Til innholdet

Strøken, lekker og nyoppusset leilighet med utsikt til kanalen og byen. 1 soverom. IN-ordning! Ingen forkjøpsrett.

Rambergveien 17A
Prisantydning 1 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 36
BRA: 36 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2006
Tomtareal: 0 m²

Visninger

søndag 19. januar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM/KALDNES

Adresse

Rambergveien 17A 3115 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Rambergveien 17A  ligger som andre bygg på venstre hånd for gangbroen mellom Tønsberg brygge og Kaldnes brygge. Kommer man med bil, kjører du over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen. Følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til høyre i neste rundkjøring ved Kaldnes brygge.
Bygget har to innganger, hhv. til Rambergveien 17a og Rambergveien 17b hvor denne har inngang fra 17a. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.
I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland. Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt lengre nord for Rambergveien 17. Kommunal båthavn i Ollebukta er ca. 3 min. unna.

Visjonen for Kaldnes er å bygge en ny bydel, som vil ligge som en spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 5 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Andelsleilighet, oppført i 2006

Bygninger og byggemåte

Rambergveien 17a/17b er en selvstendig boligblokk fundamentert på betong. Grunnmurer i støpt betong, mens yttervegger over grunnmur er konstrurert i betong samt bindingsverk av tre/stål. Utvendig kledd med forblendingstegl og innslag av trekledning.
Leilighetens vinduer er av type isolerglassvinduer som er utvendig aluminiumsbeslåtte. Det samme gjelder for balkongdør. Skillevegger mot tilstøtende gangarealer og naboleiligheter i betong. Etasjeskillere av betongelementer. Byggets yttertak har PVC-tekking. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Gang med garderobeplass. 1 soverom med garderobeskap. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer som kjøleskap, komfyr med platetopp og microbølgeovn. Stue med utgang til deilig balkong med utsikt til kanalen.

Privat kjellerobod.

Felles takterrasse.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

Standard

Strøken, lekker og nyppusset leilighet hvor du får en flott helhetsfølelse. Leiligheten byr på en fin planløsning, og har dype og store vindusflater som slipper inn lyset og utsikten. Det er lagt ny 1-stavs laminat på alle gulv. Himlinger er malte og  veggene er gipsplater med malte overflater. Badet er flislagt. Det er innlagt kabel-tv og data fra Telenor som er inkludert i fellesutgiftene. Det er mulighet for innglassing av balkongen etter søknad til styret. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er installert måleravlesning hvor det betales for faktisk forbruk. På baderomsgulvet er det elektriske varmekabler. Leiligheten forskynes med varmtvann (tappevann) fra fellesanlegg. Også her er det egen forbruksmåler til leiligheten.

Parkering

Parkering i gate etter stedets gjeldende regler.

Det er offentlig tilgjengelig parkering under Dockside hus D, E og F hvor det er mulighet for å inngå avtale om leie av p-plass. Leieforhold vil være basert på markedsmessige vilkår og tilgjengelighet hos utleier. Pr. 12.6.2019 tilbys det fra Micasa parkering i byggets P-hus for kr 1 500,- pr. måned. For informasjon om leiepris og betingelser, se: https://www.micasa.no/parkering/leie-parkering/.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har etablert takterrasse i nyere tid med fantastisk utsikt og solforhold. Felles selveiertomt som er nær dekket av bebyggelse i sin helhet, men man disponerer fellestomt utenfor sammen med 2 øvrige komplekser. Området gir sine beboere private og beplantede gårdsrom, lekeplasser, grøntområder/parker, bryggepromenade m.m.

Eier

Øystein Kvam Brit Sundtsby Kvam

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Sentrumsformål - Nåværende (Bolig/ Næring) og Grønnstruktur - Nåværende med plannavn Kommunedelplan - Sentrum - Byplan 2014-2026 (vedtatt 3.2.2016).

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.04.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

IN ORDNING
I dette boretslaget er det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger.

Diverse opplysninger

Borettslag: Pir 2 Borettslag, Orgnr.: 987597224
Leilighetsnr.: 305, Andelsnr.: 19
Andel fellesgjeld: 486000

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr               Type Restsaldo      Restløpetid  Term Type  Rente
94817169389   A      17.831.341,-  14 år 6 md.   4       Flyt     2,70%

Borettslaget har en avtale med Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS om garantert betaling av felleskostnader. Denne garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato. Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Borettslaget består av i alt 70 andelsleiligheter. Pir 2 borettslag er et privat, selstendig borettslag som benytter OBOS som forretningsfører. Det kreves ikke medlemskap i OBOS for å være andelseier, og det er ingen forkjøpsrett tiknyttet såndann. Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget tilhører også "Huseierlaget Kaldnes Brygge Syd", org.nr. 991 319 522 sammen med Ankeret Borettslag org. nr. 987782617 og eierseksjonssameiet Kaldnes Panorama org. nr. 990 726 043 hvor det samarbeides om fellesområder/fellesanlegg.

Det finnes spesifikke regler for utleie av leiligheten, se vedlagte vedtekter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget, kun vanlig styregodkjennelse.

Prisantydning

1 850 000,- / Felleskostnader: 5 244,-
Følgende er inkludert i felleskostnader: Kommunale avgifter. Kabel-tv/data grunnpakke. Felles bygningsforsikring. Strøm i fellesaealer. Vedlikehold heis. Vaktmester til fellesaraler. Snømåking. Trappevask. Nedbet. av andel fellesgjeld. Forretningsførsel.

Felleskostnadene er fordelt som følger:
Felleskostnad 1.561,-
Tv/bredbånd 299,-
Kapitalkost. lån 1 HANBAN 3.384,-

Dersom man ønsker å innfri andel fellesgjeld så kan man gjøre dette 2 ganger i året individuelt (IN-ordning), første mulighet er i mars 2020. Eksempel: Hvis man infrir hele fellesgjelden vil nåværende måndelige felleskostnader være kun kr. 1.561,- pr. mnd. isteden for kr. 5.244,- pr. mnd.

Renter på kapitalkostnad i fellesutgiftene kan trekkes fra på skatten.

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) 486 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 336 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 341 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1983518

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: kr. 25.000,-
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Mulighet for umiddelbar overtakelse.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?