Til innholdet

Stor, svært innholdsrik og flott leilighet midt i byen - 2 plan m/2(3) sov - Anneks - P-plass - Nydelige utearealer!

Skiringsalgaten 5
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 119
BRA: 132 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1905
Tomtareal: 334 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 25. november Kl 16.45 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til denne svært sentralt beliggende leiligheten i Skiringsalgaten - rett ved sykehuset!
Her har du gangavstand til alt byen har å by på, samt enkle pendlermuligheter med kun ca 2 minutter å gå til toget.
Leiligheten er oppusset i de senere årene, og fremstår som svært velholdt og pen.

Kort fortalt:
- 2 sov. m/mulighet for innreding av et 3. sov.
- Kjelleren er renovert med nystøpte gulver (fuktsperre, støp, varmekabler og fliser) samt satt inn rømningsvindu. Innr. rom i kjelleren tilfredstiller tekniske krav for godkjenning, men er ikke godkjent for varig opphold fordi lysgraven på utsiden av vinduet står på kommunal grunn.
- Oppgr. baderom i 1.etg. samt klargjort for bad i kjeller
- Sep. vaskerom
- Stor og lys stue
- Eget, innredet anneks
- Hagedel med gressplen og platting
- P-plass
m.m.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM V/SYKEHUSET

Adresse

Skiringsalgaten 5 3116 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra jernbanen kjører man opp Halfdan Wilhelmsens Allé og til venstre på Stenmalveien. Ta så til høyre inn Skiringsalgaten. Eiendommen ligger så på høyre side etter ca 150 meter. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-Eiendom ved
fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært sentralt og attraktivt til i et populært boligstrøk, i umiddelbar nærhet av Tønsberg sentrum. Her har du byens største arbeidsplass beliggende kun få hundre meter fra boligen, Sykehuset i Vestfold.

Alt av sentrumsfunksjoner som jernbanestasjon, bussterminal, Farmandstredet, treningssenter og flotte turområder i nærområdet. Kun få minutters gangavstand til Tønsberg brygge med koselige restauranter og puber m.m.
I Stenmalen er man i nærheten til det meste av hva Tønsberg by kan tilby, samtidig som man har en tilbaketrukket beliggenhet.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1905, modernisert i 2021

Bygninger og byggemåte

Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av gråsteinsmur. Yttervegger består av tømmer med utvendig trekledning. Vinduer av tre med isolerglass. Taket er tekket med metallplater og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Det medfølger et frittliggende anneks/uthus på eiendommen.

Innhold

1.etg..: gang/entré, baderom med dusjkabinett, servantinnredning og wc, kjøkken med innredning og spiseplass, 2 soverom, samt stue.
U.etg.: kjellerstue, fremtidig bad, vaskerom/teknisk med opplegg for vask/tørkemaskin, bod.

Frittliggende anneks med ett stort rom med hems.

Generelt:
Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 132 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

1.Etasje: 85 / 85 kvm p-rom/BRA
U.Etasje: 34 / 47 kvm p-rom/BRA.

Anneks: 12 kvm

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leilighet i 1.etg i tomannsbolig med gjennomgående normalt god standard. Det er i tillegg tilhørende en kjellerdel, som i 2020 er vesentlig oppgradert og oppusset med kjellerstue, fremtidig bad, vaskerom og bod. Etasjen er søkt godkjent hos kommunen, da det også er etablert rømningsvei via vindu via lysgrav. Kommunen har ikke godkjent denne søknaden, da lysgraven står på kommunal grunn. Etasjen oppfyller ellers tekniske krav iflg takstmann.
Badet er ikke innredet, men det ligger røropplegg klart for wc, dusj og servant.

Hovedetasjen har en romslig stue, 2 store soverom, kjøkken med innredning og spiseplass samt romslig gang med flere garderobeskap og flislagt baderom. Badet er i 2017 oppgradert med ny støp og varmekabler. Nytt dusjkabinett. Sjarmerende, eldre panelte vegger i gang og på badet. Ellers hovedsakelig tapetserte overflater på vegger.

I stua er det plass til å innredet et ytterligere soverom dersom dette ønskes.

Frittliggende anneks/uthus med støpt gulv, varmekabler og laminat på gulv. Perfekt rom for ungdommen, kontor, som festlokale eller gjestehus! Praktisk hems for lagring e.l.

Overflater oppsummert:
Gulv: Belegg, parkett, laminat og fliser.
Vegger: Panel, strie og malte flater.
Himlinger: Panel og malte flater.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjeller.
Boligen har et delvis skjult el-anlegg med jordfeilbryter og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i garderobeskap.

Se for øvrig tilstandsrapport for ytterligere teknisk info om boligen.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua. Varmekabler på badet i 1.etg, samt i kjellerstue.
Varmekabler også i anneks.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles, gruslagt parkeringsplass.

Areal og eierform

Areal: 334 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen er opparbeidet med gruslagt innkjørsel og parkeringsplass, felles for begge leiligheter. Hyggelig og idyllisk hage med hovedsakelig gressplen hvor leiligheten i 1.etg disponerer hoveddelen av hagen (se egen 30 års-avtale inngått seksjonseierne imellom - utover seksjoneringsbegjæring). Leiligheten i 2.etg. disponerer ikke hagen foruten det som er av fellesareal utvendig, se vedtekter.

Eier

Roger Asmyhr Julie Firing

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Boligen har avløp til septikk. Eier opplyser at det i 2020 ble pigget opp gulv i kjeller og lagt nye rør fra septik ut til påkoblingspunkt i veien.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i uregulert område avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider eller planforslag som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Bygningen har ferdigattest datert 11.11.1910.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 390 000,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 97 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 487 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 773 337,- Sekundær formuesverdi : 2 784 012,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 888 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:773 337,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 784 012,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 390 000,-) (Kr.38 985) Tilrettelegging (Kr.14 950) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.14 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Totalt kr. (Kr.85 460)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1946/144-1/91BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
21.01.1946
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:1
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:2
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:3
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:4
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:5
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:6
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:7
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:8
:Knr:3803 Gnr:1009 Bnr:26 Snr:9
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3803-1009/43
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2011/347504-1/200SEKSJONERING
06.05.2011
SNR: 3
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 1/2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Dersom eiendommen selges (budaksept) etter 31.12.21 selges eiendommen etter den nye Avhendingsloven. Dette medfører at ovennevnte avsnitt utgår. Videre medfører dette at boligkjøper får en sterkere undersøkelsesplikt, herunder at opplysninger som er gitt i prospekt, tilstandsrapport og lignende salgsdokumentasjon, er å anse som kjent informasjon for kjøper. Kjøper kan således ikke reklamere på disse forhold. Videre vil det medføre at kjøper har en «egenandel» på en reklamasjon på kr. 10.000,-. Dvs at kjøper kan reklamere på krav/erstatning for beløp over nevnte egenandel.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?