Til innholdet

Stor eierleilighet på 130 m² m/utsikt til byen og sjøen på "byens tak". Dbl. garasje og heis. 2 balkonger og 1 terrasse!

Sundveien 23O
Prisantydning 5 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 130
BRA: 130 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2001
Tomtareal: 3349 m²

Finn.no: Lokalområde

BYFJORDEN TERRASSE - KALDNES/VALHALLA

Adresse

Sundveien 23O 3128 Nøtterøy 3. etasje

VELKOMMEN TIL BYFJORDEN TERRASSE OG DENNE HERLIGE SELVEIERLEILIGHETEN MED ALT PÅ ETT PLAN

Velkommen til denne lekre og ikke minst svært romslige selveierleiligheten i øverste bygg ved Byfjorden terrasse. Her bys de på en lekker og moderne selveierleilighet på hele 141 m² grunnflate i 3. etasje, nest øverst i bygget, med svært solfylt og usjenert beliggenhet. Her bor du luftig til som eneste leilighet i etasjen med fire yttervegger mot "det fri".

Leiligheten troner i øverste rekke med flott utsikt over byen, sjøutsikt flere veier, sol fra morgen til sen kveld og rolige omgivelser. Fra to overbygde balkonger mot sjøen og byen kan man nyte utsynet. Syd-vestsiden av leiligheten flukter med et stor hageterreng hvor man disponerer en markterrasse.

Hjemmet byr på det "lettvinte liv" i fantastiske omgivelser med utsikt over Tønsberg by, Slottsfjellet, Byfjorden og den nye bydelen på Kaldnes.
Med gangbroen fra Kaldnes har man i dag få kun få minutters gangavstand til Tønsberg sentrum i tillegg til flotte rekreasjonsområder og forretninger i det umiddelbare nærmiljøet.

Leiligheten har løsning med alt på ett-plan med rominndeling og innredninger som er svært gjennomarbeidet for å gi gode bokvaliteter med fleksible løsninger og moderne bokomfort. Du møter bl.a. en imponerende romslig vinkel stue-/spisestue med utgang til en av balkongene mot byen samt terrassen i vest og stort og nylig oppgradert kjøkken m/stor spiseplass hvor begge rommene har store glassflater mot byen, et meget romslig og delikat baderom, separat vaskerom, ekstra gjestetoalettrom, tre soverom hvorav to med plass til dobbeltseng, stor hall/entre og godt med bodplass.

Leiligheten har også suverene parkeringsfasiliteter. Bilen din parkerer du trygt og godt i integrert dobbbeltgarasje to etasjer under leiligheten. Denne er isolert med 2 p-plasser, har doble garasjeporter og bodrom/hobbybod. Det er også lagt opp el-bil lader inne i garasjen.

Man har også heis direkte opp til leilighetens inngang - en eksklusiv og ikke minst suverent lettvint løsning.

På vegne av selger og Z-eiendom v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en leilighet vi tror vil begeistre deg!

Leilighetens særpreg i korte trekk

* Supersentralt beliggende med kort gangavstand til byen
* 3. etasje (nest øverst) ved sameiets øverste bygning på "byens tak" - Byfjorden terrasse
* To overbygde balkonger mot bysiden
* Terrasse på bakkeplanet mot hageanlegg i sydvest
* Utsikt mot Tønsberg sentrum, Slottsfjellet og innseilingene til byen
* Alt på ett plan og grunnflate på hele 141 m²  og primærrompå 130 m²
* Leilighet som byr på "eneboligens fortreffeligheter" med sin herlige størrelse
* Ypperlige solforhold med sol fra morgen til sen kveld
* Her bor du svært usjenert og nærmest i din egne "oase"
* 2 stk. garasjeplasser i "egen avdeling" i byggets nederste etasje 
* Nylig installert El-bil lader som medfølger
* Stor isolert bod på ca. 10 m² i tilknytning til garasjen
* Heis rett opp til leiligheten
* Mer lettstelt kan man neppe ha det
* Moderne og tiltalende fargebruk
* Alle innervegger og himlinger er nymalt i 2019 (unntatt kjøkken)
* Alle eikeparkettgulv er nyslipt og "hvitpigmentert" i 2019
* Et herlig antall vinduer slipper inn lys og utsikt
* Meget romslig stue-/spisestue med gasspeis og vinduer ut mot byen/sjøen
* Stort spisekjøkken ut mot byen og sjøen hvor innredning har nye dørfronter
* Tre soverom - samtlige med skyvedørsgarderober
* Stor og lyst baderom
* Ekstra gjestetoalettrom gjør at leiligheten har to toaletter
* Separat vaskerom 
* Varmekabler i bakken opp til sameiet (dekkes via fellesutgiftene)
* Kort gangavstand til Kaldnes brygge og Tønsberg by
* Flotte turområder i Teieskogen

Beliggenhet og nærområdet

Leiligheten ligger høyt og fritt til i et av byens mest attraktive leilighetskompleks.

Byfjorden terrassen ligger innerst i blindvei og dermed fri for sjenerende gjennomgangstrafikk. Med gangbroen fra Kaldnes har man i dag få kun få minutters gangavstand til Tønsberg sentrum. Gangbroen går mellom Kaldes brygge og "Brygga i Tønsberg".

Det er gangavstand også til skoler, barnehage, badeland/treningssenter, flotte rekreasjonsmuligheter bl.a. i Teieskogen samt offentlig kommunikasjon. Et par drøye steinkast unna finner du Spar dagligvareforretning.

Ved Kaldnes brygge, som ligger på nedsiden av Byfjorden terrasse, er hvor det er skapt en helt ny, ''levende'' bydel med bl.a. ulike forretninger, restauranter, cafeer, en rekke kulturtilbud, friområder m.m. Hit er det kun noen få minutter å gå fra leiligheten.

Innen gangavstand når du alle ytterligere servicetilbud i Tønsberg sentrum hvor man finner alt av bymessige fasiliteter. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og puber, samt populære Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bryggelangs er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Gangavstand også til bl.a. Tønsberg jernbanestasjon og Sykehuset i Vestfold som ligger på motsatt side av Tønsberg sentrum, ca. 15 minutters gange.

Fra Byfjorden terrasse er det få minutter med bil til Nøtterøy golfklubb på Borgheim, Vestfold Golfklubb, samt golfbane i Borre.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2001

Innhold og rominndeling

Leiligheten er svært romslig og kan trygt kalles et hjem med "eneboligens fortreffelighet i leilighetsform" med sin fantastiske størrelse, usjenerte beliggenhet og ikke minst at man bor i nest øverste etasje med frie yttervegger mot alle fire sider som eneste leilighet i etasjen. 

Leiligheten har følgende arealeffektive løsning:
HALL/ENTRE med adkomst fra innvendig fellesgang m/heis og trapp og romslig og moderne garderobeløsning med dobbel walk-in garderobe.

Meget stort SPISEKJØKKEN med plass til langbord og utgang til herlig balkong.

Svært romslig STUE-/SPISESTUE med vinduer på rekke og rad mot tre sider. Herfra er der også balkongdør ut til en av leilighetens flotte balkonger med kveldssol og noe utsikt mot sjøen og byen. Det er også utgang til terrassen på sydvestsiden.

Romslig BADEROM med blant annet dusjkabinett, toalett, badekar og baderomsinnredning med servant.

GJESTETOALETTROM med servant og inngang fra hall/entre. 

TRE SOVEROM hvorav alle oppleves som lyse og romslige. Samtlige soverom har skyvedørsgarderober med god oppbevaringsplass.

Praktisk VASKEROM med skapinnredning og arbeidsbenk.

Leilighetens to solfylte balkonger og terrassen på motsatt side

Hjemmet har suverene uteplasser. Det som også gjør leiligheten spesiell er at man kan gå ut til to balkonger mot byen/sjøen samt  til sydvestvendt terrasse/hage på motsatt side. Her er det bare å følge sola rundt helt til solen faller ned i nord-vest i retning mot Jarlsberg hovedgård sent på kvelden på sommeren. 

Det er delvis overbygde balkonger ut for både stuen og kjøkkenet som hver seg er på ca. 11 m². Begge balkongene er orientert mot sjøen og byen hvor man kan nyte lange soldager og flott utsyn flere veier. Disse er bygget i tre med bærekonstruksjon i stål, rekkverk i malt tre og gulv av impregnerte terrassebord.

På bakkeplanet mot vest tilhører det en markterrasse ut for stuen mot vest og mot hageanlegget samme vei. Denne ca. 4,5 m² uteplassen har støpt platting med skiferflis.

Leilighetens to garasjeplasser på totalt 32 m²

Leiligheten har sjeldent herlige garasjefasiliteter med 2 stk. garasjeplasser i nederste etasje, to etasjer rett under leiligheten. Disse to plassene er svært gunstig plassert side-om-side for hverandre som helt adskilt garasjedel fra øvrige garasjeplasser i etasjen. Garasjeplassene ligger nærmest byggets hovedinngang og dermed med enkel tilkomst. Eier har fått lagt opp ladestasjon for El-bil (32 A) som medfølger. Garasjerommet har innkjøring fra 2 stk. hvitlakkerte stålporter (leddporter) med elektrisk portåpner til begge portene. Garasjen er svært lys med hvitmalte vegger, betongstøpt gulvdekke og innlagt lys samt strømuttak.

Egen bod utenfor leiligheten

Det tilhører egen bod innenfor og i tilknytning til egen dobbel garasje. Boden er på ca. 10 m² og er isolert. Et ypperlig og lyst rom med mange muligheter, skjermet fra øvrige garasjeplasser i etasjen.

Planskisser over leiligheten

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leilighetens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Planskissen viser ikke leilighetens utvendige bod og de to tilknyttede garasjeplassene.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for benevnelsen av rommene. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 141 kvm

3. etasje - alt på ett plan: P-ROM/BRA/BTA ca. 130/130/141 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i leiligheten er inkludert i oppgitte primærrom.

Garasjeplasser (2 stk.) på til sammen ca. 32 m² og med tilhørende bod på ca. 10 m² er kke er medtatt i noen av totalarealene og kommer således i tillegg til de oppgitte arealene.

Alle arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Leiligheten er moderne og tidsriktig innredet. Den bærer preg av pent bruk, godt vedlikehold og ikke minst innredninger av god standard. Den er malt i moderne og innbydende farger hvor alle innervegger og himlinger ble nymalt i 2019 med unntak av på kjøkkenet. .

Gulv, innervegger, himlinger og belistning:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er lyse og klassiske 3-stavs eikeparkettgulv i alle rom med unntak av baderom, vaskerom og gjestetoalettrom hvor det er fliser med varmekabler. Parkettgulvene er i 2019 slipt og behandlet med "hvitpigmentering" for lyst uttykk. Dette er gjort i alle rom unntatt i entre/hall.

Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i samtlige rom med unntak av på baderommet hvor det er flislagte vegger.  Utstrakt bruk av lyse og moderne farger gir en suveren helhetsfølelse og et lunt og moderne uttrykk til leiligheten. Himlinger består i all vesentlighet av hvitmalt murtak  med unntak av i rom med senket himling hvor det er hvitmalte gipstak. Hvitmalte profilerte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er hvitmalt.

Stue og spisestue med utgang til terrasse mot vest og balkong mot sjø/by:
Dette rommet er nok utvilsomt leilighetens innvendige høydepunkt! Et imponerende stort rom med vinduer mot tre yttervegger, utgang til både balkong og terrasse/hage og svært god planløsning. Tross alle vinduene som gjør rommet svært lyst og innbydende, har stuen også godt med veggplass. Rommet har flere "soner" med TV-stue avdeling i vinkeldel v/utgangen i sydvest og sofa-/loungeavdeling sammen med spisestueavdeling i sonen mot byen og sjøen. Den lekre hjørnegasspeisen er smart plassert med innsyn fra flere steder. Denne gir ekstra god varme i vinterhalvåret og gir koselig peiskos på mørke vinterkvelder. I sonen for TV-stue er det plassbygget løsning for integrering av TV skjerm og mediautstyr. Her medfølger et BOSE anlegg med diverse høyttalere.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et moderne og stilrent kjøkken. Herlig løsning med utgang til egen balkong hvor rommet ligger på hjørnet av bygget med vinduer begge veier. Herfra ser man faktisk helt ut til Presterødkilen/Træla. I sonen mot balkongen er det avsatt plass til stort spisebord og veggflate med plass til f.eks. stor TV-skjerm dersom ønskelig. Større deler av innredningen er oppgradert i 2018 hvor det er installert nye frontdører til all innredning, nye benkeplater samt nye seksjoner til oppvaskbenk og komfyr/ stekeovn. Vinkelløsningen gir godt med boltreplass til rommet og ikke minst rikelig med benke-/arbeidsplass. Underskapene har utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer og samtlige overskap er ført helt opp til himlingen.

Alt av hvitevarer og utstyr medfølger:
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate - Electrolux fra 2018
* Integrert stekeovn i underskap - Electrolux fra 2018
* Oppvaskmaskin - Miele fra 2018
* Frittstående kjøle-/frysekap - side by side m/isvanndispenser - Whirlpool
* Water stop - installert 2018 
* Ventilatorhette tilkoblet mekanisk avtrekk
* Fliser mellom over-/underskap
* Stikkontakter og benkebelysning skjult bak lyslister i underkant av overskap

Leilighetenes store og lyse baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Badet innbyr til velvære med sine lyse og klassiske fliser i hvitt, stort vindu (glass som hindrer innsyn) som gir flott lysinnfall og svært god plass. Legg merke til gulvflisene som er lagt i diagonal løsning! Badet har en imponerende størrelse og er blant annet innredet med dusjhjørne med glidedører av herdet glass, frittstående badekar m/dusjanretning, toalett og rikelig med baderominnredning med god oppbevaringsplass på to sider av rommet.

Hall/entre m/walk in garderrobe og tilknyttet gjestetoalettrom:
Leiligheten har adkomst fra heis eller trapp - fritt valg! Man deler heisen med naboleilighetene i øvrige etasjer, men det er kun denne leiligheten som har heis i 3. etasje. Vel inne fra felles trappe-/heisgang er det en innbydende og romslig entre/hall som ønsker deg og dine gjester velkommen inn! Ytterklær, skotøy og utstyr ryddes pent bort i en åpen og gjennomtenkt walk-in garderobe. En imponerende og stilfull løsning! Toalettrommet har inngang fra rommet og gjør sitt til at leiligheten har to toaletter. Dette rommet er innredet med flislagt gulv med varmekabler og klassisk veggmontert servant.

Vaskerommet:
Vaskerommet er et lyst og deilig rom med god og praktisk løsning. Med separat vaskerom slipper man å plassere vaskemaskin og tørketrommel på baderommet! Vinduet mot syd-øst gir lysinnslipp. Også her er det varmekabler i gulvet. Praktisk innredet med benke-/arbeidsplate med nedfelt vaskekum og plass til både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten. Rommet har også en takhøye overskap med god oppbevaringsplass. Rommet har også lysarmatur til benkeplaten med stikkontakt under overskap.

De tre soverommene - alle med skyvedørsgarderober:
Leiligheten har tre lyse og trivelige soverom, alle med skyvedørsgarderober fra vegg-til-vegg.  Rommene er av slik størrelse at det er plass til dobbeltseng i begge rommene som har vindu mot hagen i syd-vest.
Hovedsoverommet ligger på hjørnet lengst unna leilighetens stueareal og dermed også nærmest leilighetens baderom. Rommet har en praktisk "forgang". Deler av garderobedelen i soverommet vegg-i-vegg begrenses av innkassingen den plassbygde stereo-/TV-løsningen i tilstøtende TV-stue.

Øvrige detaljer for eiendommen:
* Varmtvannsbereder type Høiax 200 liter fra byggeår
* Ventilasjonsanlegg fra Flexit for toalettrom, bad og vaskerom.
* El-skap med automatsikringer og 50 A hovedsikringer
* Innlagt fibernett for TV og internett
* Rør-i-rør vannkoblingsskap for leilighetens VVS-anlegg
* Hovedstoppekran i fordelerskap på vaskerom

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Byggemåte

Seksjonsleilighet oppført i betong, stål og murverk på fjell. Bygget er på fire etasjer hvorav denne dekker hele bygges 3. etasje. Yttervegger over grunnmurer i bindingsverk kledd med ytterkledning av tre av stående panel med over og underliggere. Etasjeskiller i betong/huldekker. Sperretak i tre med saltakkonstruksjon tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Isolerglassvinduer og terrasser og altaner i tre. Innadslående og fastkarmvinduer med 2 - lags glass, utenpåliggende sprosser og ventiler i overkant. Inngangsdør av type brannklassifiserende dør B- 30.Terrassedør med 2- lags glass, utenpåliggende sprosser og vindstoppfunksjon.

Adkomst - hvordan finner du frem til Byfjorden terrasse?

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og tar Rambergveien til høyre i første rundkjøring. Følg veien og ta Solveien til høyre i retning Kaldnes brygge. Ta så inn Sundveien på venstre hånd i rundkjøringen ved Kaldnes brygge, og midt i bakken er det anvist skilt til stikkvei på høyre hånd som fører til Byfjorden Terrasse.

Stikkveien deler seg i to, så hold venstre for å komme frem til leiligheten. Kjør helt inn i området og frem til parkeringsanlegget på venstre side hvor det videre er heis/trapp opp til leiligheten fra felles inngangsparti.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk og gasspeis. 

Varmekabler på bad, vaskerom og toalettrom. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.

Flott gasspeis som er montert med to glassider ut mot stuen. Peisen er tilknyttet fabrikkert elementpipe som også er tilpasset evt. vedfyrt ildstad med puss og malt overflate.

Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) hadde tilsyn med fyringsanlegg et 28.10.2015 og det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for anlegget.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Sameiet har avsatte gjesteparkeringsplasser flere steder på eiendommen i tillegg til garasjeplassene som tilhørerer de ulike leilighetseierne. Nærmeste gjesteplasser for denne leiligheten er det brosteinlagte området på syd-øst enden av leilighetsbygget.

Areal og eierform

Areal: 3 349 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Seksjonen har ideell andel av 3.349,4 m² pent opparbeidet eiertomt som er felles for sameiet.

Asfaltert innkjørsel/gårdsplass hvorav varmekabler i oppkjørsel. Det bemerkes at hageanlegget sydvest for leiligheten ligger på sameiets fellesareal og således formelt sett er til felles benyttelse. Eier av leiligheten har i sin eiertid praktisert at denne hagedelen klippes/vedlikeholdes selv da de har erfart at de er de eneste som benytter hageplenen.

Situasjonskart vedlagt salgsoppgave viser tomtegrenser over sameiets tomtegrunn.

Eier

Gunnar Schmidt Suzanne S Christensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Byfjorden terrasse sine bygninger har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer og videre frem til kommunalt nett.

Sundveien er offentlig vei (kommunal). Stikkvei fra denne er privat med felles vedlikeholdsplikt.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et området som i kommuneplan/kommunedelplan datert 31.01.2018 er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område ihht. reguleringsplan "288 - Byfjorden terrasse, gbnr. 130/10 og 130/45" av 17/12-1997 med reguleringsformål "boligbebyggelse/boliger og felles avkjørsel".

Det eksisterer det planforslag eller igangsatt planlegging som berører eiendommen. Eiendommen er heller ikke del av eiendom  innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Området ved/rundt Kaldnes brygge ved Byfjorden er under stadig utbygging.

Alle opplysninger er opplyst av Færder kommune.

Ferdigattest

Leiligheten  har ferdigattest datert 26.10.2010.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Byfjorden Terrasse Nøtterøy, Orgnr.: 987404345

Sameiets navn er Byfjorden Terrasse Nøtterøy og har gårdsnummer 130 og bruksnummer 14 i Færder kommune. Sameiet består av 16 boligseksjoner. Sameiets formål er å sikre sameiernes felles interesser i administrasjonen av hele eiendommen, bygningsmassen og tilhørende felles anlegg

Forretningsfører i sameiet: OBOS v/Torhild Tobiassen tlf.33 30 94 57 ev. pr. e-post: torhild.tobiassen@obos.no.

Evt. fellesgjeld i sameiet: Sameiet har ingen fellesgjeld.

Felleskostnader

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 2 690,- pr. måned inkluderer blant annet følgende:

* TV (grunnpakke - Viken fiber/Altibox
* Internett (grunnpakke) - Viken fiber/Altibox
* Bygningsforsikring
* Vinterbrøyting
* Strøm/lys ved fellesområder
* Varmekabler ved innkjørsel til parkeringsanlegg
* Drift/vedlikehold av utvendig anlegg
* Drift/vedlikehold av bygninger
* Forretningsførsel og styrehonorarer
* Avsetting til vedlikeholdsfond

Leiligheten er en av i alt to seksjoner som eksklusivt benytter byggets heis. Disse to seksjonene deler årlige drifts-/serviceutgifter for denne til selskapet Otis/Norsk Heiskontroll. For seneste år har dette beløpet seg til ca. kr 470,- pr. måned for hver av seksjonene. Denne kostnaden kommer i tillegg til den oppgitte fellesutgift.

Se for øvrig sameiets budsjett/regnskap som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter, disse blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune til seksjonseierne (se eget punkt).

Særskilt om det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i dette sameiet.

Sameiebrøk for denne leiligheten

Sameiebrøk for denne leiligheten er 134/2138 i henhold til reseksjoneringsbegjæring tinglyst 20/7-2005.

Dyrehold

I henhold til gjeldende vedtekter for sameiet fremkommer det at dyrehold er tillatt, men det må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som utgjør del av komplett pdf-salgsoppgave. Denne kan lastes ned fra vår hjemmeside og/eller finn-annonse. Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

5 975 000,- / Fellesutgifter: 2 690,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

5 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 975 000,-)) -------------------------------------------------------- 158 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 133 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

.ele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 12.08.2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporten har utelukkende TG-1 og ingen TG-2 eller TG-3. Det er kommentert at det anbefales å installere dusjkabinett på bad for å forlenge baderommets levetid og denne løsningen er dermed anmerket som TG-2.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 1 082 489.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 896 960.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca.18 806 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk på ett år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85227945

Forsikringen er felles bygningsforsikring i sameiet hvor kostnaden dekkes over andel av fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste evt. egen innboforsikring.

Kommunale avgifter


Kommunale avgifter dekker vann, avløp og renovasjon. Disse kostnadene faktureres direkte til seksjonseier.

Pliktig medlemsskap i velforening

Det er ingen plikt til medlemskap i noen velforening.

Forholdet til utleie av eiendommen

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig iht. vedtekter som sier følgende om utleie: "Seksjonseieren kan fritt  leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie med hyppig skifte av leietagere (f.eks. Air B&B) er begrenset til 60 dager pr. år. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 190820 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 975 000,-) (Kr.59 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.2 300) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.105 680)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det kreves ingen godkjenning av sameiet/styret ved overdragelse, men sameiet skal underrettes om eierskiftet (utføres av megler).

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt pt. i denne delen av Færder kommune.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt for seksjonen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende er tinglyst og følger eiendommen (dokumentene følger av vedlegg i salgsoppgaven):
Heftelser:
1980/836-1/91 tinglyst 07.02.1980. Bestemmelse om bebyggelse.
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 m. RETTIGHETSHAVER: GNR. 130 BNR. 34 (sammenføyet med gnr.1003, bnr. 33 i Tønsberg) Overført fra: 3811-130/10
Gjelder denne registerenheten med flere.

1999/9502-3/91 tinglyst 24.08.1999. Bestemmelse om bebyggelse.
Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:130 Bnr:11. Rett til å bygge inntil 1 m fra felles grense. Overført fra: 3811-130/10
Gjelder denne registerenheten med flere.

2002/10769-2/91 tinglyst 14.08.2002. Erklæring/avtale. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata
2002/10769-1/91 tinglyst 14.08.2002. Seksjonering.
Opprettet seksjoner: snr: 14, formål: Bolig, sameiebrøk: 268/2114. Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 15.

2005/9888-1/91 tinglyst 20.07.2005. Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel.
Nye sekjsoner: snr: 16 formål: Bolig, sameiebrøk: 158/2138.
Seksjonsameieandeler snr: 14. Formål: Bolig, sameiebrøk 268/2114.

2005/9888-2/91 tinglyst 20.07.2005. Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
Endring av formål/brøk: Snr: 14. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 134/2138.
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3811-130/11
Rettigheter i eiendomsrett

1999/9502-2/91 tinglyst 24.08.1999. Bestemmelse om bebyggelse.
Overført fra: 3811-130/10
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:130 Bnr:10  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:130 Bnr:10 Snr:1 - 16
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand av 1 m, gjelder garasjebygg.
Overført fra: 3811-130/10.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?