Til innholdet

Strøken og moderne eierleilighet med 2 sov. og stor vestvendt uteplass. Vesentlig oppgradert i 2014. Rolig og usjenert!

Oserødveien 36D
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 76
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Tomtareal: 749 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Kort om eiendommen

- Strøken, moderne selveierleilighet
- Stilige fargevalg
- Modernisert i 2014
- Vestvendt med gode solforhold
- Stor balkong på 15 kvm.
- 2 stk. romslige soverom.
- Spottbelysning
- Koselig vedovn
- Enstavs eikeparkett
- Flislagt og romslig bad
- Gulvvarme på badet.
- Tiltalende, lyst kjøkken
- Rikelig med skap- og benkeplass
- Integrerte hvitevarer (ikke kjøleskap)
- Naturskjønne og idylliske omgivelser
- Barnevennlig og rolig
- Flotte tur- og rekreasjonsområder
- Gangavstand til skole og barnehager
- Kort vei til sjøen med badeplasser og båthavner

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Oserød

Adresse

Oserødveien 36D
3138 Skallestad

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over Kanalbrua til Nøtterøy, kjør rett frem i rundkjøringen (venstre felt) og ta til venstre i Teie veidele. Følg veien i ca. 6 km. og ta så inn Oserødveien til høyre, rett før Meny Skallestad. Etter noen hundre meter ta stikkvei til venstre opp til eiendommen. Leiligheten befinner seg i 2. etg. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et særdeles attraktivt og veletablert boligområde med rolige og barnevennlige omgivelser. Hyggelig og usjenert beliggenhet med gode solforhold. Gangavstand til skole (0,7 km.) og 3 stk. barnehager innen 1,1 km., samt umiddelbar nærhet til dagligvare og flotte turområder. Det er kort vei til lekeplasser, brygge, småbåthavner og flere gode bademuligheter, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Nesskogen Idrettspark (NIF) ligger ca. 2 km. fra eiendommen i gå-/sykkelavstand (ca. 3 km. kjørende) og ca. 1,2 km. til Hårkollhallen. Nærområdet kan by på rikelig med fritidsaktiviteter hele året uansett alder.

Skallestad byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård, her har barna til og med en "egen" øy, Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. Det finnes to herlige badestrender i nærmiljøet. For de yngste anbefales Ulvøtangen, og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være et naturlig valg.

Godt kollektivtilbud like ved eiendommen med hyppige avganger til Teie torv og Tønsberg sentrum. Eiendommen ligger ca. 6,0 km. (ca. 7 min.) fra Teie torv og ca. 7 km. (ca. 9 min.) fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2004, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig som er bygget rundt 2004. Den vurderte seksjonen ligger i byggets 2. etasje. Det er egen veranda på 15 kvm. og bod under trappen. Det er i 2014 montert takspotter, dusjvegger, skyvedør, innvendige dørblader og oppgradert alle innvendige overflater. Nåværende eier har skiftet toalettet, oppvaskmaskin, montert en ny kontakt på badet, malt en vegg og vedlikeholdt veranda.

Bygget er fundamentert med støpt gulv og grunnmur er oppført i multimur. Yttervegger i bindingsverk med 15 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

2.Etasje, 76 kvm: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom.

Utvendig bod under trappen. Deler av loftet er gulvet og gulvarealet utgjør 7 kvm.

Møblering / utstyr

Selger opplyser at kjøleskap på kjøkken og taklampe på soverom ikke medfølger i salget. Garderobeskap i gang og soverom medfølger.

Standard

Særdeles flott og moderne leilighet beliggende i 2. etg. Leiligheten ble vesentlig oppgradert i 2014 og fremstår med gjennomført god standard, tiltalende fargevalg og stilige detaljer. Lyst og smakfullt innredet med god planløsning.

Egen utvendig trappeoppgang med overbygg og liten platting foran inngangspartiet. Man kommer inn i en stor og lys gang med skyvedørsgarderobe. Videre kommer man inn i en særdeles delikat og tiltalende stue med enstavs eikeparkett på gulv, tidsriktige farger og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Stuen er romslig med flere innredningsmuligheter, og har stilig spottbelysning, samt koselig vedovn som gir god varme. Her ligger alt til rette for både hyggelige lag eller å nyte roen! Fra stuen er det utgang til vestvendt uteplass på hele 15 kvm. med gode solforhold og pent utsyn over omkringliggende omgivelser. Videre er det et kompakt og innholdsrikt kjøkken i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, som fremstår lyst og delikat. Skiferfliser mellom skapene og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin (byttet i 2018), platetopp, komfyr og ventilator. Badet er stort og meget innbydende med flislagte overflater og gulvvarme. Badet inneholder dusjhjørne, servant med baderomsinnredning, wc (nytt 2018) og opplegg til vaskemaskin. Hovedsoverommet er meget romslig og flott, med smakfulle fargevalg og rikelig med plass til garderobeskap. Soverom nr. 2 er også romslig, er lyst og delikat, og har godt med skapplass.

Gjennomgående stilig og tiltalende leilighet, her kan man flytte rett inn! Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted og gulvvarme på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Boligen har en biloppstillingsplass. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 749 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Leiligheten har stor uteplass på 15 kvm. med ettermiddags- og kveldssol. På balkongen er det montert stilige up- and downlights, samt små spotter i gulvet som gir et godt inntrykk. Uteplassen har rom for flere sittegrupper og har et pent utsyn over omkringliggende omgivelser. Terrassen ble slipt ned og beiset på nytt sommeren 2017. Felles eiertomt med gruset innkjørsel og noe gressplen.

Eier

Anna Charlotte Talset Ole Thomas Talset

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Adkomst fra privat vei. Kostnader for brøyting og vedlikehold deles på boenhetene som benytter veien.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Vest for Roppestadkollen (ID 722 279) med formål felles avkjørsel og boliger, vedtatt den 29.11.2000.

Relatert planer er: 279-E1 som er: Mindre endring av reguleringsplan for Oserødveien 39 og 49, vedtatt av hovedutvalg for miljøvern og kommunalteknikk 13.01.2016.

Planer om bygg av boliger på Roppestadkollen. Ta kontakt med megler eller Færder kommune for ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Seksjonering
Dagboknr. 2003/16325-1/91
Tgl. 14.11.2003 
opprettet seksjoner:
Snr. 4
formål: Bolig
sameiebrøk: 80/326
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 OG 2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 11.04.2005. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 390 000,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 68 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 458 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 24.10.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige

Kommunale avgifter

Kr. 13 540 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Sameiet er uorganinsert og det betales ikke felleskostnader. Leiligheten betaler felles bygningsforsikring med 1. etg. og man deler på kostnader for brøyting av den private veien.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,6%
Tilretteleggingshonorar: Kr.11 995,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble foretatt tilsyn med rapport fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS den 08.03.2016 uten avvik, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?