Til innholdet

Stor leilighet med 3 soverom, 2 bad, garasje, sjøutsikt og sol fra morgen til kveld

Brekketoppen 22B
Prisantydning 3 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 115
BRA: 125 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2002
Tomtareal: 3275 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Brekketoppen 22B 3153 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Åsgårdstrand og tar til høyre inn mot Skallevold, etter Maxbo Ilebrekke. Kjør rett frem og ta til høyre inn Rønninglia og til høyre inn Brekketopen. Boligen ligger nå på venstre hånd.
Boligen vil merkes med til salgs-plakat fra Z-Eiendom, og det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Meget fordelaktig beliggende i et etablert, populært og familievennlig boligområde på Ringshaug. Her har man kort vei til barnehager og barne-/ungdomsskole. Særdeles trafikkstille og barnevennlig sted. Gode bussforbindelser til Tønsberg og Tolvsrød/Olsrød med bank, post, shoppingmuligheter, kafe og treningssenter med badebasseng. Kort vei til Tolvsrødsenteret med rikelig av sentrumsfunksjoner, legekontor, post, frisør, apotek og gode shoppingmuligheter. Kort vei til sjøen, med både Skallevoldstranda og Ringshaugstranda innenfor gang og sykkelavstand. Nydelig tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet med Karlsvika friområde, samt kyststien. Området og turstiene er ideelle for gåturer, løping og sykling. Ca 7 km til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2002

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet som går over 2 etasjer. Det er adkomst til leiligheten via utvendig trapp opp til 2. etasje. Bygget er oppført i trekonstruksjoner med utvendig kledning av trepanel. Takkonstruksjon av tre, tekket med betongtakstein.
Boligen er oppført i 2002 og fremstår med normal bruksslitasje. Det er ikke observert tegn til avvik fra normal tilstand på befaringsdagen.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 141 kvm

2.Etasje: Entré, kjøkken, spisestue, stue og bad. Terrasse på begge sider av boligen.
3.Etasje: 3 soverom, bad, trappegang og bod.
Østvendt veranda på 8 kvm. Vestvendt veranda på 20 kvm.

Standard

Velkommen til Brekketoppen 22 B!
En innholdsrik og fin bolig med beliggenhet på Brekketoppen. En flott bolig med fine solforhold hele dagen, koselige terrasser på begge sider, hvor man har sol fra morgen til kveld, og godt med utsyn.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. Stuen er i en L-løsning hvor det er god plass til både spisestueavdeling, hvor man fint kan dekke opp til langbord for familie og venner.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og delvis integrerte hvitevarer samt en åpen halvøy ut mot spisestueavdelingen.
En innholdsrik koselig bolig med mange muligheter. Boligen har en fin atmosfære og god plass.
Her kan man flytte rett inn!

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er overbygget. Gangen i boligen er en stor fin entrè. Her er det fliser på gulv og lyse farger på veggene. og skyvedørsgarderobe.
Det er også skyvedørsgarderobeløsning i gangen. Inngang til bad, stue, kjøkken og trapp til 2. etg.

Kjøkken:
Innredning med profilerte fronter og benkeplate av heltre. Kjøkkenøy av nyere dato.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Integrert ventilator over platetopp.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass. Det er også i åpen løsning til spisestuen.
Rommet er delvis adskilt mot stuen og åpent mot spisestueavdelingen. God plass til langbord.
Det er utgang til terrasse mot øst, der man kan nyte soloppgangen over Oslofjorden.

Stue/spisestue:
Stor stue med god plass til både salong og tv-krok. Vedovn er sentralt plassert, og avgir god varme og hygge på mørke høstkvelder.
Fra stuen er det utgang til en stor terrasse mot vest, med kveldssol. Det er også plass til stort spisestuemøblement, så her kan man dekke opp til langbord for familie og venner.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet. Rommet er for øvrig i lyse farger.

Baderom/vaskerom og wc:
Boligen har 2 romslige bad, 1 i hver etasje. Begge badene er flislagte, og har gulvvarme.
Badet nede består av badekar, wc og servant i baderomsinnredning.
Badet oppe er innredet med dusjhjørne, wc, servant i baderomsinnredning samt opplegg til vaskemaskin.

Soverom:
Det er 3 soverom i boligen. Alle i god størrelse og rommene har god plass til garderober.
Soverommene er malt i lyse farger og pene gulv. 

Hage og uterom:
Nydelig solforhold på tomten og terrassene hele dagen.
Overbygget inngangsparti med lagringsloft.
Garasje med portåpner i felles rekke.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Vedovn i stue.
Gulvvarme på begge bad og i entré.
Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Garasjeplass i rekke medfølger.
Sameiet har flere gjesteplasser.

Areal og eierform

Areal: 3 275 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt i sameiet, med asfalterte internveier.

Eier

June Margaret Siem Eivind Grindstad

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan med plannavn: Deler av Basbergrønningen nord (29.7.1997)

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 19.12.2003.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Brekketoppen Sameie, Orgnr.: 984796064
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 950 000,- / Fellesutgifter: 2 033,- Snømåking, forsikring, tv og internett, drift og avsetning til vedlikehold, felles strøm m.m.

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 107 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 057 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 25.03.2020

Forsikring

If skadeforsikring Polisenummer: SP0001166724

Kommunale avgifter

Kr. 10 668

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 220420 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.17 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 950 000,-) (Kr.43 450) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.89 770)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?