Til innholdet

Stokke/Lågerød - Nyere og tiltalende leilighet med 2 sov. Lys og hyggelig standard. Solrik vestvendt veranda! Garasje!

Lågerødtoppen 7B
Prisantydning 2 650 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 74
BRA: 77 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Tomtareal: 1803 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 11. februar Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Finn.no: Lokalområde

Stokke / Lågerødåsen

Adresse

Lågerødtoppen 7B 3160 Stokke 2. etasje

Adkomst

Fra E-18 tar man av mot Stokke. Kjør mot Stokke sentrum og ta inn Grimestadveien til venstre rett før jernbaneovergangen. Følg veien i ca. 1,5 km til Veidele og ta så til høyre inn på Lågerødtoppen. Eiendommen vil komme på venstre hånd. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på boligen og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Høytliggende i dette rolige, sentrumsnære og populære boligområdet, bor du "midt i smørøyet". Lågerødåsen er på kort tid blitt et populært boligområde for alle aldersgrupper. Flotte turløyper og kilometervis av natur nærmest rett utenfor døren!
Med sin geografiske plassering mellom Tønsberg og Sandefjord, er Stokke et sted i sterk og harmonisk vekst. Til nevnte byer, er det bare ca. 15 minutter med bil. Stokke har fått et levende sentrum med en rekke butikker, post, vinmonopol, bibliotek, helsetjenester, m.m.
Fra Lågerødåsen er det også kort vei til sjøen. For båtinteresserte er det en koselig småbathavn i Melsomvik. Her finnes også strand og badeplasser. Kort vei også til idylliske Akersvannet.
Kort vei til E18 med 4-felts vei hele veien inn til Oslo. Jernbanestasjonen i Stokke sentrum har hyppige avganger både sydover samt mot Drammen/Oslo/Gardermoen. Til Torp Flyplass er det knappe 15 minutter med bil!
For den golfinteresserte, er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser. Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte turområder med stier og lysløyper, bl.a. i Bokemoa.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i 2. etasje av en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen har adkomst via utvendig trapp. Bygningen er oppført i trekonstruksjoner over støpt plate på mark. Taket er valmet og har betongtakstein. Det medfølger også en garasjeplass og utvendig bod i fellesanlegg.
Boligen er oppført i 2016 og fremstår således som tilnærmet ny. Det registreres fagmessig utførelse og god kvalitet på materaler. Det er ikke observert avvik på befaringsdagen utover normal bruksslitasje.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

2.Etasje: Gang, teknisk rom, vaskerom, bad, 2 soverom, stue/spisestue, kjøkken, vestvendt terrasse.
Tilleggsarealer:
Utvendig bod - 5 kvm. Garasje i fellesanlegg - 18 kvm.

Standard

Velkommen til Lågerødtoppen 7 B!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i halvåpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen, og en flott peisovn.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale fine lyse farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv/ fibernett i stuen.
Utgang til en nydelig, solrik vestvendt terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom i halvåpen løsning til spisestuen og stuen.
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Det er skiferfliser (e.l) på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: Kjøl-/frys, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp, samt høytalersystem.
God plass til spisebord også her.

Soverom:
Soverommene vender mot nord, noe som gjør at man har et svalt rom på sommeren.
Hovedsoverommet har godt med garderobeplass i skyvedørsgarderobe.
Leilighetens andre soverom er noe mindre, men også her med garderobeplass.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med vask og dusjkabinett.
Lyse fliser på vegg og gråtonede på gulv. Termostatstyrte varmekabler.
Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på eget vaskerom, også her med varmekabler.
Rommene er mekansik ventilert, og har luftespalte i dør.

Terrasse/uteplass:
Terrassen er vendt mot vest som gir godt med sol hele dagen, og utover kveldingen.
Terrassen er delvis overbygget. 
Fin plass til sofagruppe.
Fra terrassen er det godt med utsyn og ingen gjenboere.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Vedfyring og elektriske varmekabler i gang, vaskerom og bad.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjerekke. Ellers gjesteparkering og utenfor egen garasjeport.

Areal og eierform

Areal: 1 803 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Jørgen Skovly Bø

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, friområde og hensyn landskap, vedtatt den 02.11.2015.
Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Lågerødåsen (ID 710 19970008) med formål kjørevei og konsentrert småhusbebyggelse, vedtatt den 13.12.1999.
Relaterte planer: Lågerødåsen C1- endring (ID 19970008E01), vedtatt 26.04.2017.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2012/968197-1/200  Seksjonering 15.11.2012 
opprettet seksjoner: snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 81/604

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.02.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Lågerødåsen B1 Sameie, Orgnr.: 912240541 Total formue: 111699
Sameie: Lågerødåsen B1 Sameie, Orgnr.: 912240541
Sameiet består av 8 boligseksjoner.
Ingen krav til styregodkjennelse
Ingen forkjøpsrett
Dyrehold er tillatt.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 650 000,- / Fellesutgifter: 1 300,- Felles bygningsforsikring, grunnpakke tv og internett, snømåking, diverse vedlikehold, felles strøm og avsetting til fremtidig utv. vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 78 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 728 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 21.01.2019

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 2183926

Kommunale avgifter

Kr. 8 644

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 650 000,-) (Kr.31 800) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.1 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Totalt kr. (Kr.71 454)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?