Til innholdet

SVÆRT innbydende & lekker leilighet på 107m² i 1.etasje m/3 sov & 2 stuer - SOLRIKT - Rolig område - Garasje m/lader!

Skarphagaveien 45B
Prisantydning 3 520 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 102
BRA: 129 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1999
Tomtareal: 1867 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til Skarphagaveien 45B og denne svært lettstelte og store leiligheten med alt på ett plan!

Her har du muligheten til å bo enkelt og forutsigbart med alle funksjoner samlet på ett sted. Det er lagt vekt på at det skal være enkel tilgang til både inngangsparti og hagen. Leiligheten er generelt pusset opp i 2021 med flere større oppgraderinger, og fremstår i dag som svært flott!

Kort fortalt:
- 3 romslige soverom
- Stor stue med flere møbleringsmuligheter
- Ny peisovn 
- Varmekabler flere steder
- Vinterhage/stue (isolert fra byggeåret) som en flott ekstra stue/tv stue e.l.
- Gå rett ut på plenen!
- Garasje m/lader
- Kun ca 5 min fra Teie torv.
- Mye inkludert i felleskostnadene!
m.m.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TANSTAD

Adresse

Skarphagaveien 45B 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua til Nøtterøy og kjører rett frem i rundkjøringen. Hold til venstre i Teie veidele. Kjør over Teie Torv og følg Smidsrødveien ca. 2 km utover. Ta deretter Øvre Smidsrødvei og følg veien til enden. Ta til venstre og så venstre igjen. Eiendommen ligger så på venstre hånd. Eiendommen er merket med tilsalgs plakat og det vil bli godt skiltet fra Smidsrødveien ved annonsert visning.

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og veletablert boligområde på Tanstad, nær Teie. Området er svært barnevennlig med skoler og barnehager i kort avstand.

Boligen ligger få minutters gange fra bussholdeplass med hyppige avganger (både via Kirkeveien i vest og Smidsrødveien i øst).

Boligen er i gåavstand til Tønsberg (ca. 30 min) og det tar ca 7-8 min med bil.

Det er kort å gå både til Labakken barneskole og til flere barnehager. Boligen ligger også i gåavstand til Steinerskolen/ Steinerbarnehagen.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er kort vei til Oslofjorden på Nøtterøy sin østside, blant annet til Fjærholmen som er kommunens største og fineste badeplass. Denne ligger en kort kjøretur unna, og her er det familiesandstrand, svaberg, gressletter med lekeapparater og småbåthavn for seilinteresserte. Kort vei også til øyas øvrige mangfold av offentlige og private småbåthavner og badeplasser. Det er også kort vei til Vestfjorden på motsatt side med blant annet kyststi og badeplasser på Hella.

Flotte turmuligheter både i Hellaskogen og ved stort turterreng mellom Borgheim og Vestskogen. Fra eiendommen er det gangavstand til skiløyper og golfbane på Borgheim. På Borgheim finner du også dagligvareforretning, bakeri, kulturhus, Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole. Nærområdet har også godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Steinerskolen i Vestfold ligger  Vestskogen som er en sykkeltur unna. Det er sykkelsti til både Borgheim og nye Labakken barneskole.

Ønsker du ytterligere servicetilbud, har Teie Torv et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her ligger også øyas Vinmonopol.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøy time. Til Torp Flyplass er det ca. 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet og nærliggende fasiliteter

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1999

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 8 andelsleiligheter.

Bygningen har fasader med trepanel og taktekking med betongtakstiein. Vinduer og
ytterdører i tre med 2-lags glass.

Innhold

Leilighet i 1.etg. i firemannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
Entré/gang, 3 soverom, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning, opplegg til vaskemaskin, wc og servaninnredning. Kjøkken med innredning og åpen løsning mot stue. Stue samt vinterhage/ekstra stue. Bod.
Sportsbod med utvendig adkomst.

Garasje i fellesrekke.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 129 kvm, BRA-i:107 kvm , BRA-e: 22 kvm , TBA: 28 kvm

1.Etasje: 102 / 107 kvm p-rom/BRA.
Utvendig sporstbod på 4,6 kvm.
Garasje på 17 kvm.
Platting på 28 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen, foruten oppvaskmaskin som medfølger. Hvitevarer kan evt. kjøpes som tillegg.
Klesoppheng i entré/gang, lampe i gangen, lampe på kjøkken, spisestua og i stua + lampe på hovedsoverom medfølger ikke.

Standard

Gjennomgående flott leilighet med normalt god standard. Her er det utført flere større oppgraderinger og oppussingsarbeider i 2021, herunder nye laminatgulv i hele boligen (foruten boder og bad), malt opp alle overflater (foruten bod), samt utført flere tiltak på det elektriske anlegget (samsvarserklæring i boligmappa), skiftet benkeplater, hvitevarer m.m. på kjøkkenet samt oppgradert badet med nye innredninger og utstyr. Leiligheten gir dermed et svært godt inntrykk, og her kan du flytte rett inn!

Med alt på ett plan har du her en lettstelt og praktisk leilighet med svært god plass - perfekt for deg med flere barn, eller for deg som ikke ønsker trapper!
Det tilhører også egen, lukket garasje med installert elbillader.

Borettslaget har i de senere årene utført flere større oppgraderingsarbeider utvendig, herunder særlig nye balkonger, malt opp alt utvendig samt vasket og fornyet taksteinen.

Overflateri leiligheten oppsummert:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte plater.
Himling: Malte plater.

Det er sentralstøvsuger i leiligheten.

Øvrig teknisk info om leiligheten;
Innvendige vannledninger er av kobber. Innvendig stoppekran er lokalisert under kjøkkenvask. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Denne er plassert i bod/garderobe og er koblet til overløp.
Boligen har mekanisk avtrekk fra kjøkken (ventilator) , bad og bod. Tilluft via ventiler i yttervegg og spalteventiler i vinduskarmer.
Boligen har et delvis skjult/åpent el-anlegg med automatisikringer. Sikringsskap er lokalisert i entrè. Det er gjort noe oppgraderinger av elanlegget i 2021-2022 hvor samsvarserklæringer
ligger i boligmappa. Det er gjennomført tilsyn av Lede den 01.11.2023 hvor det ikke er avdekket noen avvik med el-anlegget.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-   1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.
- 12 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-   4 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
-   5 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
-   0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
-   0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til følgende; enkelte laminatskjøter med glipper (lagt nytt i 2021). Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med
radonsperre. 1 sprukket flis på gulv i dusjsonen samt påvist noe svertesopp i fuger i dusjsonen (fuge må skiftes ut), samt at slukmansjett ikke er klemt under klemring i sluket (gulv på betong/grunnen).

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Det er montert en nyere, rentbrennende peisovn i stua (2021).
For øvrig termostatstyrte varmekabler på bad, vinterhage/stue og kjøkken. Ellers oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Det medfølger egen, lukket garasje i fellesrekke, rett på utsiden av boligen. Det er montert elbillader i garasjen.
For øvrig gjesteparkering på tomten

Areal og eierform

Areal: 1 867 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Stor, solrik og deilig fellestomt, pent opparbeidet med mengder av gressplen, diverse beplantning og asfaltert gårdsplass hvor det er garasjeanlegg. Svært rolig og tilbaketrukket!

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Monica Louise Olsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i et område regulert til boligområde, nåværende. Skarphagaveien med omgivelser av 23.04.1997. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg. kommunen.

Ferdigattest

Leiligheten/bygningen har godkjente bygningstegninger datert  09.06.1997 som stemmer overens med dagens rominndeling og løsninger. Ferdigattest er ikke funnet i kommunens arkiv.
Kopi av denne informassjonen kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skarphaga Borettslag, Orgnr.: 965035990
Andelsnr.: 1
Borettslaget består av 8 andelsleiligheter.

Andel fellesgjeld: kr. 315818,- pr. 01.12.2023
Andel fellesformue: kr. 60.730,- pr. 01.12.2023

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Telenor som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato

Selskapets totale lån og vilkår:
* DNB03-16363742738 A 2.370.623,- 29 år 9 md. 4 Flyt 5,19%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

3 520 000,- / Felleskostnader: 8 801,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån, kommunale avgifter, tv/nett, utvendig vedlikehold og forsikring, garasje, snømåking, gressklipping, drift og styre i BRL m.m.

Beregnet totalkostnad

3 520 000,- (Prisantydning) 315 818,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 835 818,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 740,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 843 558,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 926 453,- Sekundær formuesverdi : 3 520 520,-

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 11478  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Nemi Forsikring ASA Polisenummer: 2690594

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:926 453,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 520 520,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 835 818,-) (Kr.44 900) Servitutter (Kr.860) Tilrettelegging (Kr.16 950) Internettannonsering (Kr.4 800) Visninger (Kr.3 500) Fornyelse/opp på toppen av Finn 03.01.24 (Kr.1 500) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.1 500) Markedspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 688) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Totalt kr. (Kr.107 698)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?