Til innholdet

Stor & praktisk 4-roms med oppussingsbehov - Utsikt & gangavstand til byen - Garasje - Trappefritt! Bør sees.

Sundveien 36D
Prisantydning 2 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 101
BRA: 112 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1987
Tomtareal: 3785 m²

Visninger

søndag 29. november Kl 14.00 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Sundveien 36D er en stor og innholdsrik leilighet med adkomst fra bakkeplan, uten noen form for trapper verken utvendig eller innvendig i leiligheten.
Dette er en romslig og lys leilighet med 3 store soverom. Det er gjennomgående behov for modernisering av de fleste overflater, men boligen fungerer utmerket slik den fremstår i dag.
Området boligen ligger i er svært sentralt - kun ca 5 min. gange til Tønsberg sentrum over gangbroen. Videre ligger leiligheten med fin utsikt mot Slottfjellet og byen.

Kort oppsummert;
- 3 store soverom med skapplass
- 2 boder samt loft for lagring
- Stor og lys stue med utsikt og peisinnsats
- Kjøkken med solid innredning med heltre eikefronter og hovedsakelig integrerte hvitevarer.
- Balkong på 10 kvm med utsikt
- Garasje med umiddelbar adkomst til inngangsdøra
- Flislagt baderom (behov for oppussing) samt ekstra toalettrom
- Godt drevet borettslag - ingen fellesgjeld!
m.m

Vi ønsker velkommen til en trygg visning - husk påmelding til undertegnede! 

Finn.no: Lokalområde

KALDNES/VALHALLA

Adresse

Sundveien 36D 3128 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Flott beliggende med utsikt over byen, Slottsfjellet og deler av kanalen. Meget sentralt med kort vei til sentrum, kun 5 min gange over gangbrua fra Kaldnes. Dette gjør at det er gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. Ca 1,5 km til Teie Torv , samt kort, bilfri vei til Teigar skole gjennom Teieskogen hvor det også er fine jogge- og turmuligheter. Til jernbanestasjonen går man på ca. 15 min. Kort vei til sykehuset i Vestfold som ligger på motsatt side av Tønsberg sentrum (ca. 10-15 minutters gange).  Det er gangavstand også til skoler, barnehage, badeland/treningssenter samt offentlig kommunikasjon. Et par drøye steinkast unna finner du Spar dagligvareforretning.

Kaldnes brygge på nedsiden av Byfjorden terrasse er ett område under stadig utvikling og nyutbygging hvor det er skapt en helt ny, ''levende'' bydel med bl.a. ulike forretninger, restauranter, cafèer, en rekke kulturtilbud, friområder m.m.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1987

Bygninger og byggemåte

Leilighet i en korsdelt firemannsbolig. Bygget er oppført i bindingsverk av tre over grunnmur av lettklinkeblokker. Fasader er kledd med trepanel, og taket er
tekket med betongtakstein. Det er dører i tre og vinduer med isolerglass. Etasjeskillere av antatt betong mellom leilighetene i horisontaldeling.

Innhold:
1.etg.: Entré/vindfang, bod, gang, 3 soverom, bad med dusj, servantinnredning, opplegg for vaskemaskin, utslagskum. Separat toalettrom med servant og wc. Stue og kjøkken med innredning og spiseplass. Utgang til balkong.
Sportsbod ved inngangspartiet.
Garasje i fellesrekke nærmest boligen.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

1.Etasje: 101 / 112 kvm p-rom/BRA.
Garasje kommer i tillegg til målte arealer.

Balkong på 10 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt, men dette er i hovedsak som følge av normal elde og slitasje.

Overflater består hovedsakelig av;
Gulv: Parkett, belegg og teppe.
Vegger: Panel, strie og tapet.
Himlinger: Malte plater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder fra 2015 plassert i bod.
Boligen har et skjult el-anlegg med jordfeilbryter og skrusikringer. Sikringsskap er plassert i bod.

Oppvarming

Det er montert peis i stua.
Varmekabler på badet. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner. Panelovner medfølger der disse befinner seg.

Parkering

Det medfølger egen, merket garasjeplass i fellesrekke, umiddelbart ved leilighetens inngangsparti. For øvrig er det 1 biloppstillingsplass pr leilighet (ikke oppmerket).

Areal og eierform

Areal: 3 785 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Eva Henriksen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. Valhalla-Midtåsen 07.05.1974). Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har fått utstedt midlertidig brukstillatelse datert 27.03.1987.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Sundveien borettslag, Orgnr.: 948505983
Borettslaget består av 28 andelsleiligheter.

Andelsnr.: 24
Andel fellesformue: kr 29.269,-
Andel fellesgjeld: kr. 0,-. Lånet er nedbetalt.

Borettslaget øker felleskostnadene med 4% fra 01.01.2021. Estimert kostnad pr mnd vil derfor være ca kr. 5.132,-/mnd.

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjennelse: Ja
Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 86117566.

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Telenor som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 750 000,- / Felleskostnader: 4 934,- pr. mnd Inkl. opparbeidelse av vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, Tv/nett, garasjeleie, drift og vedlikehold BRL, felles utv. forsikring, snømåking m.m.

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 755 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 111120 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 750 000,-) (Kr.68 750) Tilrettelegging (Kr.13 695) Faktura styling - Norstyled (Kr.14 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480) Totalt kr. (Kr.125 750)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?