Til innholdet

Solvang/Heimdal; Romslig, gjennomgående og moderne 3roms | Nytt bad 2019 | vestvendt og solrik balkong

Bjørnsons vei 4A
Prisantydning 2 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 74
BRA: 74 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1973
Tomtareal: 5123 m²

Visninger

søndag 19. mai Kl 16.30 - 17.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Bjørnsons vei 4A 3117 Tønsberg 4. etasje

Boligens innhold og uteplass

Tiltalende og praktisk leilighet med funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på ett-plan i byggets 4. etasje, hvor boligens inndelingen er som følger:

Innvendige rom i 4. etasje:
entrè
stue med utgang til vestvendt og solrik balkong
kjøkken
nytt baderom
2 soverom med garderobeløsning

Uteplass:
Flott balkong med areal på 5,5 m2. Det er adkomst via balkongdør i stuen. Dekke av flis, samt rekkverk i stål- aluminium med frostet glass. Balkongen er vestvendt og høytliggende i terrenget - her er det sol hele dagen.

Utvendige rom:
Det tilhører egen bod i kjeller med areal på 3 m2.

Det er felles sykkelbod på bakkeplan, samt felles vaskerom på kjellerplan.

Standard

Gjennomgående, lys og tiltalende leilighet som gir et godt inntrykk. Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Stuen:
Stuen er et lyst rom, hvor det er rikelig med lysinnslipp. Rommet er møbleringsvennlig med store veggflater og har god plass til både spisebord og salong. Store vindusflater på vestveggen slipper masse dagslys inn i rommet. Det er utgang til vestvendt balkong med svært gode sol- og utsiktsforhold.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er et hyggelig rom hvor det slippes godt med dagslys inn via vinduet mot øst. Pen og tidløs innredningen med lyse, slette fronter og laminat benkeplater (nye 2017), hvor det er rikelig med benkeplass. Det er mosaikkfliser mellom benker og overskap og lysarmatur med stikkontakt under overskap. Videre er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp og komfyr. Det er opplegg for både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Ventilator med kulfilter.

Baderommet:
Badet er helt nytt og ble ferdig renovert i regi av borettslaget april 2019. Badet er pent innredet med gråtonede fliser på gulv og matchende fliser på vegger. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Baderomsinnredningen består av servantbenk nedfelt i innredning med to skuffer, speil og lysarmatur. Videre er det sokkeltoalett og dusjnisje med inn og utfeltbare glassdører.

Soverommene:
Leiligheten har to soverom, begge med plass til bl.a. dobbeltseng, nattbord og kommode. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, mens den mindre soverommet har innebygget garderobe.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett,  laminat og flis.
Vegger: Malt tapet (malt i 2011).
Himling: Malt betong (malt i 2011).

Diverse:
* El-skap med skrusikringer og 35 ampere hovedsikring.
* Det er calling-anlegg ved felles inngang

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Heimdal/Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 1 km til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av to boligblokker og en garasjebygning. Totalt 104 boenheter, 35 garasjeplasser og enkelte forretningslokaler.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

4.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 78/72/72 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad : 4.240,- pr. mnd. 

Totale felleskostnader er kr 4.240,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Canal Digital
* Varmtvann
* Kommunale avgifter
* Rengjøring av fellesarealer
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Sykehuset i Vestfold og følger Halvdan Wilhelmsens Allè til Heimdal. I lyskrysset før Meny tar du til venstre og deretter første til høyre. Bjørnsons vei 4 B er lavblokken på baksiden av Meny. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Oppvarming

Sentralfyrvarme som er inkludert i fellesutgiftene.

Areal og eierform

Areal: 5 123 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Sijana Duhera

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område men er i kommuneplan(03.02.206) avsatt til nåværende bebyggelse. Det er i følge opplysninger fra Tønsberg kommune ingen reguleringsplaner som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.07.1974 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Bjørnsonsvei 2-4, Orgnr.: 950910135 Andelsnr.: 9 Andel fellesgjeld: 61000, Andel fellesformue: 13490, Total gjeld: 4584608

Borettslag består av to boligblokker og en garasjebygning, fordelt over 104 andeler, 35 garasjedeler og enkelte forretningslokaler.

Selskapets totale lån og vilkår:
Serielån fra Handelsbanken
Løpetid 13 år fra 2015
4 terminer med avdrag pr. termin kr. 126.924,-
Flytende rente 2,7 % nominelt p.t.

Borettslaget har nylig pusset opp alle badene i borettslaget og har således tatt opp et nytt felleslån i størrelsesorden 20-25 mill. Dette lånet vil bli fordelt på de enkelte leilighetene. Felleskostnaden har allerede økt.

Sikringsordning:
Borettslaget er ikke tiknyttet noen sikringsordning. En andelseier kan bli medansvarlig for konsekvensene av andre andelseieres mislighold av forpliktelser ovenfor borettslaget.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Prisantydning

2 190 000,- / Felleskostnader: 4 240,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 61 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 251 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 256 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 82143952

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 230119 (Kr.4 500) Oppdaterte bilder mai 2019 (Kr.1 600) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Markedspakke (Kr.11 990) Tønsbergs Blad 230119 (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.36 165)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?