Til innholdet

Stor flott utsiktsleilighet, 3 soverom, 3 stuer, 2 bad, 2 balkonger, peisovn, garasje. Perfekt beliggenhet!

Vadumåsen 39
Prisantydning 4 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 152
BRA: 159 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2001
Tomtareal: 6511 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 22. januar Kl 14.30 - 15.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Stokke/Vadumåsen

Adresse

Vadumåsen 39 3159 Melsomvik 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Beliggenhet

Boligen ligger høyt og fritt på kanten/pynten av Vadumåsen med fantastisk utsikt mot Akersvannet og omkringliggende områder. Vestvendt og solrikt beliggende i et etablert boligområde med rolige omgivelser. Kort vei til friarealer, fine tur områder, sjøen og skole. Ca. 1,5 km til Vestfold Golfbane. Kort vei til badestrand og småbåthavn. Til Stokke sentrum er det kun minutters biltur. Her finnes alt av sentrumsfunksjoner og jernbanestasjon. Vinterstid har Stokke/Melsomvik et godt nett av skiløyper.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Leilighet over to etasjer i flermannsbolig som ble oppført i tre over mur i 2001, tilknyttet sameie. I sameier tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder sameiet. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Det medfølger garasje på ca 23 m2.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 159 kvm

2.Etasje: Entré, 1 soverom, gang med trapp, kjøkken, stue, bad, toalettrom og bod.
3.Etasje: Stue med trapp, bad, 2 soverom samt bod.

Annet: Garasje.

Standard

Velkommen til Vadumåsen 39 v/Erlend Løvold.

Dette er en flott leilighet over to etasjer i flermannsbolig som ble oppført i tre over mur i 2001, tilknyttet sameie. I sameier tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder sameiet. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Det medfølger garasje på ca 23 m2. Eiendommen er gjennomgående med balkong og utsikt både mot øst og vest.

Du kommer inn til en romslig entré som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet. Her er det integrerte garderobeløsninger som er kjempepraktiske.

Fra entreeen har du et praktisk soverom som enkelt kan innredes som kontor eller gjesterom.

Entreen tar deg videre til en stor gang som er i halvveis åpen løsning mot stuen. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen har du en flott balkong med fantastisk utsikt. Du har også en egen spisestue som enkelt kan innredes som eget soverom hvis ønskelig.

Kjøkkenet er fint og praktisk med kjøkkeninnredning i profilert heltre utførelse. Laminat benkeplate med heltre kant. Flislagt over benk. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Fra balkongen har du en egen balkong med fin utsikt og god morgensol.

Toalettrommet i denne etasjen har fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantskap med porselensvask, speil og wc.

Bad har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med badekar, opplegg for vaskemaskin og servantskap med porselensservant.

Andre etasje:

I denne etasjen har du en praktisk stue med god plass til sofaløsning og tilhørende møblement. I stuen har du tilgang til 2 boder der den ene er ekstra stor og veldig praktisk.

Her har du 2 store soverom med god plass til seng og tilhørende møblement.

Badet i denne etasjen har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjhjørne og wc.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

[En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  20 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  8 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  4 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet via varmekabler i entre samt begge bad og oppvarming med peisovn. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Garasje i felles garasjerekke. Biloppstillingsplass utenfor, samt gjesteparkering i sameiet.

Areal og eierform

Areal: 6 511 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Cecilie B Andresen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Sandefjord kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019).

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Plannavn (vedtaksdato): Vadum terrasse, planid 19870009_E1 (8.3.2000).

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 12.04.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Furutoppen sameie, Orgnr.: 983869157
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 200 000,- / Fellesutgifter: 2 470,- Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, snøbrøyting, tv/internett, strøm fellesareal og styrehonorar.

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 114 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 314 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 30.11.2022 Formuesverdi : 1 115 845,- Sekundær formuesverdi : 4 017 041,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 7916 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige

Kommunale avgifter

Kr. 12 568 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 115 845,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 017 041,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.5 950) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 200 000,-) (Kr.44 900) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Tønsbergs Blad 190123 (Kr.3 250) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.22 050) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.112 895)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?