Til innholdet

Superpraktisk, lettstelt leilighet på bakkeplan m/3 sov - SOLRIKT - Stille og rolig område - Garasje ZOLGT

Skarphagaveien 45B
Prisantydning 2 775 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 102
BRA: 107 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1999
Tomtareal: 1867 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Skarphagaveien 45B og denne svært lettstelte og store leiligheten med alt på ett plan!
Her har du muligheten til å bo enkelt, med alle funksjoner samlet på ett sted. Det er lagt vekt på at det skal være enkel tilgang til både inngangsparti og hagen.
Meget solrik og flott eiendom med stille og rolig beliggenhet på Skarphaga, nær Teie sentrum!

Kort fortalt:
- 3 romslige soverom
- Stor stue med flere møbleringsmuligheter
- Vinterhage/stue (isolert fra byggeåret) som en flott forlengelse av stua
- Enkel leilighet å oppgradere med tanke på overflater innvendig
- Gå rett ut på plenen! Sol fra morgen til kveld.
- Garasje og utvendig parkering
- Kun ca 5 min fra Teie torv.
- Mye inkludert i felleskostnader!
m.m.

Vi ønsker deg velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - SKARPHAGA

Adresse

Skarphagaveien 45B 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua til Nøtterøy og kjører rett frem i rundkjøringen. Hold til venstre i Teie veidele. Kjør over Teie Torv og følg Smidsrødveien ca. 2 km utover. Ta deretter Øvre Smidsrødvei og følg veien til enden. Ta til venstre og så venstre igjen. Eiendommen ligger så på venstre hånd. Eiendommen er merket med tilsalgs plakat og det vil bli godt skiltet fra Smidsrødveien ved annonsert visning.

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og veletablert boligområde på Tandstad, nær Teie. Området er svært barnevennlig med skoler og barnehager i kort avstand.
Bademuligheter på Hella og Fjærholmen hvor det også er småbåthavn i tillegg til Hjemseng og Kalvetangen.

Det er kort vei til Borgheim og Teie Torv med diverse butikker og ikke minst Nøtterøy golfbane med flotte turområder i tillegg til et flott golfanlegg.
Ca. 4,5 km til Tønsberg sentrum

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1999

Bygninger og byggemåte

Leilighet i 1.etg. i firemannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
Entré/gang, 3 soverom, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning, opplegg til vaskemaskin, wc og servaninnredning. Kjøkken med innredning og åpen løsning mot stue. Stue samt vinterhage/ekstra stue. Bod.
Sportsbod med utvendig adkomst.

Garasje i fellesrekke.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

1.Etasje: 102 / 107 kvm p-rom/BRA.
Utvendig sporstbod på 4,6 kvm.

Garasje på 17 kvm.

Platting på 28 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer som står på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leilighet med gjennomgående standard fra byggeåret 1999. Det er i senere tid skiftet fronter på kjøkkenet, samt malt en del taklister rundt 2013. Utekran er nylig skiftet.

Praktisk og lettstelt leilighet med overflater av malte veggplater, belegg på alle gulv foruten bad som har fliser. Malte takess i alle himlinger.

Øvrig teknisk info om leiligheten;
Bereder på 200 liter er plassert i bod og er fra byggeåret. Vannrør i kobber og avløp i plast. Stoppekran er plassert i kjøkkenbenk.
Det er avtrekk som trekker fra bad og bod som styres via flexit kjøkkenventilator. Leiligheten er enkelt luftet via luftespalter i vinduer og to lufteluker i stuen.
El-anlegget er i hovedsak fra byggeåret. Sikringsskap er plassert i gangen. Hovedsikring på 50 amp. automatsikringer med 10 kurser og jordfeilbryter.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stue. For øvrig termostatstyrte varmekabler på bad, vinterhage/stue og kjøkken. Ellers oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Det medfølger egen garasje i fellesrekke, rett på utsiden av boligen. For øvrig gjesteparkering på tomten.

Areal og eierform

Areal: 1 867 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Stor solrik fellestomt, pent opparbeidet med mengder av gressplen, diverse beplantning og asfaltert gårdsplass hvor det er garasjeanlegg. Svært rolig og tilbaketrukket!

Eier

Elna Thon

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et område regulert til boligområde, nåværende. Skarphagaveien med omgivelser av 23.04.1997. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg. kommunen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skarphaga Borettslag, Orgnr.: 965035990
Andelsnr.: 1
Andel fellesgjeld: kr. 334.245,-
Andel fellesformue: kr. 13.290,-

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Forsikret hos: NEMI - polisenummer 2690594.

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* DNB03-16363742738 A 2.508.942,- 29 år 9 md. 4
Flyt 1,59%

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 775 000,- / Felleskostnader: 7 640,- pr. mnd
Inkl:
* Kabel-/TV-anlegg og bredbånd
* Festeavgift
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Beregnet totalkostnad

2 775 000,- (Prisantydning) 334 245,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 109 245,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 114 477,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik

Forsikring

Nemi

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 020621 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 400) Tilrettelegging (Kr.14 950) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Iht. grunnbøker og tinglyste servitutter (Kr.420) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Eierskifteforsikring (Kr.5 536,25) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 150) Provisjon (Kr.57 937,50) Totalt kr. (Kr.116 738,75)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?