Til innholdet

Stokke sentrum; Innholdsrik eierleilighet m/3 soverom | kjøkken fra 2016 | sydvestvendt balkong | garasje og 2 p-plasser

Tujaveien 2
Prisantydning 2 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 81
BRA: 83 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1998
Tomtareal: 1153 m²

Visninger

tirsdag 29. september Kl 17.00 - 17.45
søndag 4. oktober Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Tujaveien 2 3160 Stokke 2. etasje

Innhold og boligens uteplasser

Boligen er oppført over to plan med innholdsrik løsning og et svært lyst hovedplan i 2. etasje. Boligens inndeling er som følger:

2. etasje
entrè/hall
Baderom/vaskerom med toalett, servant med innredning og dusjhjørne. 
Stue med vedovn og utgang til balkong
Bod

3. etasje:
Trappegang
3 soverom

Uteplass/terrasse:
Sydvestvendt og solrik balkong med areal på 8 m² og adkomst fra stuen. Dekke av impregnerte gulvbord og rekkverk av tette malte kledningsbord

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse over boligens 2 plan som illustrerer inndelingen av boligen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Lys og pen eierleilighet som innvendig er modernisert og oppgradert i 2016 med moderne og delikate farger og innredning.

Boligen gir et lyst og godt inntrykk og innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger

Stuen med utgang til balkong
Stuen er et lyst og flott rom med store vindusflater mot sydvest og vegger i moderne og varme farger. Rommet er enkelt å møblere, med plass til spisebordet og sofa med møblement. Sentralt plassert står den peisovnen. Videre er det utgang til flott og solrik balkong.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har en spesiallaget og delikat innredning fra 2016. Moderne fronter og heltre benkeplater og hvor alle overskap er innkasset i overkant - dette gir enklere renhold og god estetikk. Videre er det mellom over-/underskap flislagt - i tillegg er det montert belysning over benkeplater. Legg merke til den smart spise-/ og arbeidsbenken. Av hvitevarer medfølger oppvaskmaskin, stekeovn/platetopp og amerikansk kjøl- og fryseskap. Over stekeovn/platetopp er det ny ventilator med utlufting over tak.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet er romslig og er innredet med fliser på vegger og fliser på gulv. Det er ny baderomsinnredning, bestående av servant på servantbenk med underskap, speil og overlys. Videre er det sokkeltoalett og badekar med dusj og glassvegg. Det er opplegg for vaskemaskin og strømuttak også for tørketrommel. Badet ventileres via naturlig avtrekk over tak.

Leilighetens soverom:
Det er 3 soverom og alle er strategisk plassert på samme plan. Alle rommene er pusset opp i 2016. Legg merke til den smarte skuffeløsningen på hovedsoverommet.

Innvendige overflater:
Gulv:
2. etasje: Parkett (fra 2016), fliser og laminat.
3. etasje: Laminat og parkett.

Vegger:
2. etasje: Malte plater og tapet.
3. etasje: Malt trepanel og malte MDF- plater.
 
Himling:
2. etasje: Malt trepanel og malt MDF- panel. Det er spottebelysning med dimmer på kjøkken og dimmer på belysning i stue.
3. etasje: Malt trepanel og malt MDF- panel.

Beliggenhet og nærområdet

Her bor du fantastisk sentralt og flott! Med sin geografiske plassering mellom Tønsberg og Sandefjord by, er Stokke sentrum tilhørende Sandefjord kommune i sterk og harmonisk vekst.

Et levende sentrum med bank, en rekke butikker, post, vinmonopol, bibliotek og apotek - alt dette finner du innen knappe 5 minutters gange fra leiligheten. "Rett nede i gaten" finner du matbutikker!

Herfra er det også kort vei til sjøen. For båtinteresserte er det en koselig småbathavn i Melsomvik. Her finnes også strand og badeplasser.

Kort vei til E18 med 4-felts vei hele veien inn til Oslo fra og med 2014. Ca. 3 minutters gangavstand fra leiligheten frem til Jernbanestasjonen i Stokke med hyppige avganger både sydover samt mot Drammen/Oslo/Gardermoen. Til Torp Flyplass er det ca. 10 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer!

For den golfinteresserte er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser. Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte  turområder med stier og lysløyper, bl.a. i Bokemoa. Skoler og barnehager ligger også innenfor gangavstand.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1998

Bygninger og byggemåte

Tujaveien 2 består av 5 leiligheter bygget i tre

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport fra Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 10

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 64/59/57 m².
3.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 26/24/24 m².

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom i leiligheten, bortsett fra bod i 2. etasje, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler

Adkomst - slik finner du frem

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Felleskostnad og hva den inkluderer

Felleskostnaden er på kr. 500,- pr. mnd. og inkluderer følgende;

* Snørydding fellesarealer
* Utvendig maling
* Andre nødvendige utvendige kosmetigheter

Oppvarming

Det er elektrisk oppvarming via varmepumpe i stue og varmekabler på baderom. Forøvrig elektrisk oppvarming via stedvis panelovner.

Vedfyring ved peisovn i stuen.

El- skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer.

Varmtvannsbereder type vegg-modell - ny i 2019

Ventilasjon via ventiler i vinduer og naturlig ventilasjon over tak.

Parkering

Garasje oppført i 1998, areal på 20 m² og plass til 1 bil. Dekke av støpt betong og innvendige vegger og himling av gipsplater. Uisolert stål leddport.

I enden av garasjerekken disponerer boligen en bod med areal på 2 m². Støpt gulv og vegger i tre. Felles gangareal foran bod.

Det tilhører, i tillegg til garasjen, to egne biloppstillingsplasser til leiligheten

Areal og eierform

Areal: 1 153 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten og uteområdet er opparbeidet hagetomt med egne og felles utearealer. Leiligheten disponerer eget uteareal syd for inngangsparti. Gårdsplass er asfaltert.

Tinglyste servitutter og rettigheter

1940/9000041-2/200  Bestemmelse om bebyggelse  
16.10.1940 
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Opprinnelig dok nr 2297/1940 fra TØNSBERG TINGRETT
Overført fra: 0720-22/1/40
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/9002158-2/200  Pantsettelseserklæring  
24.12.1997 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1316886
Panterett til sameiet for kr 10.000,- som sikkerhet for
fellesutgifter
Opprinnelig dok nr 16944/1997 fra TØNSBERG TINGRETT
Overført fra: 0710-422/219/0/4 F

Seksjonering:
1997/9002158-3/200  Seksjonering  
24.12.1997 
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
sameiebrøk: 89/562

Eier

Geir Sjøholm

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra offentlig vei

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Stokke sentrum nord med vedtakstdato 21.09.1992 og reguleringsformål boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og krav om felles planlegging.

Eiendommen ligger 30 meter vest for båndleggingssonen til vedtatt korridor for ny jernbane. For mer informasjon om jernbaneprosjektet vises til: http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.02.2003. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 590 000,- / Fellesutgifter: 500,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 73 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 663 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Kommunale avgifter

Kr. 9 364

Faste kostnader

Utover utgifter for felleskostnad og kommunale avgifter må en beregne kostnader til blant annet innvendig forsikring, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Adgang til utleie

Leiligheten kan fritt leies ut. Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 2 590 000,-) (Kr.36 900) Tilrettelegging (Kr.8 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.16 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.69 220)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Alt av hvitevarer på kjøkken medfølger salget. Lampe over spisestuebordet medfølger ikke.

Sameiet har planlagt å koble eiendommen til FIbernett (Altibox) ila høsten 2020.

Vedrørende kjøkkenet:
Vedlikehold: Siden kjøkkenet er håndlaget, så må det vedlikeholdes. Det må smøres på herdelakk inne i skap (de er oljet) fra tid til annen. (hvis ikke vil det lukte olje) Det samme gjelder benkeplaten.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?