Til innholdet

* VISNING 17.04 KL 11-11.45* Stor, påkostet leil. i 2.etg med en herlig atmosfære! 3 soverom og loftstue.

Gamleveien 22
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 147
BRA: 147 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1928
Tomtareal: 902 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 17. april Kl 11.00 - 11.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran Rustadstuen

Marianne Gran Rustadstuen

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY/TEIE

Adresse

Gamleveien 22 3121 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over kanalbroa, rett frem i Teie veidele, og til høyre i lyskrysset på Teiehøyden. Ta så til høyre inn Skoleveien, og deretter Skogveien som første til venstre. Ta deretter første til venstre som er Gamleveien. Eiendommen ligger da innerst på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fredelig og solrikt til på Teie, med umiddelbar nærhet til flott turterreng med lysløype gjennom alle årstidene i Teieskogen. Det er gangavstand til Teie Torv med dagligvare (Meny og Rema 1000), apotek, vinmonopol, bank, restauranter og andre forretninger. Kort vei til Tønsberg sentrum hvor du finner større servicetilbud med et stort kulturtilbud, større shoppingmuligheter, treningssentre, kafeer og Brygga med sine koselige restauranter og yrende folkeliv. Det er ca 200 meter til bussholdeplass med avgang flere ganger i timen til Tønsberg hvor det korresponderer med jernbanen.

Det er gangavstand til både barnehager, barneskole og ungdomsskole, og ved skolene finnes også Teie klatrepark, fotballbaner, basketballbaner, sandvolleyballbane og idrettshall. På Teie finner du også Rosanesparken, et flott grøntareal som benyttes som akebakke om vinteren. Der finnes det også småbåthavn og badestrand.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1928

Bygninger og byggemåte

Adkomst via egen, utvendig trapp og inneholder:

Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, kontor og bad.
Loft: Loftstue med adkomst til stor terrasse og takaltan (utfellbare takvinduer) og knekott.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Byggemåte:
Boligen er fundamentert på antatt faste masser med støpt såle, men grunnforhold er ukjent for takstmann. Grunnmur er ut fra byggeår antagelig støpt sparestein som er utvendig pusset. Antagelig stående plank/tungt konstruksjonsvirke som bærende konstruksjoner med isolering normalt for byggeår. Utvendig kledd med stående kledning. Vinduer av pvc med to lag isolerglass og tre veis åpning. Plassbygget sperretak med valm takform.  Dobbelkrum betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 157 kvm

2. etasje: 124/124 kvm P-rom/BRA
Loft: 23/23 kvm P-rom/BRA

Standard

Få minutters gange fra Teie torv og deilige Teieskogen finner du denne sjeldent smakfulle 2. etasjen av en tomannsbolig. En atmosfære som dette skal man lete lenge etter! Boligen er innredet i lune, behagelige farger, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Alle vinduer er skiftet i 2018.

Via egen utvendig trapp kommer man inn i en hyggelig gang og videre til entré. Her som i resten av boligen er veggene malte. Tregulvene er malte lyse, og i flere rom er panelene ivaretatt, noe som gir boligen det lune, nostalgiske preget.

Stuen er et hyggelig rom tilrettelagt for TV- og peiskos. Skyvedører til spisestuen gir fine lysforhold, samtidig som man har mulighet til å skjerme av sonene. Spisestuen er en opplevelse å komme inn i! Med plass til langbord og spisesofa under vinduet, ligger det til rette for middager til langt på natt med sjøen og byens lys som bakgrunnsteppe.

Kjøkkenet man videre kommer inn i er delikat og praktisk innredet med hvit profilert innredning. Her er gode arbeidsforhold med masser av skap- og benkeplass, medfølgende oppvaskmaskin og integrert stekeovn/koketopp. Et spisebord er det også plass til - et hyggelig sted for morgenkaffen eller formiddagsmaten i fredelige omgivelser.

Det er 3 soverom i denne etasjen. Alle innredet i smakfulle farger. Hovedsoverommet er verdt å merke seg med enormt mye skapplass!

Badet har man adkomst til fra gang via vaskerom og det ene soverommet. Rommet som ble pusset opp i 2012 er flislagt på gulv og har varmekabler. Vegger er innredet med betong- og fliselignende plater. I tråd med husets stil er badet innredet med badekar med løveføtter, servant i innredning, wc og dusjkabinett. Vindu gir gode luftemuligheter og tilfører også mye lys til rommet. Vaskerommet er flislagt på gulv, har malte vegger og opplegg for vaskemaskin.

I 2018 ble boligens loft innredet, og det ble da samtidig etablert en stor terrasse. Denne må bare oppleves! Beliggende mot syd er solforholdene upåklagelige, og den gode høyden gir en herlig, fri følelse der man titter mot sjøen og over hustakene. Terrassen som er innfelt i husets tak er meget lun og usjenert. Når solen midtsommer forsvinner rundt kl. 18, kan man forflytte seg til den snerte, utfellbare altanen på loftstuens vestside. Takvinduene åpnes, og nedre del vippes ut. Sittende i loftstuen kan solen nytes til sent.

Loftstuen er stilig innredet i moderne, minimalistisk design; listefritt under tak, dimmbare downlights, enstavs eikeparkett og hvitmalt gips. Et hyggelig rom med opplegg for tv, og plass til både seng og sofa. Gode lagringsmuligheter er det i tilstøtende knekott.

Dette er den perfekte leilighet for dem som ønsker noe lettstelt og samtidig stor plass!

Her bor en lettvint nær "alle" fasiliteter på Teie!
Velkommen til visning!

Oppvarming

Peisovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmepumpe i spisestue og varmekabler på bad. Ellers panelovner.
Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

2 egne, grusete oppstillingsplasser på tomta.

Areal og eierform

Areal: 902 kvm, Eierform: Eiet tomt.
Denne seksjon disponerer ikke tomt eller hage, bare 2 biloppstillingsplasser og adkomst til egen, utvendig trapp.

Eier

Toril Bergh Moss

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan 3811 112 "Teieskogen sydøstre del" vedtatt 07.05.1974 er regulert til boliger og offentlig trafikkområde.
Ihht kommuneplan er området avsatt til boligområde - nåværende.

Kommunen opplyser: Tomten gbnr. 1/46 vurderer å endre reg.plan, 2012011 Grindstukrysset er en pågående plan som har stoppet opp litt og sydvest ligger 2019001 Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1975/6296-1/91  Erklæring/avtale  
20.11.1975 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/186010-1/200  Erklæring/avtale  
15.02.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:1 Bnr:197  
Bestemmelse om stikkledninger for vann, spillvann og overvann
Bestemmelse om solidaransvar

2021/186023-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
15.02.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:1 Bnr:197  
Bestemmelse om stikkledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/10933-2/91  Seksjonering  
02.09.1982 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 105/220
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Vedr. seksjonering

Det er avtalt følgende som fraviker den tinglyste seksjoneringen:
Eier av 2. etasje, seksjonsnummer 2, disponerer loftet og to biloppstillingsplasser.
Kjeller tilhører 1. etasje.
Seksjonsnummer 2 har ikke andel av hagen.

Ferdigattest

Boligens tilbygg har midlertidig brukstillatelse datert 19.06.1998. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Forøvrig finnes ikke ferdigattest.

Loft er søkt om og rammetillatelse er godkjent. Det er søkt om igangsettelse av arbeider og dette er godkjent. Det ble gjort noe mindre arbeider enn først planlagt/søkt om og det vil derfor bli søkt om endring før selger søker om ferdigattest. Pr. i dag ventes det på dokumenter og godkjenninger fra brannvernkonsulent. Selger vil besørge at dette kommer i orden.

Prisantydning

4 190 000,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 117 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 307 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Petter Olaussen Takstdato : 08.04.2021 Formuesverdi : 722 947,- Sekundær formuesverdi : 2 602 607,-

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporter har TG 0-3. TG-0 benyttes ikke ved denne type tilstandsrapporter. TG-1 er angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer. Der tilstandsgradens element er 2 eller mer anbefales normalt videre undersøkelser.

Tilstandsrapporten for Gamleveien 22 har:

* TG-1: 26 stk
* TG-2: 8 stk
- Kledning
- Etasjeskillere
- Bad
- Vaskerom
- VVS
- Luftbehandling
* TG-3: 0 stk

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Energiforbruk 2020: 10.697 kWh. Strømforbruk vil variere med innetemperatur, antall medlemmer av husstanden osv.

Forsikring

Fremtind
Polisenummer: 16583152
Premie: Kr. 5.693,- (vil variere etter avtale)

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år Kommunale avgifter for 2021 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Boost facebook (Kr.3 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 190 000,-) (Kr.54 470) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.107 520)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.
Kjøleskap, lamper over spisebord, tv og tv-feste medfølger ikke.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt senest 2 timer før annonsert visningstidspunkt. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran Rustadstuen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran Rustadstuen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?