oppvaskmaskin og
kjøl- og fryseskap. Det er Ventilator med avtrekk ut i yttervegg.

Innredet rom i kjelleretasje:
Dette koselige rommet er innredet med fliser på gulv, malte murvegger og synlige himlingsbjelker. Det er varmekabler i gulvet. Rommet brukes i dag som kjellerstue og er et ypperlig rom om man søker alenetid. 

Baderom / toalettrom / vaskerom:
Baderommet er innredet i 2011 med fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Romslig baderomsinnredning som består av servant nedfelt i skuffeinnredning, høyskap, speil, lysarmatur og stikkontakt. Videre er det veggehengt toalett, frittstående badekar og dusjnisje inn- og utfeltbare glassdører. Badet ventileres via el- vifte i vegg og vindu, som også slipper dagslys inn.

Toalettrommet er helfliselagt og er innredet med vegghengt toalett og servantskap.

Vaskerommet er romslig og er innredet med rikelig med skap- og benkeplass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverommene:
Boligens tre soverom er alle plassert i 2. etasjen. Disse er forbundet med soveromsgangen, som også har dør til toalettrommet.

Soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre og to av de er innredet med garderobeløsning.

Innvendige overflater:

Gulv:
1. etasje: Laminat i alle rom
2. etasje: Laminat i alle rom
Kjeller: Fliser i alle rom

Vegger:
1. etasje: Malte plater.
2. etasje: Malte trefiber plater og malte plater.
Kjeller: Malte murvegger.

Himling: 
1. etasje: Malt trefiberpanel med innbygget spotbelysning.
2. etasje: Malt trefiber panel.
Kjeller: Malt trepanel. Det er synlige himlingsbjelker

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området består av eiendommer preget av påkostet og klassisk trehusbebyggelse og dels unikt romslige hager hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt  med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og nærmere forklaring.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1951

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 128 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 47/44/43 m².
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 40/37/36 m².
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 41/38/36 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra bod i hver etasje, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.
De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er innvendig beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det opplyses særskilt at innredning av kjellerstuen (kalt "Innredet rom") og det minste soverommet i 2. etasje ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene i Tønsberg kommune til " innredede rom til varig opphold". Dersom man ønsker å benytte rommene til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommene godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommene lar seg godkjenne.  

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming ved varmekabler på baderom, vaskerom og innredet rom i kjeller (kjellerstue i dag).

Vedfyring ved koselig peisovn i stuen.

El-skap med automatsikringer og 35 ampere hovedsikringer av type skrusikringer.

Det er innlagt fibernett fra Altibox

Varmtvannsbereder type Høiax på 200 liter.

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger

Parkering

Frittliggende garasje oppført i 2012 med dekke av fliser i garasjerom og leddporter i stål med motorstyring. Innenfor garasjerommet er det en isolert bod. Det er trapp til loftsetasje, hvor det er gode lagringsmuligheter.

Forøvrig er det gode parkeringsmuligheter i gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 1 168 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2051, Festeavgift: 1616, Neste regulering av festeavgiften er 2021

Tomt og hage

Romslig og solrik fellestomt, hvor denne seksjonen ifølge seksjonseringstegninger disponerer den vestlige delen av tomten (se vedlegg salgsoppgaven) Tomten er opparbeidet med stor hageplen, diverse beplantning, busker og trær. Det er belegningsstein i gårdsplass. Det er anlagt en stor terrasse utfor stuen.

Eier

Eli Bjørn Ben Arthur Øye

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Gyldenløves gate, som er kommunal.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplan/kommunedelplan, hvor formålet er boligbebyggelse (nåværende).

Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.05.1952 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 119 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 109 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Kommunale avgifter

Kr. 10 678

Faste kostnader

Det må i tillegg til kommunale avgifter og festeavgift beregnes kostnader til blant annet forsikring, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Pengeheftelser i eiendomsrett

1951/1550-2/91  Festekontrakt - vilkår  
21.05.1951 
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:86 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 214
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pengeheftelser i festerett

1951/1550-2/91  Festekontrakt - vilkår  
21.05.1951 
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:86 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 214
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
Overført fra: 3803-1010/86
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata

2020/1721352-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

2004/2386-1/91  Seksjonering  
18.02.2004 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 80/160

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3803-1010/85

Rettigheter i eiendomsrett
1969/3696-2/91  Bestemmelse om bebyggelse  
26.08.1969 
Overført fra: 3803-1010/86
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:86  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:86 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1010 Bnr:86 Snr:2  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0,4 m
Overført fra: 3803-1010/86

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Internett annonsering (Kr.16 250) Provisjon (Kr.42 500) Tilrettelegging (Kr.12 695) Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.83 320)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?