Til innholdet

Stor, tiltalende enebolig (155 kvm gr.flate BRA) på romslig tomt svært attraktivt beliggende i Seileråsen nær Teie skole

Seileråsen 4
Prisantydning 5 900 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 200
BRA: 238 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1987
Tomtareal: 1087 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Seileråsen 4 er en særdeles romslig og flott enebolig bygget i 1987. Boligen har gjennomgående innvendig standard fra byggeåret, men fremstår som meget sold og godt vedlikeholdt. Det vil derfor rent overfladisk være behov for modernisering.
Boligen er svært attraktivt beliggende i blindgate, og ligger kun få meter fra Teie skole. Teieskogen er også nærmest rett på utsiden av døra.

Kort oppsummert;
- Enebolig med 155 kvm grunnflate (BRA) + 2.etg.
- Store og lyse rom med god atmosfære i hele boligen
- Modernisering/oppussingsbehov gjennomgående innvendig - sett ditt eget preg!
- Nytt tak med glassert takstein i 2014.
- Ny garasjeport m/autoåpner i 2015.
- Nyere asfaltert gårdsplass
- 4 soverom
- 1(2) bad og 2 toaletter
- Svært attraktivt beliggende nær skole og skog.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TEIE

Adresse

Seileråsen 4 3121 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv og hyggelig beliggenhet i blindvei på toppen av Teie. Gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg samt Teie torg. Lysløype og flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Teieskogen, som er tilnærmet nærmeste nabo, har flotte tur- og rekreasjonsområder året rundt. Ved "inngangen" til skogen ligger også Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde (ski) på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det.

På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger Rosahaugparken - en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs med fjorden.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Meny, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. På andre siden av kanalbroen og i sykkelavstand fra boligen, ligger Tønsberg sentrum - her finnes alt av bymessige fasiliteter, et yrende Bryggeliv, Slottsfjellet og idylliske Nordbyen med vakker trehusbebyggelse.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Teiehøyden ca. 500 meter fra boligen. Med tog fra Tønsberg til Oslo S er reisetiden ca. 1 time og 5 min med hurtigtoget. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Tønsberg stasjon, 16 min til Åsgårdstrand, 23 min til Sandefjord lufthavn og 43 min til Drammen. Eiendommen har gangavstand (ca 200 meter) til Teie barneskole og Teigar ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy videregående, samt både private og kommunale barnehager. Steinerskolen har beliggenhet på Vestskogen, ca 4 km unna.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1987, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
1.etg.: entré/vindfang, wc-rom, hall, vaskerom med opplegg for vaskemaskin og skyllekum, 2 soverom, bod, kjøkken med innredning og spiseplass samt inngang til stor stue i vinkel. Utgang til delvis overbygget markterrasse fra stua.
2.etg.: loftstue, 3 soverom, bad med badekar og servantinnredning, separat wc-rom. Kneloft og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 238 kvm, Bruttoareal: 253 kvm

1.Etasje: 120 / 155 kvm p-rom/BRA. Garasjen er medregnet som bruksareal.
2.Etasje:  80 / 83 kvm p-rom/BRA.

Standard

Enebolig med gjennomgående innvendig standard fra byggeåret.
Boligen fremstår som meget solid og godt holdt gjennom alle år, av samme eier. Av utførte oppgraderinger nevnes nytt utvendig taktekking med glassert takstein i 2014, samtidig som huset ble malt. Det ble i 2015 montert stor, dobbel garasjeport med automatisk åpner.

Innvendig består overflater av hovedsakelig tapetserte veggflater og himlinger med malte takess/plater. Gulvoverflater med keramiske fliser, eikeparkett, vinylbelegg, heldekkende gulvteppe og laminatgulv.
Kjøkken med innredning fra Sigdal og koselig peis for kalde dager. 

Boligen trenger modernisering, men fremstår som et meget romslig og flott hus! Her har man store, gode rom og mye plass for hele familien.

Øvrig teknisk informasjon om boligen (utdrag fra tilstandsrapport);
Vannledning inn til stoppekran av plast. Stoppekran på vaskerom.
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc.
Bereder fra byggeår med kapasitet på 200 liter.

El- anlegg med åpent dels skjult ledningsnett. Sikringsskap oppgradert med automatsikringer til alle kurser.

For ytterligere teknisk informasjon om boligens tilstand, se rapport utført av takstmann. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen oppvarmes med varmepumpe (luft til luft). Peis med innsats på kjøkken.
Termostatstyrt gulvvarme i hall, vindfang, kjøkken.
Eswa varmefolie i bad og stue. Eier opplyser at Eswa varmefolie i stue er defekt.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Bygningen ventileres via balansert ventilasjonsanlegg fra byggeår med tilluftventiler i oppholdsrom, og avtrekksventiler i våtrom og kjøkken.

Parkering

Stor, asfaltert gårdsplass med plass til flere biler. Dobbel garasje for enkel parkering med bred port.

Areal og eierform

Areal: 1 087 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hage på tilnærmet flat selveiertomt. Hagen er enkel å holde vedlike, samtidig som det er meget god boltreplass på den store gressplenen i forkant av boligen. Her er det utallige muligheter for barna!
I tillegg er det en hyggelig hagedel bak boligen, samt en stenlagt uteplass delvis under tak ut fra stua.
Stor, asfaltert gårdsplass med kantstein mot plenen gir svært gode parkeringsmuligheter.

Eier

Aud Moe

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område regulert til boiligområde, nåværende. Plannr 112 - Teieskogen sydøstre del. Ingen planforslag som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest i kommunens arkiver. Godkjente bygningstegninger datert 17.11.1986 foreligger, samt at det er gitt rammetillatelse og igangsettingstillatelse i 1986. Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slike dokumenter eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 900 000,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 159 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 059 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 074 600,- Sekundær formuesverdi : 3 868 560,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 250919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 900 000,-) (Kr.59 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Ny oppføring, toppen av Finn.no (Kr.1 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.104 670)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?