Til innholdet

Stor og innholdsrik enebolig med stor tomt og garasje m carport. Barnevennlig og solrik med gangavst. til Tønsberg. ZOLGT

Vestliveien 11
Prisantydning 3 850 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 157
BRA: 190 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1962
Tomtareal: 1086 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Midtåsen-Ramdal

Adresse

Vestliveien 11 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært solrikt og sentralt på Nøtterøys vestside, nærmere bestemt i Midtåsen/Ramdal! Et tilbaketrukket, rolig og etablert boligområde.

Tønsberg sentrum er en kort gang/sykkeltur unna via gangbroen på Kaldnes - en bro som har gjort denne beliggenheten langt mer sentrumsnær.

Kort gange til lokal småbåthavn og badeplasser i Vestfjorden, bl.a. på Munkodden og i Rambergåsen. Flotte turområder i skog og mark i Teieskogen med bl.a. oppkjørt lysløype vinterstid. Denne ligger nærmest rett bak eiendommen.

Like i nærhet ligger også populære Active trim- og badesenter for de som liker å trimme og bade innendørs.

Nøtterøy golfbane på Borgheim regnes for ett av Norges beste anlegg og ligger drøye 5-8 minutter med bil fra eiendommen. Tilsvarende avstand til videregående skole og kulturhus som også ligger på Borgheim.

Det er kort vei også til Vestskogen barne- og ungdomsskole, barnehager, Rudolf Steinerskolen, legesenter og dagligvareforretning.

Gode kommunikasjonsmuligheter med buss til/fra Tønsberg med flere avganger i timen.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget i 1962. Det er gjort noen oppgraderinger etter hvert. Nyere oppgraderinger gjelder peisovn, to dør, kledning på sydveggen, vasket og impregnert tak, varmepumpe og noe innvendige overflater. Taket er lagt om i 1989.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
Frittliggende garasje med carport er bygget i 1977.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 208 kvm

BRA: 190 kvm.
1.Etasje, 112 kvm: Bad , bad mot nord, entré, gang, hall, kjøkken, stue, trapperom og 3 soverom.
Kjeller, 78 kvm: Vaskekjeller, kjellerstue, hall, 3 boder, garderoberom og kott.

Dagens planløsning stemmer ikke overens med opprinnelige bygningstegninger. Kjellerstue og vaskerom er ikke tegnet inn i opprinnelige tegninger. Badet tilknyttet hovedsoverom er ikke tegnet inn i godkjente bygningstegninger.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Vestliveien 11, en stor og innholdsrik eiendom med solrik og barnevennlig beliggenhet. Eiendommen ligger sentralt til med gangavstand til Tønsberg by med "alt" av sentrumsfasiliteter.

Det er adkomst til boligen i 1. etasje via en stor og innbydende hall som har flislagt gulv med varmekabler. Legg merke til de store vinduene nesten fra gulv til tak mot gårdsplassen som slipper inn utelyset fra syd! Her er det godt med plass for garderobeskap eller andre møbler. Hallen ligger i direkte sammenheng med entre/gang som er bygget på et noe høyere etasjenivå. I dette rommet er det bl.a. innfelt garderobeskap og åpen nisje for garderobe/kommode eller lignende. De høye vinduene finner du også i deler avdette rommet.

Entreèn tar deg videre inn i husets flotte stue - et rom hvor bl.a. høye himlinger og store vindusflater lager særpreg og stemning i massevis. Med glassflatene orientert mot syd og vest fylles rommet med deilig lys det meste av dagen og frem til mørket faller på. Sentralt plassert i rommet står den moderne og varmeeffektive peisen m/glassdører som gir deilig peiskos på mørke vinterkvelder. Gulvene er i det vesentlige av klassisk, massiveik og de høye himlingene er kledd med oljemalt trepanel.

Godt med plass til diverse møbelgrupper, og spisestuen har kanskje sin naturlige plass i området mot kjøkkenet. I motsatt ende er tidligere soverom integrert i stuen, men denne kan enkelt oppføres igjen der som man ønsker å ha flere soverom i 1. etasje. Den store heve-/skyvedøren i stuen tar deg ut på det flotte og store terrassearrangementet som nærmest blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret.

Kjøkkenet er orientert mot øst og syd, og vinduet over benkeplaten slipper inn morgenlyset! Kjøkkeninnredningen er lys med ny benkeplate og alt av hvitevarer medfølger; Stekeovn i børstet stål med keramisk steketopp, ASKO oppvaskmaskin og kjøleskap innfelt i tilpasset kjøkkenskrog. Godt med benkeplater og vaskekum i stål. Legg også merke til at deler av overskapene har glassfronter. Også her er det klassiske eikegulver av massiv kvalitet.

Badet som er tilknyttet hovedsoverommet, går i lyse farger på vegger med baderomspanel (innslag av malt trepanel) og våtromsbelegg på gulv. Veggmontert reflektorovn og forøvrig baderomsinnredning med underskap, servant, nytt dusjkabinett, sokkeltoalett og innfelt hylle i vegg.
Det øvrige badet i etasjen har flislagt gulv, malte/malt trepanel på vegger og hvitmalt trepanel i himling. Rommet inneholder bl.a. baderomsinnredning med underskap, servant speil m/overlys, sokkeltoalett og nytt dusjkabinett med dører avherdet glass.

De to soverommene er begge romslige og har plass til dobbeltsenger. Hovedsoverommet har tidligere vært to barneværelser, og kan evt. tilbakeføres til dette dersom ønskelig. Dette rommet har bl.a. parkett på gulv og innfelt garderobeskap. Det øvrige soverommet har parkettlaminat på gulv, og det er inn-/plassbygget seng i nisje.
Gjennomgående i boligen er det i det vesentlige benyttet malt trepanel på veggflater og oljemalt/hvittet trepanel i himlinger.

Alt i alt en meget hyggelig enebolig med stor tomt og flott beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via to ildsteder og varmepumpe. Det er gulvvarme i flislagt hall eller er oppvarming via panelovner.

Parkering

Eiendommen har garasje med carport. Forøvrig rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 086 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2060, Festeavgift: 3682, Neste regulering av festeavgift er i 2021 etter konsumprisindeksen. Regulering hvert 10 år. Det er mulig å innløse tomten iht. info fra grunneier.
Grunneier er representert gjennom Advokat Andreas Jensen Hofstad i HBL Advokatfirma.

Tomt og hage

Særdeles solrik og pent opparbeidet hagetomt med massevis av "boltreplass" for store og små!

På denne romslige hjørnetomten nyter man solen fra tidlig morgen til sent på kveld enten man ønsker å sitte ute i hagen eller på eiendommens fantastisk romslige og usjenerte terrasse.

Vakkert opparbeidet med gressplen, diverse prydbusker, massevis av blomsterbed og beplantning.

Den svært så romslige gårdsplassen er lettstelt og delikat opparbeidet med bl.a. et stort areal med belegningsstein som gir meget gode parkeringsforhold. Det er også lagt belegningsstein i området ved husets inngangsparti og deler av adkomstarealet.

Eier

Hilde Arntzen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Tinglyste servitutter og avtaler

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Best. om vann/kloakkledn.  
1961/1718-2/91  
Tgl. 25.05.1961 
 Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser

Festekontrakt - vilkår  
1961/1718-3/91
25.05.1961 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 292
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
MED FLERE BESTEMMELSER

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i uregulertt område.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest på opprinnelig enebolig datert 27.11.1962. Det er ferdigattest på garasjetilbygg datert 06.01.1979. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 850 000,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 93 750,- (Dokumentavgift) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 106 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 956 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 10.11.2020

Forsikring

Fremtind Forsikring Polisenummer: 770760

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: (Kr.13 695,-)
Provisjon: 1,25% av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?