Til innholdet

Stokke sentrum - Lys gjennomgående 2-roms i 2.etg. Solrik balkong. P-plass. Sentralt og tilbaketrukket!

Jevnakerveien 7A
Prisantydning 1 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 57
BRA: 57 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1962
Tomtareal: 1566 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mars Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Jevnakerveien 7A 3160 Stokke 2. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i Stokke sentrum med umiddelbar nærhet til dagligvareforretning, bank/post, vinmonopol og andre sentrumsfunksjoner i Stokke sentrum.
Kort avstand også til jernbanestasjonen med god offentlig kommunikasjon til Tønsberg og Sandefjord. Her kan du leve uten storbyens stress og samtidig ha byens mange fordeler rett utenfor døren. Her kan man gå til alt! Stokke har fine tur- og rekreasjonsmuligheter med kort vei til bademuligheter og lysløyper vinterstid. 18 hulls golfbane finnes også kun få minutter med bil unna. Ca. 5 minutter til sjøen med småbåthavner og gode badeforhold.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Flermannsbolig fra 1962 som er organisert i borettslag. Leiligheten ligger i 2. etasje og har adkomst via felles oppgang.
Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For
ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm

2.Etasje: Gang, bad, soverom, kjøkken, spisestue, stue og terrrasse.

Leiligheten disponerer følgende tilleggsarealer:
Bod 1 (kjeller) = 7 kvm
Bod 2 (kjeller) = 10 kvm
Bod på loft.
Tilgang til felles vaskekjeller.

Standard

Velkommen til Jevnakerveien 7 A!
Lys og tiltalende 2 roms leilighet med solrik beliggenhet. Dette er en leilighet som er beliggende sentralt i Stokke og gir et positivt inntrykk.

Gulver er dekket med laminat og vegger er malt/malte plater, foruten bad som har flis på gulv og vegg.

Felles overbygget inngangsparti, og felles trappegang. Når man kommer inn i leiligheten har man en lys gang med åpen garderobeløsning og flis på gulv.

Badet inneholder innredning med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett. Det er fliser på vegger og gulv. Taket har malte plater. Gulvet har elektriske varmekabler og det er naturlig ventilering. Det er felles vaskerom i kjeller med avsatte plasser til egen vaskemaskin. Det er også plass til å plassere vaskemaskin på badet i leiligheten.

Kjøkkenet har innredning med profilerte trefiberfronter og benkeplate av laminat. Normal bruksslitasje på innredning og overflater. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Rommet har god størrelse, og plass til spisebord.

Soverommet er meget romslig og har mye garderobeplass.

Koselig stue med utgang til solrik balkong vendt mot fellesarealer/felles hagedel.
Vevdovn plassert i stuen. Plass til stue og spisestuemøblement.

2 boder i kjeller og 1 bod på loft medfølger leiligheten.

Velkommen til en hyggelig visning!


Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 8 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 8 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Elementer hvor TG-2 (oransje) tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden, er det blant annet kommentert at: Det er værslitt/oppsprukket trevirke på balkong. Fliser har stedvis bom og løse fuger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen på bad, og rommet har kun naturlig ventilasjon. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank som er plassert i felles kjeller.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming.

Parkering

Borettslaget har ikke garasjer, det er 10-15 p-plasser på området. A og B blokkene har egne plasser.
Det er montert noen el-bil ladepunkter i selskapet vår/sommer 2022.

Areal og eierform

Areal: 1 566 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Herman Rying Borge

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Frydenbergjordet (24.9.1999) og Reguleringsformål: Boliger og Kjørevei.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.10.1962. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Frydenberg Borettslag, Orgnr.: 954246426 Andelsnr.: 4 Andel fellesgjeld: 222000, Andel fellesformue: 46621
Borettslaget består av 12 andelsleiligheter fordelt på to hus, Jevnakerveien 7A og B.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har felles grunnavtale med Viken Fiber med altibox, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBBK01-98207751839
Restsaldo: 2.358.304,-
Restløpetid: 20 år 10 mnd.
Flytende Rente: 4,65%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.


Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 790 000,- / Felleskostnader: 5 998,- Kommunal avgifter, drift og vedlikehold, tv og internett, forr.fører, forsikringer, renter og nedbetaling av f.gjeld, renhold, måking m.m.

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) 222 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 012 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 018 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 25.01.2023 Formuesverdi : 523 276,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 12500 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 561596

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:523 276,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Pliktig medlemskap i velforening/sameie

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.


Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.1 800) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 012 000,-) (Kr.42 252) Relansering på FINN.no (Kr.1 000) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.12 400) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480) Totalt kr. (Kr.106 052)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger
Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?