Til innholdet

Stokke - Storevahr! Alt på et plan, dobbel garasje på 60kvm! Kort vei til sjøliv, strand og båthavn!

Ravnøveien 72
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 120
BRA: 180 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1989
Tomtareal: 892 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 17. februar Kl 15.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Ravnøveien 72 3160 Stokke

Adkomst

Fra Tønsberg: I rundkjøringen ved Jarlsberg Travbane tar man mot Stokke/Melsomvik. Følg Melsomvikveien forbi Stokke golfbane og ta rett frem i neste rundkjøring. Følg Storevarveien/FV554 over Solnesåsen mot Storevahr. Gåsøveien følger til venstre og Ravnøveien følger som første til høyre. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen har en fordelaktig beliggenhet i et meget barnevennlig og veletablert boligområde på Storevahr. Umiddelbar nærhet til tennisbane, fotballbane (skøytebane om vinteren) og flotte friområder med fine turmuligheter. Kort avstand også til sjø/badestrand, småbåthavn med mulighet for leie av båtplass, skoler og Stokke sentrum med de fleste sentrumsfunksjoner. Eiendommen er beliggende i boligfeltet med lite/ingen sjenerende gjennomgangstrafikk. Solrik beliggenhet med friområde rett utenfor døren.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1989, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig fra 1989 med alt på en flate. Huset er oppført i tre over plate på mark med ringmur. Utvendig kledning av liggende trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.
Det er utført en del oppussing og oppgraderinger av boligen i senere tid. Bl. annet er el-anlegget oppgradert og det ble montert ny kjøkkeninnredning i 2016. En del overflater er også pusset opp nylig. Således fremstår boligen i god tilstand, alder tatt i betrakting. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 191 kvm

Denne eneboligen er på et plan og inneholder: Vindfang, stue, spisestue, kjøkken, soveromsgang, vaskerom med wc, bad og 3 soverom.
Dobbel garasje (60 kvm), lagringsloft og utebod.

Standard

Velkommen til Ravnøveien 72!
Enebolig med meget populær beliggenhet, fine solforhold og nærhet til strand og sjøliv.
Romslig og god stue. I stuen er det god plass til både sofakrok og egen del til spisestue. Kjøkkenet er fra 2016 i eget rom, med fin plass til spisegruppe og frokostkaffen.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og vindu som slipper inn naturlig lys.
En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære. Vi må også fremheve de nydelige uteplassene på tomten, samt den store isolerte dobbeltgarasjen på ca. 60 kvm.
En fin enebolig hvor man kan flytte rett inn. 

Inngangsparti, entre og gang:
Delvis overbygget inngangsparti til boligen. En romslig gang med garderobe og varmekabler. 
Det er også egen inngang til vasskerommet.

Kjøkken:
Innredning fra 2016 med slette fronter og benkeplate av laminat. Det er flisimiterte plater på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp, microbølgeovn og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass.
God plass til spisegruppe på kjøkkenet. Perfekt til frokosten og lekselesing.
Rommet er i adskilt løsning mot stuen og spisestueavdelingen, men i praktisk nærhet.

Stue/spisestue: 
Stuen har god plass til sittegruppe og spisestue. Denne delen er i nær tilknytning til kjøkkenet. Det er plass til stort spisestuemøblement, så her kan man dekke til langbord for familie og venner.
Rommet er malt opp i lyse farger og det er godt med vinduer som slipper inn naturlig lys fra flere kanter.
Fra stuen er det utgang til en herlig stor terrasse og videre til hagen.
Peis som deler stuen med spisestuen, samt varmepumpe fra 2016.

Baderom/vaskerom:
Baderommet ligger praktisk plassert i forbindelse med soverommene.
Taket er belagt med malte plater, vegger er belagt med tapet og gulvet er belagt med belegg.
Det er varmekabler i gulvet og mekanisk avtrekk.
Badet er fra byggeår og inneholder toalett, baderomsmøbel med vask og dusjkabinett.
Eget vaskerom som inneholder ekstratoalett, servant, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Det er totalt 3 soverom i boligen. Disse ligger fra egen soveromsgang i egen fløy.
Rommene har lyse farger, pene gulver og lysemalte tak. 

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. Deilig sør/vest-vendt terrasse med gode solforrhold. Flat og pen opparbeidet hage på fremsiden av huset og noe naturtomt bak. Fin gruset gårdsplass med kantstein, bed og busker.
Terrassene ut fra stuen har godt med sol på dagen og utover ettermiddagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmekabler i gang, bad og et soverom, peisovn og varmepumpe i stue, forøvrig elektrisitet.

Parkering

Stor dobbelgarasje (60kvm) i tilknyttning til huset. Forøvrig i egen asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 892 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Christer Løwe Solberg Trine-Mari Hansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn og vedtaksdato: Storevahr (2.1.1978). Formålet er gangvei, kjørevei og boliger.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.01.1990. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 290 000,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 94 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 384 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 04.02.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

Tide forsikring Polisenummer: 7044068

Kommunale avgifter

Kr. 9 179

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Kommunale opplysninger (Kr.3 060) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 130219 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 290 000,-) (Kr.42 770) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.83 425)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?