Til innholdet

Stor, rålekker eierleilighet med 3 soverom! Stillfullt innredet hems med 45 kvm gulvflate og herlig, felles hage! ZOLGT

Røsslyngveien 18
Prisantydning 2 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 90
BRA: 107 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1972
Tomtareal: 1398 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran Rustadstuen

Marianne Gran Rustadstuen

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG/VEAR

Adresse

Røsslyngveien 18 3173 Vear 1. etasje

Adkomst

Kommer du fra Tønsberg tar du til venstre i rundkjøringen ved Jarlsberg Travbane. Kjør så rett frem opp Hogsnesbakken og ta så inn til venstre i rundkjøringen på toppen (Bekkenveien). Følg denne noen hundre meter og ta til høyre inn Røsslyngveien. Følg veien og du ser boligen på venstre side. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-Eiendom på visningsdagen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Vear i Tønsberg Kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall og treningssenter.

Kort vei til Melsomvik med sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender, glattskurte svaberg og en populær golfbane.

Det er ellers kort gangavstand til Rakkevik småbåthavn, sandstrand og fantastiske turområder.

Leiligheten ligger ca. 6,5 km fra Tønsberg Sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurene oppført i blokker som er pusset. Yttervegger i bindingsverket utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Innhold

1. etasje: Entré, gang, kjøkken med utgang til veranda, stue, 2 soverom og bad.

Hems: Stor gang og soverom.
Innredning av hemsen er ikke omsøkt eller godkjent hos kommunen.

Tilhørende leiligheten er en utvendig bod på 5 kvm BRA.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1. etasje: 90/90/96 kvm P-rom/BRA/BTA
Loft: 0/17/18 kvm P-rom/BRA/BTA

Standard

Dette er en bolig med mange kvaliteter og som man lett lar seg begeistre av! Leiligheten som ligger i 1. etasje har enkel adkomst. Innvendig er alt lyst, åpent og meget romslig. Den er stilig innredet og har også funksjonelle løsninger.

Vindfanget er praktisk innredet med et klesskap fra gulv til tak og ellers god plass til ytterklærne. Innenfor er en lys og hyggelig gang som leder til hhv kjøkken og stue. Kjøkkenet imponerer med sin gode størrelse og stilfulle innredning. De nylig sortmalte frontene med grep i lær gir rommet et moderne preg. Det funksjonelle er ivaretatt med masser av skap- og benkeplass, og det er ny ventilator i 2021. Hvitevarene her medfølger. Et romslig spisebord/spisestue er det plass til, så her ligger det til rette for lange middager i hyggelige omgivelser. Den lekre lampen over bordet medfølger i salget. Doble verandadører gir herlig utsyn til grønn vegetasjon på utsiden og leder til verandaen.

Stuen er lys og åpen med store vinduer, lyse flater og moderne laminatgulv fra 2020, slik det er i mange av leilighetens rom. En vedovn byr på deilig oppvarming på kalde dager, mens en varmepumpe gir jevn og god varme. En kalkmalt vegg er et naturlig blikkfang og forsterker det moderne inntrykket.

Det er 2 soverom i denne etasjen, begge lyse, delikate rom, der hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe.

Badet ble pusset opp i 2017, og er pent innredet med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler. I 2021 ble det satt inn nytt wc og baderomsinnredning som gir et moderne tilsnitt til rommet. Rommet inneholder ellers dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Det er innredet en hems/loft (ikke omsøkt), og en stilig vindeltrapp fra gang leder opp til denne etasjen. Her er det 1 soverom og stor gang, begge lyse rom med 190 cm høyde på midten.

Dette en leilighet det er lett å like - velkommen til visning!

Oppvarming

Vedovn i stue.
Forøvrig elektrisk oppvarming med varmepumpe (2007) i stue og varmekabler (2017) på bad.

Parkering

Parkering i asfaltert innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 1 398 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Sameiet har en stor, felles hage hvor østsiden er et perfekt område for barnelek og ballsport. Her er det satt opp støttemur, opparbeidet gode plenarealer, samt plantet hekk og flotte trær. Vær oppmerksom på at ikke hele plenen tilhører denne eiendommen. Grensen går ca 20 meter fra husveggen. På vestsiden er tomten stort sett asfaltert; på biloppstillingsplassen som benyttes av denne boligen og ved inngangspartiet. Boligen har en stor, overbygd terrasse som strekker seg langs hele langsiden.

Eier

Krishna Stenmoe Michael T Jardelezajohn

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan Vear (vedtatt 21.09.1965) er regulert til boliger og offentlig trafikkområde.
Ihht kommuneplan datert 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger i nærheten, men utenfor det området kommunen anser at blir berørt av tunnel/fastlandsforbindelse.

Ferdigattest

Boligen er søkt ombygget og ominnredet til 3-mannsbolig i 2003/2012. Ferdigattest for ombygging fra 2-mannsbolig til 3-mannsbolig er datert 28.08.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innredning av hems/loft er ikke omsøkt eller godkjent hos kommunen. Eiendommen selges slik den fremstår, og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent innredningen av loftet nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f.eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av mulkt mv. Uavhengig av kommunens reaksjonsform blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår.

Diverse opplysninger

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Sameiet har planlagt maling av hus i 2022. Dette vil kunne medføre økte felleskostnader eller at hver seksjon innbetaler sin andel av malekostnaden.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Dyrehold er tillatt.

Prisantydning

2 590 000,- / Fellesutgifter: 1 377,- pr. mnd Felleskostnader dekker utvendig forsikring, kabel-tv, internett og noe avsetning til ytre vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 75 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 665 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 08.09.2021 Formuesverdi : 985 813,- Sekundær formuesverdi : 3 548 926,-
Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporter har TG 0-3. TG-0 benyttes ikke ved denne type tilstandsrapporter. TG-1 er angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer. Der tilstandsgradens element er 2 eller mer anbefales normalt videre undersøkelser.
Tilstandsrapporten for Røsslyngveien 18 har:
* TG-1: 7
* TG-2: 14
* TG-3: 0

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Strømforbruk 2020: 16.404 kWh.
Strømforbruk vil variere med antall medlemmer av husstanden, innetemperatur m.m.

Kommunale avgifter

Kr. 12 685 pr. år Kommunale avgifter for 2021 dekker: Vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:985 813,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 548 926,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligseksjonen er innredet med 1 boenhet. Denne kan fritt leies ut.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskifteforsikring (Kr.9 825,60) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.16 875) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.40 050) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.90 550,60)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.
Det foreligger pålegg fra feiervesen i 2017. Tidligere eier har opplyst feiervesenet om at avvikene er utbedret. Om dette faktisk er gjort, er ukjent for selger. Tilsyn er derfor bestilt til 01.10.21. Selger tar ansvar for å utbedre de påpekte avvik fra 2017 hvis de ikke allerede er utbedret. Kjøper tar ansvar for eventuelle nye.

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2012/1102587-1/200  Seksjonering  
31.12.2012 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 100/421

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt senest 2 timer før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran Rustadstuen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran Rustadstuen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?