Til innholdet

Stokke/Var - Lettstelt oppusset rekkehus med alt på ett plan - 2 soverom, stor terrasse - idylliske omgivelser!

Varveien 38
Prisantydning 3 190 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 72
BRA: 72 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1992
Tomtareal: 2127 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

tirsdag 8. november Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Varveien 38 3160 Stokke 1. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i stille og rolig boligområde. Kun 15 minutters gåtur langs sykkelsti til Stokke sentrum med alle sentrumsfunksjoner, jernbanestasjon mm. Gangavstand til flotte kyststier og Melsomvik med friområder og badestrender. Byturen kan du like gjerne legge til Sandefjord som til Tønsberg sentrum. Her kan man bo landlig og idyllisk i naturskjønne områder samtidig som man har kort vei til ulike sentrum og byer.
God bussforbindelse både til Tønsberg og Sandefjord. Forøvrig kort vei til E-18 og Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Rekkehus fra 1992 med alt på en flate. Boligen har kjøkken fra 2017 og bad fra 2022. Det er også gjort en oppgradering
av det elektriske anlegget i 2022. Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm

1.Etasje: Vindfang, Gang, 2 Soverom, Bad, Stue/kjøkken og terrasse.
Delvis gulvet lagringsloft.

Standard

Velkommen til Varveien 38!
Boligen er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen er gjennomgående og med store lysflater som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, innholdsrikt kjøkken, lyst flislagt bad, 2 soverom, og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn boligen".
Vi må også trekke frem den flotte terrassen på hele 40kvm med nydelig utsyn!

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater, som gir godt med naturlig lysinnslipp.
Rommet er malt i nøytrale fine farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv i stuen, samt montert luft/luft varmepumpe. Pipeløpet er plassert i stuen.
Utgang til en nydelig stor terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til stuen og spisestuen. Godt med benk og skapplass. Barløsning mot spisestuen.
Innredning fra 2017 med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er laminatplate på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Komfyrvakt er montert og waterguard blir montert før overtagelse.

Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten.
Hovedsoverommet har godt med plass til garderobeskap.
Leilighetens andre soverom er noe mindre, men har også her plass til garderobe.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet er totalrenovert i 2022. Eier opplyser at smøremebran, elektrisk og rør er utført av fagfolk. Legging av fliser og montering av baderomsplater er montert som egeninnsats. Sluttmontering av rørlegger pågikk under befaringen. Det er fremlagt bildedokumentasjon som viser at arbeidene er fagmessig utført.
Badet inneholder innredning med 2 stk servanter, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og veggmontert toalett.
Det er mekanisk avtrekk.

Terrasse/uteplass:
Utgang til den store terrassen på hele 40 kvm ut fra stuen.
Terrassen har nydelig utsyn over landlige omgivelser, og har godt med sol hele dagen.
Terrassen er delvis takoverbygget.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 15 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Luft-/luft varmepumpe i stuen.
Pipeløp i stuen.
Varmekabler i stue/kjøkken og gang.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles gruset gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 2 127 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Ole Martin Gundersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Lillevahrskogen næringsareal (24.5.1988) og med Reguleringsformål: Boliger.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.03.1992. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 190 000,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 279 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 27.10.2022 Formuesverdi : 595 201,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 6474 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:595 201,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.13 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 190 000,-) (Kr.44 660) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.88 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Naboene ønsker å utbedre gårdsplass for å få bedre plass til biler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

1990/9001041-2/200  Seksjonering, 18.09.1990 
opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig
sameiebrøk: 25/100
Opprinnelig dok nr 14147/1990 fra TØNSBERG TINGRETT

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?