Til innholdet

Svært innholdsrik og moderne familiebolig m/5 sov på over 1,5 mål tomt - Stor overbygget terrasse - Dobbelgarasje

Narverødveien 48
Prisantydning 4 400 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 187
BRA: 202 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1955
Tomtareal: 1551 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Narverødveien 48 er en svært flott innredet og meget innholdsrik enebolig på en stor og deilig hagetomt, sentralt beliggende på Råel i Tønsberg kommune.
Dette er en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo sentrumsnært, men likevel i et etablert boligområde.  Her har du kort vei til Tønsberg sentrum og sykler for eksempel til Sentralsykehuset i Vestfold på drøye 6-7 minutter.

Selve boligen er innholdsrik og går over 3 plan med god planløsning med funksjonelle rom og store vindusflater som slipper mye lys inn på hovedplanet. Spesielt fremhves et særdeles lyst og trivelig stue- og kjøkkenrom og den store, solrike terrassen. En ypperlig eiendom for storfamilien!

Kort oppsummert;
- Totalt 5 soverom (2 i u.etg.)
- 2 bad med dusj (begge oppgradert i 2018)
- Imponerende kjøkken fra 2015 (Epoq) som bør oppleves.
- 2 varmepumper
.- Stor, flott opparbeidet hagetomt på 1550 kvm
- Gode solforhold
- Dobbel garasje m/2 boder
- Kort avstand til barnehager, skole, butikk m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Avtal ditt visningstidspunkt med undertegnede megler på tlf. 94814053 eller larsole@z-eiendom.no.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG/RÅEL

Adresse

Narverødveien 48 3113 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører en mot Kilen, fortsetter forbi Kilden Kino og ta til høyre i Presterødkrysset.  Du er nå i Narverødveien som du følger i overkant av 1 km før du får eiendommen på venstre hånd.

Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.  Det vil bli skiltet frem til eiendommen med Z-eiendom sine visningsskilt ved fellesvisninger.
 
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært solrikt og ikke minst sentralt på Øvre Råel, knappe 2 km fra Tønsberg sentrum.

Dette er en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo sentrumsnært, men likevel i et etablert boligområde.  Her har du kort vei til Tønsberg sentrum og sykler for eksempel til Sentralsykehuset i Vestfold på drøye 6-7 minutter.

Kort vei til dagligvareforretninger - Kiwi dagligvareforretning ligger blant annet kun ca. 300 meter fra huset. Kort vei til barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg/hall og friarealer med flotte turmuligheter, bl.a. lysløypen på Råel.  Kort vei også til en rekke andre fasiliteter for barn og unge.  Det ligger flere barnehager et kun noen få steinkast fra eiendommen.

Det er ca. 1 km til sjøen med bademuligheter og småbåthavner på Klopp.

Se for øvrig nabolagsprofil som følger av komplett salgsoppgave

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1955, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Frittliggende enebolig oppført i tre på mur. Fundamentert m/støpt og isolert såle i betong fundamentert til fast underlag.

Sperretak i trekonstruksjon (saltak) som utvendig er tekket med glasert tegltakstein. 

Ytterkledning i det vesentlige med stående tømmermannskledning. Yttervegger i kjeller av (tildels isolert) betong. Pussede murer utvendig og innvendig, samt fasade rundt inngangsparti/dør er forblendet med malt teglstein. Liggende kledning
på utestue. Utvendige overflater er malt i 2017.

Denne beskrivelse er basert på utarbeidet tilstandsrapport fra Sertifisert takstmann/byggmester Hans Holt.  Se for øvrig utarbeidet rapport som følger av komplett salgsoppgave for ytterligere beskrivelse av boligens byggemåte.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 228 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 105/96/96 m2
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 39/37/37 m2
Kjelleretasje: BTA/BRA/P-rom: 84/69/54 m2. Bod under terrasse på 9 m2 har himlingshøyde under 1,90. Ikke målbart areal.
Loft: Ikke målbart areal.

Innholdsrik enebolig over 3 plan med god planløsning med funksjonelle rom og store vindusflater som slipper mye lys inn på hovedplan. Spesielt fremhves et særdeles lyst og trivelig stue- og kjøkkenrom og den store, solrike terrassen. En ypperlig eiendom for storfamilien.

Boligens inndelingen er som følger:

1. etasje:
Entré/gang med garderobeplass, trappegang, flislagt baderom med toalett, dusjkabinett og badekar, romslig stue/kjøkkenrom med stor kjøkkeninnredning og spiseplass, stue med peis, toalettrom.

2. etasje:
Trappegang, 3 soverom med garderobe.

Kjelleretasje:
Trappegang, vaskerom, 2 soverom, 2 boder

Uteplass/terrasser:
Stor terrasse på hele 61 m² som er bygget i 2014/15 og strekker seg langs vestveggen og rundt det nordvestre hjørnet. Terrassedel mot nord har overbygget tak og vegg med vinduer mot nord og øst, noe som gir en meget lun og koselig utestue. Det er meget gode solforhold med sol fra formiddagen og til sent på kveld. Det er adkomst via dør i stue, samt terreng. Dekke av impregnerte gulvbord som er overflatebehandlet i 2019.

Parkering/garasje:
Frittstående dobbelgarasje med areal på 45 m2. Dekke av støpt plate og innvendig platet med gipsplater på vegger og i himling. Det er 2 leddporter med fjernstyrt motorstyring. Det er godt med lagringsplass med bla. 2 boder i bakkant av garasjen og gulvet loft. Det er adkomst til boder via utvendige dører, samt tilgang til gulvet loft via bod mot nord. Garasjen er vasket utvendig i 2017.

Forøvrig er det godt med parkeringsfasiliteter på tomten til bobil, campingvogn, båt og/eller til gjester.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Enebolig bygget 1955 og tilbygget i 1986, samt 2015 (ferdigattest foreligger). Boligen er normalt godt vedlikeholdt og det er gjort flere oppgraderinger de senere år, bl.a. nytt og utbygget kjøkken (2015), ny terrasse (2018/2019), flere nye vinduer, ny ytterdør (2020), diverse nye innvendige overflater, flere kjellerrom er oppgradert, samt drenering/isolering grunnmur på deler av boligen.

Stue/tv-stue med åpen kjøkkenløsning, peis og utgang til terrasse:
Dette er et særdeles romslig, lyst og hyggelig rom. Store vindusflater mot tre himmelretninger slipper mengder av dagslys inn i rommet. Rommet er tilbygget og utvidet i 2015 og har en flott utforming som gjør at man likevel kan ha sine "alenesoner", til tross for at det er ett stort og åpent rom.
Den flotte og moderne kjøkkeninnredningen fra Epoq Kjøkken er montert i 2015 med lyse og slette fronter og laminat benkeplater. Her er det både rikelig med med benke- og skapplass, samt at det er etablert en smart spise/arbeidsbenk ved vinduene mot syd. Alt av hvitevarer er integrert; kjøleskuffer (Elektrolux), oppvaskmaskin (Miele), keramisk platetopp (Elektrolux), stekeovn (Elektrolux), samt kaffemaskin (Elektrolux). Ventilator med utlufting i vegg.

Baderommet:
Dette romslige badet er helfliselagt og med varmekabler i gulv. Av innredning er det nytt badekar og dusjhjørne i 2019, sokkeltoalett, 2 servanter med skapinnredning, speil med lysarmatur og stikkontakter (innredningen er malt  i 2017). Badet ventileres via el- vifte og vindu (som også slipper dagslys inn i rommet).

Vaskerommet:
Dette er et praktisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Romslig benkeløsning og utslagskum med blandebatteri, nytt i 2018. Det er også montert nytt og fint dusjkabinett i 2018 (Porsgrund Showerama), som gjør at dette rommet fungerer utmerket som et bad nr 2. Nytt røropplegg til dusjkabinett og utslagsvask samme år.

De 5 soverommene:
3 av soverommene ligger strategisk plassert på samme plan i 2. etasje, mens de 2 øvrige ligger på kjellerplanet (det gjøres oppmerksom på at disse ikke er søkt bruksendret m.v. til soverom). Har man feks små barn og ønsker at disse skal sove på samme plan som foreldrene, har man gode forutsetninger for dette i 2.etg.
Det er innbygde garderobeskap på 1 av rommene i 2. etasje, mens det tredje har skyvedørsgarderobe.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Laminat i stue/kjøkkenrommet (nytt 2016), samt laminat i entrè med varmekabel.
2. etasje: Eikeparkett i soverom syd og nord/vest, laminat i soverom nord/øst (nytt 2016), malt parkett i trappegang.
Kjeller: Laminatgulv (nytt 2015), eikeparkett på ett av soverommene. Malte og ubehandlede murgulv i boder, samt keramiske fliser i lite rom.

Vegger:
1. etasje: Tapet, malte MDF-plater og malt glassfibervev.
2. etasje: Malt glassfibervev  og papirtapet.
Kjeller: Malte plater, malt MDF-plater, tapet/malt tapet. Malte murvegger i boder.

Himling:
1. etasje: Malte tak-ess plater
2. etasje: Malte tak-ess plater. Synlig bjelker og malte plater (malt 2017) med glassfibervev stort soverom, med innbygde spotbelysning.
Kjeller: Malt trepanel og beiset trepanel.

Øvrig om boligens standard og tekniske installasjoner:
* Varmtvannsbereder i vaskerom- type OSO- 200 liter fra 2012.
* Septik er koblet over på offentlig anlegg i 2013. Ny vannledning.
* El-skap med automatsikringer- bestående inne i garderobe i entrè. 56 ampere hovedsikring. Skap er byttet ca. 2012. Skjult og åpent anlegg. Innlagt 2 nye kurser til vaskerom i 2018 og 1 til evt. treningsapparat mellom soverommene i kjelleren. Forrige eier opplyser at anlegget er sjekket i 2015.
* Utvendig belysning med timer- fotoceller.

Oppvarming

Det er varmekabler på hovedbad og i entrè. Peis og varmepumpe (ny i 2019) i stua, samt varmepumpe i entreén. Altså totalt 2 varmepumper i huset.
Forøvrig oppvarmes boligen med elektriske panelovner (5 stk nye i 2019).

Parkering

Frittstående dobbelgarasje med areal på 45 m2. Dekke av støpt plate og innvendig platet med gipsplater på vegger og i himling. Det er 2 leddporter med fjernstyrt motorstyring. Det er godt med lagringsplass med bla. 2 boder i bakkant av garasjen og gulvet loft. Det er adkomst til boder via utvendige dører, samt tilgang til gulvet loft via bod mot nord.

Forøvrig er det godt med parkeringsfasiliteter på tomten til feks båt, bobil e.l.

Areal og eierform

Areal: 1 551 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor, flat og pent opparbeidet hagetomt med stor boltreplass for både store og små. Det er anlagt flotte grøntarealer mot vest, nord og øst som innbyr til alt fra lek og moro for barn til store familie/venneselskap. Det er særdeles gode solforhold i hagen, samt på den 61 m2 store terrassen som er anlagt mot vest og strekker seg rundt det nordvestre hjørnet på boligen. Terrassen er lagt i to nivåer, som gir flere soner.
Tomten er videre opparbeidet med diverse prydbusker, blomster/bed, inngjerding og en rekke vintergrønn beplantning. Pent opparbeidet hage!
Innkjørsel og gårdsplass er gruset.

Eier

Francisco Carlos Modahl

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann (ny vannledning i 2013 - felles stikkledning med tinglyst avtale vedr. vedlikehold) og offentlig avløp (koblet nytt avløp via septik i 2013).
Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område. Ihht kommuneplan vedtatt 03.02.2016 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring og innbygging av veranda, datert 28.07.2017. Godkjente bygningstegninger fra 1951 samt fra 2015 foreligger.

Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest (ferdigattest) eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 400 000,-

Beregnet totalkostnad

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 122 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 522 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 10 462 pr. år

Tinglyste rettigheter og sevitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1951/28-1/91  Best. om adkomstrett 05.01.1951 
 Vegvesenets betingelser vedtatt i anl. privat avkjørsel fra off. vei
 
2018/865196-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk   08.06.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:153 Bnr:142  
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/865196-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  08.06.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold og påkostninger
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/12690-1/91  Målebrev 16.10.1995 
 
1995/12690-2/91  Grensejustering 16.10.1995 
 Gjelder denne registerenheten med flere

2013/538414-2/200  Bestemmelse om vannledn. 28.06.2013 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:153 Bnr:141  
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 230120 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 150) Grunnboksutskrift (Kr.387) Servitutter 6 stk (kr 172,-/per) (Kr.1 032) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke samt kveldsbilder (Kr.15 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 400 000,-) (Kr.50 600) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.14 495) Totalt kr. (Kr.97 039)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?